- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Παύει από αντιπρόσωπος των Αudi - VW η εταιρεία «Ν.Κ. Ρώρρης»
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #64361
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παύει από αντιπρόσωπος των Αudi - VW η εταιρεία «Ν.Κ. Ρώρρης» δημιουργήθηκε από vabatzis
Με επίσημη ανακοίνωσή της, η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Audi, VW και VW επαγγελματικά, Kosmocar A.E. έκανε γνωστό ότι σταματά τη συνεργασία της με την εταιρεία Ν.Κ. Ρώρρης εμπορία αυτοκινήτων Ε.Π.Ε..
Πηγή
Ανακοίνωση Kosmocar
Πηγή
Ανακοίνωση Kosmocar
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #64366
από Guardian
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Παύει από αντιπρόσωπος των Αudi - VW η εταιρεία «Ν.Κ. Ρώρρης»
Πάντως το κατάστημα της Λυκόβρυσης μιας και περνάω καθημερινά, έκλεισε και ενημερώθηκα πως όλο το προσωπικό πλέον βρίσκεται στην Πλαπούτα.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- cdoum
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #64371
από cdoum
έκλεισε τελικά;Από εκεί είχα πάρει το εος μου ότι καλύτερο σε εξυπηρέτηση από τον κύριο Χρυσικό!Ευτυχώς που δεν χάσανε τις δουλειές τους οι άνθρωποι και θα είναι στην πλαπούτα..θα περάσω από εκεί να δω και δυο αμαξάκια που με ενδιαφέρουν :shy:
Ρώρρης δεν είναι και στην πλαπούτα ;;;
Απαντήθηκε από cdoum στο θέμα Παύει από αντιπρόσωπος των Αudi - VW η εταιρεία «Ν.Κ. Ρώρρης»
Guardian έγραψε: Πάντως το κατάστημα της Λυκόβρυσης μιας και περνάω καθημερινά, έκλεισε και ενημερώθηκα πως όλο το προσωπικό πλέον βρίσκεται στην Πλαπούτα.
έκλεισε τελικά;Από εκεί είχα πάρει το εος μου ότι καλύτερο σε εξυπηρέτηση από τον κύριο Χρυσικό!Ευτυχώς που δεν χάσανε τις δουλειές τους οι άνθρωποι και θα είναι στην πλαπούτα..θα περάσω από εκεί να δω και δυο αμαξάκια που με ενδιαφέρουν :shy:
Ρώρρης δεν είναι και στην πλαπούτα ;;;
- nuberlis
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
13 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #64374
από nuberlis
Απαντήθηκε από nuberlis στο θέμα Παύει από αντιπρόσωπος των Αudi - VW η εταιρεία «Ν.Κ. Ρώρρης»
Ρώρρης είναι στην Πλαπούτα,ιδιόκτητη εγκατάσταση(γι'αυτό και η μεταφορά της μονάδας Λυκόβρυσης σε αυτή).