η οροφη βαζει νερο

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #79241 από scaryface
Απαντήθηκε από scaryface στο θέμα η οροφη βαζει νερο
παιδια μην δωσετε 150 η 180 ευρω ετσι..γιατι το πιο πιθανο ειναι να ειχατε βουλωμενα σωληνακια απο χωμα βροχης(2μπρος 2 πισω) και ο μαστορας να σας πηρε αυτα τα λεφτα για μιση ωρας δουλεια..πρωτα ξεβουλωστε τα μονοι σας με κανα συρμα (ντιζα απο μηχανακι πχ που παραμορφωνεται και επανερχεται ευκολα)(το πισω σωληνακι εχει dire up στην ενωση και κλιψακια που το κρατουν σταθερο στο αυτοκινητο αλλα και παλι πολυ ευκολο ειναι) και αν δεν λυθει το προβλημα τοτε το πατε σε κανεναν να σας βρει λυση..αλλα αν δεν ασχοληθεις μονος σου λιγο ο μαστορας προφανως και θα σε πιασει κοροιδο...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #79242 από scaryface
Απαντήθηκε από scaryface στο θέμα Re:Re:η οροφη βαζει νερο
λογικα σου εχει βουλωσει το πισω σωληνακι βαλε ντιζα και ξεβουλωσε το

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #79248 από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Απαντήθηκε από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο θέμα η οροφη βαζει νερο
επαθα ακριβως το ιδιο σηερα...καιη.αρχικαγιατι δεν μπηκα ποτε στον κοπο να του κανω λιπανση οπως θα επορεπε...μου πηρε νερο εν κινηση απο το δεξι κολονακι που εφφφφφαπτει στο παρ μπριζ...νομιζω οτι αααυριο ειμαι για αντιπροσωπεια...φοβαμαι να του βαλω μονος μου χερι...ασε που θα χρειαστω και τεστ στεγανοτητας...ξερει καποιος πανω κατω το κοστος; και κυριως αν οντως διορθωνεται;

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #79250 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα η οροφη βαζει νερο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε: επαθα ακριβως το ιδιο σηερα...καιη.αρχικαγιατι δεν μπηκα ποτε στον κοπο να του κανω λιπανση οπως θα επορεπε...μου πηρε νερο εν κινηση απο το δεξι κολονακι που εφφφφφαπτει στο παρ μπριζ...νομιζω οτι αααυριο ειμαι για αντιπροσωπεια [Μην πας στην αντιπροσωπεία] ...φοβαμαι να του βαλω μονος μου χερι...ασε που θα χρειαστω και τεστ στεγανοτητας...[???]ξερει καποιος πανω κατω το κοστος; [100 εως 200 €] και κυριως αν οντως διορθωνεται [Ναι διορθώνεται]

Μπες στον κόπο να διαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ και να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο με το search button ώστε να ενημερωθείς πλήρως. Και εσύ και ο φίλος ποιο πάνω. Οι επεμβάσεις επιδιορθώσεων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα έχουν χιλιο-ειπωθεί. Ευχαριστώ

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #79251 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Re:η οροφη βαζει νερο
Διαβάζοντας περισσότερο είναι δεδομένο οτι θα εξοικονομήσετε χρήματα. Καντε εναν κοπο!!

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #79515 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου επανέρχομαι με ένα φρέσκο σχετικά βιντεάκι για να δείτε από που στάζει το νεράκι πάνω στο κάθισμα.. Ελπίζω να καταφέρει να το ανεβάσει η σύνδεσή μου..
Δεν μπορώ να το ανεβάσω αλλά ανεβάζω μια φωτογραφία από το μπράτσο του συνοδηγού. Το σημείο που είναι πιο μαύρο στην ένωση, τρέχει νερό σαν βρύση. Ιούνιο κατεβαίνω Αθήνα λόγω δουλειάς οπότε θα πρέπει να κλείσω το ραντεβού με τον Τσακουλέρη γιατί άκρη δεν μπορώ να βγάλω πλέον μόνος μου.. Όλα είναι πεντακάθαρα στο αυτοκίνητο, μάλλον θέλει κάτι ρύθμιση.

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #79703 από myron
Απαντήθηκε από myron στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Καλημέρα σε όλους, διαπίστωσα εδώ και λίγες ημέρες ότι το πάτωμα του πίσω δεξιού καθίσματος (πίσω από τον συνοδηγό) είναι γεμάτο νερό. Από όσο είδα δεν υπάρχει εμφανώς νερό σε κολώνες πίσω και όσο για μπροστά από τότε που καθάρισα τις υδρορροές σύμφωνα με τον οδηγό σταμάτησε εντελώς η εισροή νερού. Μήπως κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο;

Περισσότερα
9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #79704 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Δες στην DIY ενότητα, διόρθωση διαρροών στο C pillar

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #79912 από Fixattos
Απαντήθηκε από Fixattos στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Παιδία καλησπερα ,πηγα σήμερα στην ΕΤΕΑ Θεσσαλονικης για να ρωτησω ποσο κοστιζει η λιπανση και επιδιορθωση των 4 κολωνων του αυτοκινητου.Αφου μιλησα με τον μαστορασ και το ταμειο, η τιμη που μου ειπαν για επιδιορθωση(καθορισμος και συγκολληση των 4 υδροροων των pillars) και λιπανση των ελαστικων (οροφης και ηλιοροφης) στα 123 ευρω μαζι με εργατικα και ΦΠΑ.Θελω να σας ρωτησω εαν αξιζει οικονομικα??ευχαριστω!

Eos-Φόρος

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #79915 από aggelosxyg1
Απαντήθηκε από aggelosxyg1 στο θέμα η οροφη βαζει νερο
πιστευω καλη τιμη σου ειπε γιατι και εγω τν δεκεμβριο εκανα λιπανση στην οροφη και επιδιορθωση τον pillars και η τιμη ηταν 150ευρω!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Fixattos

Περισσότερα
9 Χρόνια 8 Μήνες πριν #80044 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα η οροφη βαζει νερο
To ειδαμε κι'αυτο,λυση στη κριση...

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi