Παραγγελία Replica RNS-510

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7798 από Γελάδι
Παραγγελία Replica RNS-510 δημιουργήθηκε από Γελάδι
H ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ

[img=http://img23.imageshack.us/img23/2391/witson.jpg]

Η αγορά, μετά από τις δηλώσεις επιθυμίας, θα γίνει από την Αγγλία.
Τα μέλη που έχουν δηλώσει επιθυμία είναι οι κάτωθι:

Παραγγελία

1. Panos ΕΞΩΦΛΗΘΗ
2. Magnum ΕΞΩΦΛΗΘΗ
3. Γελάδι ΕΞΩΦΛΗΘΗ
4. Aris ΕΞΩΦΛΗΘΗ
5. kkarana ΑΚΥΡΟ
6. Γελάδι (Ένα D-726M για Mazda6 :whistle: ) ΕΞΩΦΛΗΘΗ
7. orcus00 ΑΚΥΡΟ

- Η τιμή της μονάδας θα είναι μεταξύ 350-360λίρες Αγγλίας.
- Τα μεταφορικά είναι 45λίρες για την πρώτη μονάδα και 20 για κάθε επόμενη. Αυτό μας κάνει 23 περίπου λίρες στον καθένα.
- Η προμήθεια της τράπεζας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο μεταφοράς αλλά δεν αναμένεται να υπερβεί τα 20€ στο συνολικά για την παραγγελία.
- Δεν μπορεί να γίνει απόλυτα ακριβής προσέγγιση της τελικής τιμής γιατί υπάρχει και ο παράγοντας συνάλλαγμα. Υπολογίζεται 440-450€ ανά μονάδα συμπεριλαμβανομένου των εξόδων μεταφοράς.

H ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7799 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
Με βάση τα παραπάνω εγώ θα πρότινα να γίνει μία κατάθεση ενός ποσού που θα είναι κοντά στην τελική τιμή (π.χ. 450€), σε αυτόν που θα αναλάβει την μεταφορά του ποσού.

Η όποια διαφορά προκύψει στο τέλος (η οποία αναμένεται της τάξεως των + ή - 10 με 20€ θα επιλυθεί κατά την παράδοση.

Όλο το ποσό θα προπληρωθεί πριν γίνει η παραγγελία!!

Εδώ θέτω κάποια ερωτήματα..
- Ποιος επιθυμεί να αναλάβει την συγκέντρωση του ποσού και την πληρωμή του;
- Είναι όλοι σύμφωνοι με την παραπάνω πρόταση; Αν όχι περιμένω αντιπροτάσεις.

Μήτσος
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7803 από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
Δε διαφωνώ σε κάτι. Προτείνω να συγκεντρώσει τα χρήματα κάποιος που να είναι γνωστός στους περισσότερους, είτε προσωπικά, είτε μέσω των δημοσιεύσεων εδώ. Οπότε προτείνω....... ΕΣΕΝΑ!!!!!! (αν θες φυσικά)
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7804 από Γελάδι
panos έγραψε:

Δε διαφωνώ σε κάτι. Προτείνω να συγκεντρώσει τα χρήματα κάποιος που να είναι γνωστός στους περισσότερους, είτε προσωπικά, είτε μέσω των δημοσιεύσεων εδώ. Οπότε προτείνω....... ΕΣΕΝΑ!!!!!! (αν θες φυσικά)

Πάνο στο παραπάνω συμφωνώ... Χωρίς παρεξήγηση προς τα υπόλοιπα μέλη, καλό θα ήταν να είναι ένας από τα παλιότερα μέλη. Κάποιος άλλος που επιθυμεί;;

Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω ότι η παράδοση θα γίνει στην Αθήνα από την στιγμή που όλοι θεωρώ είμαστε εδώ της περιοχής. Έτσι δεν είναι;

