Οθόνη display

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #83626 από gkioulis
Απαντήθηκε από gkioulis στο θέμα Re:Re:Οθόνη display

Candlemass έγραψε:

gkioulis έγραψε: Υπάρχει ακόμα ή τη πουλησες;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πέτυχα έναν να την πουλάει 450€ εδώ : www.facebook.com/per...9

Ευχαριστω....

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84397 από Anargyros
Απαντήθηκε από Anargyros στο θέμα Οθόνη display
Καλησπέρα παιδιά.Πριν ένα χρόνο περίπου αγόρασα μια οθόνη 10’ ιντσών android της digital iq. Αυτό που παρατήρησα πέρα από τα κλασικά κολλήματα που κάνουν οι aftermarket οθόνες είναι ότι η ποιότητα του ήχου δεν έχει καμία σχέση με το κλασικό cd player και ξαφνικά προχθές μου έμεινε ανοιχτή ακόμα και όταν έκλεισα το αμάξι και τράβηξα το κλειδί! Απ ότι έχω καταλάβει η οθονη δεν μπορεί να συνεργαστεί καλά με το αυτοκίνητο ...επίσης κάποιες φορές ανοιγοκλείνει ο κλιματισμός από μόνος του χωρίς να πατήσω κάτι εγώ! Τέλος πάντων το ερώτημα είναι το εξής ; Με την ορίτζιναλ rns θα χω τέτοια θέματα ; Μπορώ να αγοράσω την πιο καινουργια ; είναι συμβατή με eos 2007 ; επίσης η rns 510 έχει ενσωματωμένο bluetooth για αναπαραγωγή τραγουδιών από το κιν και apple carplay; με ενδιαφέρει να χω google maps,bluetooth , και να παίζει τραγούδια από το κιν μου! Αν υπάρχει διαθέσιμη από κάποιον σε λογική τιμή που την πουλάει ενημερώστε με ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84399 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Οθόνη display
Δοκιμασε να κανεις ενα reset στην οθονη σου.
Τα rns 510 συνεργαζονται αλλα ουτε bluetooth εχουν ως στανταρ ουτε google maps .
Eιναι μια πολυ καλη πηγη ηχου αλλα για τα σημερινα δεδομενα πολυ ξεπερασμενη.

Νikitas TSi

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84400 από Anargyros
@nikitas tsi Χθες ρώτησα για την rcd 330 plus που έχει θύρα usb και το κουμπί app που συνδέεται με android auto και apple carplay . Το ερώτημα μου είναι το εξής : σε εος 2007 μπαίνει ; γιατί στο youtube είδα ότι την έχουν βάλει και σε παλαιότερα μοντέλα όπως vw golf του 05’. Επίσης λέει για να μην έχει διαρροή ότι θέλει ένα can bus gateway που το βάζεις...Ξέρεις κάτι γι αυτό και αν κάποιος πουλάει στην Ελλάδα και τις κάνει εγκατάσταση; Έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο στην οθονη επίσης για κλήσεις μέσω bluetooth και παίζει όλες τις εφαρμογές google maps τα πάντα ! Αν μπαίνει όντως να πάω σε κάποιον να μου την περάσει !

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84403 από eosaki22
Απαντήθηκε από eosaki22 στο θέμα Οθόνη display
www.sakatzidis-sound...l

Το σκέφτομαι σοβαρά για οθόνη Multimedia τσέκαρα αγορά και βρήκα αυτό! Είναι value for money?

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84407 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Οθόνη display

Anargyros έγραψε: Καλησπέρα παιδιά.Πριν ένα χρόνο περίπου αγόρασα μια οθόνη 10’ ιντσών android της digital iq. Αυτό που παρατήρησα πέρα από τα κλασικά κολλήματα που κάνουν οι aftermarket οθόνες είναι ότι η ποιότητα του ήχου δεν έχει καμία σχέση με το κλασικό cd player και ξαφνικά προχθές μου έμεινε ανοιχτή ακόμα και όταν έκλεισα το αμάξι και τράβηξα το κλειδί! Απ ότι έχω καταλάβει η οθονη δεν μπορεί να συνεργαστεί καλά με το αυτοκίνητο ...επίσης κάποιες φορές ανοιγοκλείνει ο κλιματισμός από μόνος του χωρίς να πατήσω κάτι εγώ! Τέλος πάντων το ερώτημα είναι το εξής ; Με την ορίτζιναλ rns θα χω τέτοια θέματα ; Μπορώ να αγοράσω την πιο καινουργια ; είναι συμβατή με eos 2007 ; επίσης η rns 510 έχει ενσωματωμένο bluetooth για αναπαραγωγή τραγουδιών από το κιν και apple carplay; με ενδιαφέρει να χω google maps,bluetooth , και να παίζει τραγούδια από το κιν μου! Αν υπάρχει διαθέσιμη από κάποιον σε λογική τιμή που την πουλάει ενημερώστε με ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εχω RNS. Πριν από αυτό είχα Kenwood οθόνη. Πριν από αυτή μια κινέζικη οθόνη. Και πριν από αυτή το μαμα cd.
Oπότε τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα.

