Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #54506 από Coo
Ευανθία, τα 15" που αναφέρει ο φίλος μας αφορούν καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία κλεισίματος, γι'αυτό και η απορία του.

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• evanthia
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #54508 από evanthia
Απαντήθηκε από evanthia στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Kαθότι ξανθιά,δεν το κατάλαβα..... :surrender:

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #54999 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Μετά από πολύ προσπάθεια και αφού έκανα το λάθος να περάσω από την Καρέντα της Βουλιαγμένης και να προσπαθήσω να το κάνω από εκεί...αποτέλεσμα ζήτησαν ένα καπέλο...1700 ευρώ !!!

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πλέον έπειτα από την πολύτιμη βοήθεια του VW Κορίνθου - Καπαγερίδης, είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσει η δουλειά, λογικά αν δεν στραβώσει κάτι πολύ άσχημα, το αργότερο Σάββατο θα παραλάβω και θα μπω επίσημα στην φαμίλια εδώ ;)

Θα ενημερώσω εκ νέου ;)

ΥΓ

Ένα κόστος για φιμέ τζάμια, πόσο λέτε πάνω κάτω;

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #55001 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Τί λες τώρα; Πού να μην είχαμε και κρίση.

Μακάρι φίλε να τελειώσεις σύντομα και να μην έχεις άλλο παρατράγουδο. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Αν δεν βασανιστείς πώς θα το χαρείς μετά;

Για μεμβράνες (δεν έχω βάλει, αλλά απ' ότι ξέρω) μία τιμή στα 170 με maximum 200 είναι φυσιολογική, ανάλογα και τί θα βάλεις. Υπάρχει και συνεργαζόμενος με το κλαμπ μας που κάνει προσφορά στα 150.

Όποιος όμως έχει ιδία εμπειρία ας πει, μήπως και γράφω βλακείες.

Με το καλό φίλε να το πάρεις στα χέρια σου!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #55003 από Corbil
όλα να πάνε καλά εύχομαι

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #55005 από Coo
lancelot έγραψε:

Ένα κόστος για φιμέ τζάμια, πόσο λέτε πάνω κάτω;

Γύρω στα 150 πάνω-κάτω. Φρόντισε να μάθεις (πριν το πας κάπου στην τυχη) ποιός είναι καλός στη δουλειά του στην περιοχή σου. Είναι πολύ σημαντικό η δουλειά να γίνει σωστά, καθαρά και χωρίς ζημιές..Το να πληρώσεις 10-20 ευρά παραπάνω θα σε γλιτώσει από πολύ μεγάλη φασαρία..
Εγώ έχω βάλει και σώθηκα το καλοκαίρι !!! Κοίτα μόνο να μη βάλεις και πολύ σκούρα όπως την πάτησα εγώ που τα ήθελα 2 τόνους πιο ανοιχτά.

Με το καλό να το πάρεις και να μας το φέρεις βόλτα να το δούμε και να το καλωσορίσουμε και αυτό και εσένα στην παρέα μας!

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #55064 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Ευχαριστώ παίδες, λογικά όπως πάμε Σάββατο παραλαμβάνω, να δούμε ;)

Ερωτήσεις για όποιον βρει λίγο χρόνο:

1. Είναι τελικά τόσο σημαντικός ο ανεμοθώρακας (έτσι λέγεται;); Ένας φίλος με Megane μου λέει πως θα δω τρελή διαφορά. Είναι όντως; Αυτός τον πήρε μέσω ebay στα 180 ευρώ, τον original

2. Η οθόνη που έχει το EOS είναι η μεγάλη αλλά όχι με το GPS. Αυτή παίρνει sd κάρτα σωστά; Θα μπορούσα πχ στην SD να βάλω mp3 ή δεν παίζει αυτό το κόλπο; Γενικότερα για να βάλω mp3 τι κάνω; Τέλος μου είπαν για να βάλω το gps θέλει αλλαγή ολόκληρη, άρα απίθανο να το κάνω ποτέ, απλά επιβεβαιώστε αν γίνεται. Επίσης παίρνει και σήμα τηλεόρασης κάπως ή είμαι τρελός;

3. Έχει Cruise Control αλλά δεν έχω ιδέα αφού δεν είχα ποτέ. Αυτό χειρίζεται από την οθόνη;

4. Καμία συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρίες έχουμε; Μιας και μικτή θα μπει στο τουτού

Θα επανέλθω ;)

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #55065 από Corbil
1. Όπως τα είπε ο φίλος σου....η διαφορά είναι τρομαχτική. Δε θα μετανοιώσεις αν τον αγοράσεις.
2. Παίρνει sd σωστα και παίζει mp3.
Καλύτερα δώσε κανα 600αρι για να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο rns 510 που φοράει πάνω gps χωρίς να μπλέξεις σε πατέντες. ΤV δεν παίρνει ξέχασέ το. Mono to rns και παίρνει και αυτό με την προσθήκη κάποιου εξωτερικού tv tuner.
3. Το cc το δουλεύεις απο τον αριστερό μοχλό των φλαs.
4. Ναι

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #55069 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Mια παρατηρηση μονο σχετικα με τον ανεμοθωρακα.
Θα σου φανει πολυ χρησιμος μονο αν δεν εχεις ατομα στο πισω καθισμα,οσοι εχουμε παιδια,τον τρωει η σκονη στο υπογειο.

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #55070 από Corbil
Αμα αφήνεις τα παιδια σπίτι δε θα χεις πρόβλημα χαχαχα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #55072 από Coo
Μπορεί να κάνει και τρύπα για να βγαίνει το κεφάλι του παιδιού!! χαχαχα
Εγω παντως αν και θα ηθελα να εχω δεν πηρα ποτε ακριβως για το λόγο που ανέφερε ο Νικήτας.

Αν δε έχεις παιδιά μην το σκέφτεσαι, παρ´το!
Με το καλο φίλε μου..

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #55108 από Coo
Corbil έγραψε:

1. Όπως τα είπε ο φίλος σου....η διαφορά είναι τρομαχτική. Δε θα μετανοιώσεις αν τον αγοράσεις.
2. Παίρνει sd σωστα και παίζει mp3.
Καλύτερα δώσε κανα 600αρι για να βρεις κάποιο μεταχειρισμένο rns 510 που φοράει πάνω gps χωρίς να μπλέξεις σε πατέντες. ΤV δεν παίρνει ξέχασέ το.
Mono to rns και παίρνει και αυτό με την προσθήκη κάποιου εξωτερικού tv tuner.
3. Το cc το δουλεύεις απο τον αριστερό μοχλό των φλαs.
4. Ναι

Και αν δεν κάνω λάθος με την προϋπόθεση ότι το RNS

α) είναι εφοδιασμένο με το κατάλληλο media interface, (αυτό) ή (αυτό).

β) ότι το SW του RNS δεν είναι κανένα "αρχαίο" ( νεότερο του 2007 ).

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #55122 από lancelot
Που**** Καρέντα, με πήγαν για Τρίτη-Τετάρτη επειδή δεν έστειλαν τα απαιτούμενα έγγραφα έως και σήμερα στην VW Κορίνθου...Η χειρότερη εταιρία που έχω συναντήσει...Αχμ, χάλασε το σουκού :(

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #55123 από cdoum
δεν πειράζει φίλε μου θα χεις πολλά σκ να χαρείς....εμείς τι να πούμε που περιμέναμε για το εος μας 4 μήνες..καλώς να το δεχτείς :clap:

Περισσότερα
14 Χρόνια 23 Ώρες πριν #55130 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Coo έγραψε:

Και αν δεν κάνω λάθος με την προϋπόθεση ότι το RNS

α) είναι εφοδιασμένο με το κατάλληλο media interface, (αυτό) ή (αυτό).

β) ότι το SW του RNS δεν είναι κανένα "αρχαίο" ( νεότερο του 2007 ).

Δημήτρη υπάρχει και oem tuner που δεν χρειάζεται media interface (part number: 7L6 919 148 A).

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
14 Χρόνια 22 Ώρες πριν #55133 από Coo
dragonfighter έγραψε:

Δημήτρη υπάρχει και oem tuner που δεν χρειάζεται media interface (part number: 7L6 919 148 A).

Αυτό δεν είναι πολύ ακριβό; Διάβασα σε ένα φόρουμ για 1200 ευρω :crazyman:

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 19 Ώρες πριν #55145 από lancelot
cdoum έγραψε:

δεν πειράζει φίλε μου θα χεις πολλά σκ να χαρείς....εμείς τι να πούμε που περιμέναμε για το εος μας 4 μήνες..καλώς να το δεχτείς :clap:

Σωστό, απλά είναι το ξενέρωμα της νέας αναμονής και ενώ έχεις ήδη πληρώσει.

Τσπα είδα αυτό:

Το μοντέλο αυτό έχω, πως σκατά του έβαλαν GPS και TV μέσα, γίνετε με κάποιο τρόπο;
Επίσης τι SD κάρτα πρέπει να πάρω (να φτιάξω το σουκου αν είναι, να μου φύγουν τα νεύρα!)

ΥΓ

Χμ βρήκα αυτό: www.golfmk6.com/foru...9

Ποιος είπαμε είναι ο τεχνικαρέος του club;

Περισσότερα
14 Χρόνια 17 Ώρες πριν #55151 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Αυτοί οι κινέζοι έχουν βγάλει τα πάντα τελικά...
Απ' ότι βλέπω στο manual αυτό το μαραφέτι αλληλεπιδρά με την οθόνη αφής του rcd.
Μια SDHC 8GB πιστεύω είναι αρκετή (αν και θα γνωρίζουν οι του witson καλύτερα, τι χώρο πιάνουν οι χάρτες)

ΥΓ: Δεν είμαι ο τεχνικαρέος του club :PPP

Δημήτρη το έχει βρει καινούργιο $1,066.67 δηλαδή 800€ περίπου. Εννοείται ότι ψάχνω μεταχειρισμένο δέκτη...

