- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
ΜΕΤ/ΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
- georen
- Senior Μέλος
-
tasos_sib84 έγραψε: Γελάδι
α) αν δεις στο τέλος εγραψα αυτο το έχω ως απορία: γιατι να βάζουμε ότι διάσταση θέλουμε απο τη στιγμή που σου γράφουν ότι πρέπει να φορεσεις αυτα;
Γιατι να υπαρχει η διάσταση 215 κ 205;
Πιστεύω πως η κάθε Vw η κάθε continental ο κάθε κατασκευαστής ζαντας δεν ειναι ο κυρ Μητσος της γειτονιάς να σου φτιάξει αυτονικητο η ζαντα με την ηλεκτροκοληση ,
Δηλαδή παίρνουν μια ζαντα κ ένα λάστιχο ότι ναναι και τα βάζουν πανω στο αμάξι μας χωρίς καμία μελέτη και μετα σου λένε αυτο θα βάλεις ;
Γιατι δεν κολλανε αυτοκόλλητα που να λέει επελεξε και βάλε απο 165 μέχρι 265 αλλα ξέρεις σε κάθε διάσταση θα έχεις επιπτώσεις .
β) το παραμύθιασμα ειναι ότι πήγα σε πεντε βουλκανιζατερ και οι πεντε έλεγαν ο καθένας τα δικα του , αν δεν ειναι αυτο παραμύθι να σου λέει ο καθένας ότι θέλει τότε τι ειναι ;
Πες μου ποιον να εμπιστεύτω τις πέντε διαφορετικές γνωμες η τον επίσημο κατασκευαστή ;
και για να γυρισουμε στο θεμα μας οπως λεει και ο πανος να σου απαντησω σε αυτο τασο
ο καθενας προσπαθει να σου πουλησει αυτο που τον συμφερει οικονομικα αυτον απο θεμα κερδους δικου του και λιγο κερδους δικου σου ωστε να σε ψησει
αυτος λοιπον που εσυ θα εμπιστευθεις θα ειναι αυτος που θα σου δωσει την καλυτερη τιμη απο τους 5 αφου πρωτα τους βαλεις εσυ να σου δωσουν τιμη για την διασταση που ειναι η πιο φθηνη απο τις επιτρεπομενες απο τον κατασκευαστη
και επειδη γραφτηκε μαλλον λιγο ατσουμπαλα τι εννοω
ο κατασκευαστης του καθε αυτοκινητου λεει οτι μπορει να φορεσει το αυτοκινητο σου, και μην βαρεσεται τυχαια τα νουμερα που βαζω π.χ.
215/45/17 αλλα και 225/45/17 εσυ λοιπον και ο καθε εσυ ξερεις απο ερευνα αγορας οτι τα 215/45/17 ειναι φθηνοτερα κατα 20 ευρω το ενα λογω μεγεθους (συνηθως τα πιο ευκολοπουλητα απο θεμα διαστασης ειναι φθηνοτερα) που ειναι λοιπον το προβλημα σου να βαλεις τα πιο στενα αφου
ο κατασκευαστης του αυτοκινητου λεει οτι του ταιριαζουν
στο συνολο θα εχεις ενα μειον της ταξης των 80 ευρω
και δεν δημιουργεις προβλημα στο αυτοκινητο;
τωρα αν εσυ δεν εισαι διαβασμενος και πας στον λαστιχα σαν προβατο στην σφαγη τοτε καλα να παθεις αν σε σφαξει προσωπικα θεωρω σωστο καταναλωτη αυτον που ενημερωνεται στο μετρο του δυνατου παντα και αυτον που προστατευει την περιουσια του αλλα και την τσεπη του αγοραζοντας το καλυτερο δυνατο την στιγμη που το παιρνει στην καλυτερη τιμη
να πω οτι δεν εχω παρει τιποτα σε προσωπικο επιπεδο και ελπιζω ο τροπος που γραφω να μην δειχνη κατι τετοιο τασο το εσυ που γραφω ειναι υποκειμενικο ελπιζω να το καταλαβες
οσο για τον φιλο και συνονοματο giorgosbarkas εισαι αναμεσα στα toyo και στα conti αν τα περισσοτερα χιλιομετρα σου ειναι εθνικη με σχετικα μεγαλες ταχυτητες τοτε θες σκληρο σχετικα λαστιχο που δουλευει σωστα οταν ζεσταθει (αλλα θελει προσοχη μεχρι τοτε) και οχι μαλακο που να εχει προβλημα με τις θερμοκρασιες δυστυχως δεν εχω ιδια αποψη απο κανενα απο τα δυο απο οσο εχω διαβασει και ψαξει ομως επειδη ειμαι και εγω στα προθυρα αλλαγης αν δεν βαλω ξανα τα bridgeston που φοραω τωρα μαλλον (και ειμαι ικανοποιημενος για τα δικα μου γουστα και οδηγημα παντα) παω για τα κοντινενταλ και ειμαι αναμεσα στα 3αρια ή τα 5αρια θα δειξη αναλογα την τιμη που θα βρω την στιγμη που θα τα αλλαξω
τωρα καταλαβα οτι βγηκε σεντονι το ποστ συγγνωμη αν κουρασα καποιον
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- tasos_sib84
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
- tasos 1.4tsi 160ps
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Να σου πω και κατι να γέλασεις πήγα σε ένα βουλκανιζατερ τον οποίο τον γνώριζα αρκετά χρόνια λέγοντας μου ότι μου έχει κάνει φοβερή τιμη κ αν θέλω λέει μου ονόμασε ένα γνωστό μαγαζί κοντά στην περιοχή να πάω να ρωτήσω και εκει τιμη και αν τα βρω ποιο φθηνά να του τρυπισω τη μύτη , ακούγοντας εγω αυτο με έπεισε , αλλα για καλη μου τύχη κ μετα απο παρότρυνση του Νικήτα πήγα κ τα βρήκα πολυ ποιο φθηνά .
Τασος
- georen
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0