- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
WITSON W2-D723V
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- panos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- aris
- Senior Μέλος
-
- aris
- Senior Μέλος
-
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Πολύ χαίρομαι για την επιλογή σας...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Αυτό συμβαίνει με όλα τα multimedia Άρη...:agree:παιδια το μονο αρνητικο που βλεπω στο μηχανημα ειναι το οταν εχει πολυ ηλιο η οθονη δεν ειναι πολυ ευδιακριτη κατα αλλα ολα καλα!!!!:lol:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- mariamel
- Senior Μέλος
-
Έβαλα το DVD του Χατζηγιάννη και ένα dvd από video clips το βράδυ και είναι τέλειο!!!! :agree:
Δεν αξίζει το βράδυ να ακούμε ράδιο ή cd. Tην ημέρα που έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται καλά η οθόνη καλά είναι.:PPP
Κανένα νέο για interface???
Αλήθεια η κεντρική ώρα - δίπλα στο bluetooth- μένει σταθερή ή χαλάει? Εμένα χαλάει. Αλλά δε με νοιάζει...:whistle:
Επίσης και το gps είναι τέλειο! Έβλεπα dvd και άκουγα τις οδηγίες μια χαρά!
έχει ένα θέμα με την ώρα αλλά δεν πειράζει!
Για κάρτες έχω μια 2G 80x στο gps και μια 512 micro sd με αντάπτορα (την είχα στο κινητό) και μια χαρά τις διαβάζει! Νομίζω είναι και οι δύο Kingston.
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 163
Υπαρχουν καποια ερωτηματα,
εγω την εχω βαλει δεξια και αριστερα απο τον μεσαιο καθρεφτη κατα μηκος του παρμπριζ.
Μου ειπανε πως την εχω βαλει λαθος,επρεπε να τη βαλω σε σχημα Γ.
Δηλαδη το ενα "μουστακι" να ειναι στο σκιαδιο κατα μηκος του παρμπριζ και το αλλο καθ'υψος της κολωνας του παρμπριζ.
Αυτο για να πιανει τα τηλεοπτικα σηματα με καθετη αλλα και με οριζοντια πολωση.
Ετσι οπως την εχω βαλει εγω πιανει μονο τη καθετη πολωση.
Επιπλεον,το καλωδιο της κεραιας επρεπε να εχει δυο βισματα jack 3.5mm μονοφωνικα,
Στο δικο μου υπαρχει μονο ενα βυσμα,και αναρωτιεμαι αν υπαρχει λογος που ειναι μονο ενα βυσμα ή πρεπει να προσθεσω ακομα ενα μιας και η κεραια στελνει δυο μπλενταζ καλωδια.....
Νikitas TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Δεν αξίζει το βράδυ να ακούμε ράδιο ή cd. Tην ημέρα που έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται καλά η οθόνη καλά είναι.:PPP
Χωρίς να το έχω εγκαταστήσει ακόμη να σας μοιραστώ μία συμβουλή που έτυχε να βρω στο internet... Το τηλεκοντρόλ έχει ένα πλήκτρο με την ένδειξη pic Όταν το επιλέξουμε ανοίγει ένα μενού με κλιμάκωση μέχρι το 20. Έχει να κάνει με την φωτεινότητα της οθόνης. Η default τιμή είναι στο 10, επομένως αν το πάτε στο 20 θεωρώ ότι θα υπάρξει μία κάπιια βελτίωση ειδικά την ημέρα. Επίσης μία ακόμη πρόταση είναι anti-glare ζελατίνες. Κάνουν την οθόνη πιο ματ και δεν κάνει αντανάκλαση... Δεν ξέρω όμως πόση δουλειά κάνουν. Πρέπει να το κοιτάξω αυτό για να σας πω με σιγουριά...
Μήτσος
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- panos
- Συντάκτης θέματος
- Senior Μέλος
-
Δοκίμασα με ταινία διπλής όψης να το ενισχύσω αλλά μάταια... Μου χει σπάσει τα νεύρα... :surrender:
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Γιατί δεν ψάχνεις να βάλεις κάτι σαν κι αυτό ;Έχω ένα θέμα με την κεραία της τηλεόρασης. Λόγω ζέστης ξεκολλάει συνέχεια και κρέμεται σαν :shhhh:
Δοκίμασα με ταινία διπλής όψης να το ενισχύσω αλλά μάταια... Μου χει σπάσει τα νεύρα... :surrender:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Jimmy LarisEOS
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Jimmy LarisEOS ΧΩΡΙΣ EOS
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
H ώρα χαλάει επειδή είναι συνδεδεμένη με το RDS και κάποιοι Ελληνάρες στους ραδιοφωνικούς σταθμούς δεν αλλάζουν την ώρα στo μηχάνημα αλλά μόνο στο μήνυμα του RDS. Αν σου σπάει τα νεύρα απενεργοποίησε το RDS.Αλήθεια η κεντρική ώρα - δίπλα στο bluetooth- μένει σταθερή ή χαλάει? Εμένα χαλάει. Αλλά δε με νοιάζει...:whistle:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- gtse13
- Senior Μέλος
-
όσο αφορά για την sd card διαβάζει και 4gb αλλά μόνο sd.
το μηχάνημα το έχω μερικούς μήνες τώρα και μπορώ να πω ότι είναι αξιοπρεπές για τα λεφτά του με ποιοτικότερο ήχο από το rcd αλλά χειρότερη λήψη ραδιοφώνου.
εάν μπορώ να βοηθήσω κάπου αλλου πείτε μου
- gtse13
- Senior Μέλος
-
Έχω Πάνο αλλά βλέπουμε! Χαμένες δεν πάνε!!
Τελικά σχετικά με τα καλώδια που ήταν ξέμπαρκα μπορέι να μου απαντήσει κάποιος;;
Γελάδι έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι τους κυρίους και κυρίες μου το εγκατέστησαν;;
Μέσα η φίσα έχει και τρία καλώδια τα οποία είναι στον αέρα.
1) Ροζ με την ένδειξη ILLUMI
2) Κόκκινο με την ένδειξη ACC
3) Μπλε με την ένδειξη P-CON
Θυμάται κάποιος που πηγαίνουν αυτά;;
τα συγκεκριμένα καλώδια χρησιμοποιούνται για τη σύνδεσή του σε αυτοκίνητα χωρίς canbus ακόμα από το ACC εγώ πήρα ρεύμα για να συνδέσω την κεραία τηλεόρασης
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Επίσης κάτι ακόμη... Όταν βγάζεις το κλειδί από την μίζα σβήνει το ράδιο από μόνο του όπως το μαμάς;;
Μήτσος
- gtse13
- Senior Μέλος
-
Γιώργο και με την αυξομείωση της φωτεινότητας στα κόκκινα κουμπιά;; Δεν πρέπει να συνδεσεις το ILLUMI;;
Επίσης κάτι ακόμη... Όταν βγάζεις το κλειδί από την μίζα σβήνει το ράδιο από μόνο του όπως το μαμάς;;
το ILLUMI δεν χρειάζεται να το συνδέσεις για τη φωτεινότητα αυτό γίνετε μέσο του can bus.
τώρα όσο αφορά το πότε σβήνει αυτό παίζει ρόλο το chip του canbus που έχει μέσα το μηχάνημα τα πρώτα δεν έσβηναν ακόμα και εάν έβγαζες το κλειδί παρά μόνο όταν τα έκανες power off από το κουμπί τους. Αυτό που έχω εγώ, και νομίζω ότι πλέον όλα έτσι είναι χωρίς να είμαι σίγουρος, παίρνουν ρεύμα στη δεύτερη θέση του κλειδιού εκεί που ανοίγουν όλες οι ενδείξεις στο ταμπλό και κλείνει με το που σβήσει ο κινητήρας. Εάν θέλεις να ακούς μουσική με κλειστό κινητήρα τότε θα πρέπει να βάζεις το κλειδί στη θέση 2 εκεί που ανοίγουν οι ενδείξεις στο ταμπλο το οποί είναι το ποιο σπαστικό που έχει το μηχάνημα.
Και μία συμβουλή σε περίπτωση που κάνετε μεγάλο ταξίδι και δεν χρησιμοποιήσετε το GPS καλό είναι να έχετε κλειστεί την οθόνη πατώντας το κουμπί DIMM, γιατί ζεσταίνεται πολύ. Εγώ του πρόσθεσα ανεμιστηράκι , αφού την έχει την υποδοχή, αλλα επειδή είναι πολύ μικρό (3x3cm) δουλεύει με πολλές στροφές και κάνει αρκετό θόρυβο με αποτέλεσμα να ακούγετε η ροή του αέρα όταν χρησιμοποιείς το bleutouth και τώρα θα το βγάλω πάλι.
Αυτά τα ολίγα ελπίζω να βοήθησα :good: :shades:
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Γελάδι έγραψε:
Γιώργο και με την αυξομείωση της φωτεινότητας στα κόκκινα κουμπιά;; Δεν πρέπει να συνδεσεις το ILLUMI;;
το ILLUMI δεν χρειάζεται να το συνδέσεις για τη φωτεινότητα αυτό γίνετε μέσο του can bus.
τώρα όσο αφορά το πότε σβήνει αυτό παίζει ρόλο το chip του canbus που έχει μέσα το μηχάνημα τα πρώτα δεν έσβηναν ακόμα και εάν έβγαζες το κλειδί παρά μόνο όταν τα έκανες power off από το κουμπί τους. Αυτό που έχω εγώ, και νομίζω ότι πλέον όλα έτσι είναι χωρίς να είμαι σίγουρος, παίρνουν ρεύμα στη δεύτερη θέση του κλειδιού εκεί που ανοίγουν όλες οι ενδείξεις στο ταμπλό και κλείνει με το που σβήσει ο κινητήρας. Εάν θέλεις να ακούς μουσική με κλειστό κινητήρα τότε θα πρέπει να βάζεις το κλειδί στη θέση 2 εκεί που ανοίγουν οι ενδείξεις στο ταμπλο το οποί είναι το ποιο σπαστικό που έχει το μηχάνημα.
Και μία συμβουλή σε περίπτωση που κάνετε μεγάλο ταξίδι και δεν χρησιμοποιήσετε το GPS καλό είναι να έχετε κλειστεί την οθόνη πατώντας το κουμπί DIMM, γιατί ζεσταίνεται πολύ. Εγώ του πρόσθεσα ανεμιστηράκι , αφού την έχει την υποδοχή, αλλα επειδή είναι πολύ μικρό (3x3cm) δουλεύει με πολλές στροφές και κάνει αρκετό θόρυβο με αποτέλεσμα να ακούγετε η ροή του αέρα όταν χρησιμοποιείς το bleutouth και τώρα θα το βγάλω πάλι.
Γιώργο αρκετά χρήσιμα αυτά... :good:
Δε μπορείς να βρείς ανεμηστηράκι που να ρυθμίζουν οι στροφές ή χαμηλών στροφών; Υπάρχουν ανεμηστηράκια με ποτενσιόμετρο (δεν ξέρω αν το είπα καλά) που μπορείς να ρυθμίσεις το rpm. Βέβαια δεν ξέρω τη συνδεσμολογία για να σου έλεγα άν και πού θα μπορούσες να το περάσεις...
Δημήτρης
- gtse13
- Senior Μέλος
-
gtse13 έγραψε:
Γελάδι έγραψε:
Γιώργο αρκετά χρήσιμα αυτά... :good:
Δε μπορείς να βρείς ανεμηστηράκι που να ρυθμίζουν οι στροφές ή χαμηλών στροφών; Υπάρχουν ανεμηστηράκια με ποτενσιόμετρο (δεν ξέρω αν το είπα καλά) που μπορείς να ρυθμίσεις το rpm. Βέβαια δεν ξέρω τη συνδεσμολογία για να σου έλεγα άν και πού θα μπορούσες να το περάσεις...
δεν βρισκω σε τοσο μικρη διαστση
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Το ανεμιστηράκι μπορεί να έχει και ένα κίτρινο καλώδιο (έλεγχος θερμοκρασίας), οπότε καλό θα ήταν να κοιτάξεις σε τρίπινο. Το κακό με αυτά είναι ότι μετά από λίγο καιρό κάνουν φασαρία όπως και να'χει...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- gtse13
- Senior Μέλος
-