Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25920 από Coo
Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού δημιουργήθηκε από Coo
Το αναφέραμε και παλαιότερα σε κάποιο θέμα, πως έχουμε παρατηρήσει πολλοί (και από ότι με ενημέρωσαν και στην αντιπροσωπεία δεν αφορά το πρόβλημα αυτό μόνο κατόχους Eos) ένα πρόβλημα στο κατέβασμα του παραθύρου του οδηγού όταν ανοίγει η πόρτα.
Αυτο που θα έπρεπε να συμβαίνει είναι να κατεβαίνει περίπου 0,5εκ. το τζάμι μόλις γίνεται η κίνηση από το πόμολο και πριν ανοίξει η πόρτα, ώστε να απασφαλίσει το τζάμι από της τσιμούχες του μπράτσου της οροφής και να ανοίγει με ευκολία η πόρτα.
Αφού πρώτα το είχαν δεί στην αντιπροσωπεία στη Λάρισα και μου είχαν απαντήσει ότι φταίει το κλείστρο της πόρτας που δε δίνει σωστή εντολή στον εγκέφαλο του αυτοκ/του, την ίδια απάντηση πήρα τελικά και από την αντιπροσωπεία στη Χαλκίδα, αφού πρώτα τους ήρθαν οδηγίες από την Kosmocar(τα). Η οδηγία αναφέρει έλεγχο και επαναρύθμιση με το 5010, και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα αντικατάσταση του κλείστρου και επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου (για τη συγκεκριμένη λειτουργία, όχι ολικός).
Άυριο θα έρθει το ανταλλακτικό, οπότε είμαι για "μέσα"... Και όσο σκέφτομαι το ξήλωμα της πόρτας...:sick

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25925 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Δυστυχως ετσι δουλευει και σ'εμενα.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25926 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Και σε μένα...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25929 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
H στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25941 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Ο γιαλός Μήτσε, ο γιαλός... :xmmmmmmm

Δημήτρης

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25955 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Εμενα γιατι και τα 2 βιντεο μου φαινονται ιδια...?

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25956 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
rallakias έγραψε:

Εμενα γιατι και τα 2 βιντεο μου φαινονται ιδια...?

Στο πρώτο βίντεο, πρέπει να τραβήξεις ελαφρά την πόρτα για να κατέβει το παράθυρο. Στο δεύτερο, μόλις τραβάς το μάνταλο πέφτει και το παράθυρο. Αυτή είναι η διαφορά...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25969 από Coo
Και το άλλο το πιο καλό... Πάω το μεσημέρι να μπώ στο αυτοκίνητο και δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού! :crazyman:
Προφανώς από τα άνοιξε-κλείσε που το κάνανε το πρωί στην αντιπροσωπεία κάτι κουνήθηκε μέσα στο κλείστρο. Αναγκάστηκα να μπώ από την πόρτα του συνοδηγού και με ζόρι κατάφερα να την ανοίξω από μέσα του οδηγού με ένα ελαφρύ "γκούπ"... Με λίγα λόγια του άλλαξαν τα φώτα. Τώρα ανοίγει και από έξω, αλλά... Και αυτοί οι άνθρωποι θα μου το φτιάξουν υποτίθεται... gamoto

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25970 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
coo έγραψε:

Και το άλλο το πιο καλό... Πάω το μεσημέρι να μπώ στο αυτοκίνητο και δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού! :crazyman:
Προφανώς από τα άνοιξε-κλείσε που το κάνανε το πρωί στην αντιπροσωπεία κάτι κουνήθηκε μέσα στο κλείστρο. Αναγκάστηκα να μπώ από την πόρτα του συνοδηγού και με ζόρι κατάφερα να την ανοίξω από μέσα του οδηγού με ένα ελαφρύ "γκούπ"... Με λίγα λόγια του άλλαξαν τα φώτα. Τώρα ανοίγει και από έξω, αλλά... Και αυτοί οι άνθρωποι θα μου το φτιάξουν υποτίθεται... gamoto

papas

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25977 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
coo έγραψε:

FTOY

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25979 από Coo
Τελικά, πάλι δεν ανοίγει απ'έξω! Άν κλειδώσω το αυτοκίνητο και μετά το ξεκλειδώσω δεν ανοίγει, από μέσα ανοίγει μια χαρά.
Ε ρε hityou SEX που έχουνε να φάνε όταν ξαναπάω από εκεί...

