3η ομαδική παραγγελία λιπαντικού G052172A1 - 30ml

Περισσότερα
13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #59545 από Corbil
Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους μας, ότι η ποσότητα που είχαμε στην διάθεσή μας, για τη συγκεκριμένη μαζική αγορά, ήταν 20 τεμάχια. Πραγματικά δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση και γι αυτό παρακαλώ όσοι απο εδώ και μπρός καταχωρήσετε συμμετοχή να γνωρίζετε οτι θα ισχύει μόνο εαν κάποιο απο τα μέλη που έχουν αρχικά δηλώσει, δεν επιθυμεί να λάβει την προσφορά. Σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για τον τρόπο πληρωμής και τις παραλαβές.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59549 από editor
:wtf: θέλω 2 :exm

Takis 2.0 Fsi
  • andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59555 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:3η ομαδική παραγγελία λιπαντικού G052172A1 - 30ml
andreas73 έγραψε:

Ένα και εγώ παρακαλώ

Ρε παιδιά εμένα γιατί δεν με βλέπω στη λίστα?
Στο πηγάδι κατούρησα?????????????????????????????????????????????????????????????????
  • andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59556 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:3η ομαδική παραγγελία λιπαντικού G052172A1 - 30ml
Α, και ήμουν από τους πρώτους που πόσταρα...
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59557 από Coo
Τυπογραφικόν! Διορθώθηκε Ανδρέα...

(μετά από αυτοψία στο πηγάδι εννοείται..)

Δημήτρης
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59579 από lyrakisdimitris
Απαντήθηκε από lyrakisdimitris στο θέμα Απ:3η ομαδική παραγγελία λιπαντικού G052172A1 - 30ml
Παιδιά αν γίνεται θα ήθελα κι εγώ ένα...
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59584 από panagiotis
Απαντήθηκε από panagiotis στο θέμα Απ:3η ομαδική παραγγελία λιπαντικού G052172A1 - 30ml
Παιδιά αν υπαρχει και για μένα ένα
  • Webteam
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59587 από Webteam
Παιδιά, όπως ανέφερε και νωρίτερα ο Παναγιώτης, δυστυχώς η διαθέσιμη ποσότητα υπερκαλύφθηκε από τη ζήτηση.
Σύντομα τα παιδιά που πρόλαβαν τα 20 αυτά κομμάτια θα ενημερωθούν ως προς την πληρωμή κλπ. Αν για κάποιο λόγο πάρει κάποιος λιγότερα ή δεν εξοφλήσει εντός του χρονικού περιθωρίου που θα δοθεί, τότε αυτόματα η παραγγελία του κατοχυρώνεται σε όσους δεν πρόλαβαν με σειρά προτεραιότητας.
Οπότε μη ρωτάτε "αν υπάρχει" διότι δεν υπάρχει - απλά δηλώστε όσοι θέλετε για να μπείτε στη λίστα αναμονής.
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59591 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:3η ομαδική παραγγελία λιπαντικού G052172A1 - 30ml
Οι συμμετέχοντες για τα πρώτα 20 τεμάχια έχετε λάβει ενημερωτικό πμ με τις λεπτομέρειες της πληρωμής. Σε περίπτωση που κάποιος δεν ανταποκριθεί στο παρεχόμενο διάστημα, η συμμετοχή του θα ακυρωθεί και τη σειρά θα πάρει ο επόμενος της λίστας αναμονής.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59751 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:3η ομαδική παραγγελία λιπαντικού G052172A1 - 30ml

Το αρχικό ποστ έχει ενημερωθεί με τις πληρωμές που έχουν εμφανιστεί μέχρι και σήμερα.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59829 από vabatzis

Θυμίζω ότι η πληρωμή σας θα πρέπει να έχει εμφανιστεί μέχρι και την Τετάρτη 9/5, διαφορετικά η συμμετοχή σας θα διαγραφεί

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59859 από vabatzis
Κύριοι, παρακαλώ πολύ όταν κάνετε κατάθεση να μου στέλνετε άμεσα πμ ώστε να ενημερώνω την κατάσταση, διαφορετικά θα πρέπει να πάω σε τράπεζα για να διασταυρώσω το όνομα του καταθέτη.

Σήμερα έχει γίνει κατάθεση σε κατάστημα της Νίκαιας, για την οποία δεν έχω ενημερωθεί. Παρακαλώ όποιος είναι ο καταθέτης να με ενημερώσει.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59868 από ob099
ob099 - 1 τεμάχιο - ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59870 από vabatzis
Παιδιά καλημέρα.

Σας παρακαλώ θερμά, για να μπορέσω να αντιστοιχίσω γρηγορότερα τις καταθέσεις σας, να μου γράφετε στο πμ το κατάστημα στο οποίο έχει γίνει η κατάθεση (ή αν τα βάλατε μέσω web banking).

Ευχαριστώ!

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59884 από vabatzis

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους ανταποκρίθηκαν μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε δώσει. Αν δεν αλλάξει κάτι με την εικόνα των καταθέσεων μέχρι το βράδυ, θα προχωρήσουμε με την συμμετοχή του Θοδωρή, εφόσον το επιθυμεί ακόμη, και θα κάνουμε την πληρωμή της παραγγελίας.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #59938 από vabatzis

Παρακαλώ όσους επιθυμούν να παραλάβουν τα λιπαντικά μέσω κούριερ να μου στείλουν με πμ την διεύθυνση και το κινητό τους τηλέφωνο. Οι λοιποί θα τα παραλάβετε στη συνάντηση της επόμενης εβδομάδας. Αν θέλετε, μπορείτε να δηλώσετε τον επιθυμητό τρόπο παραλαβής και σε αυτό το θέμα. Ευχαριστώ

Ενημερώνω ότι η πληρωμή του προμηθευτή έγινε σήμερα το πρωί. Αναμένουμε παραλαβή εντός της επόμενης εβδομάδας.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #60094 από vabatzis

Αύριο το απόγευμα θα παραλάβουμε τα λιπαντικά. Για όσους έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν αποστολή (και όσους δηλώσουν μέχρι αύριο), αυτές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη. Οι υπόλοιποι θα παραλάβετε την Κυριακή στη συνάντηση μας.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #60157 από vabatzis

Όπως είχαμε ενημερώσει, χθες παραλάβαμε τα λιπαντικά της παραγγελίας. Σήμερα θα γίνουν οι αποστολές σε όσους το έχουν ζητήσει, οι υπόλοιποι θα τα παραλάβετε την Κυριακή ή, αν δε μπορέσετε να έρθετε, κατόπιν επικοινωνίας μαζί μου.

Το θέμα κλειδώνεται.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #60633 από vabatzis

Παρακαλώ όσους έχουν να παραλάβουν τα λιπαντικά τους από εμένα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μου ώστε να κανονιστεί η παραλαβή και να κλείσει το θέμα της μαζικής αγοράς.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61366 από vabatzis

Παρακαλώ τους φίλους Vaggelis4 και Ob099 να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μου ώστε να κανονιστεί η παραλαβή των λιπαντικών τους για να κλείσει το θέμα της μαζικής αγοράς.

Ευχαριστώ

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61510 από vabatzis

Ενημερώνω τους φίλους Vaggelis4 και Ob099 ότι θα παραλάβουν τα λιπαντικά τους σε κάποια από τις επερχόμενες συναντήσεις από το Γελάδι.

Ευχαριστώ

Το θέμα κλειδώνεται.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Συντονιστές: nikitas tsi