1) Το ηχοσύστημα μαμά του Eos είναι Blaupunkt και έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου, σίγουρα δε συγκρίνεται με οικονομικές οθόνες.

2) Όχι. Αλλά στη περίπτωση του RNS θα πρέπει να περάσεις και αντάπτορα (έξτρα λεφτά) που μπλοκάρει το σήμα του ABS ώστε να μένει αναμμένη η οθόνη όταν βλέπεις ταινία. Εννοείται για τις υπόλοιπες περιπτώσεις δεν είναι αναγκαίος.

3) Δεν συνεργάζεται και δε παίζει έτσι. Τραγούδια από το κινητό μπορείς με aux και bluetooth (εξτρα αντάπτορας για το RNS)

4)To link που έβαλες είναι για πηγή με Android, από ότι κατάλαβα έχεις iPhone.

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα μια καλή πηγή, επώνυμη, όπως πχ αυτή που υποστηρίζει και iPhone και Android .

Δημήτρης

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84408 από tzimani
Απαντήθηκε από tzimani στο θέμα Οθόνη display
Τι γνώμη έχετε για τις Eonon πηγές;
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Alex_Sav

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84409 από Vempire_G4
Απαντήθηκε από Vempire_G4 στο θέμα Οθόνη display
Αυτή σκέφτομαι κι εγώ!!!
GA9153A
Λίγο ακριβή, αν σκεφτείς ότι τα αδέρφια της στο Aliexpress έχουν 250€

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84410 από Alex_Sav
Απαντήθηκε από Alex_Sav στο θέμα Οθόνη display
Καλησπέρα στην ομάδα,

Εδώ και αρκετούς μηνες ψάχνω την κατάλληλη οθόνη να βάλω στο eos μου.
Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα στο παρελθόν και γιαυτό έψαχνα κάποια οθόνη που να έχει μόνο χάρτες.
Έπειτα απο ψάξιμο στην ελλνική αγορά, ήτοι συνικιακά μαγαζία, κατάλαβα ότι καθένας κοτσάρει ότι τιμή θέλει για ξεπερασμένη τεχνολογία (θέλανε 250 ευρω για οθόνη windows).
Τελικά κατέληξα στις οθόνες eonon, μου άρεσε το μοντέλο GA9353 android9 με καλές κριτικές, απο ιντερνετική αγορά 270 ευρω. Δεν την έχω αγοράσει ακόμα, σκοπεύω απο Σεπτέμβρη.
Προσωπικά, την βρήκα απο φωτογραφία ενός αμερικάνικου eos. Έχει εμπειρία κανενας απο αυτή την εταιρία?
Ξέρει κανένας αν λειτουργεί σωστά το OBD2?

Χαιρετισμούς,
Α.Σ.

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84411 από Vempire_G4
Λογικά θα δουλεύει κανονικά το obd2.
Αν είσαι κοντά μου, Θεσσαλονίκη, έχω obd2 με Bluetooth, το δοκιμάζουμε.
Δες κι αυτή που έγραψα εγώ, είναι με 4GB Ram και οκταπύρινο, αυτή που λες εσύ είναι τετραπύρινο με 2GB Ram
Πάντως με το κινητό μου που το δοκίμασα, ένα Xiaomi RedMi Note 4X, μια χαρά δουλεύει.

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84412 από Anargyros
Καλα σιγουρα δεν συγκρινεται με το οριτζιναλ ηχοσυστημα αλλα δεν περιμενα και τοσο μεγαλη διαφορα! Και το τραγικο ειναι οτι δεν το χα παρατηρησει μεχρι που ακουσα τον ηχο απο εος φιλου που ειχε το παλιο καλο rcd. Ενταξει δεν λεω με εξυπηρετει η οθονη π εχω, δειχνει πολυ ομορφη και ειναι 10' αλλα η συνδεσιμοτητα και η αποκριση δεν ειναι τοσο καλη, πραγμα που με κανει να εκνευριζομαι και να κουραζομαι.
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να προχωρησω στην αγορα του RCD 330 plus που εχει πραγματικα τα παντα και εχει αξαιρετικη ποιοτητα ηχου στα λεφτα της οθονης π μ εστειλες @Coo.
Το θεμα ειναι οτι δεν εχω δει να την πουλανε πουθενα εδω στην Αθηνα,τουλαχιστον μεσω ιντερνετ! Αλλα περαν αυτου , θελει και εξτρα ανταπτορες για να μην εχει διαρροη η μπαταρια και να παιζει στο πολυλειτουργικο τιμονι ...Οπως τα υπολογισα βγαινει γυρω στο 400αρι!Αν εχετε καποιον π να ξερει απο τετοια συστηματα πειτε μου.
Οπως και να χει σ ευχαριστω Coo!

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84413 από Alex_Sav
Απαντήθηκε από Alex_Sav στο θέμα Οθόνη display
Θα ήταν ώραια να την έβλεπα απο κοντά την οθόνη σου αλλα μένω Πειραιά. Την είχα δει και αυτήν αλλα μου είπαν ότι έχει σημασία η τεχνολογια του επεξεργαστή.Αυτή που γράφεις είναι ΡΧ5 και η άλλη είναι ΡΧ30, ( πράμα που δεν ξέρω ποίες είναι η καίριες διαφορές). Εσυ είσαι ικονοποιημένος? Έχεις δοκιμάσει σύνδεση με iphone?

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84414 από Anargyros
Η οθονη είναι android και έχει playstore όποτε ουσιαστικά δεν χρειάζεται καν σύνδεση με iphone ,παρά μόνο αν θες να παίζει τραγούδια με το κιν σου και να κανεις κλήσεις ασύρματα ! Το οποίο φυσικά το κάνει απροβλημάτιστα και έχει πολύ καλή ανταπόκριση ! Η οθονη είναι αυτή εδώ !
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84416 από Vempire_G4
9'' είναι η οθόνη σου; Μπορείς να βάλει μια φωτό από μπροστά με όλο το ταμπλό, να δω πως δείχνει;

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84422 από Anargyros
10 αρα ειναι

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84423 από Vempire_G4
9αρα είναι, την ίδια έχουμε!!!

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84425 από Anargyros
Χαλι μαύρο η οθονη ! Τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει ! Το μόνο καλό είναι ότι φαίνεται ωραία και κάνει καλές κλήσεις ! Σε όλα τα υπόλοιπα είναι μάπα !

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84428 από Vempire_G4
Γιατί, τι δεν σου άρεσε;
Εγω την έχω λίγες μέρες και δεν έχω κανένα θέμα

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84429 από Anargyros
Αργεί αρκετά για να ξεκινήσει και πέραν αυτού μου κολλάει αρκετά ...τώρα δεν ξέρω ποια έκδοση έχεις εσυ,αλλά επίσης δεν συγκρίνεται σε ήχο με το μαμά ηχοσύστημα που έχει !

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #84430 από Vempire_G4
Έπαιξες με τα Setup; Εγώ έχω μια 4πύρινη με 2GB ram με Android 8.1
Στην δικιά μου έχει μια εφαρμογή για το equalizer με 12 κανάλια που το κάνει να ακούγετε τέλεια!
Εκτός του ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις γνήσιο audio cd με mp3 ακόμα κι αν είναι σε 320kbps.Σαν τα Flac δεν έχει, αλλά τρώνε χώρο!!!
Τώρα το ότι αργεί να σου ανοίξει είναι θέμα Android, φορτωμένων εφαρμογών, Cpu και Ram.
Κι εμένα κάνει γύρω στα 15 δευτερόλεπτα, αλλά δεν με ενοχλεί αυτό.
Ήταν πάντα τόσο αργή ή έγινε στην πορεία; Αν έγινε στην πορεία, μια λύση θα ήταν να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, για να γυρίσει από εκεί που ήταν, αλλά θα σβήσουν τα πάντα και θα πρέπει να τα ξαναβάλεις όλα από την αρχή!

Συντονιστές: nikitas tsi