- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
παραγγελία υαλοκαθαριστήρων για το εος μας
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Εντός της ημέρας θα λάβετε οδηγίες για τον λογαριασμό κατάθεσης της συμμετοχής σας. Παρακαλώ να μην καθυστερήσετε, διότι αν χάσουμε αυτή τη δημοπρασία που κλείνει σε 7 μέρες, θα πρέπει να ψάξουμε από αλλού και μπορεί να αλλάξει η τιμή.
Οι καταθέσεις σας θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι και την Τετάρτη 6/6/2012.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Να υπενθυμίσω ότι η μη ανταπόκριση συμμετοχής σημαίνει αυτόματη διαγραφή σε οποιαδήποτε μελλοντική παραγγελία του κλαμπ.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- ob099
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δεν είναι θέμα κακίας βρε συ, απλώς υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν (τους οποίους υποτίθεται ότι όλοι έχουν διαβάσει). Κρίμα δεν είναι τελευταία στιγμή να αλλάζει η τιμή, ή ακόμα και να ακυρώνεται μια μαζική, επειδή κάποιος δε φρόντισε να ανταποκριθεί; Σκέψου επίσης ότι ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για όποιον έχει αναλάβει την εκτέλεση της αγοράς (εμένα στην προκειμένη περίπτωση), διότι πρέπει να επιβεβαιώσω τις πληρωμές του καθενός, να ενημερώσω για τυχόν λάθη στις καταθέσεις, να κάνω τη μεταφορά των χρημάτων και κατόπιν την πληρωμή. Όλα αυτά σε συνδιασμό με τις καθημερινές μου υποχρεώσεις εκτός του κλαμπ! Για αυτό σας ζητάμε εκ των προτέρων κάποια πράγματα, για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή. Στην τελική, δεν τρέχουμε για τους εαυτούς μας, με όλη την καλή διάθεση...κακέ
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- pgalano
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Η τιμή αγοράς διαμορφώνεται πλέον στα 19€ ανά συμμετοχή. Επειδή κάποια παιδιά έχουν καταθέσει λίγο παραπάνω από την παλιά τιμή, το ποσό καλύπτεται και θα προχωρήσουμε κανονικά στην αγορά. Αφού ολοκληρωθεί, θα ενημερώσουμε για το ποιός πρέπει να δώσει διαφορά σε ποιόν.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Η αγορά ολοκληρώθηκε. Περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με παραδόσεις/αποστολές κλπ θα λάβετε από τον Δημήτρη (Γελάδι).Παναγιώτη λυπάμαι, αλλά υποτίθεται ότι θα έκανες την κατάθεση σήμερα το πρωί. Η ώρα έχει πάει σχεδόν 10.30 και δεν έχεις κάνει τίποτα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σου στο κινητό σου αλλά το έχεις κλειστό. Δε μας αφήνεις άλλο περιθώριο λοιπόν από το να διαγράψουμε τη συμμετοχή σου από την παρούσα αγορά, όπως και οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή σου σε μελλοντικές αγορές.
Η τιμή αγοράς διαμορφώνεται πλέον στα 19€ ανά συμμετοχή. Επειδή κάποια παιδιά έχουν καταθέσει λίγο παραπάνω από την παλιά τιμή, το ποσό καλύπτεται και θα προχωρήσουμε κανονικά στην αγορά. Αφού ολοκληρωθεί, θα ενημερώσουμε για το ποιός πρέπει να δώσει διαφορά σε ποιόν.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πληρωμές
cdoum: 0,67€
editor: 0,17€
lyrakisdimitris: 0,17€
Επιστροφές
xristos: 1€
ob099: 1€
mdsars: 1€
xkokkonis: 1€
Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν καταθέσει 19€.
Προτείνω οι εκκρεμότητες να τακτοποιηθούν κατά την παράδοση στον καθένα σας.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- cdoum
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- giannis
- Senior Μέλος
-
Πριν 1 μήνα άλλαξα τους υαλοκαθαριστήρες στην αντιπροσωπια..μου αλλάξανε μόνο το λάστιχο και μου πήραν 10€!!
- pgalano
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Χτες το βράδυ έγινε η αγορά των υαλοκαθαριστήρων και σήμερα 9:20 μου έστειλε ειδοποίηση ότι σήμερα θα γίνει η αποστολή. Δεν αναφέρει χρόνο παραδοσης, αλλά δεν θεωρώ πως θα αργήσει πολύ, καθότι έρχονται από Γερμανία.
Για ότι νέο σας ενημερώνω...
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Υπολόγισε το πολύ 15 μέρες Μητσάκο...Καλημέρα!
Χτες το βράδυ έγινε η αγορά των υαλοκαθαριστήρων και σήμερα 9:20 μου έστειλε ειδοποίηση ότι σήμερα θα γίνει η αποστολή. Δεν αναφέρει χρόνο παραδοσης, αλλά δεν θεωρώ πως θα αργήσει πολύ, καθότι έρχονται από Γερμανία.
Για ότι νέο σας ενημερώνω...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- lyrakisdimitris
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Μήτσος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Παρακαλώ πολύ να μου στείλετε πμ και να μου αναφέρετε πως θέλετε να γίνει η παράδοση.
Μήτσος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Όσοι δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ στείλτε μου πμ για τον τρόπο παραλαβής.
Όποιος παραλάβει τα αντικείμενά σου παρακαλώ να με ενημερώσει με πμ ώστε να σημειωθούν τα αντικείμενά του ως παραδοθέντα.
Μήτσος