Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11841 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Θα πάρω σε λίγο Βαγγέλη. :agree:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11855 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Εγω δεν καταλαβα...για ποιον λογο αφου λεει η αντιπρωσοπεια οτι ειναι βλαβη, απο ελατωματικο προιον, γιατι πρεπει να το δεχτει και η ασφαλιστικη, εχει και η ασφαλιστικη τεχνικους?...η μηπως εστειλε η ασφαλιστικη ατομο να δει το αυτοκινητο και βγαζει αυτο το συμπερασμα.
Δεν θα πρεπε κανονικα, η ασφαλιστικη αφου το δηλωνει η αντιπρωσοπεια ως ελατωματικο, να το καλυψει η ασφαλιστικη.?

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11875 από Γελάδι
leftin3d έγραψε:

Εγω δεν καταλαβα...για ποιον λογο αφου λεει η αντιπρωσοπεια οτι ειναι βλαβη, απο ελατωματικο προιον, γιατι πρεπει να το δεχτει και η ασφαλιστικη, εχει και η ασφαλιστικη τεχνικους?...η μηπως εστειλε η ασφαλιστικη ατομο να δει το αυτοκινητο και βγαζει αυτο το συμπερασμα.
Δεν θα πρεπε κανονικα, η ασφαλιστικη αφου το δηλωνει η αντιπρωσοπεια ως ελατωματικο, να το καλυψει η ασφαλιστικη.?

Έλα ντε Λευτέρη!!!
Αυτό είναι που τρελαίνομαι κι εγώ!! Δεν μπορεί οι τεχνικοί να μου λένε ότι είναι αστοχία υλικού και ο τύπος που διαβάζει ένα χαρτί να λέει ότι είναι φθορά!
Σήμερα πήρα κάποια (αρκετά μπορώ να πω... :gmt:) τηλέφωνα. Θα σας τα γράψω όλα μία και καλή όταν έχω νεότερα.

Μήτσος

• fanis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11878 από fanis
Απαντήθηκε από fanis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Η Επέκταση της εγγύησης που δίνουν οι αντιπ/ες απο 3 σε 5 χρονια π.χ δωρέαν ή δινοντάς καποια παραπάνω χρήματα δεν εχει καποια σχεση με τις ασφαλιστικες εταιριες.Επισης οταν λενε οτι κατι ειναι μεσα στην εγγυηση και παθει βλαβη απο οσα ξερω πρεπει να στο φτιαξουν χωρις να πληρωσεις κατι.

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11879 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
fanis έγραψε:

Η Επέκταση της εγγύησης που δίνουν οι αντιπ/ες απο 3 σε 5 χρονια π.χ δωρέαν ή δινοντάς καποια παραπάνω χρήματα δεν εχει καποια σχεση με τις ασφαλιστικες εταιριες.Επισης οταν λενε οτι κατι ειναι μεσα στην εγγυηση και παθει βλαβη απο οσα ξερω πρεπει να στο φτιαξουν χωρις να πληρωσεις κατι.

Φάνη, η συγκεκριμένη επέκταση γίνεται αποκλειστικά από την Allianz για λογαριασμό της VW. Στην περίπτωση που θέλει κάποιος να κάνει χρήση, συμπληρώνεται μια αίτηση η οποία αποστέλλεται στην ασφαλιστική προς επιβεβαίωση (όπως και στα τρακαρίσματα). Το θέμα είναι, με ποιό κριτήριο η ασφαλιστική απορρίπτει μια τεχνική εργασία;

Edit: Να σημειώσω επίσης ότι η επέκταση κοστίζει, δεν είναι δωρεάν.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11880 από Γελάδι
vabatzis έγραψε:

Φάνη, η συγκεκριμένη επέκταση γίνεται αποκλειστικά από την Allianz για λογαριασμό της VW. Στην περίπτωση που θέλει κάποιος να κάνει χρήση, συμπληρώνεται μια αίτηση η οποία αποστέλλεται στην ασφαλιστική προς επιβεβαίωση (όπως και στα τρακαρίσματα). Το θέμα είναι, με ποιό κριτήριο η ασφαλιστική απορρίπτει μια τεχνική εργασία;

Edit: Να σημειώσω επίσης ότι η επέκταση κοστίζει, δεν είναι δωρεάν.

Πολύ σωστά Βαγγέλη! Με πρόλαβες!! :agree:

Μήτσος

• fanis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11886 από fanis
Απαντήθηκε από fanis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
ΔΕΝ ηξερα για την αποκλειστικοτητα της ALLIANZ με την VW. ΤΩΡΑ οσον αφορα τα κριτηρια που μια ασφαλιστικη εταιρεια κοβει μια αποζημιωση ή καποια εργασια ή καποιο ανταλλακτικο ειναι να μην υπαρχει μεσα στην πραγμ/συνη, δηλαδη να μην εχει συμφωνησει ο πραγμ/νας για την αλλαγη του ή την αντικατασταση του. Επισης αμα το εχει και ως εξαιρεση στο συμβολαιο

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11890 από Γελάδι
Φάνη ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Εσύ ξέρεις καλύτερα από εμάς λόγω του επαγγέλματός σου. Βασικά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση διότι δεν υπήρξε πραγματογνώμονας, όπου είδε την βλάβη. Έγινε απλά μία αίτηση όπου γινόταν περιγραφή της βλάβης και με βάση τα λεγόμενα των τεχνικών ότι ήταν αστοχία υλικού. Όταν πήγε στην ασφαλιστική απλά δεν εγκρίθηκε! Και αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.

Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11909 από thanosk6
Απαντήθηκε από thanosk6 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Δημήτρη μόλις διάβασα την ταλαιπωρία σου....Θα ήθελα να σου πώ ακριβώς τι έγινε σε εμένα μήπως κ σε βοηθήσω.
Και εγω όταν το πήγα μου είπαν για κακή χρήση...εγω φυσικά δεν πείστικα...όταν όμως λύθηκε ο δίσκος και το πλατό φάνηκε εκεί οτι δεν υπάρχει θέμα κακής χρήσης αγού ο δίσκος ήταν καινούργιος!!!Τότε λοιπόν τραβήχτηκαν φωτογραφίες και σταλθηκαν κατευθειαν...μετά απο λίγη ώρα μας ειδοποίησαν οτι καλύπτεται τελικά απο την εγγύηση...
Προσεξε όμως, καλυπτόταν μόνο το πλατο από την εγγύηση και δίσκος θα εμπαινε ο ίδιος που είχε...Φυσικα εκεί μεσο γνωριμιών και καλών σχέσεων με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας καταφερα να τον αλλάξω και τον δίσκο(σιγά μην έβαζα τον ίδιο).Αλλα ξανατονίζω οτι αυτό εγινε λόγο γνωριμίας...πολιτική της VW στο θέμα μου ήταν η αλλαγή μόνο του πλατό!!!
Και κατι ακόμα, ο δίσκος και το πλατό που μου έβαλαν, ήταν διαφορετικής μάρκας από αυτά που είχε επάνω...αυτο δείχνει οτι μάλλον τους βγήκαν ελαττωματικα τα συγκεκριμενα και σκεφτηκαν να τα αλλάξουν...
Και μαλλον και οι τρεις που είχαμε το συγκεκριμένο πρόβλημα, πρέπει να είχαμε της συγκεκριμένης φουρνιάς δισκους πλατο....

H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11918 από rallakias
Απαντήθηκε από rallakias στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Λάβετε υπόψιν και κάτι άλλο:σε αλλο φόρουμ του ομίλου ,ακούγεται οτι όταν αλλάζονται δίσκοι πλατό,μπαίνουν ανακατασκευασμένοι δίσκοι της SACHS!!!Κοινώς σου αλλαζουν τον original με ανακατασκευασμένο.Δεν εχω ίδια γνώση του θέματος ,απλά αναφέρω κάποιες ''μαρτυρίες''.Για τσεκάρετέ το!