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
14 Χρόνια 14 Ώρες πριν #55158 από lancelot
dragonfighter έγραψε:

Αυτοί οι κινέζοι έχουν βγάλει τα πάντα τελικά...
Απ' ότι βλέπω στο manual αυτό το μαραφέτι αλληλεπιδρά με την οθόνη αφής του rcd.
Μια SDHC 8GB πιστεύω είναι αρκετή (αν και θα γνωρίζουν οι του witson καλύτερα, τι χώρο πιάνουν οι χάρτες)

ΥΓ: Δεν είμαι ο τεχνικαρέος του club :PPP

Δημήτρη το έχει βρει καινούργιο $1,066.67 δηλαδή 800€ περίπου. Εννοείται ότι ψάχνω μεταχειρισμένο δέκτη...

Thnx κυρίως για την SD το έγραψα αν ξέρει κάποιος τι class να πάρω ή αν υπάρχει κάποιο μέγιστο που δεν πάει παραπάνω το μαραφέτι ;)

ΥΓ

Αυτήν σκέφτομαι: www.plaisio.gr/Sound...m

Περισσότερα
14 Χρόνια 13 Ώρες πριν #55161 από Corbil
lancelot έγραψε:

cdoum έγραψε:

Σωστό, απλά είναι το ξενέρωμα της νέας αναμονής και ενώ έχεις ήδη πληρώσει.

Τσπα είδα αυτό:

Το μοντέλο αυτό έχω, πως σκατά του έβαλαν GPS και TV μέσα, γίνετε με κάποιο τρόπο;
Επίσης τι SD κάρτα πρέπει να πάρω (να φτιάξω το σουκου αν είναι, να μου φύγουν τα νεύρα!)

ΥΓ

Χμ βρήκα αυτό: www.golfmk6.com/foru...9

Ποιος είπαμε είναι ο τεχνικαρέος του club;

Απ όλα έχει η βιβλιοθήκη του Vweos.gr Για κοίτα εδώ www.vweos.gr/eosforu...7

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Ώρες πριν #55163 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)

Ο συγκεκριμένος δέκτης είναι πανάκριβος και επίσης είναι αναλογικός/ψηφιακός. Αυτό σημαίνει ότι πιάνει μόνο τα mpeg2 (ΕΡΤ) ψηφιακά και τα υπόλοιπα (Digea) αναλογικά, πράγμα που σημαίνει χιόνι, χιόνι και ξανά χιόνι... Εγώ τον είχα αγοράσει από ebay 450 ευρώ και τον πούλησα αμέσως αφού ποτέ δεν κατάφερα να τον σετάρω. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις κεραίες μιας και οι εργοστασιακές κεραίες βρίσκονται ενσωματωμένες στα πίσω παράθυρα (Tuareg κ.λπ.). Επίσης δεν μπορείς να βρεις την σωστή κωδικοποίηση για να λειτουργήσει.
Παίρνεις έναν ψηφιακό και έναν αντάπτορα και πιάνεις τέλεια εικόνα ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες 200+

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55197 από dragonfighter
Ρε θηρίο ακόμα και τον oem δέκτη έχεις δοκιμάσει εσύ;
Άσε τίποτα και για μας... :PPP
offtopic mode: Την εργοστασιακή κεραία την έβαλες τελικά;

@lancelot: Αναμένουμε νέα για τ'αμάξι

Γιάννης 1.4 TSI

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55215 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
dragonfighter έγραψε:

Ρε θηρίο ακόμα και τον oem δέκτη έχεις δοκιμάσει εσύ;
Άσε τίποτα και για μας... :PPP
offtopic mode: Την εργοστασιακή κεραία την έβαλες τελικά;

Όχι κεραία δεν έβαλα γιατί απλά δεν υπάρχει. Στο Touareg είναι μέσα στο τζάμι (σαν αντίσταση). Έβαλα τις κεραίες με τις οποίες ερχόταν ο δέκτης και μπήκαν μέσα στα A-pillars. Κανένα πρόβλημα στη λήψη.

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55218 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Αγόρια είμαστε πλέον OFFTOPIC...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55225 από lancelot
Χαχα, σωστός ;)

Περιμένω το αμάξι, απορώ αν κάποιος εδώ είναι ευχαριστημένος με την Καρέντα. Τσπα περιμένω για Τρίτη ή Τετάρτη...θα κάνω post όταν έρθει, με μια σωστή παρουσίαση μου σαν νέο μέλος ;)

Συντονιστές: nikitas tsi