Μήτσος
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7805 από panos
Εαν όλοι είμαστε από Αθήνα, δε νομίζω να τίθεται ζήτημα...
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7811 από Costas
Απαντήθηκε από Costas στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
1. Σας ενδιαφέρει να περιμένετε την απάντηση του Άγγλου σχετικά με το καινούργιο μοντέλο με θύρα USB?
2. Θα υπάρχει προμήθεια (έστω και μέσω e-banking) για μεταφορά των χρημάτων από τους λογαριασμούς μας στον λογαριασμό όποιου αναλάβει να συγκεντρώσει τα χρήματα.Αν τα χρήματα είναι παραπάνω θα υπάρχει πάλι προμήθεια για την επιστροφή των χρημάτων στους λογαριασμόυς εκείνων που είναι εκτός Αθηνών μιας και θα πρεπει να γίνει πάλι μέσω τραπέζης η μεταφορά και όχι χέρι-χέρι.
3. Όποιοι δεν είστε της περιοχής Αθηνών (όπως εγώ) θα πρέπει να υπολογίζουμε και το κόστος μεταφοράς στην Θεσσαλονίκη.
4. Άρα λόγω του 2 και 3 όποιος είναι εκτός Αθηνών είναι διπλά χαμένος.
5. Το ποιός θα μαζέψει τα χρήματα δεν με απασχολεί καθόλου...Θα φροντίσω πάντως η τιμή που μου είπε για τα 10 κομμάτια να την πάρουμε και στα 8 ή 9 πόσοι θα είμαστε τελικά.

Λόγω των παραπάνω, προσωπικά δεν ξέρω τελικά αν θα συμμετάσχω στην παραγγελία.
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7813 από Γελάδι
Costas έγραψε:

1. Σας ενδιαφέρει να περιμένετε την απάντηση του Άγγλου σχετικά με το καινούργιο μοντέλο με θύρα USB?
2. Θα υπάρχει προμήθεια (έστω και μέσω e-banking) για μεταφορά των χρημάτων από τους λογαριασμούς μας στον λογαριασμό όποιου αναλάβει να συγκεντρώσει τα χρήματα.Αν τα χρήματα είναι παραπάνω θα υπάρχει πάλι προμήθεια για την επιστροφή των χρημάτων στους λογαριασμόυς εκείνων που είναι εκτός Αθηνών μιας και θα πρεπει να γίνει πάλι μέσω τραπέζης η μεταφορά και όχι χέρι-χέρι.
3. Όποιοι δεν είστε της περιοχής Αθηνών (όπως εγώ) θα πρέπει να υπολογίζουμε και το κόστος μεταφοράς στην Θεσσαλονίκη.
4. Άρα λόγω του 2 και 3 όποιος είναι εκτός Αθηνών είναι διπλά χαμένος.
5. Το ποιός θα μαζέψει τα χρήματα δεν με απασχολεί καθόλου...Θα φροντίσω πάντως η τιμή που μου είπε για τα 10 κομμάτια να την πάρουμε και στα 8 ή 9 πόσοι θα είμαστε τελικά.

Λόγω των παραπάνω, προσωπικά δεν ξέρω τελικά αν θα συμμετάσχω στην παραγγελία.

1. Κώστα εννοείται ότι μας ενδιαφέρει! Απλά σκέφτομαι ότι πρέπει σιγά σιγά να συζητάμε και για την διαδικασία ώστε να μην υπάρχουν αντιρρήσεις τελευταία στιγμή.
2. Η προμήθεια μέσω e-banking για την Εθνική Τράπεζα π.χ. είναι 0.5€ ! Και αυτό για μεταφορά στην Αγγλία. Φαντάζομαι ότι για μεταφορά στην Ελλάδα θα είναι... σχεδόν τίποτα!
3. Γι' αυτό έκανα Κώστα την ερώτηση ώστε να μας πουν όσοι ενδιαφέρονται από που είναι ώστε να αποφασίσουμε το που θα σταλλούν τα μηχανήματα. Δεν είχες δηλώσει συμμετοχή και θεώρησα ότι τελικά αποφάσισες να μην προχωρήσεις στην παραγγελία. Όποιος άλλος είναι εκτός Αθηνών ας μας πει να το κοιτάξουμε! Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση ακόμη.
4. Θα μπορούσαμε για όσους είναι εκτός Αθήνας τα μεταφορικά με κούριερ να επιβαρρύνουν την τελική τιμή. Στο τέλος τέλος άντε να είναι 15€ για Θεσσαλονίκη. Σιγά το ποσό!! Ούτε 2€ στο άτομο δεν θα είναι! Και η προμήθεια για να βάλεις την διαφορά που θα προκύψει στην τράπεζα είναι 1,2€ - 1,5€ την κατάθεση! Χαλάλι!! Σας τα βάζω εγώ όποιος και να τα μαζέψει!! Αν είναι να κολλάμε σε αυτά...
5. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν ενδιαφέρεσαι να μαζέψεις τα λεφτά. Έτσι δεν είναι; Όσο για το άλλο εγώ εννοείται ότι συμφωνώ! Και τόσα που έκανες μέχρι τώρα πολλά είναι!

Λόγω των παραπάνω έχω ανοίξει πλέον αυτό το θέμα για να συζητηθούν - επιλυθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Περιμένω:
α) Να πει αν υπάρχει κάποιος άλλος που επιθυμεί να συγκεντρώσει και να στείλει τα λεφτά.
β) Οι υπόλοιποι κύριοι όπως Phoenixgrg, Aris (θεωρώ Αθήνα ε;;), kkarana και orcus00 να μας πούνε από πού είναι ώστε να αποφασίσουμε που θα σταλλούν.
γ) Να μου απαντήσετε αν συμφωνείτε με την πρόταση, τα μεταφορικά για τα άτομα εκτός Αθήνας να συμπεριληφθούν στην τελική τιμή. Μία πρόταση κάνω, όποιος θέλει συμφωνεί. Όποιος όχι ας κάνει μία άλλη πρόταση!

Μήτσος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7814 από Costas
Γελάδι έγραψε:

1. Κώστα εννοείται ότι μας ενδιαφέρει! Απλά σκέφτομαι ότι πρέπει σιγά σιγά να συζητάμε και για την διαδικασία ώστε να μην υπάρχουν αντιρρήσεις τελευταία στιγμή.
2. Η προμήθεια μέσω e-banking για την Εθνική Τράπεζα π.χ. είναι 0.5€ ! Και αυτό για μεταφορά στην Αγγλία. Φαντάζομαι ότι για μεταφορά στην Ελλάδα θα είναι... σχεδόν τίποτα!
3. Γι' αυτό έκανα Κώστα την ερώτηση ώστε να μας πουν όσοι ενδιαφέρονται από που είναι ώστε να αποφασίσουμε το που θα σταλλούν τα μηχανήματα. Δεν είχες δηλώσει συμμετοχή και θεώρησα ότι τελικά αποφάσισες να μην προχωρήσεις στην παραγγελία. Όποιος άλλος είναι εκτός Αθηνών ας μας πει να το κοιτάξουμε! Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση ακόμη.
4. Θα μπορούσαμε για όσους είναι εκτός Αθήνας τα μεταφορικά με κούριερ να επιβαρρύνουν την τελική τιμή. Στο τέλος τέλος άντε να είναι 15€ για Θεσσαλονίκη. Σιγά το ποσό!! Ούτε 2€ στο άτομο δεν θα είναι! Και η προμήθεια για να βάλεις την διαφορά που θα προκύψει στην τράπεζα είναι 1,2€ - 1,5€ την κατάθεση! Χαλάλι!! Σας τα βάζω εγώ όποιος και να τα μαζέψει!! Αν είναι να κολλάμε σε αυτά...
5. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν ενδιαφέρεσαι να μαζέψεις τα λεφτά. Έτσι δεν είναι; Όσο για το άλλο εγώ εννοείται ότι συμφωνώ! Και τόσα που έκανες μέχρι τώρα πολλά είναι!

Λόγω των παραπάνω έχω ανοίξει πλέον αυτό το θέμα για να συζητηθούν - επιλυθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Περιμένω:
α) Να πει αν υπάρχει κάποιος άλλος που επιθυμεί να συγκεντρώσει και να στείλει τα λεφτά.
β) Οι υπόλοιποι κύριοι όπως Phoenixgrg, Aris (θεωρώ Αθήνα ε;;), kkarana και orcus00 να μας πούνε από πού είναι ώστε να αποφασίσουμε που θα σταλλούν.
γ) Να μου απαντήσετε αν συμφωνείτε με την πρόταση, τα μεταφορικά για τα άτομα εκτός Αθήνας να συμπεριληφθούν στην τελική τιμή. Μία πρόταση κάνω, όποιος θέλει συμφωνεί. Όποιος όχι ας κάνει μία άλλη πρόταση!

Όσον αφορά την προμήθεια μεταξύ ελληνικών τραπεζών έχεις δίκαιο Δημήτρη, τα λεφτά είναι ασήμαντα...είναι 1,2€ για κατάθεση μέχρι 12,500€. Για Αγγλία όμως δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μικρό το ποσό (τουλάχιστον στην Eurobank που έχω e-banking).

Σχετικά με το ποιος θα μαζέψει τα λεφτά (αν υποθέσουμε οτι εγώ θα κάνω την παραγγελία) δεν έχω πρόβλημα να σας δώσω έναν λογαριασμό τραπέζης και να τα βάλετε σε εμένα και να του τα στείλω άμεσα.Αλλά και εσύ να τα μαζέψεις και να του πω του Άγγλου οτι θα τα πάρεις από τον...τάδε λογαριασμό το ίδιο είναι.

