ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΦΥΣΑ ΣΤΗΝ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #34909 από djlgm
Πρόσφατα διαπίστωσα πως ένας ενοχλητικός ήχος που είχα σε λακκούβες προερχόταν από την πίσω κολώνα στην πλευρά του οδηγού.

Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ένα κινητό μεταλλικό λαμάκι το οποίο κουμπώνει σε μια πλαστική φύσα και κρατάει πίσω το ύφασμα στην κολώνα τεντωμένο.
Αυτό είχε σπάσει με αποτέλεσμα το λαμάκι να ταλαντώνεται τρελλά σε κάθε λακκούβα προκαλώντας τον ενοχλητικό θόρυβο, καθώς επίσης το ύφασμα κρεμόταν ελεύθερο, κάνοντας και αυτό με την σειρά του θόρυβο με το παραμικρό αεράκι.

Έχω παραγγείλει και παραλάβει το ανταλλακτικό το οποίο δυστυχώς δεν είναι μόνο η πλαστική φύσα που έσπασε και λογικά θα κόστιζε ελάχιστα ευρώ, αλλά όλο το κομμάτι του υφάσματος από άκρη σε άκρη της κολώνας! Το κόστος: 208 ευρώ! Και αυτό γιατί η πλαστική φύσα είναι ραμμένη!! με το ύφασμα, και λογικό είναι πως οι μάστορες δεν θα ήξεραν πως να την ράψουν!

Να σημειωθεί πως η εν λόγω βλάβη πρέπει να προέκυψε από προηγούμενο σοβαρό πρόβλημα που είχα με την οροφή από την πλευρά του οδηγού (είχε κυριολεκτικά χάσει σχεδόν ένα εκατοστό σε σχέση με την δεξιά πλευρά)

Στο επόμενο σέρβις που πλησιάζει θα αλλαχτεί και το ανταλλακτικό αυτό. (Είπα να μην το αφήσω το EOS μέσα δύο φορές, μιας και η φύσα κουτσά στραβά κουμπώνει αν και σπασμένη)

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #34920 από Guardian
Γιώργο την συγκεκριμένη επένδυση ταπετσαρίας την έχω αλλάξει κι εγώ, από την πλευρά του συνοδηγού για άλλους λόγους..
Ξέρω πως το καλύπτει η εγγύηση. Είσαι εντός ή εκτός?
Και από ότι θυμάμαι το κόστος ήταν γύρω στα 130€ αν το πλήρωνα..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #34926 από djlgm
Δυστυχώς η εγγύησή μου έληξε τον Ιούνιο.
Στον Γρατσία που το πήγα μου το χρέωσαν 208 ευρώ, και με μια μικρή έκπτωση τελικά πήγε κάπου στα 180... χωρίς την εργασία. Το έχω κρατήσει σπίτι να τους το δώσω να το αλλάξουν όταν πάω το αυτοκίνητο για service σε 1-2 μήνες...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #34929 από Guardian
Τι να σου πώ, πάντως αν θές στο αλλάζω δεν έχω θέμα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #34934 από djlgm
Αλλάζει τόσο εύκολα? να μου πεις αν το έχεις κάνει ήδη μια φορά... εδώ και εγώ έβαλα μόνος μου το multimedia...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
14 Χρόνια 4 Μήνες πριν #35044 από Guardian
Δεν είναι τίποτα Γιώργο..10 λεπτά δουλειά..

Franz Kafka
Σπύρος

Συντονιστές: nikitas tsi