Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14871 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
panos έγραψε:

Αυτή την επιλογή δεν την είχαμε εμείς έτσι? τώρα αν θέλουμε πρέπει να το πληρώσουμε 150 λίρες?

Πάνο δεν είχε βγει τότε με ψηφιακό νομίζω...όσο για το εξωτερικό DVB, το ελάχιστο κόστος φαίνεται να είναι γύρω στις 130 λίρες. Υποθέτω κάτι σαν κι αυτό .

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14872 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
vabatzis έγραψε:

panos έγραψε:

Αυτή την επιλογή δεν την είχαμε εμείς έτσι? τώρα αν θέλουμε πρέπει να το πληρώσουμε 150 λίρες?

Πάνο δεν είχε βγει τότε με ψηφιακό νομίζω...όσο για το εξωτερικό DVB, το ελάχιστο κόστος φαίνεται να είναι γύρω στις 130 λίρες. Υποθέτω κάτι σαν κι αυτό .

Ναι αυτό το tuner θα μου έστελνε ο Rob, δεν θυμόμουν ακριβώς το ποσό, ήταν και κάποια μεταφορικά στην μέση..

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14875 από neTTor
Απαντήθηκε από neTTor στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Πάντως και εγω το ψηφιακό προτιμώ . Το θέμα είναι -Αν ξέρουμε- τι αποκωδικοποιητή φοράει γιατι αλλάξαν την κωδικοποίησει του σηματος νομίζω...
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14878 από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Mε ψηφιακό αποκωδικοποιητή θα έχει καλύτερο σήμα εν κινήσει? ή είναι το ίδιο πράγμα....
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14879 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
panos έγραψε:

Mε ψηφιακό αποκωδικοποιητή θα έχει καλύτερο σήμα εν κινήσει? ή είναι το ίδιο πράγμα....

Θεωρητικά, δεν θα πρέπει να έχεις χιόνα με το ψηφιακό...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14880 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
vabatzis έγραψε:

panos έγραψε:

Θεωρητικά, δεν θα πρέπει να έχεις χιόνα με το ψηφιακό...

Παιδιά θα το βάλω αύριο και θα σας πω εντυπώσεις από τα κανάλια που εκπέμπουν ήδη ψηφιακά στην Αττική.
Από όσο διάβασα χτες από Οκτώβριο ξεκινάνε εκπομπές του ψηφιακού μπουκέτου της Digea (7 μεγαλύτερα κανάλια) Έχει ξεκινήσει ήδη η εκπομπή από Ξυλόκαστρο για τις κοντινές εκεί περιοχές...
Δείτε και εδώ το άρθρο από Ναυτεμπορική για τα πλάνα της ψηφιακής τηλεόρασης:

www.naftemporiki.gr/...m

Λογικά θα πρέπει να πιάνει πολύ πολύ καλύτερα εν κινήσει... και σίγουρα χωρίς παράσιτα, ή θα πιάνει ή θα παγώνει...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14892 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
ε τοτε για το 8εμα με την καμερα ειμαστε οκ κανενα προβλημα.πιστευω καλυτερα ψηφιακο με 40 λιρες παραπανω.απλος τελικα ειναι το μοντελο αυτο ????? η εχω καταλαβει λαθος :vlammenos:
γιατι απο οτι καταλαβα το νεο μοντελο με το usb ειναι ενα και λεγετε ws-6530

:thinking
με τα νεα μενου και την θυρα usb?
δεν εχω ιντερνετ σπιτι χαλασε το μοντεμ θα μπω ξανα κυριακη απο καφε.αν γινετε ρωτηστε τον rob, please.
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14893 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Η DIGEA -η εταιρεία που συστάθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR, με σκοπό την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων τόσο των ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας καθώς και όποιων άλλων σταθμών προτιμήσουν τις υπηρεσίες της- εκπέμπει από την περιοχή του Ξυλοκάστρου και το πρωτόκολλο κωδικοποίησης που χρησιμοποιεί είναι το MPEG4/H.264/AVC.

Επισημαίνεται ότι το πρωτόκολλο αυτό είναι διαφορετικό από εκείνο που εκπέμπει η ψηφιακή τηλεόραση της ΕΡΤ

Αυτα ειναι copy-paste απο το παραπανω λινκ,δηλαδη οι αποκωδικοποιητες που ηδη εχουμε ή οι τηλεορασεις με ενσωμεωμνο dvb-t δεν θα πιανουν τα ιδιωτικα καναλια??

Νikitas TSi
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14894 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
nikitas tsi έγραψε:

Η DIGEA -η εταιρεία που συστάθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR, με σκοπό την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων τόσο των ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας καθώς και όποιων άλλων σταθμών προτιμήσουν τις υπηρεσίες της- εκπέμπει από την περιοχή του Ξυλοκάστρου και το πρωτόκολλο κωδικοποίησης που χρησιμοποιεί είναι το MPEG4/H.264/AVC.

Επισημαίνεται ότι το πρωτόκολλο αυτό είναι διαφορετικό από εκείνο που εκπέμπει η ψηφιακή τηλεόραση της ΕΡΤ

Αυτα ειναι copy-paste απο το παραπανω λινκ,δηλαδη οι αποκωδικοποιητες που ηδη εχουμε ή οι τηλεορασεις με ενσωμεωμνο dvb-t δεν θα πιανουν τα ιδιωτικα καναλια??

ωχ και τωρα τι κανουμε μηπως γινετε προγραματισμος σε αυτα τα πραγματα οπως ας πουμε αλλαγη firmware η κατι τετοιο η απλος δεν 8α εχουμε τν με τα κινεζακια?:wall:
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14896 από djlgm
Λοιπόν, σήμερα το απόγευμα κάθισα τελικά και πέρασα το μηχάνημα στο αυτοκίνητο
Σημειωτέον πως πριν είχα το D721, στο οποίο χάλασε η μονάδα CD/DVD, το επέστρεψα και έλαβα το D723 με τον ψηφιακό δέκτη.
Στο μεταξύ όσο καιρό περίμενα είχα βάλει πίσω το RCD310..

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Πρώτον μην δοκιμάσετε να βάλετε αν έχετε κάρτες SD από το D721 κατευθείαν στο D723, ΘΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ όπως την πάτησα εγώ και αναγκάστηκα να κάνω ολόκληρη εγχείριση να την βγάλω. Από όσο κατάλαβα είναι το μεγάλο μέγεθος SD… και χρειάζεται αντάπτορας.
Η μονάδα CD/DVD έπαιξε κατευθείαν χωρίς να βγάλω κάποιο προστατευτικό όπως διάβασα σε κάποιο άλλο post.
Μου έκανε εντύπωση η δραματική διαφορά προς το καλύτερο της ταχύτητας απόκρισης όλων των μενού και των χειριστηρίων. Πραγματικά ένοιωσα ότι επιτέλους έχω ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
Η οθόνη αν και αισθητά μικρότερη είναι ευκρινέστατη και φωτεινή.
Το μηχάνημα που έχω έχει θύρα USB που βγαίνει από πίσω με καλώδιο, το οποίο και τερμάτισα μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Μου έκανε πολύ εντύπωση η άμεση απόκριση και ανάγνωση του USB stick που έβαλα για δοκιμή. Επίσης η ανάγνωση CD/DVD ήταν επίσης πολύ πιο γρήγορη σε σχέση με το D721.
Για τον ήχο νομίζω είναι εξίσου καλός με το D721, ίσως και λίγο καλύτερος. Το ράδιο θέλω να δοκιμάσω που δεν κατάφερα (λόγω βιασύνης) να συντονίσω στους σταθμούς που ξέρω πως παίζουν... Όμως να σημειώσετε πως έχω τον ειδικό adaptor/ενισχυτή που καταλήγει τις δύο κεραίες του EOS στην μία είσοδο που έχει η μονάδα και όπως έχουμε συζητήσει παλιότερα κάνει όντως δουλειά...
Μου έκανε επίσης εντύπωση πως το μηχάνημα έχει και κάποια μενού στα ελληνικά! Για την ψηφιακή τηλεόραση τουλάχιστον. Έχει ρύθμιση για Ελλάδα!
Λοιπόν στον δρόμο που βγήκα κατάφερα να συντονιστώ στα 4 ψηφιακά κανάλια της EΡΤ. Χωρίς να πολυασχοληθώ με την θέση της κεραίας (για την ώρα την έχω χύμα μέχρι να δω που θα την βάλω) η λήψη ήταν σχεδόν τέλεια. Σε κάποιες φάσεις όταν την κούναγα έχανε την λήψη και έβαζε ψηφιακό θόρυβο, κοινώς pixelιασμα. Πάντως παιδιά ήταν άκρως εντυπωσιακό να είσαι εν κινήσει και να παίζει τέλεια εικόνα...
Ενθουσιάστηκα και ανυπομονώ να δω πότε θα μπορώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα κανάλια! Σκέφτομαι να πάω το ΣΚ μια βόλτα μέχρι Ξυλόκαστρο να δοκιμάσω!

Τώρα όσο αφορά το Bluetooth, έπαιξε αμέσως χωρίς καν να μου ζητήσει κωδικό για την σύνδεση. To D721 είχε ΠΟΛΛΑ θέματα (bugs) όσο αφορά το blue tooth. Τώρα με το D723 επειδή ήξερα τι να δοκιμάσω ομολογώ κατενθουσιάστηκα μιας και το blue tooth παίζει τέλεια (so far!) Και το μικρόφωνο φαινόταν να πιάνει καλά την φωνή μου. Εντύπωση μου έκανε πως αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ακούς ότι ήχο παίζει το τηλέφωνο από τα ηχεία. Δεν δοκίμασα να βάλω mp3 από το τηλέφωνο να παίξει αλλά έχω την εντύπωση ότι θα ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου.
Κατά τα άλλα ακόμα δεν έχω διαβάσει το manual, οπότε έχω πολλές απορίες. Και ίσως βρω κάτι που να με στραβώσει στην πορεία. Πάντως για την ώρα άξιζε τα λεφτά που έδωσα διαφορά ώστε να το αλλάξω.
Το μόνο που με προβλημάτισε σοβαρά είναι πως όταν χρειάστηκε να το βγάλω πάλι από την θέση του το μηχάνημα προκειμένου να βγάλω την χαμένη SD κάρτα, το μηχάνημα με 20 λεπτά παίξιμο μόνο ΖΕΜΑΤΑΓΕ... δεν ξέρω παιδιά όσοι το έχετε βάλει έχετε θέμα θερμοκρασιών? Φοβάμαι μην λιώσει πλαστικά!

Οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ καλές, ανυπομονώ αύριο να βρω adaptors για τις SD κάρτες μου (έχω έναν adaptor θέλω άλλον έναν!) ώστε να δοκιμάσω και το Destinator… και να δω τις υπόλοιπες λειτουργίες.

Για οποιαδήποτε απορία παιδιά και όποιος θέλει να το δει από κοντά ας μου στείλει μήνυμα να ανταλλάξουμε τηλέφωνα

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14898 από djlgm
djlgm έγραψε:

Σημειωτέον πως πριν είχα το D721, στο οποίο χάλασε η μονάδα CD/DVD, το επέστρεψα και έλαβα το D723 με τον ψηφιακό δέκτη.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Πρώτον μην δοκιμάσετε να βάλετε αν έχετε κάρτες SD από το D721 κατευθείαν στο D723, ΘΑ ΤΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ όπως την πάτησα εγώ και αναγκάστηκα να κάνω ολόκληρη εγχείριση να την βγάλω. Από όσο κατάλαβα είναι το μεγάλο μέγεθος SD… και χρειάζεται αντάπτορας.
Η μονάδα CD/DVD έπαιξε κατευθείαν χωρίς να βγάλω κάποιο προστατευτικό όπως διάβασα σε κάποιο άλλο post.
Μου έκανε εντύπωση η δραματική διαφορά προς το καλύτερο της ταχύτητας απόκρισης όλων των μενού και των χειριστηρίων. Πραγματικά ένοιωσα ότι επιτέλους έχω ΜΗΧΑΝΗΜΑ.
Το μηχάνημα που έχω έχει θύρα USB που βγαίνει από πίσω με καλώδιο, το οποίο και τερμάτισα μέσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Μου έκανε πολύ εντύπωση η άμεση απόκριση και ανάγνωση του USB stick που έβαλα για δοκιμή. Επίσης η ανάγνωση CD/DVD ήταν επίσης πολύ πιο γρήγορη σε σχέση με το D721.
Για τον ήχο νομίζω είναι εξίσου καλός με το D721, ίσως και λίγο καλύτερος. Το ράδιο θέλω να δοκιμάσω που δεν κατάφερα (λόγω βιασύνης) να συντονίσω στους σταθμούς που ξέρω πως παίζουν... Όμως να σημειώσετε πως έχω τον ειδικό adaptor/ενισχυτή που καταλήγει τις δύο κεραίες του EOS στην μία είσοδο που έχει η μονάδα και όπως έχουμε συζητήσει παλιότερα κάνει όντως δουλειά...
Μου έκανε επίσης εντύπωση πως το μηχάνημα έχει και κάποια μενού στα ελληνικά! Για την ψηφιακή τηλεόραση τουλάχιστον. Έχει ρύθμιση για Ελλάδα!
Λοιπόν στον δρόμο που βγήκα κατάφερα να συντονιστώ στα 4 ψηφιακά κανάλια της EΡΤ. Χωρίς να πολυασχοληθώ με την θέση της κεραίας (για την ώρα την έχω χύμα μέχρι να δω που θα την βάλω) η λήψη ήταν σχεδόν τέλεια. Σε κάποιες φάσεις όταν την κούναγα έχανε την λήψη και έβαζε ψηφιακό θόρυβο, κοινώς pixelιασμα. Πάντως παιδιά ήταν άκρως εντυπωσιακό να είσαι εν κινήσει και να παίζει τέλεια εικόνα...
Ενθουσιάστηκα και ανυπομονώ να δω πότε θα μπορώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα κανάλια! Σκέφτομαι να πάω το ΣΚ μια βόλτα μέχρι Ξυλόκαστρο να δοκιμάσω!

Τώρα όσο αφορά το Bluetooth, έπαιξε αμέσως χωρίς καν να μου ζητήσει κωδικό για την σύνδεση. To D721 είχε ΠΟΛΛΑ θέματα (bugs) όσο αφορά το blue tooth. Τώρα με το D723 επειδή ήξερα τι να δοκιμάσω ομολογώ κατενθουσιάστηκα μιας και το blue tooth παίζει τέλεια (so far!) Και το μικρόφωνο φαινόταν να πιάνει καλά την φωνή μου. Εντύπωση μου έκανε πως αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ακούς ότι ήχο παίζει το τηλέφωνο από τα ηχεία. Δεν δοκίμασα να βάλω mp3 από το τηλέφωνο να παίξει αλλά έχω την εντύπωση ότι θα ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου.
Κατά τα άλλα ακόμα δεν έχω διαβάσει το manual, οπότε έχω πολλές απορίες. Και ίσως βρω κάτι που να με στραβώσει στην πορεία. Πάντως για την ώρα άξιζε τα λεφτά που έδωσα διαφορά ώστε να το αλλάξω.
Το μόνο που με προβλημάτισε σοβαρά είναι πως όταν χρειάστηκε να το βγάλω πάλι από την θέση του το μηχάνημα προκειμένου να βγάλω την χαμένη SD κάρτα, το μηχάνημα με 20 λεπτά παίξιμο μόνο ΖΕΜΑΤΑΓΕ... δεν ξέρω παιδιά όσοι το έχετε βάλει έχετε θέμα θερμοκρασιών? Φοβάμαι μην λιώσει πλαστικά!

Οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ καλές, ανυπομονώ αύριο να βρω adaptors για τις SD κάρτες μου (έχω έναν adaptor θέλω άλλον έναν!) ώστε να δοκιμάσω και το Destinator… και να δω τις υπόλοιπες λειτουργίες.

Για οποιαδήποτε απορία παιδιά και όποιος θέλει να το δει από κοντά ας μου στείλει μήνυμα να ανταλλάξουμε τηλέφωνα

UPDATE:
Σήμερα το πρωί δοκίμασα και πάλι την ψηφιακή TV εν κινήσει. Χωρίς να είναι κάπου τοποθετημένη η κεραία, απλά ακουμπισμένη στο ταμπλώ εν κινήσει έβαζε λίγο ψηφιακό θόρυβο. Σε στάση παίζει τέλεια. Εξαρτάται και πόσο μακριά είναι κτίρια που εμποδίζουν την λήψη. Πάντως κατά την γνώμη μου είναι πολύ ικανοποιητική η λήψη.
Κατάφερα να βάλω και το Destinator 7 όπως το είχα στο D721. Δοκίμασα το Mortscript (για όσους ξέρουν) για να τρέξω το skin, αλλά μου έβγαλε κάποιο μήνυμα λάθους, ίσως πρέπει να το ψάξουμε εκεί λίγο όσοι ενδιαφερόμαστε για skin...
Τα μενού για την ψηφιακή TV και το NAVI function υποστηρίζουν ελληνικά. Όντας συνηθισμένος από το Destinator7 στο D721 που δεν έδειχνε σωστά τα fonts, ομολογώ εντυπωσιάστηκα με το D723 που παίζει όπως θα έπρεπε να παίζει!
Δοκίμασα και το Destinator8 αλλά κάπου κόλαγε (και εκεί θέλουμε ψάξιμο όσοι ενδιαφερόμαστε - αν και νομίζω έχει βγει και Destinator9)

Το ράδιο παίζει τελικά πολύ καλά, αλλά δυστυχώς το manual λέει ελάχιστα για μερικές επιλογές που έχει πχ για αυτόματη αναζήτηση σταθμών κλπ. οπότε μόνο με πείραμα βγάζεις άκρη τι γίνεται.

To CD παίζει κανονικά και ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ τα μιξαρισμένα CD (όπως και το D721 άλλωστε αλλά ΟΧΙ το RCD310 που είχα που έβαζε μικρά κενά ανάμεσα στα tracks) και δείχνει και το CD text!

DVD απλά δοκίμασα να δω ότι παίζει, δε έκατσα να ψάξω λεπτομέρειες.
Την DATA SD την διάβασε και αυτήν κανονικά (τελικά είχα ήδη δύο adaptors για τις SD κάρτες..) και έπαιξε και τα video clips που είχα στο D721 τέλεια.

Τελευταίο αφήνω κάτι που με χάλασε πάρα πολύ. Δυστυχώς το μηχάνημα παίζει μόνο όταν γυρίσεις το κλειδί στην πρώτη σκάλα.
Αυτό έχει σαν συνέπεια όταν πχ πας κάπου και φτάσεις και κλείσεις την μηχανή, αυτόματα κλείνει και το ράδιο το οποίο το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν υπάρχει λύση σε αυτό και κάποιος ξέρει να μας βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.

Αυτά τα λίγα για την ώρα...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14900 από vabatzis
djlgm έγραψε:

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Γιώργο μόνο λίγα δε μας είπες :clap: εξαιρετικές και χρησιμότατες οι πληροφορίες που μας δίνεις...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14901 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
djlgm έγραψε:

Τελευταίο αφήνω κάτι που με χάλασε πάρα πολύ. Δυστυχώς το μηχάνημα παίζει μόνο όταν γυρίσεις το κλειδί στην πρώτη σκάλα. Αυτό έχει σαν συνέπεια όταν πχ πας κάπου και φτάσεις και κλείσεις την μηχανή, αυτόματα κλείνει και το ράδιο το οποίο το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν υπάρχει λύση σε αυτό και κάποιος ξέρει να μας βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.

Γιώργο κατ'αρχάς μπράβο σου που έκανες τον κόπο να γράψεις τόσο αναλυτικά τις εντυπώσεις σου για το 723, πιστεύω βοήθησαν πολύ να σχηματίσουν γνώμη όσοι ενδιαφέρονται.
Όσον αφορά την ανησυχία σου σχετικά με τη θερμοκρασία που ανεβάζει, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ στριμωγμένα τα πράγματα και σίγουρα ο αέρας εκει μέσα δεν έχει πολύ καλή κυκλοφορία. Είναι λογικό το να ζεσταθεί ένα τέτοιο μηχάνημα με όλα τα κυκλώματα και τα "μαρδάγκαλα" που λειτουργούν εκεί - ιδιαίτερα αν προσθέσεις και την οθόνη. Το αληθινό crash test είναι το καλοκαίρι με τους 40-50 βαθμούς κελσίου που αναπτύσσονται μέσα στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά που πήραν το μηχάνημα από την πρώτη παραγγελία δεν ανέφεραν δυσλειτουργίες ή κολλήματα, κάτι που σίγουρα είναι θετικό.
Όσο για το ότι σβήνει μόλις γυρίσεις το κλειδί, αυτό συμβαίνει στα περισσότερα ηχοσυστήματα, στα περισσότερα αυτοκίνητα. Και είναι όπως το δεί κανείς. Εγώ προτιμώ να κλείνει το Kenwood για να μην το ξεχάσω καμμια φορά ανοιχτό, και μάλιστα μόνο με την προσθήκη επιπλέον εξαρτήματος για τη σωστή επικοινωνία με το τιμόνι γίνεται αυτό. Για το κινεζάκι διάβασα σε κάποιο άλλο φόρουμ ότι κάποιος που είχε την ίδια ζοχάδα το έλυσε το πρόβλημά του αλλάζοντας κάτι με τη συνδεσμολογία. Θα ρίξω μια ματιά και θα σου πώ...

Δε θα σου δώσω επιστημονική λύση, θα σου δώσω πρακτική λύση: Όταν σταματάς, γύρνα το κλειδί στη θέση Ι και ξανανοιξέ το....:whistle:

Δημήτρης
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14910 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Mαλλον σβηνει οταν βγαλεις το κλειδι και οχι οταν σβησεις τη μηχανη.
Αν κοιταξεις τη πλεξουδα του 721 θα δεις οτι 2 καλωδια ειναι συνδεδεμενα σε ενα (μαλλον ειναι κολπο του τοποθετητη) ενω στο 723 ειναι ανεξαρτητα..
Εκει κρυβεται το μυστικο,ειναι κατι που μπορεις να το κανεις και μονος σου.

Νikitas TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14911 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Θέλω κι εγώ μηχάνημα με κάμερα και ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. (Αυτόν με τις 40 λίρες)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14913 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Καλό θα ήταν κύριοι διαχειριστές πρίν κλείσει η παραγγελία να επικοινωνήσετε με Nettor Μadmax και Guardian μήπως θέλουν και αυτοί DVB αλλά δεν έχουν διαβάσει τις εξελίξεις με τον ψηφιακό δέκτη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14914 από madmax
Απαντήθηκε από madmax στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
E,λοιπόν ας ειναι και DVB,μια και καλή...Περισσότερο με ένοιαζε να έβγαζε το USB μπροστά αλλά αφού με ένα καλώδιο γίνεται η δουλειά...όλα καλώς...και ψηφιακό λοιπόν δέκτη!

Never Underestimate the Dark Side of...Me1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14915 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Εγώ να ρωτήσω τον djlgm:

Η θύρα USB πως διαβάζεται από το μηχάνημα αφού δεν έχει USB στο menu του ηχοσυστήματος;
Αν κάνουμε εμείς που δεν ήρθε με USB την πατέντα με το καλώδιο από πίσω πως θα δουλέψει;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14916 από djlgm
nikitas tsi έγραψε:

Mαλλον σβηνει οταν βγαλεις το κλειδι και οχι οταν σβησεις τη μηχανη.
Αν κοιταξεις τη πλεξουδα του 721 θα δεις οτι 2 καλωδια ειναι συνδεδεμενα σε ενα (μαλλον ειναι κολπο του τοποθετητη) ενω στο 723 ειναι ανεξαρτητα..
Εκει κρυβεται το μυστικο,ειναι κατι που μπορεις να το κανεις και μονος σου.

Όχι σβήνει όταν σβήσεις την μηχανή, Το 721 το είχα βάλει και αυτό μόνος μου και δεν έκανε κανένας τοποθετητής κανένα κόλπο. Μόνο που στο 721 όντως έσβηνε όταν έβγαζες το κλειδί και όχι όταν έσβηνες την μηχανή!

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14917 από djlgm
Magnum έγραψε:

Εγώ να ρωτήσω τον djlgm:

Η θύρα USB πως διαβάζεται από το μηχάνημα αφού δεν έχει USB στο menu του ηχοσυστήματος;
Αν κάνουμε εμείς που δεν ήρθε με USB την πατέντα με το καλώδιο από πίσω πως θα δουλέψει;

Τώρα που το λες Πασχάλη όντως δεν θυμάμαι στο μενού επιλογή για USB, θα το κοιτάξω όμως. Το USB μόλις το έβαζα έπαιζε αμέσως όπως ακριβώς κάνει όταν βάλεις CD ή DVD...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14922 από djlgm
djlgm έγραψε:

djlgm έγραψε:

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

UPDATE:
Σήμερα το πρωί δοκίμασα και πάλι την ψηφιακή TV εν κινήσει. Χωρίς να είναι κάπου τοποθετημένη η κεραία, απλά ακουμπισμένη στο ταμπλώ εν κινήσει έβαζε λίγο ψηφιακό θόρυβο. Σε στάση παίζει τέλεια. Εξαρτάται και πόσο μακριά είναι κτίρια που εμποδίζουν την λήψη. Πάντως κατά την γνώμη μου είναι πολύ ικανοποιητική η λήψη.
Κατάφερα να βάλω και το Destinator 7 όπως το είχα στο D721. Δοκίμασα το Mortscript (για όσους ξέρουν) για να τρέξω το skin, αλλά μου έβγαλε κάποιο μήνυμα λάθους, ίσως πρέπει να το ψάξουμε εκεί λίγο όσοι ενδιαφερόμαστε για skin...
Τα μενού για την ψηφιακή TV και το NAVI function υποστηρίζουν ελληνικά. Όντας συνηθισμένος από το Destinator7 στο D721 που δεν έδειχνε σωστά τα fonts, ομολογώ εντυπωσιάστηκα με το D723 που παίζει όπως θα έπρεπε να παίζει!
Δοκίμασα και το Destinator8 αλλά κάπου κόλαγε (και εκεί θέλουμε ψάξιμο όσοι ενδιαφερόμαστε - αν και νομίζω έχει βγει και Destinator9)

Το ράδιο παίζει τελικά πολύ καλά, αλλά δυστυχώς το manual λέει ελάχιστα για μερικές επιλογές που έχει πχ για αυτόματη αναζήτηση σταθμών κλπ. οπότε μόνο με πείραμα βγάζεις άκρη τι γίνεται.

To CD παίζει κανονικά και ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ τα μιξαρισμένα CD (όπως και το D721 άλλωστε αλλά ΟΧΙ το RCD310 που είχα που έβαζε μικρά κενά ανάμεσα στα tracks) και δείχνει και το CD text!

DVD απλά δοκίμασα να δω ότι παίζει, δε έκατσα να ψάξω λεπτομέρειες.
Την DATA SD την διάβασε και αυτήν κανονικά (τελικά είχα ήδη δύο adaptors για τις SD κάρτες..) και έπαιξε και τα video clips που είχα στο D721 τέλεια.

Τελευταίο αφήνω κάτι που με χάλασε πάρα πολύ. Δυστυχώς το μηχάνημα παίζει μόνο όταν γυρίσεις το κλειδί στην πρώτη σκάλα.
Αυτό έχει σαν συνέπεια όταν πχ πας κάπου και φτάσεις και κλείσεις την μηχανή, αυτόματα κλείνει και το ράδιο το οποίο το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν υπάρχει λύση σε αυτό και κάποιος ξέρει να μας βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων.

UPDATE #2

Λοιπόν μετά από αρκετή ώρα δοκιμών και σε πορεία και στάσιμα...
Σε πορεία η λήψη ίσως τελικά να μη είναι και τόσο ικανοποιητική. Παίζει πολύ ρόλο που θα μπει η κεραία και πόσα πολλά εμπόδια βρίσκονται πλησίον του αυτοκινήτου. Πάντως γενικά σε στάση όταν παίζει παίζει σχεδόν άψογα. Και εν κινήσει παίζει καλά αλλά δεν ξέρω πόσο θα ικανοποιήσει αρκετούς.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν που είδα τα RDS μηνύματα να εμφανίζονται στην κεντρική οθόνη στο ταμπλώ!
Όμως δυστυχώς ο κατασκευαστής δεν φρόντισε να αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις για αυτόματη αναζήτηση σταθμών, κλπ με αποτέλεσμα κάθε φορά που ανοίγεις το μηχάνημα να είναι όλα ενεργοποιημένα και αν δεν τα απενεργοποιήσεις χειροκίνητα μετά από 3 λεπτά αρχίζει μόνο του να αλλάζει σταθμούς. Η μόνη λύση είναι να απενεργοποιήσεις το RDS, δηλαδή κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό!

Τέλος όσο αφορά το Destinator7, το μηχάνημα δείχνει να τρελλαίνεται με τα TIME ZONES, και χαλάει η ώρα συνέχεια. Πάς να φτιάξεις το time zone στο Destinator, με το που βγαίνεις και ξαναμπαίνεις έχει άλλο. Έκανα δεκάδες δοκιμές να καταλάβω και εγώ σαν προγραμματιστής που είμαι τι σόι bug είναι αυτό αλλά δεν τα κατάφερα να καταλάβω. Θα το ψάξω όμως γιατί είναι εκνευριστικό.
Ευτυχώς που η ώρα χαλάει μόνο στο "PC" κομμάτι του μηχανήματος και όχι και στο hardware (η ώρα στο radio κλπ παραμένει η σωστή).

Κάτι άλλο που με ενόχλησε είναι (εκτός και αν γίνεται και δεν το βρήκα) ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις την φωτεινότητα της οθόνης κατα βούληση.
Εγώ πχ συνηθίζω τελευταία (μετά απο ταξίδια μου στο εξωτερικό....όχι με το EOS βέβαια) να αφήνω το λιγότερο τα φώτα πορείας ανοικτά και την μέρα, και όταν κάνω διαδρομές με μεγαλύτερες ταχύτητες και τα κανονικά φώτα. Ειλικρινά μου έχει κάνει την ζωή ευκολότερη μιας και πολλοί πάνε αργά στην αριστερή λωρίδα και δεν θα κάνανε στην άκρη απο βλακεία τους στην εθνική πχ, έχοντας τα φώτα ανοικτά σε βλέπουν και φέρονται πιο σωστά. Λοιπόν όταν έχεις ανοικτά τα φώτα, το μηχάνημα το εκλαμβάνει ότι είναι νύχτα και χαμηλώνει αυτόματα λίγο την φωτεινότητα της οθόνης. Συνεπώς μέρα με τα φώτα ανοικτά, βλέπεις πιο σκοτεινή εικόνα στην οθόνη...

Αν κάποιος ξέρει πως να ρυθμίζει την φωτεινότητα κατα βούληση περιμένω να ακούσω την συμβουλή του....

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14928 από neTTor
Απαντήθηκε από neTTor στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Καλημέρα , εγώ είμαι ΟΚ για το ψηφιακό + Camera.Περιμενω πληροφορειες για την ολοκλήρωση της παραγγελειας
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14930 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #14939 από vabatzis
Όπως γνωρίζετε, οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές μέχρι και σήμερα. Από αύριο, και ανάλογα με το πόσα κομμάτια θα παραγγείλουμε, θα επικοινωνήσουμε με τον πωλητή ώστε να κλείσουμε τα κοστολόγια. Επίσης, θα κλειδωθεί το θέμα και θα ενημερώνεστε μέσω pm για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Σπύρο, να μας ενημερώσεις για το αν επιθυμείς κι εσύ ψηφιακό tuner αντί αναλογικού, όπως τα υπόλοιπα παιδιά...

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Ευχαριστούμε

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #15057 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Νέα παραγγελία Replica RNS-510+rear view camera
Κύριοι εγώ θα ήθελα μονάδα χωρίς ψηφιακό δέκτη γιατί στο jvc που έχω τώρα έχω ανεξάρτητο εξωτερικό ψηφιακό δέκτη και δεν με εξυπηρετεί συνεπώς προτιμώ το αναλογικό..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Συντονιστές: nikitas tsi