Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55226 από Corbil
με το καλό

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55273 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Πήγε για Πέμπτη η παραλαβή...Αχμ γ@@@ την καρέντα το έγραψα τελευταία; Ε το ξαναγράφω !!

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55274 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Για ποιον λογο σε καθυστερουνε τοσο ;

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55277 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Η ιστορία έχει ως εξής. Αρχικά πήγε το παιδί που πούλησε το αμάξι στην VW Κορίνθου (μέσω αυτής το αγόρασα) και υπέγραψε ότι χαρτιά έπρεπε και πήρε τα λεφτά από την τράπεζα (βασικά πήρε την διαφορά, αφού χρώσταγε και αυτός κάποιο υπόλοιπο στην τράπεζα). Αυτό έγινε την Πέμπτη που μας πέρασε. Παρασκευή λοιπόν έπρεπε να γίνει η διαδικασία για την αλλαγή της άδειας αλλά σε επικοινωνία που είχε ο VW Κορίνθου με την Καρέντα, του είπαν πως πρέπει να τους στείλει τα πρωτότυπα χαρτιά και να το κάνουν οπωσδήποτε με δικό τους άνθρωπο αυτό στο υπουργείο. Τα έστειλε λοιπόν, τα παρέλαβαν χθες και σήμερα δεν πρόλαβαν είπαν να τελειώσουν την διαδικασία, και θα τα στείλουν πίσω στην Κόρινθο αύριο Τετάρτη ώστε να τα παραλάβει την Πέμπτη το πρωί ο VW Κορίνθου, να πάει σε ένα ΚΕΠ και να ολοκληρώσει την διαδικασία, ώστε Πέμπτη απόγευμα να πάω να παραλάβω...

:(

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55281 από Corbil
Άντε ρε Lanceloto να τελειώσει το θρίλερ πια......να μας κάνεις και ποδαρικό στη συνάντηση

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55298 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Μήπως το αμάξι έρχεται μαζί με τον πρίγκιπα και γι' αυτό καθυστερεί; Ο πωλητής μήπως ήταν ένας χοντρός τύπος με καράφλα που έφερνε σε χασάπη;
χαχαχα!

Just kiddin' :PPP

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55301 από Coo
dragonfighter έγραψε:

Μήπως το αμάξι έρχεται μαζί με τον πρίγκιπα και γι' αυτό καθυστερεί; Ο πωλητής μήπως ήταν ένας χοντρός τύπος με καράφλα που έφερνε σε χασάπη;
χαχαχα!

Just kiddin' :PPP

χαχαχα χαχαχα

Δημήτρης

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55304 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Κακοήθειες :fart: :fart: :fart:

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55368 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Φίλε Lancelot περιμένουμε τα νέα και τις φωτογραφίες σου!

PS: Ποιός κοιμήθηκε μέσα στο Eos του χθες βράδυ???

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55378 από Corbil
αν δεν του το φέρανε εχθές μάλλον κοιμήθηκε έξω απο τη Καρέντα και τους περίμενε με κανα δίκανο..... χαχαχα χαχαχα χαχαχα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55383 από lancelot
Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα σε τέτοιο βαθμό που σκέφτομαι από ακύρωση της όλης παραγγελίας μέχρι να τους ζητήσω να πληρώσουν τα τέλη για φέτος που τα χρεώνομαι εγώ.

Μετά από πολύ ταλαιπωρία και δικά μου συνεχή τηλέφωνα, ο διεκπεραιωτής της Καρέντα πήγε εχθές στο Υπουργείο Μεταφορών για την μεταβίβαση (από την Δευτέρα όπου είχε τα σχετικά έγγραφα) και μετά έστειλε τα χαρτιά στην VW Κορίνθου. Ο VW Κορίνθου τα παρέλαβε σήμερα το πρωί και προχώρησε για να γίνει η μεταβίβαση για να ανακαλύψει πως...στα χαρτιά που ήρθαν από Καρέντα, ναι μεν υπήρχε η σφραγίδα, αλλά δεν είχε βάλει την υπογραφή του ο υπάλληλος που έκανε την πιστοποίηση και με αποτέλεσμα να θεωρούνται άκυρα....

Η διαδικασία λένε είναι πως πρέπει τώρα να σταλούν πίσω στην Καρέντα με κούριερ (πάει το σαββατοκύριακο),να πάει εκ νέου ο διεκπεραιωτής και να βάλει την υπογραφή και την νέα σφραγίδα και να σταλούν πίσω. Αλλά επειδή την Τρίτη το υπουργείο έχει κάποια απεργία. Θα πάει μεν Δευτέρα και θα σταλούν στον VW Κορίνθου ώστε να τα λάβει την Τρίτη, αλλά ο VW Κορίνθου δεν θα μπορεί να κάνει το δικό του μέρος την Τρίτη και άρα θα πάει για Τετάρτη...

Τι να πω, αυτή την στιγμή σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα, νοιώθω πολύ μ@λ@κ@ς, έχω δώσει προκαταβολή στα 3500 και έχω ήδη χρεωθεί στο δάνειο από VW Bank (με την πρώτη δόση στα τέλη του μήνα) ενώ λογικά θα έρθουν και τα τέλη σύντομα, αλλά τίποτα από αμάξι...ξέρω ναι υπάρχουν τόσα άλλα σαββατοκύριακα στο μέλλον, αλλά δεν γίνεται να παραμείνω ο μ@λ@κ@ς...θα δω

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55384 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Μάλιστα...το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει αυτή η ιστορία...υπομονή...

Να σε παρακαλέσω να προσέξεις λιγάκι τους χαρακτηρισμούς σε όσα γράφεις, κατανοούμε την απελπισία και τον εκνευρισμό σου με όλα αυτά, αλλά υπάρχουν κανόνες για τον τρόπο γραφής στο φόρουμ και ισχύουν για όλους μας. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που διορθώνουμε τους χαρακτηρισμούς στις δημοσιεύσεις σου...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55385 από lancelot
vabatzis έγραψε:

Να σε παρακαλέσω να προσέξεις λιγάκι τους χαρακτηρισμούς σε όσα γράφεις, κατανοούμε την απελπισία και τον εκνευρισμό σου με όλα αυτά, αλλά υπάρχουν κανόνες για τον τρόπο γραφής στο φόρουμ και ισχύουν για όλους μας. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που διορθώνουμε τους χαρακτηρισμούς στις δημοσιεύσεις σου...

True, σόρυ αν σε έβαλα σε κόπο.

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55386 από vabatzis
lancelot έγραψε:

True, σόρυ αν σε έβαλα σε κόπο.

Κανένας κόπος, απλώς προσπαθούμε όλοι μαζί να κρατάμε ένα υψηλό επίπεδο στις δημοσιεύσεις και το περιεχόμενο του φόρουμ...εύχομαι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55575 από lancelot
Καλημέρα ξανά,

Η πλάκα της υπόθεσης: Η μεταβίβαση έγινε, αλλά στο υπουργείο είχε στάση στις 12 και δεν μπορούν να μου δώσουν τα τελικά χαρτιά, τα οποία θα τα έχουν το βράδυ, άρα θα μου τα στείλουν αύριο με κούριερ. Τι καντεμιά είναι αυτή, με κάνει και σκέφτομαι αν το αμάξι κουβαλάει την τύχη του Ντόναλτ Ντάκ!

Θα πάω να το παραλάβω σήμερα το απόγευμα, όλα είναι έτοιμα ;) Μου πρότειναν για 30 ευρώ οδική βοήθεια για ένα χρόνο από την VW - Είναι καλή τιμή από την εμπειρία που έχετε εδώ παίδες; Τελική τιμή για μικτή ασφάλεια θα μου πουν από κοντά. Επίσης μου είπαν πως άναψε το λαμπάκι του Service και είναι στα 100 ευρώ. Όποιος γνωρίζει για αυτά τα 2, πριν πάω ;)

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55576 από vabatzis
Λευτέρη, αναφορικά με την ασφάλεια, κάνε μια επικοινωνία με τον Sdv (Στέλιος) για να πάρεις μια προσφορά από InLife, συμπεριλαμβανόμενης της οδικής βοήθειας. Σχετικά με το service, υποθέτω ότι το κόστος αυτό αντιστοιχεί σε μικρό service, λιπαντικό για την ακρίβεια. Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο; Σαν τιμή είναι καλή (εφόσον πραγματοποιείται σε αντιπροσωπεία). Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια συνεργασία με τον Τσακουλιέρη στο Αιγάλεω, ο οποίος μας κάνει εξαιρετικές τιμές. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια ερώτηση σχετικά με την επέκταση της εγγύησης (αν δεν υπάρχει από τον προηγούμενο κάτοχο).

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55577 από Coo
Μου θυμίζει τα δικά μου, που περίμενα δυο εβδομάδες (πέρα απο τους 3,5 μήνες να έρθει) για να το παραλάβω ενώ ήταν Αθήνα και είχαν απεργία πρώτα οι εκτελωνιστες και μετα οι νταλικερηδες..
Υπομονή, θα έρθει και θα το ευχαριστηθεις τόσο που θα ξεχάσεις τη τσαντιλα σου..

Δημήτρης

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55578 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Αγορά μεταχειρισμένου Eos, τα φώτα σας again ;)
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει...

Περισσότερα
13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #55583 από Corbil
Του Λευτέρη θα γραφτεί στα κατάστοιχα του Forum ως η ποιο περιπετειώδης απόκτηση Eos.....

Θα μπορεί πλέον να λέει "έτσι απλά Eos"

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Συντονιστές: nikitas tsi