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11937 από Γελάδι
Ίσως να είχαμε και τους ίδιους Θανάση! Το βρίσκω πολύ πιθανόν... Απλά εμένα πρέπει να κράτησε λίγο περισσότερο ίσως μέχρι να μου κάνει τα πρώτα σκέρτσα! Και όχι ότι μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα αλλά αν έχεις το νου σου εκεί πάντα σε ενοχλεί!

Χτες μετά από 9 διαδοχικά τηλέφωνα (από τον έναν στον άλλον που έριχνε το μπαλάκι) κατέληξα στην Total Care η οποία μου είπαν ότι αυτή είναι υπεύθυνη. Αφού του εξήγησα την περίπτωση έδειξε να το κατάλαβε, δεν μου είπε χαζομάρα και απλά ζήτησε το τηλέφωνό μου ώστε να το ελέγξει και να με ενημερώσει.

Σήμερα λοιπόν με πήραν από την Kosmocar και μου είπαν ότι καλύπτεται μέχρι τα 50.000χλμ κι εγώ έχω κάνει ήδη 65.000
Το θέμα τώρα είναι: Εμένα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει αυτό από την στιγμή που δεν αναγράφεται στο ασφαλιστήριο ούτε καν στους ειδικούς όρους, ούτε καν στα ψηλά γράμματα;; Και αν το όριο για την εργοστασιακή εγγύηση είναι τα 50.000χλμ, στην επέκταση εγγύησης δεν πρέπει να επεκτείνεται;; Μήπως θελουν να μου πούνε κιόλας ότι το μισό μου αυτοκίνητο έχει λήξει από εγγύηση πριν καλά καλά συμπληρώσει 2 χρόνια και από την εργοαστασιακή εγγύηση;; Τότε γιατί δεν γράφεται πουθενά αυτό;

Θανάση εμένα δεν με πειράζει να μου αλλάξουν και τον δίσκο. Όχι ότι θα με χάλαγε βέβαια αλλά και το πλατό που είναι βλαμμένο μου φτάνει!

Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11951 από vabatzis
@Πάνος

Γελάδι έγραψε:

Σήμερα λοιπόν με πήραν από την Kosmocar και μου είπαν ότι καλύπτεται μέχρι τα 50.000χλμ κι εγώ έχω κάνει ήδη 65.000
Το θέμα τώρα είναι: Εμένα γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει αυτό από την στιγμή που δεν αναγράφεται στο ασφαλιστήριο ούτε καν στους ειδικούς όρους, ούτε καν στα ψηλά γράμματα;; Και αν το όριο για την εργοστασιακή εγγύηση είναι τα 50.000χλμ, στην επέκταση εγγύησης δεν πρέπει να επεκτείνεται;; Μήπως θελουν να μου πούνε κιόλας ότι το μισό μου αυτοκίνητο έχει λήξει από εγγύηση πριν καλά καλά συμπληρώσει 2 χρόνια και από την εργοαστασιακή εγγύηση;; Τότε γιατί δεν γράφεται πουθενά αυτό;

Πάνο αυτό πιστεύεις ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε νομικά ;

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11963 από thanosk6
Απαντήθηκε από thanosk6 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Δημήτρη τι να πώ...Με αυτά που κάνουν χαλάει η φίμη του ομίλου δεν το καταλαβαίνουν?Έκαναν που έκαναν την μ@@α και έβαλαν ελατωματικά πλατό πρέπει να το πληρώσεις κιολας για να σου το αλλάξουν?Και τώρα αν τους πείς αλλάξτε μου μόνο το πλατό που έχει πρόβλημα, θα σου πούν δεν γίνεται πάει σετ με τον δίσκο...(αν είναι να πληρώσεις)
Τέλος πάντων εγώ το μόνο που θα ήθελα να σου προτείνω είναι να αγριέψεις λίγο και να επιμήνεις οτι είναι το λάθος κατασκευαστικό, και να τους πείς πως αν το ανοίξουν και δούν κανα φθαρμένο δίσκο και οτι οφέιλεται στην κακή χρήση μόνο τότε θα πληρώσεις...

