Χτύπος Οροφής στις πίσω κολώνες - ΛΥΣΗ
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Όσο περνάει ο καιρός ακούγεται πιο συχνα ένα τρίξιμο από την πίσω δεξια κολόνα....
Τελικά τον εντόπισα σε αυτό το σημείο...Παραθέτω και φώτος:
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.
Αν καταλαβαίνω καλά πρέπει να είναι το σημείο που ενώνει την οροφή με το μηχανισμό.Εχει και μια βίδα εκεί.
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Θέλω να πω πως κατάλαβες ότι έρχεται από εκεί;
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Ακουγόταν από εκει το τρίξιμο.... την σήκωσα όπως βλέπεις και κουνόντας δεξια αριστερά το σημείο ακούγεται καθαρα απο εκεί
Σωστός ο Θανάσης!
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχα προσπαθήσει κι εγώ να εντοπίσω τον χτύπο στον οποίο αναφέρομαι στο αρχικό ποστ. Αλλά πού να ξέρω ότι το κομμάτι που "βρόνταγε" ήταν στον αέρα όταν το δοκίμαζα και δεν υπήρχε περίπτωση να ακουστεί έτσι;;
Τουλάχιστον βρήκες κάτι και την επόμενη φορά που θα πας στην αντιπροσωπεία θα μπορέσεις να τους το υποδείξεις!
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
...όπως και όλοι εμείς οι υπόλοιποι....Μπράβο βρε Θάνο... :good:Τουλάχιστον βρήκες κάτι και την επόμενη φορά που θα πας στην αντιπροσωπεία θα μπορέσεις να τους το υποδείξεις!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Πήγα 8:30 στην αντιπροσωπεία.Μέχρι τις 12:30 το αυτοκίνητο έκανε βόλτες γυρω γύρω απο την αντιπρωσοπεία με τον τεχνικό να κάθεται πισω δεξιά να ψάχνει τον ήχο :thinking και τον τεχνικό διευθυντή να οδηγάει το αυτοκίνητο :driver, αφού μου παπαρόσανε καμια 10 φορές τα λάστιχα:shades: και αφού είχε αρχίσει ο τεχνικός να κοκινίζει από τα νεύρα του:wall: έβγαλαν την ταπετσαρία απο μέσα και από οτι μου είπαν, γιατι αυτό δεν το είδα, έσφιξαν λέει μια βίδα η οποία δεν φαινόταν λασκαρισμένη.Το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει εντελώς ο χτύπος:clap: :clap: :clap: Μπορεί να άργησαν αλλα τελικά με έκαναν πολύ χαρούμενο :lol:
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Όπως έγραψα και χτες σε άλλο θέμα, είναι τακτική των τεχνικών να σφίγγουν 6 βίδες (3 σε κάθε μεριά) στον μηχανισμό που ανοίγει το παρμπρίζ. Πρέπει να μπει ένα Torx μέσα από το ύφασμα και να σφίξουν αυτές. Ο τεχνικός σε μία αντιπροσωπεία που είχα πάει μου είπε χαρακτηριστικά ότι έχουν βρει αυτοκίνητο μόλις λίγων ημερών καινούριο που είχε λασκαρισμένες αυτές τις βίδες!! :wtf: Ευτυχώς όταν είχα πάει το δικό μου μου είπε ότι ήταν εντάξει!!
Επιτέλους ξεμπέρδεψες! :clap: :clap: :good:
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Τελικά Θανάση αυτή η βίδα που είχες βρει δεν είχε κάποια σχέση;
Όπως έγραψα και χτες σε άλλο θέμα, είναι τακτική των τεχνικών να σφίγγουν 6 βίδες (3 σε κάθε μεριά) στον μηχανισμό που ανοίγει το παρμπρίζ. Πρέπει να μπει ένα Torx μέσα από το ύφασμα και να σφίξουν αυτές. Ο τεχνικός σε μία αντιπροσωπεία που είχα πάει μου είπε χαρακτηριστικά ότι έχουν βρει αυτοκίνητο μόλις λίγων ημερών καινούριο που είχε λασκαρισμένες αυτές τις βίδες!! :wtf: Ευτυχώς όταν είχα πάει το δικό μου μου είπε ότι ήταν εντάξει!!
Ένα τέτοιο ήταν το δικό μου που από την πρώτη μέρα το άκουγα να τρίζει. Ανεπαίσθητα στην αρχή και πάρα πολύ έντονα μετά.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- asteras
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
στειλτε μου ενα pm με τις αντιπροσωπειες που πηγατε να ξερω...εχω τεραστιο προβλημα...
Εγώ θα έλεγα καλό θα ήταν να γραφτεί στα 'συνεργεία' ένα θέμα για να γνωρίζουμε όλοι σε περίπτωση που το χρειαστούμε πού μπορούμε να απευθυνθούμε γνωρίζοντας τις εντυπώσεις-εμπειρίες των υπολοίπων αντί να παλύουμε με τα pm.
Δημήτρης
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Τελικά Θανάση αυτή η βίδα που είχες βρει δεν είχε κάποια σχέση;
Βασικά εγώ με το που πήγα τους υπέδειξα απο πού προέρχεται ο ήχος...Τώρα αυτοι δεν ξέρω γιατί (μάλλον λόγω θορύβου) δεν ήταν σίγουροι οτι προερχόταν από αυτό το σημείο.Από εκέι και πέρα από όσα είδα, εκτός απ' ότι το λίπαναν κανα 3αρι φορες ,:shades:
κοίταξαν τον μηχανισμό του πορτ παγκάζ μήπως δεν κουμπώνει καλά, άνοιξαν την ρεζέρβα και βρήκαν ένα 2ο γάντζο:crazyman: ,το ανοιγόκλεισαν 100 φορές και στο τέλος αφού μου είχαν τελειώσει σχεδόν την βενζίνη από τους κύκλους που το έκαναν γύρω γύρω απο την αντιπροσωπεία,έβγαλαν το ύφασμα από μέσα και δυστηχώς (επειδή ήμουν εκει 4ώρες )δεν μπόρεσα να δώ τι έσφιξαν...μου έιπαν πάντως οτι είχε ξελασκάρει μια βίδα απο τον μηχανισμό οροφής και δεν φαινόταν με το ματι!!!
Το βασικό τέλος καλο όλα καλα:shades: :shades: :shades:
Edit: Σε κάθε ρεζέρβα υπάρχουν δύο γάτζοι για την ρυμούλκηση του αυτοκινήτου απο άλλο αυτοκίνητο!Ο γάτζος αυτός μπαίνει και βιδώνει σε ειδική περίοχή στον εμπρός ή πίσω προφυλακτήρα. Οι τεχνικοί νόμιζαν (έστω και για λίγο) οτι σε αυτόν οφειλόταν ο χτύπος της κολώνας!!!
Edited by Γελάδι
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Πιστεύετε ότι είναι η περίπτωση που περιγράφουμε εδώ ή έχει χαλαρώσει τίποτα και θέλω γενικότερο έλεγχο στην οροφή ;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Ίσως είναι αυτό. Πάντως να ξέρεις ότι η λύση που έχει προταθεί δεν επιλύει το πρόβλημα εντελώς! Απλά το μειώνει!
Και μάλιστα να γνωρίζεις ότι αν είναι αυτός ο χτύπος, τότε γίνεται πιο έντονος όταν έχεις ανοιχτά παράθυρα και ηλιοροφή για τον λόγο ότι η οροφή γίνεται πιο... κουνιστή μιας και δεν την συγκρατούν τα προηγούμενα!
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θα το τσεκάρω....είναι λίγο σπαστικό είναι η αλήθεια...:wall:Βαγγέλη απόλυτος δεν μπορώ να είμαι!
Ίσως είναι αυτό. Πάντως να ξέρεις ότι η λύση που έχει προταθεί δεν επιλύει το πρόβλημα εντελώς! Απλά το μειώνει!
Και μάλιστα να γνωρίζεις ότι αν είναι αυτός ο χτύπος, τότε γίνεται πιο έντονος όταν έχεις ανοιχτά παράθυρα και ηλιοροφή για τον λόγο ότι η οροφή γίνεται πιο... κουνιστή μιας και δεν την συγκρατούν τα προηγούμενα!
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
Ακούστε και ένα παράξενο....πριν από δυο εβδομάδες έκανα μια λίπανση στο αυτοκίνητο (με το wurth). Κανά δυο μέρες αργότερα, άρχισε να ακούγεται ένα χτύπημα στην πίσω δεξιά κολώνα, το οποίο μάλιστα ακούγεται σε οποιαδήποτε ανατάραξη, όχι μόνο λακούβες κλπ.
Πιστεύετε ότι είναι η περίπτωση που περιγράφουμε εδώ ή έχει χαλαρώσει τίποτα και θέλω γενικότερο έλεγχο στην οροφή ;
Φίλε Βαγγέλη πιστευώ το πρόβλημα σου είναι ιδιο με το πρόβλημα που είχα.Κοίτα τα προηγούμενα πόστ μου και θα καταλάβεις.έτσι ξεκίνησε και εμένα απο το πουθενά...
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σ'ευχαριστώ Θανάση....:agree:vabatzis έγραψε:
Ακούστε και ένα παράξενο....πριν από δυο εβδομάδες έκανα μια λίπανση στο αυτοκίνητο (με το wurth). Κανά δυο μέρες αργότερα, άρχισε να ακούγεται ένα χτύπημα στην πίσω δεξιά κολώνα, το οποίο μάλιστα ακούγεται σε οποιαδήποτε ανατάραξη, όχι μόνο λακούβες κλπ.
Φίλε Βαγγέλη πιστευώ το πρόβλημα σου είναι ιδιο με το πρόβλημα που είχα.Κοίτα τα προηγούμενα πόστ μου και θα καταλάβεις.έτσι ξεκίνησε και εμένα απο το πουθενά...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Όχι ρε γμτ....και η πλάκα είναι ότι δεν ακούγεται τίποτα άλλο μέσα στο αυτοκίνητο (λόγω της λίπανσης)....πολύ σπαστικό...:wall:Δηλαδή από ότι κατάλαβα μπαίνεις ένα πρωί να πας στη δουλειά σου και αρχίζει τα γκάπ-γκουπ έτσι απλά; Δεν έχει κάποια ένδειξη απο πρίν;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- nikitas tsi
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 165
Ισως βελτιωθει καπως η κατασταση μάυτη τη κινηση.
Νikitas TSi
- rallakias
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0