Tριγμοι οροφης

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9652 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
Εμενα που τριζει οποτε το θυμαται...τι να πω...
μια τριζει η οροφη, μια τριζει καπου στην πορτα...
Αν και ξερω σιγουρα θελει λαδακι γιατι δεν του εχω βαλει καθολου, καθως ουτε ο προηγουμενος κατοχος νομιζω να του εβαλε ποτε...
οποτε δικαιολογημενο το καημενο

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9656 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
leftin3d έγραψε:

παντως για το Mx5 το εχει ο αδελφος μου, δεν ετριζε καθολου η οροφη, (υφασματινη), δεν ξερω αν η φιλη σου εχει παρει με την μεταλικη οροφη

Εμ το ύφασμα βρε Λευτέρη πώς να κάνει μεταλλικό ήχο; Δεν γίνεται....:PPP

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Δημήτρης

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9658 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
Εμ...για τριξιμο ειπαμε...οχι μεταλικο ηχο:PPP :PPP
παντως εμενα μου τριζει στο σημειο που εφαπτετε η οροφη μπροστα.

• georen
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9682 από georen
Απαντήθηκε από georen στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
μετα απο 4 μηνες με το καμπριο μου το σιγουρο ειναι οτι
1) πηραμε ενα αμαξι με ιδιαιτεροτητες που θελει οπως ειπε και ο coo φροντιδα και προδερμ
2) κραταμε μακρια οσο γινεται την βρωμα σκονη και λοιπα απο ολα τα λαστιχα μας
3) απαγορευεται η βαζελινη και τα παραγωγα της παιδια προσοχη η βαζελινη κανει περισσοτερη ζημια παρα καλο
4) ενα περασμα με το ειδικο για το καθε αυτοκινητο λαδακι ανα καποιο διαστημα αναλογα το αυτοκινητο ειναι απαραιτητο αν θελουμε την ησυχια μας

coo το μχ5 ασχετα ποτε το πηρε ποσο καιρο ηταν στο τελωνειο εκτεθημενο αραγε; ισως αυτο να φταιει που ετριξε σχετικα νωρις το αμαξι

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9684 από Coo
georen έγραψε:

coo το μχ5 ασχετα ποτε το πηρε ποσο καιρο ηταν στο τελωνειο εκτεθημενο αραγε; ισως αυτο να φταιει που ετριξε σχετικα νωρις το αμαξι

Αυτό δεν το σκέφτηκα για να σου πώ την αλήθεια Γιώργο... μπορεί να έχεις δίκιο... :thinking

Δημήτρης

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10453 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
Guardian έγραψε:

Κοίτα...για την μπροστά έχω λύση...
Θα έκανε καλό αν τοποθετούσες μοκέτα στο σημείο που εφάπτεται η κονσόλα με την πόρτα...
Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιο πλαστικό κλιπ της πλαΪνής ταπετσαρίας έχει σπάσει ή δεν έχει κουμπώσει (την έχεις βγάλει ποτέ για κάποιο λόγο;)
Πρόσωπικά έχω βάλει αυτοκόλλητη μαύρη μοκέτα και δεν ακού τίποτα...
Όσο για το πίσω το πιθανότερο είναι να θέλει καλό καθάρισμα και λίπανση...

Από την πρώτη μέρα που αγόρασα το αυτοκίνητο άκουγα τρίξιμο απο την πόρτα του συνοδηγού.Ανακάλυψα οτι ο θόρυβος προέρχεται εκεί όπου τον τοποθετείς κι εσύ.Τριβόταν η ταπετσαρία της πόρτας με το πλαί του ταμπλό.Τελικά έβαλα κι εγω ενα τσοχάκι αυτοκόλλητο και αμέσως σταμάτησε ο θόρυβος.Ελεγα λοιπόν οτι ειμαι μόνο εγώ ο άτυχος που είχε κατασκευαστική αστοχία ,αλλα απο ότι διαβάζω ,είμαστε κι άλλοι στο κλάμπ.....Θα πήγαινα στο συνεργείο να τους το πώ μήπως το διορθώσουν ,αλλά δεν τους έχω καμια εμπιστοσύνη.Αλλωστε έβγαλα την ταπετσαρία και την ξαναέβαλα και το πρόβλημα δεν λυθηκε.....

Τώρα τελευταία σε κάθε λακούβα , ακούω ενα θόρυβο απο το πίσω παρμπρίζ σαν να τρέμει η εταζερα ή το πίσω τζαμι.Λίπανα πολύ καλά όλα τα σημεία ,αλλά ό θόρυβος επιμένει.Υποψιάζομαι μήπως είναι αυτό που λέτε ώς ''κτύπος στις πίσω κολώνες της οροφής'' .Θα το αφήσω κι άλλο να ενταθεί και μετά θα δοκιμάσω να τον εντοπίσω καλύτερα το θόρυβο.

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10454 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
rallakias έγραψε:

Τώρα τελευταία σε κάθε λακούβα , ακούω ενα θόρυβο απο το πίσω παρμπρίζ σαν να τρέμει η εταζερα ή το πίσω τζαμι.Λίπανα πολύ καλά όλα τα σημεία ,αλλά ό θόρυβος επιμένει.Υποψιάζομαι μήπως είναι αυτό που λέτε ώς ''κτύπος στις πίσω κολώνες της οροφής'' .Θα το αφήσω κι άλλο να ενταθεί και μετά θα δοκιμάσω να τον εντοπίσω καλύτερα το θόρυβο.

Βασίλη ακριβώς το ίδιο έχω κι εγώ. Απ'ότι συζητούσαμε και με τα παιδιά, πρέπει να είναι τα ελάσματα που έχει γράψει ο Δημήτρης...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10534 από madmax
Απαντήθηκε από madmax στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
Γεια σε ολους εαν και ειμαι νεος στο club εχω και εγω κοινα προβληματα τα οποια απ'οτι καταλαβα αν δεν ασχοληθουμε εμείς με το αυτοκινητό μας δεν θα το κανει κανενας αλλος και κυριως ο Ελληνας αντιπροσωπος που για τα κάμπριο έχει την απαντηση έτοιμη "έτσι ειναι τα κάμπριο" πφφφ...

Τεσπα στο θεμα μας...Οι τριγμοί της οροφής στο πίσω μέρος του αυτοκινίτου οφείλονται σε δυο ελατήρια(1 για κάθε πίσω κολώνα του αυτοκινιτου) που βρισκονται κρυμένα κάτω απο αυτές...Το προβλημα μου και εμενα με το ελεεινο αυτο τρηξιμο ξεκίνησε το 1ο καλοκαίρι (πέρυσι δηλαδή) που είχα το αυτοκίνητο εκτεθειμένο στον ήλιο πολλές ώρες,αυτός είνα και ο λόγος που τα 2 αυτα ελλατήρια στεγνώνουν και τρίζουν...η λύση είναι ευκολη ενα σπρέυ WD40 ή κατι αντιστιχο λιπαντικο θα κάνει την δουλεια και ο θόρυβος θα εξαφανιστεί.Θα ακολουθήσω και με φωτογραφιες των ελλατηριων...για να σας κατατοπίσω και με εικόνα...

Οι αντιπροσωπειες στο Ελλαντα είναι μου φένεται μονο για αλλαγη λαδιων και φιλτρων αλλα που θα πάει θα μάθω να τα αλλάζω μονος μου αυτά είναι βασικές γνώσεις εκπαιδευόμενου για μηχανικό αυτοκινήτου και εμείς το εχουμε κάνει τέχνη...
Αντι να σου λύνουν εξειδικευμένα προβλήμτα πχ ηλεκτρονικες-ηλεκτρικές βλάβες,μηχανικές και για εμας με EOS και προβλήματα οροφής σε ξεφορτόνονται με το "ετσι ειναι τα κάμπριο και θα τρίζουν και θα μπάζουν νερα και και..." και λες και αγοράσαμε Υποβρύχιο απο τους Γερμανούς...
Ε αντε γειαα...
Συγγνώμη για την καταθεση ψυχής αλλα είχα αγανακτήσει με την κατασταση στις αντιπροσωπείες..
Επανερχομαι και με φωτός...

Never Underestimate the Dark Side of...Me1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10537 από madmax
Δεν ξέρω αν το WD40 ή κάποιο αντίστοιχο είναι το κατάληλο λιπαντικό για αυτό το σημείο πάντως σε εμένα έκανε δουλειά
Εσείς αν ανησυχείτε μπορείτε να δοκιμάσετε να βάλετε το Crytox ή να το ψαξετε καλύτερα...

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10541 από djlgm
Απαντήθηκε από djlgm στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
Πιαδιά πάντως όσο αφορά τις αντιπροσωπείες, στο service που έκανα για τα πρώτα 15000 χλμ, που ζήτησα να ελεγχθεί και η οροφή στον Ρώρρη που το πήγα φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι και έμεινα ευχαριστημένος. Σε προηγούμενη επίσκεψή μου μου αφαίρεσαν χωρίς να τους το πω τα περιβόητα παραπάνω ελάσματα από τις πίσω κολώνες όπως τους υπεδείκνυε η οδηγία της VW. Μέχρι και εξειδικευμένο άτομο για το EOS έχουν για τα θέματα της οροφής!

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10542 από madmax
Πιέστε πρώτα τα ελάσματα με τον αντίχειρα να δείτε αν τρίζουν....
Εδώ ψεκάζουμε με WD40 ή αντίστοιχο...
Οσοι δύσπιστοι μπορείτε να δοκιμάσετε το Crytox ή να ρωτήσετε τους αντιπροσώπους τι έιναι καταληλότερο για λίπανση σε αυτό το μέρος ή τι προτείνει η VW η ίδια...
Αυτά και περιμένω νέα και απαντήσεις αν δούλεψε σε μένα πάντως μέχρι στιγμής τριγμοί ΜΗΔΕΝ και αφήστε τους άλλους να βάζουν Crytox παντού...:clap:

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

• vasili_espresso
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10544 από vasili_espresso
Απαντήθηκε από vasili_espresso στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
djlgm έγραψε:

Πιαδιά πάντως όσο αφορά τις αντιπροσωπείες, στο service που έκανα για τα πρώτα 15000 χλμ, που ζήτησα να ελεγχθεί και η οροφή στον Ρώρρη που το πήγα φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι και έμεινα ευχαριστημένος. Σε προηγούμενη επίσκεψή μου μου αφαίρεσαν χωρίς να τους το πω τα περιβόητα παραπάνω ελάσματα από τις πίσω κολώνες όπως τους υπεδείκνυε η οδηγία της VW. Μέχρι και εξειδικευμένο άτομο για το EOS έχουν για τα θέματα της οροφής!

Σε ποιον πηγες στη Λυκοβρυση η στο Ηράκλειο?

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10545 από madmax
5 λεπτά δουλειά και ατέλειωτες ώρες οδηγικής ευχαρίστησης Δίχως τριγμούς Δίχως σπασίματα (νεύρων)...:lol:
Λευκαίνει και απολυμαίνει...

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10550 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
vasili_espresso έγραψε:

djlgm έγραψε:

Σε ποιον πηγες στη Λυκοβρυση η στο Ηράκλειο?

Βασίλη λογικά στο Ηράκλειο μιας και στην Λυκόβρυση ποτέ δεν ασχολούνται με οροφή! Ότι τύχει το στέλνουν κάτω!

Φίλε madmax ή Γιώργο πολύ καλή η παρατήρησή σου!!! GoodJob Να και κάτι που μου είχε διαφύγει!
Ήδη το πρόσθεσα στον οδηγό που είχα κάνει πριν κάποιες μέρες!

vweos.gr/eosforum?fu...0

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10551 από madmax
Για τους πίσω τριγμούς αυτό το πρόβλημα οφείλεται σε αυτά τα ελατήρια-ελάσματα κατα 80%+...
Ωραίος ο οδηγός σου φίλε πάλι καλά υπάρχουν και άτομα που το ψάχνουν το θέμα γιατί άμα περίμενες απο τους αντιπροσώπους!!!

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10552 από Γελάδι
Μιας και μπήκες τόσο δυναμικά φίλε μου κάνε αν θες μία παρουσίαση για σένα και το αυτοκίνητό σου στην ενότητα Νέα Μέλη. Έτσι για να γνωριζόμαστε και λίγο!
Ευχαριστώ!

Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10559 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
Στο Ρώρρη στο Ηράκλειο εννοεί στάνταρ.....
Ζητήστε τον Κώστα...Ξέρει τα πάντα γύρω από την οροφή...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10568 από panos
Απαντήθηκε από panos στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
Madmax πρέπει να είναι σε διαδικασία ανοίγματος της οροφής για να δούμε αυτά τα ελάσματα ή γίνεται με κλειστή οροφή? διότι με κλειστή δεν τα είδα...

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10569 από Γελάδι
Σωστά Πάνο!
Πρέπει να είναι σε διαδικασία ανοίγματος! Το δείχνω και στον οδηγό...

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Μήτσος

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10572 από panos
Λες να φταίνε αυτά που το πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο στην αντιπροσωπεία και δεν κάνουν τίποτα απολύτως??? θέλω να πάω και να ταζουπήξω τώρα αμέσως... Την Τετάρτη θα το πάω στον Γρατσία για τους τριγμούς και αν δεν κάνουν κ κει τίποτα τότε θα αναλάβω δράση!!!!!!!!!!

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10581 από madmax
Φυσικά και σε διαδικασία ανοίγματος πρέπει να είναι...Δεν είναι τίποτα δύσκολο βρε παιδιά η δουλειά είναι 5 λεπτά το πολύ αρκεί να έχεις το σπρέυ...Απλά ανοίγετε την οροφή μέχρις ότου εμφανιστεί το σημείο αυτό στην φωτογραφία και την σταματάτε εκεί μετά λιπένεται και από την μία μεριά και από την άλλη και τέλος οι τριγμοί...

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10603 από Γελάδι
Καλά για να είμαστε και λιγάκι ακριβοδίκαιοι, δεν σημαίνιε ότι όλοι οι τριγμοί προέρχονται από εκείνο το σημείο. Υπάρχουν 20 διαφορετικές μεριές που μπορεί να φταίνε! Γι' αυτό όταν βρούμε λίγο χρόνο, κάνουμε έναν καλό καθαρισμό και μία πλήρη λίπανση και αν συνεχίσουν οι τριγμοί μετά και από 2-3 μέρες (που θα απορροφηθεί και το λιπαντικό από τα λάστιχα) τότε πρέπει να ψαχτούμε διαφορετικά...

Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10611 από Coo
panos έγραψε:

Λες να φταίνε αυτά που το πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο στην αντιπροσωπεία και δεν κάνουν τίποτα απολύτως??? θέλω να πάω και να ταζουπήξω τώρα αμέσως... Την Τετάρτη θα το πάω στον Γρατσία για τους τριγμούς και αν δεν κάνουν κ κει τίποτα τότε θα αναλάβω δράση!!!!!!!!!!

Μήπως να το πάς κάπου αλλού; :whistle:

Δημήτρης

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10632 από panos
Θα το πάω αύριο Δημήτρη... και μετά βλέπω να το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία του vweos.gr

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #10633 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Tριγμοι οροφης
panos έγραψε:

Θα το πάω αύριο Δημήτρη... και μετά βλέπω να το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία του vweos.gr

Αυτά είναι...:PPP

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Συντονιστές: nikitas tsi