η οροφη βαζει νερο

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #78732 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα η οροφη βαζει νερο

Corbil έγραψε: Η σύσφιξη Βαγγέλη των βιδών, προχώρησε σε βάθος? Δηλαδή έσφιξε μέχρι και βίδες οι οποίες υπάρχουν στα c pillars?

Ναι, ειδικά αυτές είχαν χαλαρώσει αρκετά. Η μια μάλιστα χρειάστηκε και ιδιαίτερη ρύθμιση, βόλτα-βόλτα, καθώς δημιουργούσε τρίξιμο στην οροφή στην αρχή, οπότε το προσαρμόζαμε, κάναμε μια γύρα για δοκιμή, ξανά προσαρμογή κλπ κλπ.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #78733 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Τότε η τιμή που έκανες όλα αυτα τα πράγματα ειναι φοβερή. Φαντάσου ότι όταν είχα ζητήσει τιμή απο Gratsia για συσφιξη βιδών, ο προϊστάμενος μου είχε πεί οτι για να ξηλώσει εσωτερική ταπετσαρία οροφής και να φτάσει μεχρι τα pilars ήθελε 1:30 ώρα μονο για το ξηλωμα + οτι άλλη ώρα θα χρειαζόταν για την διάγνωση και την επισκευή. Χρέωση τότε ήταν 80€/h

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #78734 από vabatzis
Γι'αυτό έγραψα και νωρίτερα ότι τα χρήματα μπορεί σε κάποιους να ακουστούν πολλά, αλλά για τη δουλειά που γίνεται είναι απόλυτα λογικά και δουλεμένα στο έπακρο..

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #78735 από aggelosxyg1
Απαντήθηκε από aggelosxyg1 στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Αν επιτρεπεται που βρισκεται το συνεργειο και ενα τηλφωνο αν ηταν ευκολο!

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #78736 από Corbil
www.vweos.gr/kunena/...s

Δες στο τελευταίο post του Βαγγέλη διότι η διεύθυνση του δεν είναι ειναι αυτή που γραφει στο banner

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #78737 από vabatzis
Το συνεργείο είναι στη Λεωφόρο Αθηνών 358, Περιστέρι και το τηλέφωνο 2105696716. Βρίσκεται στο ρεύμα προς Χαϊδάρι, μετά τη στάση ΤΕΙ Αιγάλεω και λίγο πριν μια Eurobank. Μιλάτε με τον Ηλία Τσακουλέρη για ραντεβού περί οροφής.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": aggelosxyg1

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν - 10 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #78745 από aggelosxyg1
Σ ευχαριστω πολυ βαγγελη!θα παρω και εγω τηλεφωνο μεσα στην βδομαδα να κλεισω ραντεβου για την οροφη και τα θεματακια που εχω γιατι λεω να μην τα κανω πρωτη φορα μονος και τα κανω σκατα! :PPP

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #78821 από dimcoolio
Απαντήθηκε από dimcoolio στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Παιδιά όλα καλα και χρήσιμα.
Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο παρόμοιο
συνεργείο στη θεσσαλονικη
ή ακόμα καλύτερα προς Δράμα καβαλα, ξανθη;

Να πω επίσης πως ειμαι νέος στο club και νέος ιδιοκτήτης
EOS το οποίο επίσης μπάζει.

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #78827 από Corbil
Προσωπικά δε γνωρίζω κάποιο καλό εξιδικευμένο συνεργείο Vw στη Θεσσαλονίκη. Εαν οι φίλοι μας απο Θεσσαλονίκη γνωρίζουν κάτι ας βοηθήσουν τον φίλο μας

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #78828 από vabatzis
Παίδες, όσοι είστε από Θεσσαλονίκη ή γύρω περιοχές, ενημερώστε ή προτείνετε σημεία συντήρησης!

