ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78116 από Konstantinos
ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ δημιουργήθηκε από Konstantinos
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος στο site, είμαι 20 χρονών από Θεσσαλονίκη και λατρεύω όλα τα αυτοκίνητα
της volkswagen.
Μια ωραία μέρα το 2006, 11 χρονών τότε είδα μια διαφήμιση ενός νέου αυτοκινήτου
και το όνομα αυτού "EOS"
Το μόνο που θυμάμαι, γύρισα και είπα στην μάνα μου "μαμά αυτό το αμάξι θα πάρω όταν μεγαλώσω".
Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που το είδα, απλά κόλλησα.
από τότε ακούω,"όταν θα είναι να πάρεις αμάξι εσύ θα σου έχουν αρέσει ένα σορό αυτοκίνητα"
Μα εμένα δεν μου έχει κεντρίσει κανένα άλλο την προσοχή.
ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΩ ΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ, ΘΈΛΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΆΣΗ ΘΥΣΊΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΩ ΆΛΛΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΌ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΆΩ ΦΥΣΙΚΆ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ.
Κάπου εδώ θέλω την γνώμη σας φίλοι μου το μοντέλο που θέλω έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
μοντέλο 2008-2009,10,11
CC 1.600
>65.000 ΧΙΛ
Χρώμα ΜΑΎΡΟ
ΤΙΜΉ 6.000ε-7.000ε
ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΎΟΜΑΙ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ ΚΑΙ ΠΟΥ.
ΤΙ ΓΝΩΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΙΜΈΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΈΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ ΑΛΛΆ ΑΞΙΌΠΙΣΤΟ VOLKSVAGEN EOS;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78118 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Ψάξε στο car.gr. Το θέμα ειναι το πόσο μεταχειρισμένο ειναι το αμαξι που θα βρεις εκεί.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78119 από Konstantinos
Απαντήθηκε από Konstantinos στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Το Car.gr το έχω ερευνήσει δεν είδα κάτι αξιόλογο
αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις;
ευχαριστώ.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78120 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Κωνσταντινε καλως ηρθες και με το καλο να το αποκτησεις.
Οταν λες δε βρηκες κατι αξιολογο τι εννοεις; επειδη το παρακολουθω και εγω τακτικα απο κεφι βλεπω προσεγμενα αυτοκινητα. Ισως λιγο πιο πανω σε μπατζετ αλλα για ενα προσεγμενο αμαξι αυτο ειναι λογικο.
Αν δεις λιγο στο φορουμ θα διαπιστωσεις ποια ειναι τα σημεια που καινε στην επιλογη ενος μεταχειρισμενου eos, θελω να πω οτι αν πχ σε θεμα οροφης, λαστιχα οροφης, υδρορροες, στεγανοτητα, περιοδικο μηχανολογικο σερβις το αμαξι ειναι σωστο τοτε δυσκολα μαλλον θα αντιμετωπισεις προβληματα. Φυσικα ο εξτρα εξοπλισμος ειναι θεμιτος αλλα λιγα ειναι τα εξτρα που δεν μπορεις να προμηθευτεις φτηνα απο αλλες πηγες βλεπε ebay, car, αντιπροσωπεια κλπ και να τα τοποθετησεις εκ των υστερων οπως εχουμε κανει πολλοι κατα καιρους.
Προ εβδομαδος πχ μπηκε αμαξι παιδιου απο το φορουμ εξαιρετικο. Αλλα κυβικα βεβαια και μπατζετ αλλα το αμαξι φυσαγε. Επεμεινε στα σωστα σημεια, ανεβασε αν μπορεις λιγο το μπατζετ σου και θα δεις πως οι επιλογες δεν λειπουν.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78121 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Παρενθεση.. 1600 fsi μετα το 2008 δυσκολο...

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78122 από giorgosbarkas
Απαντήθηκε από giorgosbarkas στο θέμα Re:ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
φιλε με τα λεφτα αυτα περνεις ενα ωραιοτατο fiat

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78123 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Re:ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ

giorgosbarkas έγραψε: φιλε με τα λεφτά αυτα παίρνεις ενα ωραιότατο fiat

χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα

Καλώς ήρθες και με το καλο να το αποκτήσεις! Με μια μια γρήγορη ματιά που έριξα στο car.gr και τα λεφτά που διαθέτεις αυτο που είδα ηταν κατι 2.0FSI και αυτά μοντέλα του 07. Μη ξεχνας οτι όσοι τα πήραμε καινούργια ανεξαρτήτου μοντέλου δώσαμε γυρω στα 30.000 να το αποκτήσουμε.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78125 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Δύσκολο project, θα πρέπεις να ανέβεις λίγο στα χρήματα για να φτάσεις στο στόχο σου, και μόνο για αυτοκίνητα 06-07. Εγώ στη θέση σου θα το ξανασκεφτόμουν ή θα περίμενα μέχρι να μπορώ να πάω σε TSi (08+).

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78126 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Kαλωσηρθες Κωνσταντινε στη παρεα μας,στα λεφτα αυτα δεν θα βρεις κατι και ο λογος ειναι οτι τα κυβικα αυτα δεν εχουν ουτε τεκμηριο ουτε φορο πολυτελειας ουτε ρουφανε βενζινη,οποτε γιατι να το σκοτωσει καποιος;
Σκεψου οτι το αυτοκινητο αυτο το αγορασαμε εμεις οταν ησουν 11-12 χρονων περιπου 30000€,καταλαβαινεις οτι η ψαλιδα ειναι πολυ μεγαλη.
Αν μου το λεγες αρχη καλοκαιριου,ειχα ενα eos παρατημενο-τρακαρισμενο,ειχε κυκλοφορησει μονο 2 χρονια και 20000χλμ με ζημια περιπου 3000€ που αγοραστηκε για 1500€.....

Νikitas TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78127 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Φίλε μου αν δεν βάλεις βαθύτερα το χέρι μόνο κάνα χρέπι παίζει να βρεις από κανέναν ο οποίος καίγεται να το δώσει.
Επίσης θα πρέπει να κατανοήσεις ότι συζητάμε για μοντέλο του οποίου η πρώτη παρτίδα δεν έχει φτάσει την δεκαετία άσχετα με το ότι εσύ ζητάς κατά πολύ νεώτερο,
πράγμα που δυσκολεύει κατά πολύ την επιλογή σου και με αρχική αξία όχι κάτω από τις 26.000€
Ίσως κάποιο megane cc να σε κάλυπτε στα χρήματα που ζητάς, κατ εμέ πολύ υποδεέστερο αλλά.. ότι πληρώνεις παίρνεις.
Επίσης καλό θα ήταν αν το ταβάνι σου είναι οι 7000€ να ψάχνεις κάτι έως 6000€ για τα απρόοπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν όπως service τακάκια λάστιχα καμιά τσιμούχα οροφής κλπ.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• dragonfighter
  • Εκτός
  • Συντονιστής
  • Συντονιστής
  • Προγραμματιστής
Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78128 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Καλώς ήρθες!
Το EOS ειναι ένα αμάξι που θέλει περισσότερη συντήρηση απο τα υπόλοιπα. Επίσης δεν ειναι ένα φθηνό αμάξι με αρχική αξία πάνω απο 25.000 ευρω χωρίς εξτρά.
Απ ότι βλέπω, εχεις 3 επιλογές:
Α) Να πάρεις τωρα ένα κακοσυντηρημένο EOS στα χρήματα που θες και να έχεις χίλια δυο προβλήματα.
Β) να αυξήσεις το μπατζετ σου.
Γ) να περιμένεις κ άλλο (τουλάχιστον 1 χρόνο) και να κοιτάς συνέχεια τις αγγελίες μήπως σταθείς τυχερός.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78130 από Konstantinos
Απαντήθηκε από Konstantinos στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας και τις συμβουλές σας.
Υπάρχει κάποιο site μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που να ειδικεύετε
στα αυτοκίνητα της volkswagen;

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78131 από aggelosxyg1
Απαντήθηκε από aggelosxyg1 στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ
Κωνσταντινε καλως ηρθες!επειδη και εγω πριν ενα εξαμηνο αγορασα το δικο μου μεταχειρισμενο eos δυσκολα θα βρεις σ αυτη την τιμη που ψαχνεις!θα πρεπει να βαλεις λιγα παραπανω λεφτα για να βρεις ενα αξιολογο eos!τα περισσοτερα που ειχα δει εγω με παραπανω λεφτα απο οσα διαθετεις δεν ηταν σε καλη κατασταση!θα πρεπει να βρεις ευκαιρια και να κανεις καλα παζαρια αν εχει ο αλλος αναγκη τα λεφτα!ελπιζω το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα παντως!

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #78133 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΠΑΙΔΊ

Konstantinos έγραψε: Το Car.gr το έχω ερευνήσει δεν είδα κάτι αξιόλογο
αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις;
ευχαριστώ.

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος στο ότι δεν εχεις βρει κάτι αξιόλογο.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI