παραγγελία υαλοκαθαριστήρων για το εος μας

Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Μήνες πριν #60718 από vabatzis
Για τις 10 συμμετοχές που έχετε μαζέψει το κόστος ανέρχεται στα 18,83€ ανά συμμετέχοντα.

Εντός της ημέρας θα λάβετε οδηγίες για τον λογαριασμό κατάθεσης της συμμετοχής σας. Παρακαλώ να μην καθυστερήσετε, διότι αν χάσουμε αυτή τη δημοπρασία που κλείνει σε 7 μέρες, θα πρέπει να ψάξουμε από αλλού και μπορεί να αλλάξει η τιμή.

Οι καταθέσεις σας θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι και την Τετάρτη 6/6/2012.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60806 από vabatzis
Το αρχικό ποστ έχει ενημερωθεί με τις έως τώρα πληρωμές.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60889 από vabatzis
Παιδιά παρακαλώ όπως φροντίσετε οι πληρωμές να γίνουν στο χρονικό διάστημα που έχουμε ζητήσει. Αν χρειαστεί να ψαχτούμε από αλλού, το πιθανότερο είναι να έχουμε αλλαγές!

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60949 από vabatzis
Η προθεσμία πληρωμής των συμμετοχών σας λήγει σήμερα το μεσημέρι. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι τότε, η συμμετοχή του θα διαγραφεί και οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν.

Να υπενθυμίσω ότι η μη ανταπόκριση συμμετοχής σημαίνει αυτόματη διαγραφή σε οποιαδήποτε μελλοντική παραγγελία του κλαμπ.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60950 από ob099
κακέ
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60951 από vabatzis
ob099 έγραψε:

κακέ

Δεν είναι θέμα κακίας βρε συ, απλώς υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρηθούν (τους οποίους υποτίθεται ότι όλοι έχουν διαβάσει). Κρίμα δεν είναι τελευταία στιγμή να αλλάζει η τιμή, ή ακόμα και να ακυρώνεται μια μαζική, επειδή κάποιος δε φρόντισε να ανταποκριθεί; Σκέψου επίσης ότι ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος για όποιον έχει αναλάβει την εκτέλεση της αγοράς (εμένα στην προκειμένη περίπτωση), διότι πρέπει να επιβεβαιώσω τις πληρωμές του καθενός, να ενημερώσω για τυχόν λάθη στις καταθέσεις, να κάνω τη μεταφορά των χρημάτων και κατόπιν την πληρωμή. Όλα αυτά σε συνδιασμό με τις καθημερινές μου υποχρεώσεις εκτός του κλαμπ! Για αυτό σας ζητάμε εκ των προτέρων κάποια πράγματα, για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή. Στην τελική, δεν τρέχουμε για τους εαυτούς μας, με όλη την καλή διάθεση...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • pgalano
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60956 από pgalano
Με συγχωρείτε για την καθυστέρηση αλλά λόγω προβλημάτων το ξέχασα τελείως. Για την πληρωμή συνενοήθηκα με τον Βαγγέλη.
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #60991 από vabatzis
Παναγιώτη λυπάμαι, αλλά υποτίθεται ότι θα έκανες την κατάθεση σήμερα το πρωί. Η ώρα έχει πάει σχεδόν 10.30 και δεν έχεις κάνει τίποτα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σου στο κινητό σου αλλά το έχεις κλειστό. Δε μας αφήνεις άλλο περιθώριο λοιπόν από το να διαγράψουμε τη συμμετοχή σου από την παρούσα αγορά, όπως και οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή σου σε μελλοντικές αγορές.

Η τιμή αγοράς διαμορφώνεται πλέον στα 19€ ανά συμμετοχή. Επειδή κάποια παιδιά έχουν καταθέσει λίγο παραπάνω από την παλιά τιμή, το ποσό καλύπτεται και θα προχωρήσουμε κανονικά στην αγορά. Αφού ολοκληρωθεί, θα ενημερώσουμε για το ποιός πρέπει να δώσει διαφορά σε ποιόν.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61013 από vabatzis
vabatzis έγραψε:

Παναγιώτη λυπάμαι, αλλά υποτίθεται ότι θα έκανες την κατάθεση σήμερα το πρωί. Η ώρα έχει πάει σχεδόν 10.30 και δεν έχεις κάνει τίποτα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί σου στο κινητό σου αλλά το έχεις κλειστό. Δε μας αφήνεις άλλο περιθώριο λοιπόν από το να διαγράψουμε τη συμμετοχή σου από την παρούσα αγορά, όπως και οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή σου σε μελλοντικές αγορές.