H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #11966 από vaggelis4
Απαντήθηκε από vaggelis4 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Ετσι πιστευω και γω οτι πρεπει να κανεις Δημητρη πιεσε τος οσο μπορεις και στη τελικη στειλε και ενα e-mail παραπονων με ολο το θεμα στην VW Γερμανιας ειχε τυχει παρομια περιπτωση (πολυ πιο απλη) στον πατερα μου σε ενα VW Passat του 2002 ειχαν ξεβαψει οι εσωτερικες χειρολαβες και ηταν μια βδομαδα αφου ειχε ληξει η 2ετης εγγυηση και μας ελεγαν οτι ηταν εκτος εγγυησης (και δικιο ειχαν απο μια μερια) οταν εστειλα e-mail στη Γερμανια μετα απο δυο μερες μας πηραν τηλ να κλεισουμε ραντεβου για να μας το αλλαξουν :shades:
οποτε μη μασας... :gun:

Βαγγέλης 1.4 TSi 160hp

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #12024 από Γελάδι
vaggelis4 έγραψε:

Ετσι πιστευω και γω οτι πρεπει να κανεις Δημητρη πιεσε τος οσο μπορεις και στη τελικη στειλε και ενα e-mail παραπονων με ολο το θεμα στην VW Γερμανιας ειχε τυχει παρομια περιπτωση (πολυ πιο απλη) στον πατερα μου σε ενα VW Passat του 2002 ειχαν ξεβαψει οι εσωτερικες χειρολαβες και ηταν μια βδομαδα αφου ειχε ληξει η 2ετης εγγυηση και μας ελεγαν οτι ηταν εκτος εγγυησης (και δικιο ειχαν απο μια μερια) οταν εστειλα e-mail στη Γερμανια μετα απο δυο μερες μας πηραν τηλ να κλεισουμε ραντεβου για να μας το αλλαξουν :shades:
οποτε μη μασας... :gun:

:thinking Λες ε;;

Μήτσος

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #12051 από vabatzis
Δε χάνεις τίποτα....

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #65182 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Το Εος βγηκε το 2006,ως τωρα εχουν μεσολαβησει 6 χρονια,διαστημα στο οποιο οσοι εκαναν επεκταση εγγυησης θα ηταν καλο να μαθουμε αν τη χρησιμοποιησαν ή συναντησαν καποιο προβλημα στη προσπαθεια τους να τη χρησιμοποιησουν.
Για πειτε μας τις εμπειριες σας στο θεμα αυτο.

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #65196 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Εγώ την είχα κάνει, αλλά δεν τη χρειάστηκα...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #65198 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Mάπα το καρπούζι. Δυστυχώς πέταξα 430 (νομίζω) ευρώ
Εμένα έληγε τον Οκτώβριο και πήγα να ζητήσω να μου αλλάξουν τα δύο τσιμουχάκια στα πίσω τζάμια γιατί έχουν λίγο φθαρεί, καθώς επίσης και την τσόχα στο καπό της μηχανής γιατί έχει κάνει το γνωστό κρέμασμα στην δεξιά πλευρά. Το φωτογράφισαν στον Gratsia και το απέρριψαν. Δεν καλύπτουν λέει οροφή...
Ούτε βέβαια μου κάλυψαν την τσόχα...

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #65200 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Εμενα αν και ξέχασαν να μου την κάνουν μου ήρθε μια η άλλη με μια αλλαγή αντλίας νερού.

Sent using Tapatalk

1,4 TSI 2?? PS