Νεανίας ετοιμάζεται για αγορά μεταχειρισμένου EOS

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73037 από GoratrixGR
Κοίτα δυστυχώς έτσι είναι. Αν έχεις ένα αμάξι το οποίο μπεις στη διαδικασία να το δώσεις, είναι δεδομένο οτι ΔΕΝ πρόκειται να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Εγώ έδωσα ένα corsa 1.4 sport 11/2008 κυριολεκτικά φουλ έξτρα, του είχα βάλει οτι εξοπλισμό σηκώνει και το είχα πραγματικά σα καινούργιο (το αμάξι actually μύριζε καινουργίλα) ήταν και εντός της εργοστασιακής επέκτασης εγγύησης με 66.000Κμ και φυσικά χωρίς τράκες κτλ. Το αμάξι το έδωσα περίπου στο 40% της αρχικής τιμής που το είχα πάρει, γιατί πολύ απλά εκεί είναι η αξία του ως μεταχειρισμένο.

Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ εξωφρενικό να ζητάς για ένα αμάξι πάνω απο 2 ετών πάνω απο 14000-14500 ευρώ (και αυτό αν το αμάξι είναι σούπερ και μόνο). Το να είναι ένα αμάξι προσεγμένο ή να έχει πολλά έξτρα ή λίγα χιλιόμετρα ή όλα μαζί, δε του δίνει παραπάνω αξία στη τελική τιμή κατ' εμέ. Μπορεί να το φέρνει ΛΙΓΟ πιο πάνω απο τα υπόλοιπα, για να υπάρχει ένας διαχωρισμός αλλά ως εκεί. απο εκεί και πέρα απλά αυξάνει την εμπιστοσύνη στον υποψήφιο αγοραστή, για να νιώσει οτι επενδύει σε κάτι που αξίζει.

Τεσπά, αν δεν βρεθεί κανένα σούπερ 160άρι διαθέσιμο σε νορμάλ τιμή νομίζω οτι θα πάω σε ένα πραγματικά φούλ έξτρα 122άρι με 70.000Κμ και θα του πατήσω και ένα revo έτσι για τη πουτανιά :-P

VW EOS 1.4 TSi α.κ.α Το "θηρίο"
[size="14px"]Powered by[/size] [size="20px"] revo![/size]

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73140 από GoratrixGR
Τα κατάφερα!!!
Το πήρα και ειναι τέλειο και σε σούπερ κατάσταση!!!
Γου-Χου!!!!!

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73142 από cdoum
μπράβο να το χαρείς λοιπόν και να το αγαπάς :good: :good: :good:
αλλά πες και καμία πληροφορία για το αμάξι ..εξοπλισμό κτλ

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73143 από GoratrixGR
Κάτσε θα επανελθω αργότερα ή άλλη μέρα!
Είμαι στα τρεξίματα, θα κάνω το σχετικό intro στο ανάλογο φακελάκι και θα ενημερωσω!

Ουφ, ετοιμαστειτε για σούπερ απορίες σύντομα χαχα!

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73144 από xristos
επιτελους απο εδω κ περα θα το χαιρεσαι κ εσυ ...σε ειχε φαει το αγχος!καλοριζικο κ καλοταξιδο φιλαρακι μου,να το προσεχεις σαν τα ματια σου!

2007

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73148 από Coo
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να ειναι! Περιμένουμε εντυπωσεις!

Δημήτρης

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73149 από vabatzis
Καλορίζικο :good: :good: :good:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73189 από stevenpap
Καλοτάξιδο φίλε, έκανες ένα ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό σου. Να το προσέχεις και να μάθεις να συντηρείς την οροφή γιατί είναι το ωραίο μα και το πολύ ευαίσθητο κομμάτι του αυτοκινήτου.
Εγώ το έχω από τον Ιούνιο του 13 και κάθε φορά το απολαμβάνω περισσότερο!! ... και να σκεφτείς ότι έχω αλλάξει πάνω από 20 αυτοκίνητα! :good:

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73197 από dragonfighter
Πολλά EOS αλλάζουν χέρια τελευταία! Καλοταξιδο!

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73214 από GoratrixGR
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Πραγματικά έχω υπερχαρεί με την αγορά και φανταστείτε ακόμη δε μπήκα στη διαδικασία να το βολτάρω με ανοιχτή οροφή!! (Δεν θέλει και ο καιρός ακόμη, έτσι και αλλιώς)

Σίγουρα θα χρειαστώ άπειρη βοήθεια μέχρι να εξοικειωθώ με την συντήρησης της οροφής, έχω δει το βίντεο και τις οδηγίες αλλά ομολογώ οτι έχω κενά και αγχώνομαι και λίγο εκεί με τα σβησίματα κτλ μη κάνω καμμιά πατάτα. Κάθε πότε θέλει συντήρηση κανονικά? Σε κάθε πλύσιμο ή δεν είναι ανάγκη να γίνεται συνέχεια? Εγώ υπολογίζω μια φορά το μήνα ή worst case μια φορά το τρίμηνο μια καλή συντήρηση μετά απο πλυντήριο. Στα ενδιάμεσα όμως σίγουρα θα τρώει πλυσίματα, αλλά έχω μπερδευτεί πότε πρέπει.

Anyway παρακάτω έχω και το link με τη παρουσίαση του. ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ενδεχομένως θα τα πούμε στο Bowling εγώ και το "θηρίο" χαχα!

www.vweos.gr/kunena/...3

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73222 από Corbil
Μια χαρά είναι ο καιρός μόνο να μη βρέχει. Βάλε θέρμανση στο full και μη σε νοιάζει τίποτα. Συντήρηση οροφής το πολύ 2 φορές το χρόνο χρειάζεται αλλά αν έχεις όρεξη να κανείς κάθε τρίμηνο καλό του κανεις, κακό δε του κάνεις

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73228 από Γελάδι

Corbil έγραψε: Μια χαρά είναι ο καιρός μόνο να μη βρέχει. Βάλε θέρμανση στο full και μη σε νοιάζει τίποτα. Συντήρηση οροφής το πολύ 2 φορές το χρόνο χρειάζεται αλλά αν έχεις όρεξη να κανείς κάθε τρίμηνο καλό του κανεις, κακό δε του κάνεις

Τότε γιατί με έκραζες βρε τότε που γυρίζαμε από Ναύπλιο;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73231 από stevenpap
Καλό είναι να αποφεύγεις τις βούρτσες στο πλυντήριο. Μόνο πλύσιμο στο χέρι.

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73237 από Corbil

Γελάδι έγραψε:

Corbil έγραψε: Μια χαρά είναι ο καιρός μόνο να μη βρέχει. Βάλε θέρμανση στο full και μη σε νοιάζει τίποτα. Συντήρηση οροφής το πολύ 2 φορές το χρόνο χρειάζεται αλλά αν έχεις όρεξη να κανείς κάθε τρίμηνο καλό του κανεις, κακό δε του κάνεις

Τότε γιατί με έκραζες βρε τότε που γυρίζαμε από Ναύπλιο;

Γιατί καμάρι μου πρέπει να το δεις με τα ματιά σου ότι μπορεί να συμβεί. Αυτό λέγεται εμπειρία και το ζήσαμε μαζί σου. Περιττό να σου πω χθες με 11 βαθμούς βόλταριζα με όλη την οικογένεια ανοιχτός, παραλία Ωρωπού-Καλαμου. Θαλασσίτσα, full moon και καλή μουσικούλα στο cdoφωνο. Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο απο αυτή ρημάδα τη ζωή για να χαλαρωσεις.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73258 από GoratrixGR
Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τη Κυριακή πετάχτηκα με το κορίτσι μου έως την Καλαμάτα μια βόλτα.
Ο καιρός ήταν σούπερ υπέρ! Προσπερνώντας *********** που έφαγα απο τα διόδια, ο απολογισμός έχει ως εξής:

1. Απίστευτο ταξίδι στην Εθνική. Σταθερό, ήσυχο, γρήγορο και αγριεμένο!
2. Δάκρυσα στη πρώτη βόλτα το μεσημεροαπόγευμα με ανοιχτή την οροφή. Τρομερό feeling η βόλτα, ανυπομονώ να ζεστάνει λίγο παραπάνω ο καιρός!
3. Μέση κατανάλωση πήγε απο 7.2 έως 8.7 περίπου κατά τη διάρκεια της διαδρομής (δε λυπήθηκα ιδιαίτερα το γκάζι, γλέντησα και ένα καγκούρι στην επιστροφή δεν άντεξα .. :P)

4. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Σ/Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ!!!! :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73263 από Corbil
Ψάξε να βρεις κι έναν ανεμοθωρακα ώστε όταν θα είσαι ανοιχτός να μη σε νοιάζει τίποτα.!

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73293 από antonis-1981
Καλορίζικο και καλοτάξιδο κ απο μενα φιλε μου!Οποτε ερθεις Κρητη κανονισε να τα βολταρουμε!!

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73295 από nikitas tsi

GoratrixGR έγραψε: Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τη Κυριακή πετάχτηκα με το κορίτσι μου έως την Καλαμάτα μια βόλτα.
Ο καιρός ήταν σούπερ υπέρ! Προσπερνώντας ********* που έφαγα απο τα διόδια, ο απολογισμός έχει ως εξής:

2. Δάκρυσα στη πρώτη βόλτα το μεσημεροαπόγευμα με ανοιχτή την οροφή. Τρομερό feeling η βόλτα, ανυπομονώ να ζεστάνει λίγο παραπάνω ο καιρός!
3. Μέση κατανάλωση πήγε απο 7.2 έως 8.7 περίπου κατά τη διάρκεια της διαδρομής (δε λυπήθηκα ιδιαίτερα το γκάζι, γλέντησα και ένα καγκούρι στην επιστροφή δεν άντεξα .. :P)

4. ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Σ/Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ!!!! :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Θα παρακαλουσα μια πιο κοσμια συμπεριφορα.
Λεξεις οπως κ********** και γενικως μη πρεπουσες λέξεις δεν εχουν θεση εδω.
εκ του modteam

Νikitas TSi

Περισσότερα
11 Χρόνια 9 Μήνες πριν #73565 από GoratrixGR

nikitas tsi έγραψε:

GoratrixGR έγραψε: Δε ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τη Κυριακή πετάχτηκα με το κορίτσι μου έως την Καλαμάτα μια βόλτα.
Ο καιρός ήταν σούπερ υπέρ! Προσπερνώντας ********* που έφαγα απο τα διόδια, ο απολογισμός έχει ως εξής:

Θα παρακαλουσα μια πιο κοσμια συμπεριφορα.
Λεξεις οπως κ********** και γενικως μη πρεπουσες λέξεις δεν εχουν θεση εδω.
εκ του modteam

Χμμμ δε θυμάμαι τι είχα γράψει, σορι πάντως :-)

Συντονιστές: nikitas tsi