Η τιμή αγοράς διαμορφώνεται πλέον στα 19€ ανά συμμετοχή. Επειδή κάποια παιδιά έχουν καταθέσει λίγο παραπάνω από την παλιά τιμή, το ποσό καλύπτεται και θα προχωρήσουμε κανονικά στην αγορά. Αφού ολοκληρωθεί, θα ενημερώσουμε για το ποιός πρέπει να δώσει διαφορά σε ποιόν.

Η αγορά ολοκληρώθηκε. Περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με παραδόσεις/αποστολές κλπ θα λάβετε από τον Δημήτρη (Γελάδι).

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61020 από vabatzis
Διαφορές που προέκυψαν λόγω αλλαγής τιμής και μεγαλύτερων καταθέσεων

Πληρωμές

cdoum: 0,67€
editor: 0,17€
lyrakisdimitris: 0,17€

Επιστροφές

xristos: 1€
ob099: 1€
mdsars: 1€
xkokkonis: 1€

Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν καταθέσει 19€.

Προτείνω οι εκκρεμότητες να τακτοποιηθούν κατά την παράδοση στον καθένα σας.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • cdoum
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61023 από cdoum
οκ βαγγέλη ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τον χρόνο σου . :good:
  • giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61029 από giannis
Καλησπέρα και από εμένα!
Πριν 1 μήνα άλλαξα τους υαλοκαθαριστήρες στην αντιπροσωπια..μου αλλάξανε μόνο το λάστιχο και μου πήραν 10€!!
  • pgalano
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61035 από pgalano
Δυστυχως χθες το βραδυ ειχα μια ασχημη καταληξη απο ενα γεγονος γ αυτο και δεν μπορεσα να κανω την καταθεση. Δεν χρειαζεται να πληρωσουν οι αλλοι παραπανω εξ αιτιας μου. Θα πληρωσω εγω τις διαφορες.
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61062 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:παραγγελία υαλοκαθαριστήρων για το εος μας
Καλημέρα!
Χτες το βράδυ έγινε η αγορά των υαλοκαθαριστήρων και σήμερα 9:20 μου έστειλε ειδοποίηση ότι σήμερα θα γίνει η αποστολή. Δεν αναφέρει χρόνο παραδοσης, αλλά δεν θεωρώ πως θα αργήσει πολύ, καθότι έρχονται από Γερμανία.

Για ότι νέο σας ενημερώνω...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61063 από vabatzis
Γελάδι έγραψε:

Καλημέρα!
Χτες το βράδυ έγινε η αγορά των υαλοκαθαριστήρων και σήμερα 9:20 μου έστειλε ειδοποίηση ότι σήμερα θα γίνει η αποστολή. Δεν αναφέρει χρόνο παραδοσης, αλλά δεν θεωρώ πως θα αργήσει πολύ, καθότι έρχονται από Γερμανία.

Για ότι νέο σας ενημερώνω...

Υπολόγισε το πολύ 15 μέρες Μητσάκο...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61114 από lyrakisdimitris
Απαντήθηκε από lyrakisdimitris στο θέμα Απ:παραγγελία υαλοκαθαριστήρων για το εος μας
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την άψογη ανταπόκριση καθώς και ενημέρωση! Εννοείται θα δώσουμε την διαφορά διότι από ότι λέει και μία γνωστή παροιμία οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους! :clap:
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61116 από Γελάδι
Μόλις πριν 10 λεπτά χαρακτηρίστικε σαν απεσταλμένο. Φαντάζομαι πως το πρωί θα το έστειλε, απλά τώρα θα το ενημέρωσε...

Μήτσος
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61419 από Γελάδι
Χτες παρέλαβα τους υαλοκαθαριστήρες.
Παρακαλώ πολύ να μου στείλετε πμ και να μου αναφέρετε πως θέλετε να γίνει η παράδοση.

Μήτσος
Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #61512 από Γελάδι
Έχει γίνει ανανέωση στην αρχική σελίδα με τα αντικείμενα που βρίσκονται σε αποστολή. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί και με προσωπικό μήνυμα για τις λεπτομέρειες.

Όσοι δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μου παρακαλώ στείλτε μου πμ για τον τρόπο παραλαβής.

Όποιος παραλάβει τα αντικείμενά σου παρακαλώ να με ενημερώσει με πμ ώστε να σημειωθούν τα αντικείμενά του ως παραδοθέντα.

Μήτσος
Συντονιστές: nikitas tsi