- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Και επίσημα... μοναδικοί!
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
καμιά πρόθεση να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Eos δεν έχει η VW, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο διευθυντής σχεδιασμού της μάρκας, Klaus Bischoff. Έτσι, μετά από έξι χρόνια στην αγορά το cabrio τετραθέσιο μοντέλο φθάνει στο τέλος της πορείας του.
To στέλεχος της VW, ανέφερε κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Λος Άντζελες, ότι στο μέλλον υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα μεγαλύτερο τετραθέσιο cabrio με υφασμάτινη όμως οροφή, χωρίς όμως να δώσει επιπλέον πληροφορίες.
Μήπως να το κρατήσω κάποια χρόνια και να το έχω για αντίκα; Μπορεί να έχασε γρήγορα την τιμή του, αλλά μπορεί μετά από κάποια χρόνια να είναι πάλι ακριβό κομμάτι!
Πηγή
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Η αλήθεια είναι διαβάζοντας τα τελευταία δύο χρόνια νέα σχετικά με τις προθέσεις της VW μου ήταλ λίγο-πολύ γνωστό πως δεν είχαν διάθεση να συνεχίσουν το μοντέλο σε Eos II (ή δεύτερης γενιάς αν προτιμάτε). Οι λόγοι είναι δικοί τους, δε μπορούμε να ξέρουμε γιατί, μόνο υποθέσεις να κάνουμε αν και στην κατηγορία του είχε (και έχει) εξαιρετική πορεία.
Γενικότερα και με το Golf Cabrio, με το Audi Cabrio, το νέο Megane, και το νέο Astra, βλέπουμε πως οι κυρίαρχες στην κατηγορία (σε πωλήσεις πάντα) εταιρείες εγκαταλείπουν το hard-top. Ίσως γιατί τους έβγαλαν περισσότερα προβλήματα από ότι περίμεναν; Ίσως για λόγους χώρου; Ποιός ξέρει..
Αυτό που ξέρω είναι πως έχω ένα αυτοκίνητο πραγματικά all weather που το χαίρομαι (και πολύ περισσότερο που είναι πρίν το facelift όταν κι έχασε το χαρακτήρα του)
Προβλέπω σε μερικά χρόνια το vweos.gr να είναι sponsored by ΕΛΠΑ!!! χαχαχα
Δημήτρης
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
ps - διόρθωση.....προβλέπω σε μερικά χρόνια το vweos.gr να είναι sponsored by FILPA !!!!
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Coo έγραψε: Γενικότερα και με το Golf Cabrio, με το Audi Cabrio, το νέο Megane, και το νέο Astra, βλέπουμε πως οι κυρίαρχες στην κατηγορία (σε πωλήσεις πάντα) εταιρείες εγκαταλείπουν το hard-top. Ίσως γιατί τους έβγαλαν περισσότερα προβλήματα από ότι περίμεναν; Ίσως για λόγους χώρου; Ποιός ξέρει..
Και μία ακόμη είδηση που μάλλον επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Μήτσου...
Οι αναδιπλούμενες σκληρές οροφές εξαφανίζονται από την αγορά και για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που πειράζει", τόνισε ο Bischoff, ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο -στο μέλλον- να παρουσιαστεί ένα μεγαλύτερο, από το Eos, πολυτελές τετραθέσιο cabriolet, με υφασμάτινη οροφή.
Μάγος είσαι ρε μεγάλε;;; χαχαχα
Πηγή
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-