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25983 από nikitas tsi
Γιατι δεν κατεβαζες τα παραθυρα και να εμπαινες μεσα οπως οι Ντιουκς?

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25986 από Coo
Βασικά ο μόνος τρόπος αυτή τη στιγμή για να ανοίξω την πόρτα του οδηγού, είναι να κατεβάσω το παράθυρο με το κλειδί και να την ανοίξω από μέσα... #$%#$%@ :gmt:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25993 από tomary
Απαντήθηκε από tomary στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
ή να έχεις την οροφή μόνιμα ανοιχτή! χεχε
λες να ερθει και η σειρά μου????? μέχρι τώρα ότι παθαίνεις το παθαίνω.....

Θωμάς EOS TSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26005 από Coo
tomary έγραψε:

ή να έχεις την οροφή μόνιμα ανοιχτή! χεχε
λες να ερθει και η σειρά μου????? μέχρι τώρα ότι παθαίνεις το παθαίνω.....

Γιατί άραγε; :p

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26053 από Coo
Παρέλαβα το αυτοκίνητο από το service. Αλλάχτηκε το κλείστρο (αφού πρώτα έπεσε τρελό ξήλωμα στην πόρτα-οι λαμαρίνες έμειναν! :klaps: ) και ώ, τί έκπληξη πριν την παραλαβή με ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα με το παράθυρο τελικά δε λύθηκε! Έκαναν και κωδικοποιήση αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι ("σε άλλα πέτυχε και σε άλλα όχι" ήταν η απάντηση).
Το πρόβλημα με διαβεβαίωσαν πως θα λυθεί όταν τους έρθει η τεχνική οδηγία μαζί με την αναβάθμιση από το εργοστάσιο ώστε να περάσουν "νέο πρόγραμμα λειτουργίας" για τα παράθυρα που το αναμένουν, και θα με ενημερώσουν πότε να το πάω.
Τουλάχιστον τώρα ανοίγει η πόρτα κανονικά! (ρε που καταντήσαμε!)

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26078 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Φοβερή τεχνογνωσία μας πουλάνε!!!!
Τσάκαλοι ειναι οι άτιμοι.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26086 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Να δεις που στο τέλος δεν θα μπορέσουν να το φτιάξουν και θα σου πούνε ότι γταίνε τα φιμέ γι' αυτό το πρόβλημα!!!!

:PPPP
:ooooops :ooooops :ooooops

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26098 από Coo
To θέμα Μήτσε είναι ότι το πρόβλημα αυτό το έχουν πάρα πολλοί και θα έπρεπε (τι λέμε τώρα...) να έχουν μεριμνήσει για την επίλυσή του από τη vw εδώ και καιρό. Δεν είναι τραγικό πρόβλημα, ζείς και με αυτό και δεν τρέχει και ΄τιποτα λεπτομέρεια είναι. Αλλά καμια φορά οι λεπτομέρειες κάνουν την (ψυχολογική) διαφορά.
Σήμερα άκουσα και το παγκόσμιο από τον τύπο στο συνεργείο ότι "ακόμα το ρεκτιφάρει το μοντέλο το εργοστάσιο, όσο πάει και θα τα διορθώνει..." Ναί, του κάνει ρεκτιφιέ και service pack από το 2006 που βγήκε το αυτοκίνητο. Και έχουμε 2010 και βάλε, όπου να'ναι θα βγεί καινούργιο και αυτοί ακόμα θα γιατρεύουν "παιδικές αρρώστιες"... Αυτό είναι που σε τρελαίνει.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26229 από Coo
Σήμερα ανακάλυψα μια νέα αρρώστια που οφείλεται στους ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ της VW στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία.
Από ότι φαίνεται, ξέχασαν να συνδέσουν το καλώδιο για να ανοίγει το πορτ μπαγκάζ από το κουμπί της πόρτας του οδηγού.
Συγνώμη για την έκφραση... πόσο μαλάκες είναι τελικά... gamoto
Φυσικά και ΔΕΝ τουσ το ξαναπάω, μόλις σε λίγο καιρό το πάω για service στα 30Κ θα πώ στην άλλη αντιπροσωπεία που θα πάω να το φτιάξουν.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #26233 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Αετόπουλα!!!

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26852 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Coo τελικα παρατηρησα οτι το κανει και σε μενα αυτο αλλα απο τη μερια του συνοδηγου και μαλλον ειναι εδω και καιο αλλα δεν το ειχα παρει χαμπαρι, το οδηγου δουλευει κανονηκα αλλα του συνοδηγου "πεφτει" το τζαμι μολις ανοιξει η πορτα, οταν εχεις νεοτερα πες μου για να το παω και εγω...

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26853 από Christaras
Απαντήθηκε από Christaras στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Δημητρη (Coo) ισως καταφερω να σε βοηθησω με το προβλημα σου λεγοντας σου το εξης

Α) Το EOS μου ειναι μοντελο 09. Τα παραθυρα μου δουλευουν και τα δυο οπως πρεπει. Στη συναντηση μας που ειχα ερθει (κοπη πιτας) προσπαθησαν τα παιδια να μου κανουν καποιες κωδικοποιησεις. Δυστυχως δε τα καταφεραν διοτι το καλωδιο VAG COM των παιδιων ηταν παλαιοτερης εκδοσης απο αυτο που χρειαζοταν το EOS μου. Σκεφτομαι λοιπον πως εαν μπορεσει καποιο μελος του club να μας δανεισει ενα καλωδιο πιο καινουργιο ωστε να το αναγνωρισει ο εγκεφαλος μου θα καταφερουμε να δουμε ποιες παραμετρους εχω τικαρισμενες σχετικα με τα παραθυρα με αποτελεσμα να τις αντιγραψεις στο δικο σου EOS. Θελω να πιστευω οτι κατι θα καταφερουμε!

Β)Παρε ΕΣΥ ο ιδιος τηλεφωνο στη kosmocar και απαιτησε να στειλουν την τεχνικη οδηγια σχετικα με το παραθυρο στην κοντινη σου αντιπροσωπεια. Δειξε τους οτι εχεις αγανακτησει. Προσωπικα πιστευω οτι θα βρεις ακρη!

Εαν παλι δε καταφερεις κατι παμε στη λυση Α οπου με τη βοηθεια των VAGCOMαδορων μας (Νικητα + Γελαδι) πιστευω πως θα πανε ολα καλα! :p

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26878 από Coo
Christaras έγραψε:

Σκεφτομαι λοιπον πως εαν μπορεσει καποιο μελος του club να μας δανεισει ενα καλωδιο πιο καινουργιο ωστε να το αναγνωρισει ο εγκεφαλος μου θα καταφερουμε να δουμε ποιες παραμετρους εχω τικαρισμενες σχετικα με τα παραθυρα με αποτελεσμα να τις αντιγραψεις στο δικο σου EOS. Θελω να πιστευω οτι κατι θα καταφερουμε!

Χρήστο δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο νεότερο καλώδιο στο club από αυτό που έχουν Γελάδι, Νικήτας. Δεν ξέρω αν είναι ίδια η κωδικοποίηση του '09 με του '08 που έχω εγώ (πιθανό να είναι). από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι "περιμένουν νέο firmware και καλώδιο για το 5010 για να μπορούν να περάσουν άλλο λογισμικό" - τι στην ευχή θέλουν να κάνουν δε μπορώ να το καταλάβω. Μπορούμε με τη βοήθεια των παιδιών να το δοκιμάσουμε στον Ωρωπό αν έρθεις. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. :ole:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26883 από nikitas tsi
Eγω μπορω να κοιταξω το δικο μου σημερα,να δω ποια bytes & bits δειχνουν ''υποπτα'',να τα σημειωσω και να κανουμε μια αντιπαραβολη με ενα αλλο αυτοκινητο που ΔΕΝ εχει προβλημα ή ακομα και να σκαλισουμε καποια δεδομενα.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi