Οθόνη display

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80144 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Οθόνη display
Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για τις σε βάθος τεχνικές λεπτομερειες και αναλύσεις που προηγήθηκαν (Xda κλπ.
Εδώ και μήνες εχω μπανάρει αυτήν εδώ την οθόνη αλλα με όσα διάβασα προβληματίστηκα πολύ...οτι θα κλείνει απο την ζέστη,οτι δεν θα πιανω καλά ραδιόφωνο,οτι θα κολλάει και θα κάνει reboot.Πόσο μάλλον αυτή που είναι Dual Core και μάλιστα 1-1.2 ghz και οχι Quad Core.Δεν θα είχα πρόβλημα να πάρω απ έκω αν υπάρχει κάτι που αξίζει.απλα θα ήθελα οπωσδήποτε να έχει τις σταθερές κάμερες ταχύτητας στην Αττική και την Εθνική Οδό.Επίσης σε αυτό μου αρέσει η RNS εμφάνιση!Πάντα κατι σε android θα ήθελα για να χει internet για κανα τραγούδι χωρις να πρέπει να έρθει σε επαφή με το κινητό η κοπέλα :PPP και να μπορώ να βλέπω και σφαλματα αλλα και θερμοκρασιες,πιεσεις κλπ μέσω odb αντάπτορα.Την έχει βάλει κανείς την συγκεκριμένη;
Γενικά πείτε ότι θέλετε γιατι δέν έχω πείρα και γνώσεις πάνω στο θέμα.

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80145 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Οθόνη display
Πανάκριβο για κινέζικο, οι τιμές γενικά παίζουν στα 350 ευρώ για τετραπύρηνα (για διπύρηνα όπως αυτό, ακόμα χαμηλότερα). π.χ. www.aliexpress.com/i...l
Τώρα, σαν μονάδα φαίνεται κλασσικός κλώνος HuiFei. Αν σκοπεύεις να δώσεις 550 ευρώ, θα σου έλεγα να πάς σε RNS βασικά δεν αξίζει πλέον το RNS.
Βγάλε Revolut ( www.insomnia.gr/topi.../ ) και πάρε κάποιο νέο κινεζο-κλώνο. Θα έχεις απείρως περισσότερες δυνατότητες, με τους συμβιβασμούς ποιότητας μιας τέτοιας τιμής βέβαια...

Το δικό μου είναι άψογο, αλλά εγώ το έχω φέρει στα μέτρα μου με φλασαρίσματα custom roms και ό,τι πρόβλημα μπορεί να προκύψει μπορώ να το λύσω. Για κάποιον που δεν μπορεί να ασχοληθεί ίσως δεν είναι καλή λύση.
Στίγματα από κάμερες ταχύτητας μπορείς να βάλεις εσύ σε οποιοδήποτε GPS πρόγραμμα από εδώ : index.pois.gr/catego...1
Για το θέμα θερμοκρασιών θα σου πούμε εντυπώσεις το καλοκαίρι, αν και με ένα underclock λύνεται και αυτό.

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80146 από denkar13
Ευχαριστώ για την βοήθεια.Πραγματικά κοιμόμουν....
Παρόλα αυτά θα ήθελα να καταλάβω καλύτερα κάποια πράγματα πριν το πάρω απο το ιντερνετ.
1) τί γίνεται σε περίπτωση βλάβης με την εγγύηση;
2) τι γίνεται σχετκα με το τελωνείο; ένας φίλος μου που ειχε παρει εναν καθρεφτη 200κάτι € του είπαν και πλήρωσε
3) Το συγκεκριμένο λέει οτι εχει καρτα με χάρτες αλλα δν λέει ποιο πρόγραμμα.Για το iGo Primo που έχουν οι Dynavin και αυτή που πόσταρα εγώ εχω διαβάσει καλά πράγματα.
4) Επίσης με paypal είχα κάνει αγορά απο ebay πολύ πρόσφατα χωρίς κανένα πρόβλημα αν και απο ότι βλέπω αυτος δν θέλει paypal.
5)Αυτο έχει 2 μικρόφωνα ενω το άλλο 1.αυτή η γκουμούτα το εξωτερικό που το περνάω για να μην βαράει στο μάτι;
Επίσης να αναφέρω οτι εγω εχωνα ασχοληθώ με φλασαρίσματα κλπ απο το lg optimus 2x το 2011 και δν θα ήθελα σε καμια περίπτωση να ξαναμπλέξω πόσο μάλλον σε ενα μηχάνημα που θα πληρώσω για να μπεί και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ να βγεί.

Α,έχω και κόλλημα να δείχνει το σήμα της VW όποτε βάζω μπροστά (Αυτό είδα οτι το κάνει ) :P

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80159 από Candlemass
Το συγκεκριμένο από Aliexpress (το ebay της Κίνας) το έδειξα σαν παράδειγμα για το πού κυμαίνονται οι τιμές.
Για να απαντήσω στο (1+2), ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή να το φέρεις από Κίνα, γιατί έχεις μεν εγγύηση, αλλά θα πρέπει να το στείλεις πίσω εσύ και το κόστος & μπλέξιμο είναι απαγορευτικοί παράγοντες. Επίσης και το τελωνείο είναι λαχείο, μπορεί να περάσει χωρίς κόστος, μπορεί να φάει +23% +έξοδα εκτελωνισμού (~5%-10%). Ακόμα και έτσι μπορεί πάλι να είναι φτηνότερο από εδώ, βέβαια.
Γενικά, θα πρότεινα να βρείς κάποιον ευρωπαίο πωλητή από ebay που να μην έχει έξοδα τελωνείου και να μπορείς να το στείλεις πίσω ευκολότερα αν προκύψει κάτι. π.χ. www.ebay.co.uk/itm/7...7
Εγώ γι' αυτό διάλεξα την Eonon, επειδή φάνηκε να έχει πολύ καλό support (το έψαχνα κάνα 2μηνο πριν καταλήξω).
3) Αν περιμένεις να κάνεις δουλειά με τα προγράμματα που έχει από το εργοστάσιο, θα παιδευτείς. Το καλύτερο είναι να το προσαρμόσεις στις ανάγκες σου με δικό σου διαλεγμένο software. π.χ. για πλοήγηση, αν του δώσεις internet, το google maps είναι μια λύση (αλλά θέλει δουλειά για τις speedcams), αλλιώς HERE maps (δωρεάν και offline). Αν μπορέσεις και βρείς το Sygic, ακόμα καλύτερα.
Το iGO είναι απαρχαιωμένο πλέον, οι χάρτες της Navteq που χρησιμοποιούσε εξαγοράστηκαν από την HERE.
4) Το Aliexpress δεν υποστηρίζει paypal, μόνο πιστωτικές, αν θέλεις paypal δές τις παραπάνω προτάσεις και βρές μια μονάδα από ebay.
5) Το εξωτερικό το περνάς όπου σε βολεύει, αλλά δεν χρειάζεται. Στο δικό μου μια χαρά ακούγεται και από το ενσωματωμένο, ΑΛΛΑ οι ποιότητες κατασκευής μπορεί να διαφέρουν πάρα πολύ. Οπότε σε σένα μπορεί να μην ακούγεται τίποτα και να χρειαστεί να το περάσεις. Το εξωτερικό μικρόφωνο παρακάμπτει το εσωτερικό.
6) Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείς και dual-fakra to DIN adapter επειδή το EOS έχει 2 κεραίες για το ραδιόφωνο και η μονάδα θα έχει adapter για 1.

Το λογότυπο ρυθμίζεται και βάζεις όποιο θέλεις.

Μου φαίνεται πρέπει να βρώ χρόνο να κάνω εκείνη την παρουσίαση που λέγαμε....

EOS 1.4 TSi 122hp

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80160 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Οθόνη display
Καλησπέρα, RCD 310 που έχει μάλλον το αυτοκίνητο με ένα τύπου RNS 510 (το γνήσιο πιο φθηνή τιμή που το βρήκα δεύτερο χέρι, μπορεί και τρίτο 450 euro) αν όχι το ίδιο. Μου άρεσαν αυτά που έχετε ποστάρει και αυτό από το e-bay (325 euro σύνολο μαζί με μεταφορικά) και το Eonon που έχεις πάρει (300 euro από το επίσημo site και δωρεάν μεταφορικά).
Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Εοnon που έχεις χρειάστηκε όντως τον αντάπτορα για τις κεραίες και αν χρειάζεται κάποιος ειδικός αντάπτορας για το ταμπλό. Επίσης, η διαδικασία αναβάθμισης του χάρτη είναι εύκολη; Δουλεύει μόνο με google maps και δεδομένα; Ή όπως ένα κινητό με GPS on board?
Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό και αυτό, με το VAG-COM τι παίζει;; Είναι plug and play?? (θα το ήθελα πολύ αλά δε νομίζω πως θα είναι..)

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80161 από Candlemass
Ναι, το Eonon χρειάστηκε αντάπτορα, όπως και κάθε άλλη νέα οθόνη κατά πάσα πιθανότητα, γιατί όλοι στέλνουν πλέον μονούς αντάπτορες (ίσως τα καινούργια αυτοκίνητα έχουν 1 κεραία).
Αλλά δεν είναι κάτι ακριβό, κάνα 10άρικο έχει. Εγώ έχω πάρει έναν ενισχυόμενο αντάπτορα που τροφοδοτείται από αντίστοιχο καλώδιο της πηγής και έχει βελτιώσει πολύ τη λήψη. Κάτι σαν αυτό, π.χ. : www.ebay.co.uk/itm/C...4

Η διαδικασία αναβάθμισης των χαρτών εξαρτάται από το κάθε πρόγραμμα.
Στο google maps είναι online οι χάρτες, οπότε δεν κατεβάζεις τίποτα, απλά χρειάζεται internet.
Στο HERE maps κατεβάζεις τους νέους χάρτες μέσα από το πρόγραμμα, όταν βγεί αναβάθμιση.
Στο Sygic, αν το έχεις αγοράσει, παρόμοια τους κατεβάζεις μέσα από το πρόγραμμα. Αλλιώς τους βρίσκεις και τους περνάς σε ένα φάκελο στην κάρτα SD και τους βρίσκει, αν είναι ρυθμισμένο σωστά.
Γενικά, δεν υπάρχουν πολύπλοκες διαδικασίες όπως στο RNS, είναι όλα πολύ απλά, αρκεί να ψάξει/διαβάσει κανείς το πώς γίνονται.

Οι οθόνες έχουν GPS chip ενσωματωμένο, οπότε η πλοήγηση γίνεται offline, με τα αντίστοιχα προγράμματα.

Το vag.com είναι καλώδιο για επικοινωνία με την ECU του αυτοκινήτου, δεν έχει σχέση με κάποια πηγή. Αν εννοείς το can-bus, ναι είναι όλα plug n' play με τους νέους can-bus emulators που περιλαμβάνονται μαζί με την πηγή.

EOS 1.4 TSi 122hp

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80163 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Οθόνη display
Ναι το can bus εννοούσα.. Οπότε το προτείνεις με κλειστά μάτια σε σχέση με τα άλλα έτσι;
Έχω το Sygic στο κινητό σπασμένο, λογικά δουλεύει όπως ένα android phone αντίστοιχες εφαρμογές-φλασαρίσματα custom roms και τα σχετικά έτσι;
Δεν δίνει η εταιρία μαζί με την οθόνη και κάποιο πρόγραμμα χαρτών;

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80164 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Οθόνη display
Πολυ αντι-rnsακιας μου εχεις βγει. Ποιος σου ειπε οτι οι διαδικασιες του Rns ειναι δυσκολες και περιπλοκες; Εμενα ολα αυτα τα underlock overclock bythelock μου φαινονται ποιο περιπλοκα απο τις plug & play φισες και ενα δισκακι αναβαθμισης που χρειαζεσαι για καθε καινουργιο χαρτη.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80165 από denkar13
Το έδειξες σαν παράδειγμα και σε ευχαριστώ που το έδειξες γιατι μου αρέσει πιο πολύ απολα τα αλλα (εχει και ενα με 2gb ram αλλα πολύ πιο ακριβό).Απο το λίγο που κοίταξα στο βρετανικό ebay δεν βρήκα άλλο να μου αρέσει τοσο η το ίδιο (θα ξαναψάξω).Τώρα το θεμα ειναι να μην προκύψει τίποτα αφου θα πρέπει να τα στείλω.αν φτάσουμε να το στείλω τι στην αγγλία,τι στην κίνα.Το πρόβλημα δεν είναι να πληρώσω 25€ για sygic αμα ειναι να έχω ενα καλο gps,μόνιμο,offline και με δωραεν ενημερώσεις για πάντα,ούτε 50€ στο τελωνείο,πάλι θα μου βγει πολυ φθηνότερα απο τα εδώ!το θέμα ειναι μην ειναι περισσότερα στο τελωνείο.Σε μηνυμα που του στειλα μου απάντησε οτι θα κόψει τιμολόγιο 80$.Και κάτι ακόμα η εγκατάσταση σε κάποιν τεχνικό που θα ξέρει να την κάνει σωστά μπορεί να κοστίζει και πάνω απο 50€; εγω 30 με 50 την υπολογίζω.
Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή!

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80168 από Corbil
Παραπάνω απο 50€ για plug&play εφαρμογή θα θεωρηθεί ληστεία να σου πάρει κάποιος τεχνικός......αν και νομίζω οτι στα DIY μας θα βρεις πολλά παραδείγματα για το πως βγαινει η κεντρική κονσόλα και πως εκγαθιστάς το νέο σου μαραφέτι

Δες εδώ

και εδώ

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80178 από denkar13
Bρήκα αυτήν εδώ και νομιζω πως ειναι πολυ καλή επιλογή!Απο αγγλία αρα όχι τελωνείο,φυσικα quad core αλλα και με 2gb Ram (απο τις λίγες που βρήκα)και σε πολύ καλή τιμή (του κανα και προσφορά 200 λίρες που δν ξερω ομως ακομη αν θα δεχθεί.Μάλλον θα την αγοράσω μεσα στην βδομάδα η την άλλη.

Πάνο τα χω δεί και ξέρω οτι δεν ειναι δύσκολο αλλα φοβάμαι μην σπάσω κανα πλαστικό η μη κανω καμια βλακεία... (ειμαι και μηχανικός τρομάρα μου)

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80179 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Οθόνη display

Δημήτρης

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80180 από Corbil

denkar13 έγραψε:
Πάνο τα χω δεί και ξέρω οτι δεν ειναι δύσκολο αλλα φοβάμαι μην σπάσω κανα πλαστικό η μη κανω καμια βλακεία... (ειμαι και μηχανικός τρομάρα μου)

Όπα? Τι μηχανικός ακριβώς?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80183 από denkar13
Εμπορικού Ναυτικού,πλοίων και ακόμη χωρίς πτυχίο!!!
Το μόνο που έχω κάνει στο αυτοκίνητο είναι η τοποθέτηση του alloy rest pedal και το cruise control με τον οδηγό του Νικήτα!

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": nikitas tsi

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80184 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:Οθόνη display
Νομιζα εισαι της δικης μας φαρας οπερ αρχιτεκτων πολιτικος μηχανολογος.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80185 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Re:Οθόνη display
Όχι πάνο,μακάρι να χα βγάλει τόσα μόρια αν και πάλι Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού θα διάλεγα λόγο επαγγελματικής αποκατάστασης.

Δημήτρη τα είδα και τα 8 ιντσα που δείχνουν και πιο καινούργια και όμορφα (ορισμένα) αλλα μάλλον θα πάρω 7ιντσο για να μοιάζει με το RNS 510 και να δείχνει εργοστασιακό (αν και αυτό πιστέυω είναι μόνο στα ματια μου που ξέρω πως ειναι το εργοστασιακό της VW).
Μου το αφησε αυτό που πόσταρα πριν ο πωλητής (μέσω make offer) 220 λίρες και μαζι με τα μεταφορικά είναι 300 ευρώ περίπου.Νομίζω είναι πολυ καλά για 2gb ram και 16gb ενσωματωμένη.
Του έστειλα και μήνυμα να τον ρωτήσω αν εχει στην συσκευασία κάρτα μνήμης με χάρτες και αν ναι ποιες χώρες και για ποιο πρόγραμμα.Όπως επίσης και αν το αντικέιμενο ειναι στην Αγγλία όπως λέει και θα ρθει απο εκεί (για να μην εχω κανένα πρόβλημα στο τελωνείο) καθώς και αν θα χρειαστώ τον Dual Fakra αντάπτορα που απο οτι είδα στις φωτογραφίες και σύμφωνα με τις γνώσεις του candlemassGR θα τον χρειαστώ.
Στα των χαρτών τώρα,απο οσα διάβασα εδώ κατάλαβα οτι το Sygic είναι το καλύερο αλλα επίσης είδα το CoPilot και μου φάνηκε πιο ομορφο (πιο σύγχρονο) το Interface του.
Έχουν και τα 2 κάμερες ταχύτητας αλλα αυτό που δέν ξέρω είναι τί γίνεται αν παω να αλλάξω το αρχείο με αυτο απο το pois database αν αυτο που θα κατεβάσω έχει σίγουρα και αυτές που είχε απο πριν το πρόγραμμα.

