- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Νεανίας ετοιμάζεται για αγορά μεταχειρισμένου EOS
- GoratrixGR
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Embrace the inevitable..
Εγώ έδωσα ένα corsa 1.4 sport 11/2008 κυριολεκτικά φουλ έξτρα, του είχα βάλει οτι εξοπλισμό σηκώνει και το είχα πραγματικά σα καινούργιο (το αμάξι actually μύριζε καινουργίλα) ήταν και εντός της εργοστασιακής επέκτασης εγγύησης με 66.000Κμ και φυσικά χωρίς τράκες κτλ. Το αμάξι το έδωσα περίπου στο 40% της αρχικής τιμής που το είχα πάρει, γιατί πολύ απλά εκεί είναι η αξία του ως μεταχειρισμένο.
Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ εξωφρενικό να ζητάς για ένα αμάξι πάνω απο 2 ετών πάνω απο 14000-14500 ευρώ (και αυτό αν το αμάξι είναι σούπερ και μόνο). Το να είναι ένα αμάξι προσεγμένο ή να έχει πολλά έξτρα ή λίγα χιλιόμετρα ή όλα μαζί, δε του δίνει παραπάνω αξία στη τελική τιμή κατ' εμέ. Μπορεί να το φέρνει ΛΙΓΟ πιο πάνω απο τα υπόλοιπα, για να υπάρχει ένας διαχωρισμός αλλά ως εκεί. απο εκεί και πέρα απλά αυξάνει την εμπιστοσύνη στον υποψήφιο αγοραστή, για να νιώσει οτι επενδύει σε κάτι που αξίζει.
Τεσπά, αν δεν βρεθεί κανένα σούπερ 160άρι διαθέσιμο σε νορμάλ τιμή νομίζω οτι θα πάω σε ένα πραγματικά φούλ έξτρα 122άρι με 70.000Κμ και θα του πατήσω και ένα revo έτσι για τη πουτανιά
VW EOS 1.4 TSi α.κ.α Το "θηρίο"
[size="14px"]Powered by[/size] [size="20px"] revo![/size]
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- GoratrixGR
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Το πήρα και ειναι τέλειο και σε σούπερ κατάσταση!!!
Γου-Χου!!!!!
- cdoum
- Senior Μέλος
-
αλλά πες και καμία πληροφορία για το αμάξι ..εξοπλισμό κτλ
- GoratrixGR
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Είμαι στα τρεξίματα, θα κάνω το σχετικό intro στο ανάλογο φακελάκι και θα ενημερωσω!
Ουφ, ετοιμαστειτε για σούπερ απορίες σύντομα χαχα!
- xristos
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
2007
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- stevenpap
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- κι'εγώ eos....γουστάρω!!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Εγώ το έχω από τον Ιούνιο του 13 και κάθε φορά το απολαμβάνω περισσότερο!! ... και να σκεφτείς ότι έχω αλλάξει πάνω από 20 αυτοκίνητα! :good:
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- GoratrixGR
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Πραγματικά έχω υπερχαρεί με την αγορά και φανταστείτε ακόμη δε μπήκα στη διαδικασία να το βολτάρω με ανοιχτή οροφή!! (Δεν θέλει και ο καιρός ακόμη, έτσι και αλλιώς)
Σίγουρα θα χρειαστώ άπειρη βοήθεια μέχρι να εξοικειωθώ με την συντήρησης της οροφής, έχω δει το βίντεο και τις οδηγίες αλλά ομολογώ οτι έχω κενά και αγχώνομαι και λίγο εκεί με τα σβησίματα κτλ μη κάνω καμμιά πατάτα. Κάθε πότε θέλει συντήρηση κανονικά? Σε κάθε πλύσιμο ή δεν είναι ανάγκη να γίνεται συνέχεια? Εγώ υπολογίζω μια φορά το μήνα ή worst case μια φορά το τρίμηνο μια καλή συντήρηση μετά απο πλυντήριο. Στα ενδιάμεσα όμως σίγουρα θα τρώει πλυσίματα, αλλά έχω μπερδευτεί πότε πρέπει.
Anyway παρακάτω έχω και το link με τη παρουσίαση του. ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ενδεχομένως θα τα πούμε στο Bowling εγώ και το "θηρίο" χαχα!
www.vweos.gr/kunena/...3
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Corbil έγραψε: Μια χαρά είναι ο καιρός μόνο να μη βρέχει. Βάλε θέρμανση στο full και μη σε νοιάζει τίποτα. Συντήρηση οροφής το πολύ 2 φορές το χρόνο χρειάζεται αλλά αν έχεις όρεξη να κανείς κάθε τρίμηνο καλό του κανεις, κακό δε του κάνεις
Τότε γιατί με έκραζες βρε τότε που γυρίζαμε από Ναύπλιο;
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- stevenpap
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- κι'εγώ eos....γουστάρω!!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Γελάδι έγραψε:
Corbil έγραψε: Μια χαρά είναι ο καιρός μόνο να μη βρέχει. Βάλε θέρμανση στο full και μη σε νοιάζει τίποτα. Συντήρηση οροφής το πολύ 2 φορές το χρόνο χρειάζεται αλλά αν έχεις όρεξη να κανείς κάθε τρίμηνο καλό του κανεις, κακό δε του κάνεις
Τότε γιατί με έκραζες βρε τότε που γυρίζαμε από Ναύπλιο;
Γιατί καμάρι μου πρέπει να το δεις με τα ματιά σου ότι μπορεί να συμβεί. Αυτό λέγεται εμπειρία και το ζήσαμε μαζί σου. Περιττό να σου πω χθες με 11 βαθμούς βόλταριζα με όλη την οικογένεια ανοιχτός, παραλία Ωρωπού-Καλαμου. Θαλασσίτσα, full moon και καλή μουσικούλα στο cdoφωνο. Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο απο αυτή ρημάδα τη ζωή για να χαλαρωσεις.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- GoratrixGR
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Ο καιρός ήταν σούπερ υπέρ! Προσπερνώντας *********** που έφαγα απο τα διόδια, ο απολογισμός έχει ως εξής:
1. Απίστευτο ταξίδι στην Εθνική. Σταθερό, ήσυχο, γρήγορο και αγριεμένο!
2. Δάκρυσα στη πρώτη βόλτα το μεσημεροαπόγευμα με ανοιχτή την οροφή. Τρομερό feeling η βόλτα, ανυπομονώ να ζεστάνει λίγο παραπάνω ο καιρός!
3. Μέση κατανάλωση πήγε απο 7.2 έως 8.7 περίπου κατά τη διάρκεια της διαδρομής (δε λυπήθηκα ιδιαίτερα το γκάζι, γλέντησα και ένα καγκούρι στην επιστροφή δεν άντεξα ..
4. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Σ/Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ!!!! :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- antonis-1981
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
GoratrixGR έγραψε: Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τη Κυριακή πετάχτηκα με το κορίτσι μου έως την Καλαμάτα μια βόλτα.
Ο καιρός ήταν σούπερ υπέρ! Προσπερνώντας ********* που έφαγα απο τα διόδια, ο απολογισμός έχει ως εξής:
2. Δάκρυσα στη πρώτη βόλτα το μεσημεροαπόγευμα με ανοιχτή την οροφή. Τρομερό feeling η βόλτα, ανυπομονώ να ζεστάνει λίγο παραπάνω ο καιρός!
3. Μέση κατανάλωση πήγε απο 7.2 έως 8.7 περίπου κατά τη διάρκεια της διαδρομής (δε λυπήθηκα ιδιαίτερα το γκάζι, γλέντησα και ένα καγκούρι στην επιστροφή δεν άντεξα ..)
4. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Σ/Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ!!!! :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
Θα παρακαλουσα μια πιο κοσμια συμπεριφορα.
Λεξεις οπως κ********** και γενικως μη πρεπουσες λέξεις δεν εχουν θεση εδω.
εκ του modteam
Νikitas TSi
- GoratrixGR
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
nikitas tsi έγραψε:
GoratrixGR έγραψε: Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τη Κυριακή πετάχτηκα με το κορίτσι μου έως την Καλαμάτα μια βόλτα.
Ο καιρός ήταν σούπερ υπέρ! Προσπερνώντας ********* που έφαγα απο τα διόδια, ο απολογισμός έχει ως εξής:
3. Μέση κατανάλωση πήγε απο 7.2 έως 8.7 περίπου κατά τη διάρκεια της διαδρομής (δε λυπήθηκα ιδιαίτερα το γκάζι, γλέντησα και ένα καγκούρι στην επιστροφή δεν άντεξα ..)
Θα παρακαλουσα μια πιο κοσμια συμπεριφορα.
Λεξεις οπως κ********** και γενικως μη πρεπουσες λέξεις δεν εχουν θεση εδω.
εκ του modteam
Χμμμ δε θυμάμαι τι είχα γράψει, σορι πάντως