Είσοδος Νερών στην Καμπίνα

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4906 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
serres tsi έγραψε:

λοιπον τα νεα μας.μολις ηρθα απο την αντιπροσωπια.μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα λιπανσης και οτι θα πρεπει να του το αφησω για να το ψαξει.σε σεμιναριο λεει που πηγε τουσ ειπαν οτι μονο μια φορα τον χρονο και κατα κυριο λογο τον απριλιο με μα'ι'ο.δεν εχουν προβλημα λεει τα λαστιχα με το κρυο αλλα με τη ζεστη.ετσι τουσ διδαξαν.τον ρωτησα με τι κανουν λιπανση και αναφερθηκε στα μαντηλακια που εχει μεσα το αμαξι.οταν του ανεφερα το μπουκαλακι με το λιπαντικο και τον κωδικο του μου ειπε οτι αυτο το παραγγελνουν αυτοι σαν αντιπροσωπια και οτι με αυτα νοτιζουν ξανα τα πανακια για την επομενη λιπανση.λοιπον;;;;;;;;;;;

Απλά δεν υπάρχει ο άνθρωπος.... :zntoup

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• serres tsi
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4907 από serres tsi
Απαντήθηκε από serres tsi στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
λεω να το παω απο βδομαδα.αναλογως τι θα μου πει για το προβλημα θα ρωτησω και στη θεσσαλονικη μετα για επαλιθευση των οσων θα μου εχει πει.οσο για την λιπανση θα παραγγειλω το λιπαντικο και οταν κατεβω οποιοσ μπορεσει να με βοηθησει τουλαχιστον την πρωτη φορα για να μαθω καλως.αλλιωσ.............. :xmmmmmmm

• nikos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4918 από nikos
Απαντήθηκε από nikos στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
serres tsi έγραψε:

λοιπον τα νεα μας.μολις ηρθα απο την αντιπροσωπια.μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα λιπανσης και οτι θα πρεπει να του το αφησω για να το ψαξει.σε σεμιναριο λεει που πηγε τουσ ειπαν οτι μονο μια φορα τον χρονο και κατα κυριο λογο τον απριλιο με μα'ι'ο.δεν εχουν προβλημα λεει τα λαστιχα με το κρυο αλλα με τη ζεστη.ετσι τουσ διδαξαν.τον ρωτησα με τι κανουν λιπανση και αναφερθηκε στα μαντηλακια που εχει μεσα το αμαξι.οταν του ανεφερα το μπουκαλακι με το λιπαντικο και τον κωδικο του μου ειπε οτι αυτο το παραγγελνουν αυτοι σαν αντιπροσωπια και οτι με αυτα νοτιζουν ξανα τα πανακια για την επομενη λιπανση.λοιπον;;;;;;;;;;;

Στην Ουγκάντα γινόταν το σεμινάριο; Ήταν σχετικό με αυτοκίνητα; :wall: :wall: :wall:

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5091 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Βαγγέλη καλημέρα και χρόνια πολλα...Πρέπει να κανονίσουμε μια λίπανση στο δικό μου καθότι όπως μου ανέφερες στην Ερέτρια είσαι ειδικός στο θέμα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5092 από Coo
Άν θέλεις έλα την Κυριακή στο Vive Mar.. Θα κάνουμε... ομαδική λίπανση, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους να δούν και να μάθουν ώστε να το κάνουν και μόνοι τους αν το επιθυμούν. :shades:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5118 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Guardian έγραψε:

Βαγγέλη καλημέρα και χρόνια πολλα...Πρέπει να κανονίσουμε μια λίπανση στο δικό μου καθότι όπως μου ανέφερες στην Ερέτρια είσαι ειδικός στο θέμα...

Ειδικός δεν θα το έλεγα, απλώς έχω κάνει την όλη διαδικασία τρεις φορές μέσα σε 7 μήνες (λόγω του ότι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το wurth αντί του krytox)...:agree:

Όπως είπε και ο Coo, η επόμενη συνάντηση θα είναι μια καλή ευκαιρία για λίπανση, αν βοηθήσει και ο καιρός...:shades:

PS: Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :friend:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6969 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Φιλε μου πηγενε στην αντιπροσωπια παρε το ειδικο λιπαντικο που κανει γυρω στα 45 ευρω και ξεκινα να το λιπανεις μονος σου.Αυτοι εκει λιπενουν μονο τις τσιμουχες γυρω απο τα παρθυρα.Ανοιξε την οροφη ετσι ωστε να μπορεις να βλεπεις ολες τις επιφανειες απο τα λαστιχακια.η λιπανση γινεται βαζοντας λαδι στο δακτυλο του χεριου σου απευθειας.εγω δοκιμασα με σφουγγαρακι μικρο και με γαντια αλλα δεν βολευει καθολου.Βαζεις λαδι μονο στα λαστιχα που ειναι καπως σαγρε.Λογικα πρεπει το μπουκαλακι με το λαδι να σου φτασει για δυο με τρεις λιπανσεις.

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6971 από Coo
aris έγραψε:

Φιλε μου πηγενε στην αντιπροσωπια παρε το ειδικο λιπαντικο που κανει γυρω στα 45 ευρω και ξεκινα να το λιπανεις μονος σου.Αυτοι εκει λιπενουν μονο τις τσιμουχες γυρω απο τα παρθυρα.Ανοιξε την οροφη ετσι ωστε να μπορεις να βλεπεις ολες τις επιφανειες απο τα λαστιχακια.η λιπανση γινεται βαζοντας λαδι στο δακτυλο του χεριου σου απευθειας.εγω δοκιμασα με σφουγγαρακι μικρο και με γαντια αλλα δεν βολευει καθολου.Βαζεις λαδι μονο στα λαστιχα που ειναι καπως σαγρε.Λογικα πρεπει το μπουκαλακι με το λαδι να σου φτασει για δυο με τρεις λιπανσεις.

Άρη δώσαμε από αυτό το 'μαγικό λαδάκι' στα παρευρισκόμενα μέλη στη συνάντηση στο Olympico τον περασμένο μήνα. :agree: Δε μας έκανε το χατήρι στο Βίβε Μαρ να κάνουμε ομαδική λίπανση στις οροφές, ελπίζω την Κυριακή στη Στάμνα να είναι καλός ο καιρός...

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6977 από Guardian

Άρη δώσαμε από αυτό το 'μαγικό λαδάκι' στα παρευρισκόμενα μέλη στη συνάντηση στο Olympico τον περασμένο μήνα. :agree: Δε μας έκανε το χατήρι στο Βίβε Μαρ να κάνουμε ομαδική λίπανση στις οροφές, ελπίζω την Κυριακή στη Στάμνα να είναι καλός ο καιρός...

Σε μία συνάντηση δεν ήρθα και δώσατε δωράκια....
να δω άμα στη στάμνα φιλοτιμηθεί κανείς να με βοηθήσει να λιπάνουμε και το δικό μου...
παλιόπαιδα...:gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun:

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• nikos73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8543 από nikos73
Απαντήθηκε από nikos73 στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
καλως σας βρηκα.και εγω εχω προβληματα με το εοs εισροη νερου στο εσωτερικο.το πηγα πολλες φορες συνεργειο αλλα λυση δεν εδωσαν ποτε.λιπανση κανω καθε 4 μηνες.
επικοινωνησα και με γερμανια.τους εβαλαν χερι αλλα δεν γινετε τιποτα.μονο νομικα και αναστρωφη αγορας,δηλαδη επιστροφη αυτοκινητου.
ειναι ενα ωραιο αμαξι αλλα αργα η γρηγορα ολοι θα εχουμε προβλημα με νερα.
το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν τεχνικοι που μπορουν να εντοπισουν το προβλημα.

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8545 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Καλησπέρα φίλε μου!
Καταρχήν θα ήθελα να σε παρακαλέσω να ενημερώσεις την υπογραφή σου ώστε να ξέρουμε σε ποιον μιλάμε.

Τώρα ως προς το πρόβλημά σου, απ' ότι βλέπω γενικά τόσο καιρό, έχω παρατηρήσει΄ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με είσοδο νερών στην καμπίνα. Τουλάχιστον, όχι κάτι σοβαρό!

Θέλεις να μας πεις από ποιο σημείο συγκεκριμένα μπαίνει νερό μήπως και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε;;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• nikos73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8611 από nikos73
Στην υπαγραφη μου εβαλα το ονομα μου αλλα μαλλον καποιο προβλημα στο συστημα υπαρχει.γιατι ουτε e-mail μου ηρθε για να ενεργοποιησω τον λογαριασμου μου.μονο ενα e-mail ηρθε και αυτο ελεγε καλως ηρθατε στο forum.
με λενε Νικο..
εδω ολοκληρη αντιπροσωπεια δεν μπορεσε να βρει το προβλημα εσυ πως θα το κανεις?????
μπαινει νερο μπροωστα στα παραθυρα οδυηγου και συνοδηγου και πισω στην λεγομενη Γ' κολονα.μου ρυθμησαν τα παραθυρα αλλα τα ανεβασαν τοσο πολυ που τωρα εχω και αλλο προβλημα οταν ανοιγω την πορτα τραβαει και την τσιμουχα μαζι.και απο της δυο πλευρες...

Edit by Coo
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8612 από Γελάδι
nikos73 έγραψε:

εδω ολοκληρη αντιπροσωπεια δεν μπορεσε να βρει το προβλημα εσυ πως θα το κανεις?????
μπαινει νερο μπροωστα στα παραθυρα οδυηγου και συνοδηγου και πισω στην λεγομενη Γ' κολονα.μου ρυθμησαν τα παραθυρα αλλα τα ανεβασαν τοσο πολυ που τωρα εχω και αλλο προβλημα οταν ανοιγω την πορτα τραβαει και την τσιμουχα μαζι.και απο της δυο πλευρες...

Θεωρώ ότι για να μας πεις το πρόβλημά σου θα σου είναι καλοδεχούμενη και κάποια ιδέα ως προς τι μπορεί να φταίει! Έχω κι εγώ EOS Νίκο και μπορεί εγώ ή κάποιος από τα μέλη να είχε το ίδιο πρόβλημα και να το έχει λύσει. Το αποκλείεις δηλαδή;;

Εν πάσει περιπτώσει, αν θέλεις την γνώμη μου για την πίσω κολώνα, ίσως φταίνε τα λάστιχα που βρίσκονται εσωτερικά και οδηγούν προς την υδρορροή... Είναι δύο λάστιχα τα οποία εφάπτονται και φαίνονται μόνο κατά την διαδικασία του ανοίγματος της οροφής. Αν δεν εφάπτονται αυτά τα λάστιχα για κάποιον λόγο, ο τρόπος λύσης είναι απλός. Βάζουν ένα υλικό σαν μαύρη πλαστελίνη (sealant) το οποίο μετά γίνεται λάστιχο και κρατάει αυτά τα δύο ενωμένα. Έτσι δεν υπάρχει διαρροή.

Επίσης μπορεί να είναι βουλωμένη η υδρορροή που διώχνει τα νερά. Η λύση πάλι είναι απλή. Αρκεί να ψάξεις λίγο στο φόρουμ...

Όσο για τα μπροστά παράθυρα, αν μου πεις από που μπαίνουν νερά ίσως μπορεί να σε βοηθήσω. ΑΝ θες βέβαια. Έχω κάτι στο μυαλό μου αλλά μην γίνομαι κουραστικός τζάμπα!

