- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Αντιπροσωπία και κακή λίπανση οροφής!!!!!
- ΚΑΡΡΑΣ
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #74875
από ΚΑΡΡΑΣ
Αντιπροσωπία και κακή λίπανση οροφής!!!!! δημιουργήθηκε από ΚΑΡΡΑΣ
Αγαπητοί φίλοι,
Όπως έγραψα και πριν λίγο καιρό με την εγγραφή στο forum, αγόρασα πρόσφατα ένα eos και ρώτησα για την λίπανση και την συντήρηση της οροφής.
Ευτυχώς κάποιοι φίλοι απο Αθήνα έγραψαν πως μπορεί να ανέβουν Θεσσαλονίκη και να μας κάνουν για ακόμη μια φορά επίδειξη για να μάθουμε να λιπαίνουμε μόνοι μας την οροφή, Σας περιμένω πως και πως :good:
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πως έδωσα στον πατέρα μου το αυτοκίνητο για να το πάει στην ΕΤΕΑ-VW στη Θεσσαλονίκη για την λίπανση της οροφής, ΚΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!
Όταν έλεγξα το αυτοκίνητο για το τι κάνανε, διαπίστωσα πως δεν καθάρισαν κανένα απο τα λάστιχα της οροφής- ούτε καν το παράθυρο της οροφής, δεν τα λίπαναν και το μόνο που λάδωσαν ήταν δεξιά και αριστερά στο πορτ μπαγκαζ τα στηρίγματα της οροφής !!!!!
Αν υπάρχει κάποιος φίλος απο Θεσσαλονίκη που θα είχε λίγο χρόνο για να μου δείξει πως γίνεται σωστά η λίπανση, θα του ήμουν ευγνώμων
Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να προμηθευτώ το ειδικό λάδι που απαιτείται για την λίπανση.
Σας ευχαριστώ, να περνάτε καλά
Όπως έγραψα και πριν λίγο καιρό με την εγγραφή στο forum, αγόρασα πρόσφατα ένα eos και ρώτησα για την λίπανση και την συντήρηση της οροφής.
Ευτυχώς κάποιοι φίλοι απο Αθήνα έγραψαν πως μπορεί να ανέβουν Θεσσαλονίκη και να μας κάνουν για ακόμη μια φορά επίδειξη για να μάθουμε να λιπαίνουμε μόνοι μας την οροφή, Σας περιμένω πως και πως :good:
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πως έδωσα στον πατέρα μου το αυτοκίνητο για να το πάει στην ΕΤΕΑ-VW στη Θεσσαλονίκη για την λίπανση της οροφής, ΚΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!
Όταν έλεγξα το αυτοκίνητο για το τι κάνανε, διαπίστωσα πως δεν καθάρισαν κανένα απο τα λάστιχα της οροφής- ούτε καν το παράθυρο της οροφής, δεν τα λίπαναν και το μόνο που λάδωσαν ήταν δεξιά και αριστερά στο πορτ μπαγκαζ τα στηρίγματα της οροφής !!!!!
Αν υπάρχει κάποιος φίλος απο Θεσσαλονίκη που θα είχε λίγο χρόνο για να μου δείξει πως γίνεται σωστά η λίπανση, θα του ήμουν ευγνώμων

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να προμηθευτώ το ειδικό λάδι που απαιτείται για την λίπανση.
Σας ευχαριστώ, να περνάτε καλά
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stevenpap
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Μέλος
-
- κι'εγώ eos....γουστάρω!!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #74879
από stevenpap
Απαντήθηκε από stevenpap στο θέμα Αντιπροσωπία και κακή λίπανση οροφής!!!!!
Πρέπει ορισμένα πράγματα να τα κάνουμε μόνοι μας αλλιώς το EOS δεν είναι το κατάλληλο αυτοκίνητο για εμάς.
Προσοχή στα συνεργεία γιατί εμένα σε VW Service μου είπαν ότι λίπανση οροφής θα κάνουν με λάδι σιλικόνης!!! :klaps:
Προσοχή στα συνεργεία γιατί εμένα σε VW Service μου είπαν ότι λίπανση οροφής θα κάνουν με λάδι σιλικόνης!!! :klaps:
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #74883
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Αντιπροσωπία και κακή λίπανση οροφής!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
Παιδιά, σας παρακαλώ προσέξτε σε ποια κατηγορία κάνετε τις δημοσιεύσεις.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Συντονιστές: nikitas tsi