ΠΩΛΗΣΗ

Περισσότερα
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #85943 από eosaki22
ΠΩΛΗΣΗ δημιουργήθηκε από eosaki22
Καλημέρα στην παρέα! Μετά από 15 χρόνια με πολλά & ασφαλή χιλιόμετρα σκέφτομαι να πουλήσω ή ανταλλάξω το αμάξι μου και να αγοράσω το νέο TOYOTA Yaris Hybrid! 
Είναι μοντέλο του 2008 με 210000χλμ 1,4TSi με 122HP το είχα πάρει full extra στα 30000Ε τότε από Γρεβενά και έχει συναισθηματική αξία! Βασικά συμφέρει να το δώσω αντιπροσωπεία για ανταλλαγή ή να το βάλω στο car.gr κ πόσο μια ενδεικτική τιμή??? Κάποιος από εδώ μέσα που ενδιαφέρετε κ το θέλει - χρειάζεται (χιούμορ κάνω)!! Πρέπει να τσεκάρω προσέξω κάτι? Κά8ε συμβουλή δεκτή και ευπρόσδεκτη κ μακάρι ν αλλάξω γνώμη το αμάξι είναι κούκλα 1ο χέρι! Ελπίζω να προλάβω καμία συνάντηση πριν φύγει! 
Ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 9 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 9 Μήνες πριν #85944 από totio
Απαντήθηκε από totio στο θέμα ΠΩΛΗΣΗ
Σιγουρά βολεύει αλλά αν το πουλήσεις κατευθείαν αντιπροσωπεία θα πιάσει αρκετά χαμηλή τιμή (3500). Μια ρεαλιστκη τιμή για τα πολλα χιλιόμετρα του και υποθέτοντας οτι δεν εχει προβλήματα είναι 6.000 ευρώ, βαλτό 6500 για το παζάρι. Αν βιάζεσαι ξεκινα απο 6000. Και εγω είχα πάει να το πουλήσω με 85.000 χλμ όταν η αγορά ήταν πεσμένη γιατί οι ανάγκες μου ειχαν αλλάξει αλλα συνειδητοποίησα οτι πουλάω ενα όμορφο αυτοκίνητο με εξτρά, λιγα χλμ, τσαμπα για να πάρω κατι πολύ υποδεέστερο και δεν το πούλησα τελικά. Προτίμησα να το εκμεταλλευτω πρώτα.

Silver 1.6 FSI, 2006

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: nikitas tsi