Μήτσος

• nikos73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8657 από nikos73
φιλέ μου ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνεις.
αλλά πίστεψε με είναι το δεύτερο eos και έχουν γίνει τα νευρά μου τσατάλια.
μπροστά το νερό εκεί που μπαίνει ,στάζει επάνω στο πόδι μου φαντάσου όπως οδηγάς να στάζουν τα νερά επάνω στο πόδι σου.
δεν μπορώ να σου εξηγήσω από που μπαίνει το νερό στο περίπου να σου πω.
είναι σχεδόν στο μισώ παράθυρο και μπροστά στο tweeter......
εάν μπορούσα να ανεβάσω ένα video πίστεψε με το θέαμα που θα δεις από το πρώτο μου eos θα πάθεις πλακα.το πως μπαίνουν τα νερά μέσα.
το ίδιο ξεκάνει τώρα και στο συγκεκριμένο που έχω.
το πρώτο μου τα αντικατέστησαν αλλά τώρα δεν επιθυμώ αντικατάσταση . και φαντάσου ότι το Wolfsburg μου είπε ότι θα μου κάνει έκπτωση 1000 ευρω.αλλα και πάλι με τα έξτρα που έχει το αμάξι δεν με συμφέρει να το αντικαταστησω . γιατι χάνο πολλά λεφτά.
παραδέχονται ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και μόνιμη λύση δεν θα υπάρχει ποτέ απλά μου είπαν να παρήγγειλε το νέο μοντέλο και ότι εκεί τα έχουν λύση, ότι προβλήματα είχαν με εισροή νερού......
μην με παρεξηγείς απλά είμαι λίγο απογοητευμένος . το αμάξι το λατρεύω φιλέ μου όπως όλοι εδω μέσα......
μόλις το άνοιξης ξεχνάς όλα τα προβλήματα????

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8659 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
Δηλαδή είναι το δεύτερο ΕΟS που παίρνεις και έχει το ίδιο πρόβλημα ;

Αυτό δεν το έχουμε ακούσει ξανά βρε Νίκο...θα μπορούσες να αναφέρεις πόσο καιρό έχεις το αυτοκίνητο (και ποιο μοντέλο ;)

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8666 από Γελάδι
Κάτι πρόμοιο έχω αντιμετωπίσει κι εγώ μία φορά και όντως το νερό έπεφτε στο αριστερό μου πόδι λίγο πιο πάνω από το γόνατο καθώς οδηγούσα!!! Έτυχε μόνο μία φορά και αυτό γιατί είχα αράξει κάπου με κλίση και η οροφή είχε στραβοκαθήσει... Με αποτέλεσμα, η βροχή που έπεφτε και μαζευόταν στην οροφή δεν παίρναγε από το σωληνάκι της οροφής σε αυτό της κολώνας του παρμπρίζ λόγω της κλίσης... Εκεί κατέληξα αφού το έψαξα αμέσως μετά που έγινε. Έτσι το νερό, έτρεχε και έβγαινε από το καπάκι ψηλά της κολώνας από μέσα!! Λίγο έπεφτε στο πόδι μου και το υπόλοιπο έγλυφε όλη την κολώνα και κατέβαινε μέχρι το twiter. Κοίταξέ το αν θέλεις. Αν νομίζεις ότι θέλεις να σου εξηγήσω κάτι περισσότερο ή ακόμη ακόμη να ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες να σου υποδείξω ακριβώς το σημείο πες μου. Θεωρώ ότι το σωληνάκι της οροφής σου είναι κάπως κοντό και με μία "προσθετική" σε αντιπροσωπεία θα λυθεί! (Αυτό έχει γίνει σε ένα άλλο μέλος απ' ότι θυμάμαι! Δεν στο λέω επειδή το φαντάστικα!)

Καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου αλλά η βοήθεια μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις!! Δεν σου λέω ότι θα σου λύσω εγώ το πρόβλημα, αλλά μην μας αποπαίρνεις από την αρχή! Μπορεί βλακεία στην βλακεία που θα υπόνεται να λύσεις το πρόβλημά σου!!

