- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- leftin3d
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Δεν θα πρεπε κανονικα, η ασφαλιστικη αφου το δηλωνει η αντιπρωσοπεια ως ελατωματικο, να το καλυψει η ασφαλιστικη.?
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Εγω δεν καταλαβα...για ποιον λογο αφου λεει η αντιπρωσοπεια οτι ειναι βλαβη, απο ελατωματικο προιον, γιατι πρεπει να το δεχτει και η ασφαλιστικη, εχει και η ασφαλιστικη τεχνικους?...η μηπως εστειλε η ασφαλιστικη ατομο να δει το αυτοκινητο και βγαζει αυτο το συμπερασμα.
Δεν θα πρεπε κανονικα, η ασφαλιστικη αφου το δηλωνει η αντιπρωσοπεια ως ελατωματικο, να το καλυψει η ασφαλιστικη.?
Έλα ντε Λευτέρη!!!
Αυτό είναι που τρελαίνομαι κι εγώ!! Δεν μπορεί οι τεχνικοί να μου λένε ότι είναι αστοχία υλικού και ο τύπος που διαβάζει ένα χαρτί να λέει ότι είναι φθορά!
Σήμερα πήρα κάποια (αρκετά μπορώ να πω... :gmt:) τηλέφωνα. Θα σας τα γράψω όλα μία και καλή όταν έχω νεότερα.
Μήτσος
- fanis
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Φάνη, η συγκεκριμένη επέκταση γίνεται αποκλειστικά από την Allianz για λογαριασμό της VW. Στην περίπτωση που θέλει κάποιος να κάνει χρήση, συμπληρώνεται μια αίτηση η οποία αποστέλλεται στην ασφαλιστική προς επιβεβαίωση (όπως και στα τρακαρίσματα). Το θέμα είναι, με ποιό κριτήριο η ασφαλιστική απορρίπτει μια τεχνική εργασία;Η Επέκταση της εγγύησης που δίνουν οι αντιπ/ες απο 3 σε 5 χρονια π.χ δωρέαν ή δινοντάς καποια παραπάνω χρήματα δεν εχει καποια σχεση με τις ασφαλιστικες εταιριες.Επισης οταν λενε οτι κατι ειναι μεσα στην εγγυηση και παθει βλαβη απο οσα ξερω πρεπει να στο φτιαξουν χωρις να πληρωσεις κατι.
Edit: Να σημειώσω επίσης ότι η επέκταση κοστίζει, δεν είναι δωρεάν.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Φάνη, η συγκεκριμένη επέκταση γίνεται αποκλειστικά από την Allianz για λογαριασμό της VW. Στην περίπτωση που θέλει κάποιος να κάνει χρήση, συμπληρώνεται μια αίτηση η οποία αποστέλλεται στην ασφαλιστική προς επιβεβαίωση (όπως και στα τρακαρίσματα). Το θέμα είναι, με ποιό κριτήριο η ασφαλιστική απορρίπτει μια τεχνική εργασία;
Edit: Να σημειώσω επίσης ότι η επέκταση κοστίζει, δεν είναι δωρεάν.
Πολύ σωστά Βαγγέλη! Με πρόλαβες!! :agree:
Μήτσος
- fanis
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Μήτσος
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Και εγω όταν το πήγα μου είπαν για κακή χρήση...εγω φυσικά δεν πείστικα...όταν όμως λύθηκε ο δίσκος και το πλατό φάνηκε εκεί οτι δεν υπάρχει θέμα κακής χρήσης αγού ο δίσκος ήταν καινούργιος!!!Τότε λοιπόν τραβήχτηκαν φωτογραφίες και σταλθηκαν κατευθειαν...μετά απο λίγη ώρα μας ειδοποίησαν οτι καλύπτεται τελικά απο την εγγύηση...
Προσεξε όμως, καλυπτόταν μόνο το πλατο από την εγγύηση και δίσκος θα εμπαινε ο ίδιος που είχε...Φυσικα εκεί μεσο γνωριμιών και καλών σχέσεων με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας καταφερα να τον αλλάξω και τον δίσκο(σιγά μην έβαζα τον ίδιο).Αλλα ξανατονίζω οτι αυτό εγινε λόγο γνωριμίας...πολιτική της VW στο θέμα μου ήταν η αλλαγή μόνο του πλατό!!!
Και κατι ακόμα, ο δίσκος και το πλατό που μου έβαλαν, ήταν διαφορετικής μάρκας από αυτά που είχε επάνω...αυτο δείχνει οτι μάλλον τους βγήκαν ελαττωματικα τα συγκεκριμενα και σκεφτηκαν να τα αλλάξουν...
Και μαλλον και οι τρεις που είχαμε το συγκεκριμένο πρόβλημα, πρέπει να είχαμε της συγκεκριμένης φουρνιάς δισκους πλατο....
H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…
- rallakias
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Χτες μετά από 9 διαδοχικά τηλέφωνα (από τον έναν στον άλλον που έριχνε το μπαλάκι) κατέληξα στην Total Care η οποία μου είπαν ότι αυτή είναι υπεύθυνη. Αφού του εξήγησα την περίπτωση έδειξε να το κατάλαβε, δεν μου είπε χαζομάρα και απλά ζήτησε το τηλέφωνό μου ώστε να το ελέγξει και να με ενημερώσει.
Σήμερα λοιπόν με πήραν από την Kosmocar και μου είπαν ότι καλύπτεται μέχρι τα 50.000χλμ κι εγώ έχω κάνει ήδη 65.000
Το θέμα τώρα είναι: Εμένα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει αυτό από την στιγμή που δεν αναγράφεται στο ασφαλιστήριο ούτε καν στους ειδικούς όρους, ούτε καν στα ψηλά γράμματα;; Και αν το όριο για την εργοστασιακή εγγύηση είναι τα 50.000χλμ, στην επέκταση εγγύησης δεν πρέπει να επεκτείνεται;; Μήπως θελουν να μου πούνε κιόλας ότι το μισό μου αυτοκίνητο έχει λήξει από εγγύηση πριν καλά καλά συμπληρώσει 2 χρόνια και από την εργοαστασιακή εγγύηση;; Τότε γιατί δεν γράφεται πουθενά αυτό;
Θανάση εμένα δεν με πειράζει να μου αλλάξουν και τον δίσκο. Όχι ότι θα με χάλαγε βέβαια αλλά και το πλατό που είναι βλαμμένο μου φτάνει!
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Γελάδι έγραψε:
Πάνο αυτό πιστεύεις ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε νομικά ;Σήμερα λοιπόν με πήραν από την Kosmocar και μου είπαν ότι καλύπτεται μέχρι τα 50.000χλμ κι εγώ έχω κάνει ήδη 65.000
Το θέμα τώρα είναι: Εμένα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει αυτό από την στιγμή που δεν αναγράφεται στο ασφαλιστήριο ούτε καν στους ειδικούς όρους, ούτε καν στα ψηλά γράμματα;; Και αν το όριο για την εργοστασιακή εγγύηση είναι τα 50.000χλμ, στην επέκταση εγγύησης δεν πρέπει να επεκτείνεται;; Μήπως θελουν να μου πούνε κιόλας ότι το μισό μου αυτοκίνητο έχει λήξει από εγγύηση πριν καλά καλά συμπληρώσει 2 χρόνια και από την εργοαστασιακή εγγύηση;; Τότε γιατί δεν γράφεται πουθενά αυτό;
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- thanosk6
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Τέλος πάντων εγώ το μόνο που θα ήθελα να σου προτείνω είναι να αγριέψεις λίγο και να επιμήνεις οτι είναι το λάθος κατασκευαστικό, και να τους πείς πως αν το ανοίξουν και δούν κανα φθαρμένο δίσκο και οτι οφέιλεται στην κακή χρήση μόνο τότε θα πληρώσεις...
H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…
- vaggelis4
-
- Αποσυνδεμένος
- Elite Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
οποτε μη μασας... :gun:
Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Ετσι πιστευω και γω οτι πρεπει να κανεις Δημητρη πιεσε τος οσο μπορεις και στη τελικη στειλε και ενα e-mail παραπονων με ολο το θεμα στην VW Γερμανιας ειχε τυχει παρομια περιπτωση (πολυ πιο απλη) στον πατερα μου σε ενα VW Passat του 2002 ειχαν ξεβαψει οι εσωτερικες χειρολαβες και ηταν μια βδομαδα αφου ειχε ληξει η 2ετης εγγυηση και μας ελεγαν οτι ηταν εκτος εγγυησης (και δικιο ειχαν απο μια μερια) οταν εστειλα e-mail στη Γερμανια μετα απο δυο μερες μας πηραν τηλ να κλεισουμε ραντεβου για να μας το αλλαξουν :shades:
οποτε μη μασας... :gun:
:thinking Λες ε;;
Μήτσος
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- nikitas tsi
-
- Εκτός
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 162
Για πειτε μας τις εμπειριες σας στο θεμα αυτο.
Νikitas TSi
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- andreas73
- Senior Μέλος
-
Εμένα έληγε τον Οκτώβριο και πήγα να ζητήσω να μου αλλάξουν τα δύο τσιμουχάκια στα πίσω τζάμια γιατί έχουν λίγο φθαρεί, καθώς επίσης και την τσόχα στο καπό της μηχανής γιατί έχει κάνει το γνωστό κρέμασμα στην δεξιά πλευρά. Το φωτογράφισαν στον Gratsia και το απέρριψαν. Δεν καλύπτουν λέει οροφή...
Ούτε βέβαια μου κάλυψαν την τσόχα...
- thodoris
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 122
Sent using Tapatalk
1,4 TSI 2?? PS