Ομαδική αγορά - 8" Vw Multimedia

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57165 από NeverWinter
Απαντήθηκε από NeverWinter στο θέμα Απ:Ομαδική αγορά - 8" Vw Multimedia
καλησπερα,
αν τελικα γινει η παραγγελια ενδιαφερομαι και εγω.
εχω μοντελο 2007 πιστευω με το canbus που πρεπει να παρουμε να μην εχω προβλημα.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57166 από NeverWinter
ψαχνοντας στο car.gr βρηκα μια οθονη που φαινεται ενδιαφερουσα..
δειτε την.

www.car.gr/parts/vie.../
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57171 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Ομαδική αγορά - 8" Vw Multimedia
Είναι 7'' και όχι 8'' η συγκεκριμένη που λες, αλλά αν δεν θέλει επιπλέον κόστη δεν είναι άσχημη εναλλακτική. Το αντίθετο μάλιστα.

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57187 από NeverWinter
Μια χαρά μού φαίνεται σαν μέγεθος... Βλέπω έχει και wi-fi και Λογισμικό Android το θέμα είναι αν θέλει έξτρα ανταπρορες για να δουλέψουν όλα αυτά που έχει... Πχ για να λειτουργεί η τηλεόραση θέλει έξτρα τιουνερ ;;; αν πάρεις αυριο τηλ ρώτησε τον για όλα αυτά..
  • leontas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57189 από leontas
Απαντήθηκε από leontas στο θέμα Απ:Ομαδική αγορά - 8" Vw Multimedia
Καλησπέρα σε όλους.
Το σαιτ απο το car αν καταλαβα καλά λέει οτι η τιμη που αναγραφει, τα 316€ δλδ, ειναι η μία απο τις 3 δοσεις ................. οπότε 3Χ316=948€ η τελικη τιμή του.

Πάντως μια επικοινωνια με τον πωλητη θα μας λυσει ολα τα ερωτηματα.
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57193 από NeverWinter
Καλημέρα.. έχει δίκιο ο leontas έτσι λέει .. οπότε τσάμπα οι χαρές... Φαινόταν καλή τιμή με αυτά που είχε αλλά 950 ευρώ δεν λέει...
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57195 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Ομαδική αγορά - 8" Vw Multimedia
Έτσι είναι παιδιά, ξεχάστε το αυτό. Ο επίσημος εισαγωγέας δίνει εδώ λιανικές τιμές στα 849 με windows και 949 με android...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57197 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Ομαδική αγορά - 8" Vw Multimedia
True πήρα σήμερα. Δεν ήθελε με τίποτα να δώσει τιμή λιανικής στο τηλέφωνο (jesus, μου κάνει πολύ κακή εντύπωση αυτό, του είπα είμαστε club και μάλλον παίζουν 5-6 μαζί κομμάτια και πάλι μου το έπαιζε δύσκολος. Του είπα να του δώσω τα πλήρη στοιχεία μου και πάλι αρνήθηκε. ) αλλά η συνολική με πιστωτική κάρτα είναι 3x316 + ενδέχεται να υπάρχει και κόστος τοποθέτησης (δεν μου το ξεκαθάρισε στο τηλ, παρά μόνο αν το πάρουμε μετρητής όπου εκεί είπε δεν υπάρχει κόστος). Για την TV θέλει επιπλέον αντάπτορα, με κόστος 100 ευρώ ο πιο φθηνός.

Το ξεχνάμε κατεμέ, επιστρέφουμε στον Κινέζο για όποιον θέλει. Αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που και αυτό Κινέζικο ήταν, και έχει τέτοιο κόστος; Υπερβολή, κάποιος ψάχνει για λαλάκες ..

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)
Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #57202 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:Ομαδική αγορά - 8" Vw Multimedia
Περά από τον κινέζο που είναι όντως θα είναι καλή επιλογή πιστεύω καλό θα είναι να κοιτάξουμε και άλλες περιπτώσεις (όπως αυτή του Neverwinter άσχετα που δεν έκατσε) από διάφορα καταστήματα μήπως τύχει κάτι πιο καλό και συμφέρων. Μες στη εβδομάδα θα πάω σε κάποια καταστήματα που μου πρότειναν να πάρω προσφορές και βλέπουμε…

1,4 TSI 2?? PS