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80190 από Sinner
Απαντήθηκε από Sinner στο θέμα Οθόνη display

denkar13 έγραψε: Bρήκα αυτήν εδώ και νομιζω πως ειναι πολυ καλή επιλογή!Απο αγγλία αρα όχι τελωνείο,φυσικα quad core αλλα και με 2gb Ram (απο τις λίγες που βρήκα)και σε πολύ καλή τιμή (του κανα και προσφορά 200 λίρες που δν ξερω ομως ακομη αν θα δεχθεί.Μάλλον θα την αγοράσω μεσα στην βδομάδα η την άλλη.

Αυτός ο πωλητής είναι China

Γιώργος
EOS Tsi by Overload 122 to 156 hp stage II

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80191 από denkar13
item location : SOUTHALL, United Kingdom λέει....να λέει ψέματα;
και λέει κιόλας ZeroCustoms charges

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80200 από Sinner
Απαντήθηκε από Sinner στο θέμα Οθόνη display
Εγώ δεξιά το seller information ''yigounet '' είδα.

Γιώργος
EOS Tsi by Overload 122 to 156 hp stage II

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80202 από denkar13
Mίλησα,έχει στοκ UK είπε και το αγόρασα!ελπίζω όλα να πάνε καλά!
Ενημερωτικά δεν περνούσε με paypal με καρτα της πειραιώς (χρεωστική) και εφτιαξα revolut.πολυ βολικό!!!Χθές το μεσημερι εστειλα το εμβασμα Αγγλία και σήμερα είχα όλα τα χρηματα διαθέσιμα και δεν κράτησαν ουτε 1€ !
ερώτηση που όποιος ξέρει παρακαλώ να απαντήσει
Εγώ πήρα αυτό ,θα χρειαστώ αυτόν τον dual fakra και συγκεκριμένα αυτός ταιριάζει με την πηγή γιατι βλέπω εχει και ενα μεταλάκι που κάποια άλλα δν έχουν.η πηγή έχει για να συνδεθεί; συγγνώμη αλλα είμαι ασχετος επι του θέματος :( ενα κορολα του 2001 οδηγούσα πρίν

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80204 από Candlemass
Αν εννοείς το μπλέ καλώδιο του αντάπτορα, είναι για την ενίσχυσή του επειδή είναι active, και εκεί παίρνει τάση +12V από την πηγή (το αντίστοιχο μπλέ καλώδιο που λέει ANT +12V).

Επίσης, μια συμβουλή για την GPS κεραία, να την βάλετε/κολλήσετε πάνω από τους αεραγωγούς (όχι μέσα!) ώστε να είναι ακριβώς κάτω από την κορυφή του dashboard για να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερη λήψη.

Όσοι το εγκαταστήσετε σε μαγαζί, να τους το πείτε γιατί αρκετοί βαριούνται να ξεβιδώνουν άλλες 2 βίδες για να βγάλουν τα πλαστικά των αεραγωγών και χώνουν τις κεραίες χύμα πίσω από την πηγή με αποτέλεσμα με τον καιρό να πέφτει η κεραία όλο και χαμηλότερα και να δυσκολεύεται να πιάσει σήμα.

Τη δικιά μου την έβαλα μόνος και έκανα το cable management με την ησυχία μου.

EOS 1.4 TSi 122hp

Περισσότερα
9 Χρόνια 3 Μήνες πριν #80218 από denkar13
Σκέφτομαι να πάρω tools απο το ebay και να το βάλω μόνος μου.Την κεραία του GPS με τι να την κολλήσω κάτω απο τους αεραγωγούς;αυτοκόλλητο διπλής όψης;

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83620 από gkioulis
Απαντήθηκε από gkioulis στο θέμα Re:Οθόνη display

gspirop έγραψε: Καλημέρα! Αν σε ενδιαφέρει εχω διαθέσιμη μια RNS 510 που την αφαίρεσα πριν πουλήσω το δικό μου.

Υπάρχει ακόμα ή τη πουλησες;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83624 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Οθόνη display

gkioulis έγραψε:

gspirop έγραψε: Καλημέρα! Αν σε ενδιαφέρει εχω διαθέσιμη μια RNS 510 που την αφαίρεσα πριν πουλήσω το δικό μου.

Υπάρχει ακόμα ή τη πουλησες;

Eχει πουληθει εδω και καιρο φιλε μου.....

Νikitas TSi

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83625 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Re:Οθόνη display

gkioulis έγραψε: Υπάρχει ακόμα ή τη πουλησες;

Πέτυχα έναν να την πουλάει 450€ εδώ : www.facebook.com/per...9

EOS 1.4 TSi 122hp

Συντονιστές: nikitas tsi