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #78834 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:η οροφη βαζει νερο
Και το δικο μου περασε απο το συνεργειο για ενα προληπτικο τσεκαρισμα της οροφης. Εμεινε δυο μερες μεσα αλλα ηδη απο τη πρωτη ματια μολις το παρελαβα φαινοταν μερος της δουλειας που ειχε γινει απο την αναδομηση στα λαστιχα (προσωπικα συντηρω την οροφη μονος μου 4 φορες ετησιως, τετοιο αποτελεσμα δεν ειχα πετυχει ποτε), περασε με επιτυχια το τεστ νερου και απο τα πρωτα χλμ φανηκε η διαφορα στους τριγμους της οροφης που μειωθηκαν αισθητα. Ελεγχθηκαν οσα ειχε επισημανει και ο Βαγγελης και ενα δυο που ζητησα επιπλεον. Ο υπευθυνος της συντηρησης πολυ ευγενικος και εξυπηρετικος. Εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος και νομιζω ειναι μια απαραιτητη συντηρηση στην οποια πρεπει να υποβαλεται καθε εοσακι περιοδικα για να διατηρειται η οροφη οπως πρεπει και να προλαμβανονται κακοτοπιες.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #78836 από Fixattos
Απαντήθηκε από Fixattos στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Παιδια στην Θεσσαλονίκη ρώτησα τον εξουσιοδοτημένο μάστορα που το πηγαίνω μηπως ασχολείται με τέτοιου είδους προβλήματα αλλα δεν ασχολειται..,,πηγα και στην αντιπροσωπια αλλα το κόστος ανταλλακτικών και μαστορικων ειναι εξαιρετικά ασύμφορο,οποτε χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο,.Μηπως ασχολούνται οι μάστορες που διορθώνουν καμπριο,;;ξέρει καποιος;

Eos-Φόρος

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #78837 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα η οροφη βαζει νερο

Fixattos έγραψε: Παιδια στην Θεσσαλονίκη ρώτησα τον εξουσιοδοτημένο μάστορα που το πηγαίνω μηπως ασχολείται με τέτοιου είδους προβλήματα αλλα δεν ασχολειται..,,πηγα και στην αντιπροσωπια αλλα το κόστος ανταλλακτικών και μαστορικων ειναι εξαιρετικά ασύμφορο,οποτε χρειάζεται περαιτέρω ψάξιμο,.Μηπως ασχολούνται οι μάστορες που διορθώνουν καμπριο,;;ξέρει καποιος;

Το κάθε "κάμπριο" έχει τα δικά του κόλπα, τις δικές του κατασκευαστικές ιδιοτροπίες, ειδικότερα όταν ο τρόπος ανοίγματος-κλεισίματος σε κάθε ένα είναι διαφορετικός άρα και ο μηχανισμός. Η οροφή είναι ένα περίπλοκο κομμάτι (ειδικά σε hard top όπως το Eos) και ένα "γενικό" συνεργείο όπως λες θεωρώ πως κατα 99% είτε δε θα το κανει καλύτερο είτε θα το κάνει χειρότερο. Δυστυχώς οι πραγματικοί γνωρίζοντες το αντικείμενο είναι πολύ λίγοι, εγώ μόνο κάποιον από αυτούς θα εμπιστευόμουν.
Αν και το συντηρώ μόνος μου μετά από 7,5 χρονάκια νομίζω πως χρειάζεται μια γενικότερη φροντίδα σε όλα του. Άλλωστε το παντρεύτηκα πια. Καλώς εχόντων το μάζεμα θα αρχίσει από τον Δεκέμβριο σταδιακά με βιολογικούς καθαρισμούς κλπ και μετά από αυτά που είπαν τα παιδιά αν τα $$ το επιτρέψουν και τσεκάρισμα οροφής, αν και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα..

Δημήτρης

• NIKOS EOS
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #78932 από NIKOS EOS
Απαντήθηκε από NIKOS EOS στο θέμα η οροφη βαζει νερο
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !ΝΕΟ ΜΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ EOS!
ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΣΙΛΙΚΑΔΟΥΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ....ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Ημέρες πριν - 10 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #78934 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Εδω εισαι απ'οτι καταλαβα...

vweos.gr/kunena/28-D...r

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #78938 από vabatzis

NIKOS EOS έγραψε: ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !ΝΕΟ ΜΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ EOS!
ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΣΙΛΙΚΑΔΟΥΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ!ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΕΝΤΟΝΗ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ....ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ...ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ...ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ...

Αν σου τρέχει από το ίδιο σημείο και μετά την επιδιόρθωση στα A-pillars, τότε υπάρχει πρόβλημα που δε μπορείς να διορθώσεις μόνος σου. Αν πάλι δε θες να επέμβεις ο ίδιος, η λύση λέγεται Τσακουλέρης (συνεργείο συνεργαζόμενο). Υπάρχουν όλες οι πληροφορίες διαθέσιμες στο φόρουμ.

Σημείωση: Γράφουμε με πεζούς χαρακτήρες σε παρακαλώ

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #78944 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα η οροφη βαζει νερο
Καλησπέρα και από εμένα, το πρόβλημα της εισροής νερού είναι πολύ έντονο στην καμπίνα του αυτοκινήτου από την δεξιά μεριά εκεί που κουμπώνει η οροφή. Οι υδροροές καθαρισμένες πρόσφατα. Τα Α-pilar σε άριστη κατάσταση.. Το πρόβλημα είναι μόνο από την μεριά του συνοδηγού και μπαίνει το νερό λες και ανοίγεις βρύση.. Το κάθισμα του συνοδηγού μούσκεμα γιατί εκεί πέφτει και η ταπετσαρία της οροφής μούσκεμα και αυτή. Την ακουμπάς, την πιέζεις λίγο και στραγγίζει νερό.
Όποιος ξέρει ας βοηθήσει. Το φαινόμενο της νεροποντής πολύ συχνό στην Ηγουμενίτσα και το πρόβλημα ότι και να έχω κάνει δεν διορθώνεται. Φοβάμαι ότι αν πάω στην VW στα Γιάννενα δεν θα ξέρουν τι να κάνουν..
Συμβουλές και βοήθεια καλοδεχούμενες!

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #78945 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Re:η οροφη βαζει νερο
Απο ότι καταλαβαίνω κάπως έτσι:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Τα χαιρετίσματα μου, μια από τα ίδια και εγώ σήμερα..

:o:(:(:(

Δημήτρης

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #78946 από vabatzis
Δημήτρη ξέρεις τι έπεται...

Για Ηγουμενίτσα είναι τα δύσκολα, που θα βρει ο άνθρωπος γνώστη της οροφής;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #78947 από aggelosxyg1
Βαγγελη πηγα και εγω στον ηλια τσακουλερη και χθες πηρα το αμαξι!μου εκανε ακριβως τν ιδια δουλεια με εσενα!το κοστος ηταν 150ευρω!η δουλεια ηταν πολυ καλη!σταματησε και η εισροη νερου απο το a pillar και δεν γινεται μουσκεμα το καθισμα πλεον! Σας ευχαριστω για την εξυπηρετηση!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": vabatzis

Περισσότερα
10 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #78948 από Coo

vabatzis έγραψε: Δημήτρη ξέρεις τι έπεται...

Για Ηγουμενίτσα είναι τα δύσκολα, που θα βρει ο άνθρωπος γνώστη της οροφής;

Με βλέπω να'ρχομαι.. :klaps:

Δημήτρης

Περισσότερα
10 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #78950 από vabatzis

Coo έγραψε: Με βλέπω να'ρχομαι.. :klaps:

Και σύντομα κιόλας, πριν αρχίσουν οι πολλές βροχές..

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Ημέρες πριν - 10 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #78953 από Coo
Το πρόβλημα για μένα και για οποιονδήποτε εκτός Αθήνας είναι πως το αυτοκίνητο θα πρέπει να μείνει στο συνεργείο 1 με 2 μέρες που σημαίνει ταλαιπωρία (και έξοδα) στο πήγαινε-έλα.
:bye:

Δημήτρης

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #78955 από vabatzis

Coo έγραψε: Το πρόβλημα για μένα και για οποιονδήποτε εκτός Αθήνας είναι πως το αυτοκίνητο θα πρέπει να μείνει στο συνεργείο 1 με 2 μέρες που σημαίνει ταλαιπωρία (και έξοδα) στο πήγαινε-έλα.

Τη μετακίνηση δεν πρόκειται να την αποφύγεις, αυτό είναι σίγουρο. Λόγω του ότι είσαι εκτός Αθηνών, μπορείτε να κάνετε μια συνεννόηση να το ανεβάσεις νωρίς, ώστε να το παραλάβεις το απόγευμα της ίδιας μέρας (ξέρω ότι έχει τέτοια δυνατότητα ο άνθρωπος).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρόμοιο αποτέλεσμα δε θα βρεις αλλού...οπότε το βλέπω μονόδρομο φίλε...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #78956 από Corbil

vabatzis έγραψε:

Coo έγραψε: Το πρόβλημα για μένα και για οποιονδήποτε εκτός Αθήνας είναι πως το αυτοκίνητο θα πρέπει να μείνει στο συνεργείο 1 με 2 μέρες που σημαίνει ταλαιπωρία (και έξοδα) στο πήγαινε-έλα.

Τη μετακίνηση δεν πρόκειται να την αποφύγεις, αυτό είναι σίγουρο. Λόγω του ότι είσαι εκτός Αθηνών, μπορείτε να κάνετε μια συνεννόηση να το ανεβάσεις νωρίς, ώστε να το παραλάβεις το απόγευμα της ίδιας μέρας (ξέρω ότι έχει τέτοια δυνατότητα ο άνθρωπος).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρόμοιο αποτέλεσμα δε θα βρεις αλλού...οπότε το βλέπω μονόδρομο φίλε...

.... ή το κανονίζουμε να το αφήσεις το απόγευμα και σε παραλαμβάνω και σε πάω μεχρι μεχρι τα ferry.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Συντονιστές: nikitas tsi