Γδάρσιμο Προφυλακτήρα

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13157 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
Αυτα δυστυχως ειναι στο προγραμμα.Εγω που δεν εχω και παρκιν,καθε λιγες μερες βρισκω και κατι.Μαλιστα μια μεγαλη γρατζουνια στο πισω φτερο την εχω αφησει,ετσι για το ματι που λενε.Την πρωτη μερα που ειχα παει στη δουλεια,οταν σχολασα βρηκα τον προφυλακτηρα να κρεμεται.Τοτε ηταν που ταραχτηκα λιγο και την αλλη μερα πηγα και αγορασα ενα ATV.Τωρα παω παντου με αυτο(και στη δουλεια εννοειται) και την κουκλα μου την εχω μονο για βολτες.

Πέτρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Argyris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13161 από Argyris
Απαντήθηκε από Argyris στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
Ο καλυτερος εισαι,αλλα το θεμα ειναι οσοι δεν εχουν καποιο δευτερο μεταφορικο μεσο (βαζω και μενα μεσα) ειναι καλο να προσεχουν πολυ που τα αφηνουν να μην συμβουν τιποτα χειροτερα,χτυπα ξυλο......αλλα στην Αθηνα ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να βρεις σωστο παρκινκ.

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13164 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
Να διορθώσω τον Πάνο.
Είχα μια γραμμή βαθιά σε δεξί φτερό, ζάντα και προφυλαχτήρα.
Το συνολάκι της επισκευής 650 ευρά.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13169 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
ωχ.ωχ,ωχ..... :sick

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13172 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
Θα περάσω μια βόλτα από την αντιπροσωπεία και από ένα μαγαζί στην πόλη που ξέρω ότι αντιγράφει χρώματα αυτοκινήτων μήπως καταφέρω να μειώσω λίγο το πρόβλημα. Δεν περιμένω ούτε θαύματα αλλά και ούτε θα το κάνω υπέρμετρα, περισσότερο θέλω να κάνω τοπικά τα σημεία που έχει ξυθεί τόσο το χρώμα που φαίνεται άσπρο. Το δύσκολο είναι ότι το χρώμα είναι πέρλα (το οποίο στην κατασκευή του φτιάχνεται με στρώσεις χρώματος στο εργοστάσιο) οπότε δεν περιμένω απόλυτη ταυτοποίηση χρώματος. Πάντως για ολική βαφή δεν το βλέπω να κάνω, εκτός αν στο μέλλον μαζέψω και άλλα "φιλάκια¨και τα κάνω όλα μαζί...

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13174 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
Δημτρη στην paintbull με τοπικη βαφη
σε περλε χρωμα δεν φαινεται διαφορα

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
16 Χρόνια 4 Μήνες πριν #13178 από Coo
Magnum έγραψε:

Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα για Paintbull. Στο κάνουν εκείνη την ώρα που θα πάς; (με ραντεβού φαντάζομαι) Το να χάσω ένα πρωί ή ένα απόγευμα δε με ενοχλεί. Επειδή όμως δεν είμαι Αθήνα δε μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο και να φύγω αν χρειάζεται να το αφήσεις για κάποιες ώρες εκεί... Ειδικά τώρα που στο τέλος της εβδομάδας ετοιμάζομαι (επιτέλους!) για διακοπές. Κόστος ξέρει κανείς στο περίπου; Πάνο εσύ είχες πάει αν θυμάμαι καλά...

Δημήτρης

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13183 από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
Δημήτρη θα πρέπει να το δει για να σου πει κόστος. Από την περιγραφή που δίνεις εκτιμώ γύρω στα 100 €. Μπορείς να τον πάρεις τηλ και να του εξηγήσεις πως χρειάζεσαι το αυτοκίνητο και έτσι θα σου κλείσει ραντεβού, θα περιμένεις κάμποσο και όλα θα είναι όπως πρώτα...

Περισσότερα
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13196 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
coo έγραψε:

Magnum έγραψε:

Η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα για Paintbull. Στο κάνουν εκείνη την ώρα που θα πάς; (με ραντεβού φαντάζομαι) Το να χάσω ένα πρωί ή ένα απόγευμα δε με ενοχλεί. Επειδή όμως δεν είμαι Αθήνα δε μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο και να φύγω αν χρειάζεται να το αφήσεις για κάποιες ώρες εκεί... Ειδικά τώρα που στο τέλος της εβδομάδας ετοιμάζομαι (επιτέλους!) για διακοπές. Κόστος ξέρει κανείς στο περίπου; Πάνο εσύ είχες πάει αν θυμάμαι καλά...

Πήγαινε άφησε το και έρχομαι και σε παίρνω για καφέ....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13200 από Coo
Guardian έγραψε:

coo έγραψε:

Magnum έγραψε:

Πήγαινε άφησε το και έρχομαι και σε παίρνω για καφέ....

Αυτό μου αρέσει στο club μας.... FILARAKI

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #13249 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Γδάρσιμο Προφυλακτήρα
Μήτσε κρίμα ρε συ για την γρατσουνιά!! Μην ανησυχείς! Έχω και εγώ μί ακριβώς ίδια τον τελευταίο καιρό και ακόμη δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα!!! Αν τελικά κάνεις κάτι για πες μας να ξέρουμε ως προς το κόστος και το αποτέλεσμα, όπου κι αν αυτό γίνει!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Συντονιστές: nikitas tsi