WITSON W2-D723V

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12716 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
gtse13 έγραψε:

η διάσταση του είναι μικρή 3x3 cm με αποτέλεσμα να δουλεύει με πολλές στροφές για να έχει απόδοση και να παράγει πολύ θόρυβο εάν θυμάμαι καλά πάνω 20db ενώ άλλο λίγο μεγαλύτερα να δουλεύουν κοντά στα 13db

Όντως έτσι είναι. Αυτά δουλεύουν γύρω στα 20db. Η καλύτερη περίπτωση που μπορείς να βρεις είναι αυτή .

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12717 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
vabatzis έγραψε:

Υπάρχει και έτοιμο ποντεσιόμετρο από συσκευασίες ανεμιστήρων επεξεργαστών. Είχα βρει παλιότερα σε Thermaltake τέτοιο ρυθμιστή.
Το ανεμιστηράκι μπορεί να έχει και ένα κίτρινο καλώδιο (έλεγχος θερμοκρασίας), οπότε καλό θα ήταν να κοιτάξεις σε τρίπινο. Το κακό με αυτά είναι ότι μετά από λίγο καιρό κάνουν φασαρία όπως και να'χει...

H λύση είναι ένα καλό καθάρισμα και επανέρχονται... :shades:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12720 από vabatzis
coo έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Υπάρχει και έτοιμο ποντεσιόμετρο από συσκευασίες ανεμιστήρων επεξεργαστών. Είχα βρει παλιότερα σε Thermaltake τέτοιο ρυθμιστή.
Το ανεμιστηράκι μπορεί να έχει και ένα κίτρινο καλώδιο (έλεγχος θερμοκρασίας), οπότε καλό θα ήταν να κοιτάξεις σε τρίπινο. Το κακό με αυτά είναι ότι μετά από λίγο καιρό κάνουν φασαρία όπως και να'χει...

H λύση είναι ένα καλό καθάρισμα και επανέρχονται... :shades:

Αμ δε....τα ανεμιστηράκια αυτά έχουν το κακό ιδίωμα να χάνουν τα έκκεντρα όταν πιάνουν σκόνη....:no:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12761 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Εγώ πάντως ενώ το σκεφτόμουν δεν θα το επιχειρήσω προς στιγμήν... Θεωρώ ότι ο θόρυβος θα με ενοχλεί, και αν δεν μου παρουσιάσει πρόβλημα που να οφείλεται στην θερμοκρασία τότε θα το αφήσω έτσι...

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12784 από Coo
Το είδα από κοντά το μηχάνημα σε λειτουργία τις προάλλες και μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα κυρίως με την ποιότητα των πλαστικών αλλά και με την απλότητα (που μου αρέσει) στο interface.

Δημήτρης

• zagou
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12840 από zagou
Απαντήθηκε από zagou στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και με την ευκαιρία θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ωραία δουλειά. Εχω εντυπωσιάστεί διαβάζοντας όλα τα πόστ για το multimedia τησ Witson. Σκέφτομαι να το αγοράσω και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επικοινωνία με τα πλήκτρα στο τιμόνι του αυτοκινήτου ή αν χρειάζεται καποια ειδική ρύθμιση κατά την εγκατάσταση για να επιτευχεθί η επικοινωνία. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν το software του gps είναι προεγκατεστημένο ή πρέπει να αγοράσουμε εμείσ; και μία ερώτηση που για τουσ guru μπορεί να φανεί γελοία: Από ότι ξέρω κατά την εγκατάσταση τέτοιων προγραμμάτων απαιτείται σύνδεση με το internet πωσ μπορεί να επιτευχθεί αυτό στο συγκεκριμένο μηχάνημα;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12841 από Coo
zagou έγραψε:

παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum και με την ευκαιρία θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ωραία δουλειά. Εχω εντυπωσιάστεί διαβάζοντας όλα τα πόστ για το multimedia τησ Witson. Σκέφτομαι να το αγοράσω και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επικοινωνία με τα πλήκτρα στο τιμόνι του αυτοκινήτου ή αν χρειάζεται καποια ειδική ρύθμιση κατά την εγκατάσταση για να επιτευχεθί η επικοινωνία. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν το software του gps είναι προεγκατεστημένο ή πρέπει να αγοράσουμε εμείσ; και μία ερώτηση που για τουσ guru μπορεί να φανεί γελοία: Από ότι ξέρω κατά την εγκατάσταση τέτοιων προγραμμάτων απαιτείται σύνδεση με το internet πωσ μπορεί να επιτευχθεί αυτό στο συγκεκριμένο μηχάνημα;

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Η επικοινωνία με τα χειριστήρια του τιμονιού υπάρχει και μάλιστα δε χρειάζεται επιπρόσθετο εξάρτημα. - με το πέρασμα του μηχανήματος λειτουργούν όλα τέλεια. Για το αν υπάρχει προεγκατεστημένο κάποιο GPS καλύτερα να σου πεί κάποιο από τα παιδιά που το πήραν για πιο σίγουρα. Μέ ή χωρίς, ίντερνετ δε θα χρειαστείς.

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12902 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
nikitas tsi έγραψε:

Κεραια τηλεορασης εχετε βαλει??
Υπαρχουν καποια ερωτηματα,
εγω την εχω βαλει δεξια και αριστερα απο τον μεσαιο καθρεφτη κατα μηκος του παρμπριζ.
Μου ειπανε πως την εχω βαλει λαθος,επρεπε να τη βαλω σε σχημα Γ.
Δηλαδη το ενα "μουστακι" να ειναι στο σκιαδιο κατα μηκος του παρμπριζ και το αλλο καθ'υψος της κολωνας του παρμπριζ.
Αυτο για να πιανει τα τηλεοπτικα σηματα με καθετη αλλα και με οριζοντια πολωση.
Ετσι οπως την εχω βαλει εγω πιανει μονο τη καθετη πολωση.
Επιπλεον,το καλωδιο της κεραιας επρεπε να εχει δυο βισματα jack 3.5mm μονοφωνικα,
Στο δικο μου υπαρχει μονο ενα βυσμα,και αναρωτιεμαι αν υπαρχει λογος που ειναι μονο ενα βυσμα ή πρεπει να προσθεσω ακομα ενα μιας και η κεραια στελνει δυο μπλενταζ καλωδια.....

Ενας γνωστος μου ειπε το εξης,το ενα καλωδιο δεν εχει βισμα γιατι εκει παει τροφοδοσια 12βολτ.
Αυτη τη κεραια εχω ή σαν αυτη....
www.emimikos.gr/shop...1

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12905 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
zagou έγραψε:

Φίλε μου για χάρτες μπορείς να βάλεις οποιονδήποτε θέλεις εσύ. Απλά τοποθετείς την κάρτα στην ειδική υποδοχή της SD Card που έχει και διαβάζει το πρόγραμμα είτε αυτό είναι Destinator, είτε IGO, είτε Tom-Tom ή ότι άλλο βρεις... Δεν έρχεται με χάρτες το μηχάνημα εκτός κι αν το έχεις συμφωνήσει από πριν με τον πωλητή σου και σου χρεώσει ένα 20άρικο περίπου για το πρόγραμμα και την κάρτα. Ποιος ο λόγος όμως αφού αυτά τα βρίσκεις παντού;;
Σύνδεση με το ίντερνετ δεν χρειάζεται σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις.
Όσο για τα χειριστήρια στο τιμόνι τα πρώτα μηχανήματα που είχαν βγει είχαν αυτή την δυνατότητα αλλά εν μέρει... Έπαιζε μόνο το mute και η αυξομείωση της φωνής. Στα τελευταία βελτίωσαν την σύνδεση με το can-bus και λειτουργούν όλα πλέον απ' όσο ξέρω. Είμαι κι εγώ αγοραστής του μηχανήματος, αλλά για λόγους επαγγελματικούς και έλλειψης χρόνου δεν έχω καταφέρει ακόμη να το βάλω!!!!!:wall: :wall:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12913 από Coo
Εγώ πάντως με το 721 (προηγούμενο μοντέλο) είχα πλήρη υποστήριξη στα κουμπιά του τιμονιού, όπως όλοι άλλωστε...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12942 από Coo
Παιδιά πώς πάνε τα μηχανήματα; Είστε ευχαριστημένοι; :exm:

Δημήτρης

• panos
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12952 από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Οι δυσλειτουργίες που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι μικρής εώς ελάχιστης σημασίας και είναι οι εξής: δεν μπορώ να ρυθμίσω την ημερομηνία στο GPS.
Δεν μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ηχοσυστήματος κατά την εκκίνηση σε λιγότερο από 10.
Και επίσης όταν τηλεφωνώ μέσα από το αυτοκίνητο μέχρι να μου εμφανιστεί το μενού του ΒΤ με πετάει στο ραδιόφωνο και μετά ξαναεμφανίζει το μενού του κινητού, με αποτέλεσμα μια μικρή καθυστέρηση.
Κατά τ' άλλα όλα δουλεύουν κανονικά. (φτου φτου μην το ματιάσω)

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12953 από Coo
panos έγραψε:

Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Οι δυσλειτουργίες που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής είναι μικρής εώς ελάχιστης σημασίας και είναι οι εξής: δεν μπορώ να ρυθμίσω την ημερομηνία στο GPS.
Δεν μπορώ να ρυθμίσω την ένταση του ηχοσυστήματος κατά την εκκίνηση σε λιγότερο από 10.
Και επίσης όταν τηλεφωνώ μέσα από το αυτοκίνητο μέχρι να μου εμφανιστεί το μενού του ΒΤ με πετάει στο ραδιόφωνο και μετά ξαναεμφανίζει το μενού του κινητού, με αποτέλεσμα μια μικρή καθυστέρηση.
Κατά τ' άλλα όλα δουλεύουν κανονικά. (φτου φτου μην το ματιάσω)

Όταν λές στο μενού του ραδιοφώνου, ακολουθεί και ο ήχος του ραδιοφώνου ή απλά εμφανίζεται στιγμιαία (για πόση ώρα;) το ραδιόφωνο και μετά δουλεύει κανονικά;....
Συνήθως 3"-10" χρειάζονται τα multimedia να διαβάσουν SD,USB,iPod και σε αυτό το χρονικό διάστημα δε μπορείς να αλλάξεις τραγούδι, αυτό ισχύει στο Witson?
Αυτό με την ένταση ακούγεται "κάπως" από την άποψη ότι αν έχεις π.χ. ξενυχτήσει το βράδυ και γυρίσεις σπίτι με τσίτα τα μπιτάκια ή την Κελεκίδου, δε λέει πρωί-πρωί που θα πάς για δουλειά να σου τιναχτούν τα αυτιά έξω... χαχαχα. Πρέπει να έχεις προνοήσει...
Και στους άλλους γίνεται αυτό;

Δημήτρης

• panos
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12955 από panos
Όχι δεν ακολουθέι ο ήχος του ραδιοφώνου, αλλά εμφανίζεται το μενού του σχεδόν στιγμιαία.
Εγώ δεν μπορώ να ρθυμίσω την προεπιλογή της έντασης σε λιγότερο από 10 και είναι πολύ σπαστικό. Στου Πασχάλη ρυθμίζεται κανονικά, οπότε μάλλον έπεσα στην περίπτωση. Λες με ένα reset να στρώσει?

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12956 από Coo
Δε χάνεις να δοκιμάσεις...

Δημήτρης

• panos
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12957 από panos
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Το μόνο που θα χάσω θα είναι οι σταθμοί που έχει στη μνήμη?

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12959 από vabatzis
panos έγραψε:

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Το μόνο που θα χάσω θα είναι οι σταθμοί που έχει στη μνήμη?

Νομίζω ότι χάνεις όλες τις ρυθμίσεις....και στο gps κλπ...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12960 από Coo
Αν φοβάσαι για το GPS δεν υπάρχει ανησυχία καμμία και ότι άλλο έχεις στην κάρτα SD. Αυτό που θα χάσεις είναι οι σταθμοί ράδιο και tv, το ΒΤ δε θα χρειαστεί πάλι συγχρονισμό. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στο 721, φαντάζομαι κατα 99% και στο δικό σου.

Δημήτρης

• panos
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12961 από panos
Πρόβλημα αυτό. Έχει κάποιο κουμπάκι λογικά που κάνει reset?

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12964 από vabatzis
panos έγραψε:

Είναι η τρύπα δίπλα στο δεξί κουμπί (το κάνεις με μια καρφίτσα). Αν δεις και το manual, είναι το Νο.10

www.witson.com/db_pi...f

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12966 από Coo
panos έγραψε:

Μπάααααα... Στο παλιό μου (που ήταν προβληματικό) το είχα ψωμοτύρι το reset... χαχαχα

Δημήτρης

• zagou
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13024 από zagou
Απαντήθηκε από zagou στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Παιδιά καλησπέρα, θα μπορουσε κάποιοσ να μου στείλει με pm απο που μπορώ να κατεβάσω το destinator 7 gr για να τρέχει στο witson 723 (windows ce5.0). Περιμενω από στιγμή σε στιγμή να το παραλαβω και θέλω να είμαι έτοιμος για την εγκατάσταση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Κώστας

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13029 από Coo
zagou έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα, θα μπορουσε κάποιοσ να μου στείλει με pm απο που μπορώ να κατεβάσω το destinator 7 gr για να τρέχει στο witson 723 (windows ce5.0). Περιμενω από στιγμή σε στιγμή να το παραλαβω και θέλω να είμαι έτοιμος για την εγκατάσταση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Κώστας

Κανονισμοί λειτουργίας και όροι χρήσης του φόρουμ

....
7. Απαγορεύεται η δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή εγκατάσταση παράνομου, επιβλαβούς, πορνογραφικού, απειλητικού, προσβλητικού, επιζήμιου, δυσφημιστικού, χυδαίου, βίαιου, υβριστικού, ρατσιστικού ή άλλως αποδοκιμαστέου περιεχομένου ή περιεχομένου που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων ή προκαλεί συναισθήματα μίσους ή τρόμου, ή/και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα, καθώς επίσης και η δημοσίευση παράνομα διακινούμενου λογισμικού.

Κανένας πια δε διαβάζει τους όρους χρήσης;... :readthefuck :banned:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13031 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:WITSON W2-D723V
Μου φαίνεται Coo οτι ο Κώστας ψάχνει τη νόμιμη οδό. Δε είναι κακό να ρωτάς απο που μπορείς να το προμηθευτείς νόμιμα.
Το νου σου στο κακό το έχεις πάντα.
Κατέβασε μια τετάρτη. βρρρρρρρρρρρρρρρρμμμμμμμμ

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #13040 από Coo
Corbil έγραψε:

Μου φαίνεται Coo οτι ο Κώστας ψάχνει τη νόμιμη οδό. Δε είναι κακό να ρωτάς απο που μπορείς να το προμηθευτείς νόμιμα.
Το νου σου στο κακό το έχεις πάντα.
Κατέβασε μια τετάρτη. βρρρρρρρρρρρρρρρρμμμμμμμμ

zagou έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, θα μπορουσε κάποιοσ να μου στείλει με pm απο που μπορώ να κατεβάσω το destinator 7 gr για να τρέχει στο witson 723 (windows ce5.0). Περιμενω .....

Σε περίπτωση που λανθάνω, Κώστα δές εδώ:

DESTINATOR PN ΕΛΛΑΔΑ + ΕΥΡΩΠΗ
MLS DESTINATOR 7 EU MAPS
MLS DESTINATOR 7 GR/CY/EU MAPS

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi