Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33972 από giannis
Απαντήθηκε από giannis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟ SERVICE ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ EOS ΜΟΝΤΕΛΟ 8/2008 [ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1/2009] ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ [ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ!!] Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ KOSMOCAR ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ "ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ"!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ..ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΩ!!

Ε Λ Ε Ο Σ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ?? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΤΗΣΕΙ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
:crazyman:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33973 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Νομίζω ότι αυτά που έχει γράψει παραπάνω ο Coo εξηγούν επαρκώς την κατάσταση:
coo έγραψε:

Για το συγκεκριμένο πρόβλημα την αιτία μου την είχαν δείξει στην αντιπροσωπεία όπου και έγεινε η αλλαγή του κλείστρου.
Το πρόβλημα ουσιαστικά οφείλεται στο μηχανισμό του κλείστρου στο σημείο που "μαγκώνει" στο αμάξωμα η κλειδαριά (σε εκείνο το μεταλικό σαν "Π" που βρίσκεται βιδωμένο στο αμάξωμα). Το κλείστρο έχει ένα σημείο το οποίο μόλις το πατήσει το μεταλλικό αυτό "Π" τη στιγμή που τραβάμε το χερούλι, δίνει εντολή να κατέβει το παράθυρο. Από τα πολλά άνοιξε-κλείσε της πόρτας υπάρχει μια ελάχιστη μετατόπιση του χιλιοστού στο κλείστρο ή στην πόρτα με αποτέλεσμα να μην πατάει αυτό πάνω και το παράθυρο να μή κατεβαίνει. Μόλις τραβήξεις το χερούλι και παει να ανοίξει η πόρτα, τότε ακουμπάει στο "Π" και δίνει την εντολή με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Αν σας προτείνουν αλλαγή κλείστρου να ξέρετε ότι το αποτέλεσμα είναι 50-50 να πετύχει. Αυτό τουλάχιστον μου είπαν πριν μου το αλλάξουν, και δυστυχώς έκατσα στο 50 το κακό...

άσχετα με τι λέει ο καθένας στις αντιπροσωπείες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την Kosmocar, να τους ενημερώσεις για το πρόβλημα ώστε να σου υποδείξουν εκείνοι πλέον που πρέπει να πας για να εξυπηρετηθείς (υποθετικά για να διορθωθεί το πρόβλημα)...

PS: Σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς πεζούς χαρακτήρες όταν γράφεις ώστε να διαβάζεται το κείμενο σου ευκολότερα χωρίς να θεωρείσαι ότι "φωνάζεις".

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33979 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Γιάννη κράτα μικρό καλάθι. Όπως έγραψα και προηγουμένως, μου έχουν ανοίξει την πόρτα άπειρες φορές, μου έχουν ελέγξει τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου για σφάλματα, μου έχουν αλλάξει κλείστρο και το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Δύο αντιπροσωπείες σηκώνουν τα χέρια ψηλά σε ένα πρόβλημα που είναι φαινομενικά απλό αλλά από ότι φαίνεται δυσκολεύονται να κατανοήσουν πλήρως την προέλευσή του και φυσικά αδυνατούν αν δώσουν μια στάνταρ λύση.
Κάνε όπως λέει ο Βαγγέλης τη δοκιμή σου με την Kosmocar (αν και πιστεύω αυτοί θα σε παραπέμψουν στην τοπική σου αντιπροσωπεία) και αν βρείς άκρη ενημέρωσέ μας και εμάς να ξέρουμε.
Από ότι φαίνεται, τα παλαιότερα του ΜΥ08 μοντέλα, σύμφωνα με το Γελάδι όπως θυμάται, δεν είχαν αυτό το σύστημα. Όχι βέβαια ότι λειτούργησε καλά και στα μεταγενέστερα από ότι φαίνεται...
Επίσης μπορείς να συμβουλέψεις τον εκεί υπεύθυνο του συνεργείου σου να κοιτάξει και σε κάποια άλλα μοντέλα της vw που δεν έχουν frame τα παράθυρα μήπως (λέω εγώ τώρα, "ειδικός" όπως αυτοί δεν είμαι) δεν είναι μόνο το δικό σου αυτοκίνητο ή μοντέλο (που αυτός ξέρει αλλά εσύ δεν ξέρεις) που έχει αυτό το πρόβλημα.
Αν θέλεις να αλλάξεις κλείστρο κάν'το, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σου λύσει το πρόβλημα.

Δημήτρης

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33981 από giannis
Μίλησα με πολλές αντιπροσωπίες από το πρωί, και οι πιο πολλές, για να μην πω ΟΛΕΣ..μου είπαν ότι φταίει το κλείστρο και ότι όλα τα EOS έχουν το σύστημα αυτό!!..Μίλησα όμως και πριν από λίγο με την KARENTA και μου είπαν ότι η ΒΑΣΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΕΣΗΣ..
Έστειλα και FAX στην KOSMOCAR για να μου απαντήσουν και γραπτός..

Αντέ να δούμε.. :gun: ...Για ότι νεότερο εννοείται πως θα σας ενημερώσω... :idea:

Καλημέρα από Λαμία!!!!

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33982 από Coo
giannis έγραψε:

Μίλησα με πολλές αντιπροσωπίες από το πρωί, και οι πιο πολλές, για να μην πω ΟΛΕΣ..μου είπαν ότι φταίει το κλείστρο και ότι όλα τα EOS έχουν το σύστημα αυτό!!..Μίλησα όμως και πριν από λίγο με την KARENTA και μου είπαν ότι η ΒΑΣΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΕΣΗΣ..
Έστειλα και FAX στην KOSMOCAR για να μου απαντήσουν και γραπτός..

Αντέ να δούμε.. :gun: ...Για ότι νεότερο εννοείται πως θα σας ενημερώσω... :idea:

Καλημέρα από Λαμία!!!!

Το αναφερόμενο ως comfort στο μενού της MFD (αν αναφέρεσαι σε αυτό)το έχω ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει με αλλαγμένο κλείστρο και πάλι τίποτα.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33986 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Το δικό μου (MY '07) δεν είχε αυτή την λειτουργία. Δηλαδή στην ουσία πάντα λειτουργούσε όπως εσάς τώρα που είναι "χαλασμένο".

Επομένως, κάτι γίνεται και χάνει αυτή την επιπλέον "ευαισθησία" που έχει στα δικά σας, ώστε να κατεβαίνει το παράθυρο με το που πάτε να τραβήξετε το πόμολο, άσχετα αν δεν έχει ανοίξει η πόρτα ούτε χιλιοστό, χάνεται και ανοίγει όπως στο δικό μου όπου χρειάζεται να ανοίξει η πόρτα ένα εκατοστό περίπου.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #34002 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Βρε Δημήτρη εμένα δεν χρειάζεται να ανοίξει η πόρτα για να κατέβει το παράθυρο από ότι θυμάμαι τουλάχιστον..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #34018 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Η αλλαγή κλείστρου απαιτεί και βγάλσιμο της ταπετσαρίας?

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #34022 από Coo
andreas73 έγραψε:

Η αλλαγή κλείστρου απαιτεί και βγάλσιμο της ταπετσαρίας?

Άνοιγμα πλαστικού για να έχουν πρόσβαση από μέσα.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #34160 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Guardian έγραψε:

Βρε Δημήτρη εμένα δεν χρειάζεται να ανοίξει η πόρτα για να κατέβει το παράθυρο από ότι θυμάμαι τουλάχιστον..

Για ξανακοίταξέ το...
Εμένα από την αρχή ήταν έτσι!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #34672 από giannis
Καλημέρα σε όλους..πήγα σήμερα στην αντιπροσωπία,εδώ στη Λαμία, για το γνωστο θέμα των παραθύρων,όταν ανοίγουν οι πόρτες..Έτυχε και ήταν εκεί ένα EOS '08 μοντέλο [το δικό μου είναι '09] :surrender: και προσπαθούσαν να με πίσουν ότι δουλεύει το ίδιο!!..τελίκα ίσως μου φέρουν άλλα πόμολα!!

Ερώτηση: :idea:
Ποιό είναι το κλέιστρο? είναι το πόμολο ή κάτι άλλο?
και κάτι ακόμα, διάβασα κάπου στις προηγούμενες σελίδες, για ένα "Π" που το αλλάξανε σε κάποιον ή το ισιοσανε και εφτιαξε το πρόβλημα? ισχύει??

Ευχαριστω....

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #34678 από Guardian
Άλλο το κλείστρο άλλο το πόμολο...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #34679 από giannis
Ευχαριστώ για την απάντηση..απλά ρώτησα γιατί η αντιπροσωπία μου είπε πως είναι το ίδιο πράγμα πόμολο και κλείστρο!!!! :gun:
Μίλησα με την KARENTA και μου είπαν ότι για αρχή θα γίνει ένα RESET στον εγκέφαλο άνεσης και αν δεν γίνει κάτι, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή κλείστρου!
Η αντιπροσωπία Λαμίας, δεν ξέρεις πως γίνεται το RESET στον εγκέφαλο άνεσης :fart: ..μήπως ξέρει κάποιος να μου πει? :superman:

ευχαριστώ....

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #34680 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Γιάννη και να σου πούμε εμείς πως γίνεται, πάλι στη Λαμία δε θα ξέρουν να το κάνουν. Δε το πας κάπου αλλού να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #34690 από giannis
Προσπαθώ να μάθω πως γίνεται, για να τους πω τον τρόπο!!! :crazyman:
Δύσκολο να το πάω σε κάποια άλλη αντιπροσωπία, λόγο δουλειάς...

Αν μπορεί κάποιος ας μου γράψει το πως γίνεται..
ευχαριστω...

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #34709 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Iσως καποιος με ELSA να μπορει να βοηθησει.
Παντως δεν ακουγεται κακη ιδεα το reset του comfort module.

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #34715 από Guardian
Το reset γίνεται από το αυθεντικό on-line vag-com που έχουν οι αντιπροσωπείες, πατώντας απλά την εντολή reset όταν τελείωσει η διάγνωση του συγκεκριμένου εγκεφάλου..
Συνήθως και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία, αν υπάρχει άλλο eos στο συνεργείο μπορείς να ζητήσεις να σου εισάγουν την ίδια κωδικοποίηση του εγκεφάλου του άλλου eos, και στο δικό σου αν φυσικά εκείνο δουλεύει σωστά...
Είναι και αυτό μία ανεπίσημη λύση...
Απλά υπάρχει περίπτωση να θέλει αλλαγή ο εγκέφαλος comfort και όχι reset, και θα σου έλεγα αυτό να απαιτήσεις...

Franz Kafka
Σπύρος

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35237 από giannis
Καλημέρα από Λαμία!
Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπία Λαμίας, για τον εγκέφαλο άνεσης, μου είπανε ότι δεν μπορούν να το κάνουν γιατί δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση η KOSMOCAR.. :gun:

Ξέρει κάποιος αν έχει βγάλει ή όχι???? :idea: και αν έχει βγάλεο που μόρώ να τη βρω για να τους την πάω και να τους την τρίψω στη μούρη? [συγνώμη για την έκφραση, αλλά οι άνθρωποι είναι ρεζίλι!!] :whistle:

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35240 από Guardian
Μα μιλανε σοβαρά??
Τι θα πεί δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση????
Το αυτοκίνητο μου κύριοι δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε να δουλεύει και απαιτώ να φτιαχτεί...
Μην τρελαθούμε κιόλας...
Όλοι με την ίδια πιπίλα...
Οφείλουν να σου αντικαθιστούν ένα ένα τα ανταλλακτικά που χρειάζεται για να επισκευαστεί η βλάβη...

Franz Kafka
Σπύρος

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35255 από giannis
Έχεις δίκιο φίλε μου..και εγώ αυτό τους είπα!!
Στο τέλος με όλα αυτά που μου έχουν αλλάξει θα φτιάξω άλλο ένα EOS!!!! :fart:

τεσπα...θα δούμε τι θα μου απαντήσουν!!! και θα σας ενημερώσω!

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35257 από Guardian
Γιάννη μου αν θέλεις κάνε το κόπο αν έχεις καμιά ενημέρωση διότι η συγκεκριμένη δυσλειτουργία ταλαιπωρεί πολύ κόσμο...

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35261 από Coo
giannis έγραψε:

Καλημέρα από Λαμία!
Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπία Λαμίας, για τον εγκέφαλο άνεσης, μου είπανε ότι δεν μπορούν να το κάνουν γιατί δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση η KOSMOCAR.. :gun:

Ξέρει κάποιος αν έχει βγάλει ή όχι???? :idea: και αν έχει βγάλεο που μόρώ να τη βρω για να τους την πάω και να τους την τρίψω στη μούρη? [συγνώμη για την έκφραση, αλλά οι άνθρωποι είναι ρεζίλι!!] :whistle:

Καλημέρα Γιάννη. Η δική μου εμπειρία πάνω σε αυτό είναι :

Αντ/πεία Α: "Περιμένουμε εντός της εβδομάδας οδηγία από τη KOSMOCAR"...Πέρασαν μόνο δύο χρόνια από τότε!
Αντ/πεία Β: "Είναι πρόβλημα που δε μπορούμε να λύσουμε, δεν ξέρουμε τί μπορεί να φταίει" ...τουλάχιστον ήταν ειλικρινείς!

badday

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35269 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
εμενα εχει αρχισει και τρεμοπαιζει λιγο το πισω αριστερα... :ooooops

Πέτρος

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35421 από giannis
Καλημέρα παιδιά..δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβει..τα παραθυρά μου τα πίσω στο EOS, καθώς ανεβάζω το κουμπί να κλείσουν τα παράθυρα πάνε μέχρι ένα σημείο και στη συνέχεια κατεβαίνουν μόνα τους!!! :bye:
Πήγα για ακόμα μία φορά στην αντιπροσωπία Λαμίας[σιγά την αντιποσωπία δηλαδή!!] και με τα 1000ζόρια και με φωνές, στείλανε χαρτί στην Αθήνα.
Η Αθήνα απάντησε ότι πρέπει να αλλαχτούν τα μοτερ και οι γρύλοι. Με ενημέρωσε η αντιπροσωπία! Επίσης μου είπε η αντιπροσωπία ότι τους είπαν από Αθήνα ότι καλό θα ήταν να μην παίζω με τα παράθυρα, γιατί θα ξανα χαλάσουν.

:gun: ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! :gun:
για τόσο χαζούς μας έχουν.........

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35422 από Guardian
giannis έγραψε:

Καλημέρα παιδιά..δεν θα πιστέψετε τι μου συνέβει..τα παραθυρά μου τα πίσω στο EOS, καθώς ανεβάζω το κουμπί να κλείσουν τα παράθυρα πάνε μέχρι ένα σημείο και στη συνέχεια κατεβαίνουν μόνα τους!!! :bye:
Πήγα για ακόμα μία φορά στην αντιπροσωπία Λαμίας[σιγά την αντιποσωπία δηλαδή!!] και με τα 1000ζόρια και με φωνές, στείλανε χαρτί στην Αθήνα.
Η Αθήνα απάντησε ότι πρέπει να αλλαχτούν τα μοτερ και οι γρύλοι. Με ενημέρωσε η αντιπροσωπία! Επίσης μου είπε η αντιπροσωπία ότι τους είπαν από Αθήνα ότι καλό θα ήταν να μην παίζω με τα παράθυρα, γιατί θα ξανα χαλάσουν.

:gun: ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! :gun:
για τόσο χαζούς μας έχουν.........

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι...
Θα παίζω όσο θέλω πές τους και εσείς θα το φτιάχνετε...

Franz Kafka
Σπύρος

Συντονιστές: nikitas tsi