Όσο για τα μεταφορικά για αποστολή από Αθήνα-Θεσσαλονίκη, εκτιμώ πολύ την πρότασή σου, αλλά επειδή γενικά το σκέφτομαι ακόμη, δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο...Στην τελική, αν αποφασίσω και έχει γίνει ήδη η παραγγελία του club, μπορεί να του πω για μεμονομένη παραγγελία με την τιμή αγοράς της μονάδας που έχουμε ήδη εξασφαλίσει απλά με κάποια επιπλέον φαντάζομαι μεταφορικά...

Για το νέο μοντέλο με το USB μου είπε οτι θα μιλήσει με τους προμηθευτές του και θα με ενημερώσει φαντάζομαι σήμερα-αύριο...
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7816 από panos
Γελάδι έγραψε:

Costas έγραψε:

1.
4. Θα μπορούσαμε για όσους είναι εκτός Αθήνας τα μεταφορικά με κούριερ να επιβαρρύνουν την τελική τιμή.

Συμφωνώ απόλυτα!

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7819 από Γελάδι
Costas έγραψε:

Όσον αφορά την προμήθεια μεταξύ ελληνικών τραπεζών έχεις δίκαιο Δημήτρη, τα λεφτά είναι ασήμαντα...είναι 1,2€ για κατάθεση μέχρι 12,500€. Για Αγγλία όμως δεν ξέρω αν είναι το ίδιο μικρό το ποσό (τουλάχιστον στην Eurobank που έχω e-banking

Για μεταφορά του ποσού στην Αγγλία μέσω e-banking της Εθνικής είναι 0,5€ προμήθεια. Για Κύπρου όπου έχω δεν γνωρίζω ακόμη και θα ρωτήσω. Επιπλέον, να προσθέσω ότι με τον Άγγλο δεν πρόκειται να έχουμε πολλά πάρε-δώσει καθώς θα πληρωθεί το ακριβές ποσό με λίρες και δεν θα υπάρξει διαφορά. Ενδέχεται να υπάρξει κάποια διαφορά μεταξύ αρχικής κατάθεσης και τελικής τιμής μεταξύ μας για τους λόγους που αναφέρω στο αρχικό ποστ και που αυτό θα διευθετηθεί κατά την παράδοση.

Costas έγραψε:

Σχετικά με το ποιος θα μαζέψει τα λεφτά (αν υποθέσουμε οτι εγώ θα κάνω την παραγγελία) δεν έχω πρόβλημα να σας δώσω έναν λογαριασμό τραπέζης και να τα βάλετε σε εμένα και να του τα στείλω άμεσα.Αλλά και εσύ να τα μαζέψεις και να του πω του Άγγλου οτι θα τα πάρεις από τον...τάδε λογαριασμό το ίδιο είναι.

Επομένως, υπάρχει και άλλος διαθέσιμος. Αυτό Κώστα είναι κάτι που θα το δούμε για το ποιος τελικά θα είναι. Απλάρωτάω γιατί δεν θέλω να το πάρω εργολαβία αυτό το κομμάτι εν λευκώ και να περνάνε διάφορες σκέψεις από τον καθένα. Αυτό θεωρώ πως είναι το σωστό να κάνω και αυτό κάνω.

Costas έγραψε:

Όσο για τα μεταφορικά για αποστολή από Αθήνα-Θεσσαλονίκη, εκτιμώ πολύ την πρότασή σου, αλλά επειδή γενικά το σκέφτομαι ακόμη, δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο...

Καλά έκανες και το ανέφερες όμως αυτό, γιατί μπορεί κάποιος άλλος φίλος που έχει δηλώσει ενδιαφέρον να είναι από εκτός Αθηνών και θα πρέπει να μεριμνήσουμε σε αυτό ώστε να είναι λίγο πιο δίκαια η όλη διαδικασία.

Περιμένω και τους άλλους φίλους να μας απαντήσουν ώστε να λύνουμε τα ερωτήματα και να προχωράμε.

Μήτσος
  • aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7829 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
παιδια εγω ειμαι απο αθηνα αλλα δεν μπορω να αναλαβω την συγκεντρωση χρηματων λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7841 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
Παιδια συγνωμη μα τελικα δεν θα μπορεσω να συμμετασχω σε αυτη την ομαδικη αγορα για προσωπικους λογους και παλι χιλια συγνωμη μα μου ετυχε καποιο προβλημα
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7847 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
phoenixgrg έγραψε:

Παιδια συγνωμη μα τελικα δεν θα μπορεσω να συμμετασχω σε αυτη την ομαδικη αγορα για προσωπικους λογους και παλι χιλια συγνωμη μα μου ετυχε καποιο προβλημα

Εντάξει Χρήστο, η συμμετοχή σου έχει διαγραφεί.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • vassilis69
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7858 από vassilis69
Απαντήθηκε από vassilis69 στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
καλημέρα,

Συγνώμη που θα μπω εμβόλημα αλλά έχω μια προσφορά από τον Κινέζο για 375 δολάρια. Είναι καλή τιμή?

Αυτό το συνημμένο είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Αυτό το συνημμένο είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7867 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
Δεν δουλευουν οι συνδεσμοι....

Νikitas TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7901 από Γελάδι
phoenixgrg έγραψε:

Χρήστο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!! :agree:

Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #7902 από Γελάδι
vassilis69 έγραψε:

Συγνώμη που θα μπω εμβόλημα αλλά έχω μια προσφορά από τον Κινέζο για 375 δολάρια. Είναι καλή τιμή?

Βασίλη παρόμοια προσφορά έχουμε πάρει κι εμείς από Κίνα.

Δες εδώ...
www.vweos.gr/eosforu...4

Υπάρχουν όμως κι άλλα έξοδα όπως το τελωνείο 115€ που δεν μπορείς να τα αποφύγεις και αυτόματα κάνουν την προσφορά μη συμφέρουσα. Σε ανάλογη παραγελία το σύνολο πήγε για τα ίδια μηχανήματα από Κίνα 540€. Αν θες διάβασε σε παρακαλώ το θέμα μέχρι τώρα για να μην βγαίνουμε OFFTOPIC

Μήτσος
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8325 από panos
Παιδιά σε τί στάδιο βρισκόμαστε???????
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8386 από panos
Απότι βλέπω δεν υπάρχει ιδιαίτερη προθυμία σχετικά με την συγκέντρωση των χρημάτων. Μήπως να το προχωρούσαμε το θέμα?
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8389 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Παραγγελία Replica RNS-510
Πάνο, θα σας ενημερώσει το Γελάδι, μόλις μπορέσει να μπει...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8390 από Γελάδι
Ένα πράγμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι αν μπορούμε να πάρουμε αυτό με την θύρα USB αντί του IPOD. Λέω καλύτερα τα λεφτά να τα μαζέψουμε πριν γίνει η παραγγελία και όχι τώρα, εκτός Πάνο αν θεωρείς ότι είναι καλύτερα να μαζευόμαστε σιγά σιγά... Πες μου την άποψή σου.

Μήτσος
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8400 από panos
Δημήτρη συμφωνώ ότι πρέπει να γνωρίζουμε τι θα αγοράσουμε τελικά. Παρόλαυτα όμως, όποιο μοντέλο και να είναι διαθέσιμο για αγορά εμείς θα προβούμε σε παραγγελία. Ας κανονίσουμε λοιπόν ποιός θα μαζέψει τα χρήματα και τα υπόλοιπα ''γραφειοκρατικά'' θέματα που υπάρχουν, για να μην καθυστερούμε περισσότερο...
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8407 από Costas
Σήμερα πήρα απάντηση από τον Αγγλο σχετικά με την θύρα USB.Οι προμηθευτές του στην Κίνα δεν ξέρουν τίποτα για την ύπαρξη νέου μοντέλου με θύρα USB αντι iPOD.Οπότε μάλλον για το παλιό πάμε λογικά....
Περιμένω απάντηση και από την Κίνα ώστε να μάθουμε αν όντως είναι στα σκαριά η παραγωγή του καινούργιου μοντέλου (με θύρα usb), μήπως και είναι ράδιο αρβύλα τελικά...:unsure:
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8410 από panos
Yποθέτω ότι ο Άγγλος θα το γνώριζε. Οπότε μάλλον είναι ράδιο αρβύλα...
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8413 από Γελάδι
Καλώς, εγώ ξαναρωτάω πάντως...

>Είναι κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται να μαζέψει τα λεφτά; Έχει κάποιος πρόβλημα π.χ. να τα μαζέψω εγώ;
>Υπάρχει κάποιος εκτός Αθηνών που έχει δηλώσει ενδιαφέρον να παραγγείλει το μηχάνημα;
>Θέλετε να συμφωνήσουμε σε μία τιμή της τάξεως των 450€ και την διαφορά να την κανονίσουμε κατά την παράδοση;

Μήτσος
Συντονιστές: nikitas tsi