- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Δεν σταμάτησα σε μπλόκο!!!----Τώρα???
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Παρόλα αυτά, η δημιοσίευση θα διαγραφεί προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Παιδιά τολμώ να πω ότι είμαι βέβαιος πως ο Γιώργος δεν το εννοούσε για τον Βασίλη! Εννοούσε γενικά διάφορα άτομα που δεν είναι καλό παράδειγμα. Και το υποστηρίζω αυτό για τον λόγο ότι ξέρουμε τον Γιώργο και τι τύπος είναι.
Παρόλα αυτά καλά έγινε και διαγράφτηκε το ποστ, γιατί κάποιος μπορεί να μην το εκλάβει έτσι. Απλά ήθελα να κάνω μία παρατήρηση.
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Το αυτοκίνητο μας.....
Θεωρώ το συμβάν ατυχές και ότι πρόκειται περί παρεξηγήσεως....Καλό θα ήταν να το θεωρήσουμε ως μη γενόμενο και ως προς τα σχόλια να περιοριζόμαστε μόνο σε όσα έχουν να κάνουν σε σχέση με το eos....
Απλά παραθέτω την άποψη μου πολύ φιλικά...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- djlgm
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Θεωρώ (και ας εκφράσουν και οι υπόλοιποι την άποψή τους) ότι το σχόλιο του Γιώργου (djlgm) δεν αναφερόταν στον Βασίλη, αλλά τον τύπο που είχε μπει ανάποδα σε μονόδρομο κλπ.
Παιδιά καμία σχέση το σχόλιό μου με μέλος από εδώ μέσα, όποιος ξέρει καλά ελληνικά και το διαβάσε θα καταλάβε πως το σχολιό μου είναι γενικά για συμπεριφορά. Νομίζω δεν έπρεπε να θιχτεί κάποιος από εδώ μέσα.
Απλά επισήμανα πως πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα συμπεριφοράς στον δρόμο μιας και το αυτοκίνητο μας από μόνο του όντας αξιοπρεπές πρέπει να εμπνέει αξιοπρέπεια και στον τρόπο οδήγησής του!
ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
vabatzis έγραψε:
Θεωρώ (και ας εκφράσουν και οι υπόλοιποι την άποψή τους) ότι το σχόλιο του Γιώργου (djlgm) δεν αναφερόταν στον Βασίλη, αλλά τον τύπο που είχε μπει ανάποδα σε μονόδρομο κλπ.
Παιδιά καμία σχέση το σχόλιό μου με μέλος από εδώ μέσα, όποιος ξέρει καλά ελληνικά και το διαβάσε θα καταλάβε πως το σχολιό μου είναι γενικά για συμπεριφορά. Νομίζω δεν έπρεπε να θιχτεί κάποιος από εδώ μέσα.
Απλά επισήμανα πως πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα συμπεριφοράς στον δρόμο μιας και το αυτοκίνητο μας από μόνο του όντας αξιοπρεπές πρέπει να εμπνέει αξιοπρέπεια και στον τρόπο οδήγησής του!
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Γιώργο, όχι γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε ένα αξιοπρεπές αμάξι, αλλά γιατί θα πρέπει να εφαρμόζουμε όλοι μας μια παιδεία στο δρόμο που δεν την έχουμε διδαχτεί πουθενά. Όσοι φίλοι έχετε οδηγήσει στο εξωτερικο γνωρίζετε επακριβώς τί εννοώ.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς, το ήθος του Γιώργου είναι γνωστό, δε χρειάζονται άλλα λόγια. Το θέμα θα πρέπει ήδη να θεωρείται λήξαν.
:friend:
Και για να επανέλθουμε, και εγώ θεωρώ τις 3,000 πολλά λεφτά για πρόστιμο...
Δημήτρης
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Εγω παντως επιμενω λεγοντας οτι δεν εγινε τιποτα..... :agree:
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp