Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26888 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Θα το κοιτάξω πρώτα ζζζζζΛάρσα που θα πάω το Πάσχα. Θέλω να δώ αν και αυτοί εκεί πέρα σκαμπάζουν τίποτα από κωδικοποιήσεις, γιατί ήταν και οι πρώτοι που μίλησαν για αντικατάσταση κλείστρου που θα έλυνε το πρόβλημα. Κι όμως έπεσαν και αυτοί έξω. Θα ήθελα να τους τεστάρω και αν και από εκεί δε δω φώς, τότε ίσως κάνω αυτό που λέει ο Χρήστος με την Kosmocar, όχι ότι είναι κανένα τρελό πρόβλημα αλλά για το γαμώτο περισσότερο. ADMIN

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26889 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Σπυρο μπορεις να σημειωσεις και συ με το δικο σου καλωδιο τυχον υποπτα bytes & bits?

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26891 από nikitas tsi
coo έγραψε:

Θα το κοιτάξω πρώτα ζζζζζΛάρσα που θα πάω το Πάσχα. Θέλω να δώ αν και αυτοί εκεί πέρα σκαμπάζουν τίποτα από κωδικοποιήσεις, γιατί ήταν και οι πρώτοι που μίλησαν για αντικατάσταση κλείστρου που θα έλυνε το πρόβλημα. Κι όμως έπεσαν και αυτοί έξω. Θα ήθελα να τους τεστάρω και αν και από εκεί δε δω φώς, τότε ίσως κάνω αυτό που λέει ο Χρήστος με την Kosmocar, όχι ότι είναι κανένα τρελό πρόβλημα αλλά για το γαμώτο περισσότερο. ADMIN

To πιο πιθανο ειναι να προκειται για θεμα χειρολαβης και οχι κλειστρου μιας και το παραθυρο πρεπει να κατεβαινει και χωρις να ανοιξει η πορτα.

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26894 από Coo
Δεν το αποκλείω. Από την εσωτερική χειρολαβή το παράθυρο κατεβαίνει κανονικά πρίν ανοίξει η πόρτα.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26897 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Θα το κοιτάξω κι εγώ..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26926 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Εμενα ουτε απο μεσα ουτε απ'εξω πεφτει το τζαμι κανονηκα επομενως μαλλον κατι αλλο θα ειναι εκτος αν χαλασαν και οι δυο μαζι...

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26927 από Christaras
Απαντήθηκε από Christaras στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Ok παιδια! Ας κοιταξουν οι ειδικοι για καποια ''υποπτα'' bits and bytes και τα υπολοιπα θα τα λυσουμε (πρωτα ο θεος) στον Ωρωπο.

Και κατι αλλο... Δημητρη δεν ειναι το ''γαμωτο'' αλλα απο τη στιγμη που πληρωνεις απαιτεις! Εγω προσωπικα απο τη σχολαστικοτητα που με δερνει (σχετικα με το EOS) θα ειχα παει ηδη στις εγκαταστασεις της kosmocar! :wacko:

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26929 από Coo
Γενικά Χρήστο μπορώ να πώ ότι είμαι λίγο μυγιάγγιχτος με το αυτοκίνητο -σε ελαφρας μορφής επίπεδο- και θέλω να δουλεύει όπως όταν το πήρα. Καταλαβαίνω τις φθορές από τη χρήση, αλλά η συγκεκριμένη δε δικαιολογείται. Γιατί αν ο χρόνος ζωής του συγκεκριμένου ανταλλακτικού είναι αυτός, εγώ που θέλω να το κρατήσω χρόνια το αυτοκίνητο, ζήτω που κάηκα!
Θα δοκιμάσω να διορθώσω το πρόβλημα, όπως προείπα στη Λάρισα αυτή τη φορά. Αν και εκεί είναι τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ, τότε σίγουρα θα απευθυνθώ στην Κοσμοκάρ και για να λυθεί το πρόβλημα που το έχουν πολλοί, αλλά και για να δείξω ως σας πελάτης βρίσκομαι παραπονούμενος (θα ιδρώσει το αυτί τους τώρα, αλλά λέμε...) :gun:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26931 από Christaras
Απαντήθηκε από Christaras στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Παντως φιλε μου πιστευω οτι θα βρουμε τη λυση στο προβλημα και θα παψει να σε ταλαιπωρει και εσενα αλλα και τους υπολοιπους. Αναμονη λοιπον μεχρι νεοτερας... :agree:

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26935 από nikitas tsi
Eριξα μια ματια με το vcds αλλα δεν ειδα κατι που να μου κεντρισει το ενδιαφερον...

Νikitas TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26942 από Guardian
Εξώ ξαναλέω, μπορείς να το τσεκάρεις και με την οροφή ανοιχτή αν κάνει το ίδιο;

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• marios_eos_160ps
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26962 από marios_eos_160ps
Απαντήθηκε από marios_eos_160ps στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
παιδια το προβλημα αυτο οσοι δεν το εχουν ακομα θα το αποκτησουν καποια στιγμη.το ειχα παει την προηγουμενη βγομαδα στην Karenta για ενα προβλημα στην οροφη και τους ειπα και γι αυτο.οταν πηγα να το παρω ο τυπος εκει ειχε 4 εος με το προβλημα αυτο.και η απαντηση,δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #26965 από Magnum
Απαντήθηκε από Magnum στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
marios_eos_160ps έγραψε:

παιδια το προβλημα αυτο οσοι δεν το εχουν ακομα θα το αποκτησουν καποια στιγμη.το ειχα παει την προηγουμενη βγομαδα στην Karenta για ενα προβλημα στην οροφη και τους ειπα και γι αυτο.οταν πηγα να το παρω ο τυπος εκει ειχε 4 εος με το προβλημα αυτο.και η απαντηση,δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

Παρήγορο και ελπιδοφόρο.... :whistle:

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #27054 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
nikitas tsi έγραψε:

Σπυρο μπορεις να σημειωσεις και συ με το δικο σου καλωδιο τυχον υποπτα bytes & bits?

Νικήτα θα ήταν λίγο περίεργο να γίνεται κάτι με την κωδικοποίηση. Άποψή μου πάντα... Τουλάχιστον την κωδικοποίηση και στον εγκέφαλο που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση εμείς με τα καλώδιά μας. Δεν μπορεί έτσι απλά να χάσει την κωδικοποίηση για το συγκεκριμένο και μάλιστα αυτό να συμβαίνει σε πολλά EOS... Εκτός αυτού είτε το δικό μου είτε του Σπύρου τα παράθυρα ανοίγουν με το που ανοίγει η πόρτα και όχι με την χειρολαβή. Δηλαδή αυτό που είναι πρόβλημα σε εσάς σε εμάς του 07 είναι η κανονική λειτουργία.

coo έγραψε:

Δεν το αποκλείω. Από την εσωτερική χειρολαβή το παράθυρο κατεβαίνει κανονικά πρίν ανοίξει η πόρτα.

Τί μπορεί να μεσολαβεί μεταξύ των χειρολαβών και του κλείθρου;

marios_eos_160ps έγραψε:

Αυτό ακριβώς!!! Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!! Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά! Πάντως σίγουρα θα πρέπει να γίνεται κάτι. Κάπως δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Κάτι άλλαξε και σίγουρα μπορεί να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση! Δεν είναι πυρηνική φυσική!!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #31006 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Λοιπόν ξεκίνησε και εμένα να το κάνει το παράθυρο του συνοδηγού. Το είχα τσεκάρει από όταν διάβασα αυτό το post και λειτουργούσαν κανονικά. Το παράθυρο το οδηγού λειτουργεί κανονικά. Υπόψιν ότι η πόρτα του συνοδηγού ανοίγει τις μισές φορές από ότι του οδηγού, άρα δεν παίζει να είναι από την πολλή χρήση. Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι ότι καθώς σκούπιζα τις πόρτες εσωτερικά μετά από πλύσιμο, είδα υγρασία στον αισθητήρα κόντα στην κλειδαριά της πόρτας. Αν το παρατηρήσετε είναι ένα στρογγυλό μαύρο που έχει κολλημένη μία μεβράνη πάνω του. Πιστεύω ότι από εκεί είναι το πρόβλημα.

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #31011 από Guardian
Δεν είναι από εκεί Ανδρέα, η συγκεκριμένη τρύπα ρυθμίζει το πάνω-κάτω του παραθύρου ως τελική θέση. Η μεμβράνη είχε υγρασία λόγω διαφοράς θερμοκρασίας με το εσωτερικό της πόρτας το οποίο είναι κούφιο...
Ηλεκτρονικό είναι το πρόβλημα..

Franz Kafka
Σπύρος

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #32393 από andreas73
Λοιπόν τελικά βρέθηκε λύση στο πρόβλημα?
Υπάρχει καμιά αντιπροσωπεία που να ξέρει τι φταίει και το κυριότερο να μπορεί να το φτιάξει?

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #32433 από Γελάδι
andreas73 έγραψε:

Λοιπόν τελικά βρέθηκε λύση στο πρόβλημα?
Υπάρχει καμιά αντιπροσωπεία που να ξέρει τι φταίει και το κυριότερο να μπορεί να το φτιάξει?

Με την ανικανότητα - αδιαφορία - έλλειψη επαγγελματισμού που διακρίνει πολλούς υπεύθυνους εδώ στην Ελλάδα ακόμη και τα πιο απλά πρέπει να θεωρούνται ζητούμενα και όχι δεδομένα.

Με μία λέξη ως προς το ερώτημά σου,

Αρνητικόν.

Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία!

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33881 από tasos_sib84
Απαντήθηκε από tasos_sib84 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Καλησπερα σε ολους.
Γυρνωντας πριν δυο μερες απο τις διακοπες, παω να ανοιξω την πορτα του οδηγου, κ καταλαβα οτι απεκτησα κ εγω το προβλημα με το παραθυρο.
Σημεαρα το πρωι πηγα να ασχοληθω λιγο μηπως κ το φτιαξω κ σταθηκα τυχερος, ανοιξα 2-3 φορες την πορτα πολυ σιγα κ κατευθειαν εφτιαξε. Δεν ξερω γιατι ειμαι τοσο τυχερος, παλια οπως ειχα ξαναπει μου το εκανε αυτο στου συνοδηγου για ενα μηνα περιπου κ μετα επανηλθε.

Τασος

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33888 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Εχω διαπιστώσει ότι το κάνει όταν έχει πολύ ζέστη εμένα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33894 από andreas73
Εγώ το πρόβλημα το είχα με το παράθυρο του συνοδηγού. Τώρα το ίδιο συμβαίνει και με το παράθυρο του οδηγού. Στην αρχή ξεκίνησε και εμένα. άλλες φορές να πιάνει και άλλες όχι, μέχρι που τα κακάρωσε. Πάντως πρέπει να το έχουν το πρόβλημα και άλλα αυτοκίνητα του ομίλου που χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33905 από Γελάδι
Όπου και ακόμη παραμένει άλυτο!
Για μένα δεν δικαιολογείται ένα τέτοιο πρόβλημα, που δεν εμπλέκει πολλά συστήματα-μηχανισμούς του αυτοκινήτου να μην μπορεί να λυθεί και να μην ξέρει κανείς σε καμία αντιπροσωπεία τί πρέπει να γίνει!

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33911 από nikitas tsi
Eγω πιστευω οτι στον εσωτερικο μηχανισμο της πορτας πρεπει να υπαρχει καποιος αισθητηρας που συνδεεται με το χερουλι της πορτας ωστε οταν παει να ανοιξει δινει εντολη και κατεβαινει λιγο..
Ή θα πρεπει να εχει μετακινηθει απο τη θεση του ή να εχει χαλασει.
Καποιος με ELSA μπορει να δει στο χερουλι τι υπαρχει?

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33923 από Coo
Για το συγκεκριμένο πρόβλημα την αιτία μου την είχαν δείξει στην αντιπροσωπεία όπου και έγεινε η αλλαγή του κλείστρου.
Το πρόβλημα ουσιαστικά οφείλεται στο μηχανισμό του κλείστρου στο σημείο που "μαγκώνει" στο αμάξωμα η κλειδαριά (σε εκείνο το μεταλικό σαν "Π" που βρίσκεται βιδωμένο στο αμάξωμα). Το κλείστρο έχει ένα σημείο το οποίο μόλις το πατήσει το μεταλλικό αυτό "Π" τη στιγμή που τραβάμε το χερούλι, δίνει εντολή να κατέβει το παράθυρο. Από τα πολλά άνοιξε-κλείσε της πόρτας υπάρχει μια ελάχιστη μετατόπιση του χιλιοστού στο κλείστρο ή στην πόρτα με αποτέλεσμα να μην πατάει αυτό πάνω και το παράθυρο να μή κατεβαίνει. Μόλις τραβήξεις το χερούλι και παει να ανοίξει η πόρτα, τότε ακουμπάει στο "Π" και δίνει την εντολή με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Αν σας προτείνουν αλλαγή κλείστρου να ξέρετε ότι το αποτέλεσμα είναι 50-50 να πετύχει. Αυτό τουλάχιστον μου είπαν πριν μου το αλλάξουν, και δυστυχώς έκατσα στο 50 το κακό...

Αν επιτρέπεται για μια σοβαρή αυτοκινητοβιομηχανία/service να σου λένε ότι μπορεί να μη σου κάτσει, αλλά άμα σου κάααατσειιι....

Σε μια άλλη αντιπροσωπεία που το είδαν αποφάνθηκαν ότι φταίει ο εγκέφαλος και θέλει αναβάθμιση. Three birds are sitting and they crochet pullovers....

Δημήτρης

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #33955 από giannis
Απαντήθηκε από giannis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Γειά σας και από μένα...διαβάζοντας σήμερα όλα αυτά που γράψατε..έκανα και εγώ το test στο EOS μου..και κοιτάξε να δείτε!!..Όλος τυχαίως το κάνει και σε εμένα..αλλά εμένα το κάνει και στα 2..παράθυρο οδηγού-συνοδηγού!!Τι κερδίζω??χαχα!!!!

ΕΛΕΟΣ ρε γαμώτο, αγοράσαμε όλοι μας ένα αμάξι που και καλά είναι αξιόπιστο αλλά τελικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

Συντονιστές: nikitas tsi