Μήτσος

• nikos73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8672 από nikos73
φιλε μου δεν σε αποπαίρνω χιλλια συγγνωμη εαν το καταλαβες ετσι.απλα καμια φορα οταν γραφεις εδω μεσα θελεις να το πεις διαφορετικα και βγαινει διαφορετικα.
να σου πω μονο ενα πραγμα ποτε μα ποτε το αμαξι δεν το ανεβαζω κρασπεδω η να το παρκαρο πλαγια.
Απαγορευεται

πιτεψε με ειμαι πολυ ψιρας

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8679 από Γελάδι
nikos73 έγραψε:

φιλε μου δεν σε αποπαίρνω χιλλια συγγνωμη εαν το καταλαβες ετσι.απλα καμια φορα οταν γραφεις εδω μεσα θελεις να το πεις διαφορετικα και βγαινει διαφορετικα.
να σου πω μονο ενα πραγμα ποτε μα ποτε το αμαξι δεν το ανεβαζω κρασπεδω η να το παρκαρο πλαγια.
Απαγορευεται

πιτεψε με ειμαι πολυ ψιρας

Εννοείται ότι απαγορεύεται!!!! Δεν το συζητώ καν!! Κι εγώ ποτέ δεν το έχω παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο ή κάτι περεμφερές! Άκου όμως αυτό... Λέγοντας ότι είχε στραβοκαθήσει δεν εννοούσα κάτι τέτοιο... Ήμουν σε παραλία (αμμώδη) και απλά το αυτοκίνητο είχε κάποια κλίση!! Αυτό εννοούσα! Υποθέτω ότι και η οροφή δεν επάπτονταν καλά και γι' αυτό υπήρξε αυτό το κενό στα σωληνάκια. Μιλάμε πραγματικά για χιλιοστά στο όλο θέμα!

Πίστεψέ με αξίζει να το κοιτάξεις.... Αν χρειαστείς βοήθεια πες μου!

Αλήθεια, αυτό που σου είπα για πίσω το έχουν κοιτάξει;;

Μήτσος

• nikos73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8693 από nikos73
Το μονό που έκαναν είναι να ρυθμίσουν τα παράθυρα και αυτό το έκαναν γιατί τους το είπα εγώ . δυστυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
τώρα πρέπει να τους το ξανάπαω για να κάνουν νέες ρυθμίσεις , πράγμα που δεν θέλω.
είμαι στο ψάξιμο που μπορώ να το πάω για να κάνουν σωστή δουλεία.
το σωληνάκι δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα . δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις , γιατί στα πρώτα ήταν πολύ λεπτό και στο MY 08 το είχαν αλλάξει έβαλαν ποιο χοντρό σωληνακι.εγω πιστευω εχει να κανει με της τσιμουχες.
όταν έβρεχε Ήρθε το είδε ο αρχιμηχανικός τους και μου λέει πρέπει να κάνουν μια ρύθμιση στα παράθυρα πάλι.
εγώ απλά τον ρώτησα γιατί δεν το έκαναν την πρώτη φορά και θα το κάνουν τωρα , θα λυθεί έτσι το πρόβλημα????
απάντηση δεν πήρα πότε θα το κάνουμε και θα δούμε .....
αυτό με εκνεύρισε αφάνταστα .

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8694 από Coo
Δυστυχώς τις περισσότερες φορές η λέξη 'άσχετος' τους χαρακτηρίζει πλήρως! Γι'αυτό και πρότεινα μια ομαδική επιστολή σαν vweos στη Γερμανία.

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #8696 από Γελάδι
nikos73 έγραψε:

Το μονό που έκαναν είναι να ρυθμίσουν τα παράθυρα και αυτό το έκαναν γιατί τους το είπα εγώ . δυστυχώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
τώρα πρέπει να τους το ξανάπαω για να κάνουν νέες ρυθμίσεις , πράγμα που δεν θέλω.
είμαι στο ψάξιμο που μπορώ να το πάω για να κάνουν σωστή δουλεία.
το σωληνάκι δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα . δεν ξέρω ποιο μοντέλο έχεις , γιατί στα πρώτα ήταν πολύ λεπτό και στο MY 08 το είχαν αλλάξει έβαλαν ποιο χοντρό σωληνακι.εγω πιστευω εχει να κανει με της τσιμουχες.
όταν έβρεχε Ήρθε το είδε ο αρχιμηχανικός τους και μου λέει πρέπει να κάνουν μια ρύθμιση στα παράθυρα πάλι.
εγώ απλά τον ρώτησα γιατί δεν το έκαναν την πρώτη φορά και θα το κάνουν τωρα , θα λυθεί έτσι το πρόβλημα????
απάντηση δεν πήρα πότε θα το κάνουμε και θα δούμε .....
αυτό με εκνεύρισε αφάνταστα .

Αν εννοείς για το πρόβλημα που έχεις στην πίσω κολώνα τότε κι εγώ σου ειπα ότι το πρόβλημα είναι στις τσιμούχες. Πρέπει να εφάπτονται και γι' αυτό η λύση είναι αυτό το sealant που βάζουν... Αυτό το έκαναν και σε μένα στο Κορωπί αν θέλεις μία πρόταση.

Όσο για μπροστά το σωληνάκι που λέω εγώ δεν έχει αλλάξει στα πιο καινούρια μοντέλα. Έχω το ΜΥ07 αλλά έχει παραμείνει ίδιο. Απλά κάτι που φαντάζομαι πρέπει να είναι ότι αφήνει κάποιο κενό και το νερό δεν διοχετεύεται στο σωληνάκι της απορροής που καταλήγει πάνω από τις μπροστινές ρόδες.

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17244 από Guardian
Κύριοι μιλάμε για πολύ νερό...
Δεν ξέρω τι φταίει ξαφνικά, μπάζω από την ένωση της ηλιοροφής με το πίσω κομμάτι αλλά και από την πίσω κολώνα....
Και τα δύο από την πλευρά του συνοδηγού...
Έχουν μουσκέψει τα υφάσματα στην οροφή....
Γελάδιε τι προτείνεις;

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17245 από Γελάδι
Σίγουρα δεν έχει βουλώσει η πίσω αριστερή υδρορροή;; Το έχεις δοκιμάσει; Ένας τρόπος να το κάνεις είναι να πάρεις μία μεγάλη σύριγγα και να τροφοδοτήσεις με νερό την υδρορροή να δεις αν τρέχει το νερό κάτω. Αν όχι τότε ίσως (υποθέτω) μπορεί να συσσωρεύεται το νερό και μην έχοντας πού να πάει βρίσκει κάποια διοδο και μπαίνει μέσα, που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα το έκανε...

Σπύρο σίγουρα απλά υποθέσεις κάνω. Με αυτό που λέγαμε στην εκδρομή έκανες κάτι; Μήπως για αντικατάσταση κάποιας τσιμούχας ή και όλου του συνόλου; Δεν μπορεί έτσι ξαφνικά να φταίνε τα λάστιχα. Μάλλον κάτι θα βούλωσε. Εγώ θα σου πρότινα να το τσεκάρεις.

Μήτσος

• aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17246 από aris
Απαντήθηκε από aris στο θέμα Απ:Είσοδος Νερών στην Καμπίνα
περα απο τις συμβουλες του δητητρη φροντισε με ενα σεσουαρ να στεγνωσεις οτι βραχηκε γιατι αν μουχλιασει κατι δεν βλεπω να στεκεσαι μεσα απο την μυρωδια.

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #17264 από Guardian
Δημήτρη τις έχω παραγγείλει όλες απλά μέχρι να έρθουν πρέπει να κάνω κάτι...

Franz Kafka
Σπύρος

Συντονιστές: nikitas tsi