- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
- yiokoy
- Senior Μέλος
-
Less
Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #66155
από yiokoy
Απαντήθηκε από yiokoy στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Με πήραν σήμερα τηλ και με ρώτησαν αν θα κάνω επέκταση εγγύησης για ένα χρόνο ακόμα αντι του ποσού των 400€. Τον Γενάρη έκλεισε τα 4, χωρίς κάποιο πρόβλημα, εκτός της ηλιοροφής που μερικές φορές κολλούσε και δεν έκλεινε.
Εδώ συνέβη το εξης παράξενο. Σε μια αντιπροσωπεία που το πήγα, μου είπαν δεν το καλύπτει η επέκταση. Σε άλλη που ρώτησα, το πέρασαν. Το κράτησαν μάλιστα και 2 μέρες μέσα.
Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Εχω 65000 χλμ. Το θετικό είναι πως κάνουν και 12 άτοκες. Τι θα κάνατε εσείς;
Εδώ συνέβη το εξης παράξενο. Σε μια αντιπροσωπεία που το πήγα, μου είπαν δεν το καλύπτει η επέκταση. Σε άλλη που ρώτησα, το πέρασαν. Το κράτησαν μάλιστα και 2 μέρες μέσα.
Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Εχω 65000 χλμ. Το θετικό είναι πως κάνουν και 12 άτοκες. Τι θα κάνατε εσείς;
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Γελάδι
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #66158
από Γελάδι
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
400 για 1 χρόνο;;; :shades: Θα σου έλεγα "Με τίποτα!" , "Μην τολμήσεις να το κάνεις!" , "Δεν τα δίνεις σε μένα και θα στο πλένω με την γλώσσα μου!" και άλλα πολλά...
Λέω όμως να φανώ ευγενικός, να συγκρατηθώ και να σου προτείνω ότι στην θέση σου δεν θα το έκανα. Πρώτον είναι πολλά τα λεφτά για 1 χρόνο όταν με τα ίδια λεφτά γινόταν επέκταση για 2 χρόνια. Επιπλέον, θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με το αυτοκίνητο και θέλω να πιστεύω όχι βλάβη που να αγγίζει αυτό το ποσό. Και εκτός όλων των προηγουμένων, να ξέρεις ότι οι περιπτώσεις που πήγε κάποιος με πρόβλημα και έβγαλε άκρη αμέσως είναι μετρημένες στο ένα χέρι. Οπότε να σκάσεις 400 ευρώ, να το πας και να αρχίσουν να σου λένε ιστορίες ότι "Εεεεεεε, αυτό δεν το καλύπτουμε..." και να θες και άλλα λεφτά για μπαζούκα και μπουρλότα (με τα νεύρα που θα έχεις...) δεν λέει καθόλου.
Εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη και σκοπός μου δεν είναι να σε επηρεάσω. :friend:
Λέω όμως να φανώ ευγενικός, να συγκρατηθώ και να σου προτείνω ότι στην θέση σου δεν θα το έκανα. Πρώτον είναι πολλά τα λεφτά για 1 χρόνο όταν με τα ίδια λεφτά γινόταν επέκταση για 2 χρόνια. Επιπλέον, θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα με το αυτοκίνητο και θέλω να πιστεύω όχι βλάβη που να αγγίζει αυτό το ποσό. Και εκτός όλων των προηγουμένων, να ξέρεις ότι οι περιπτώσεις που πήγε κάποιος με πρόβλημα και έβγαλε άκρη αμέσως είναι μετρημένες στο ένα χέρι. Οπότε να σκάσεις 400 ευρώ, να το πας και να αρχίσουν να σου λένε ιστορίες ότι "Εεεεεεε, αυτό δεν το καλύπτουμε..." και να θες και άλλα λεφτά για μπαζούκα και μπουρλότα (με τα νεύρα που θα έχεις...) δεν λέει καθόλου.
Εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη και σκοπός μου δεν είναι να σε επηρεάσω. :friend:
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Coo
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #66160
από Coo
Δημήτρης
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Γενικά έχω σχηματίσει τη γνώμη πως η επέκταση εγγύησης είναι αρκετά παραπλανητική. Σου δίνει την εντύπωση πως είσαι εξασφαλισμένος για οποιοδήποτε απρόοπτο, αλλά στην πράξη είσαι ήσυχος για το ..30% και πάλι υπό την προϋπόθεση ότι θα δεχτούν πως οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος/ελαττωματικό προϊόν και όχι από εσφαλμένη χρήση. Με λίγα λόγια, παρ' το αυγό και καν' του περμανάντ. Άλλωστε είμαι και της γνώμης πως αν υπάρχει κάτι ελαττωματικό στο αυτοκίνητο θα βγάλει τη ζημιά μέσα στα 2 πρώτα χρόνια. Μετά από 4 χρόνια χρήσης και σωστής λειτουργίας, είναι περισσότερο δική σου ευθύνη η σωστή χρήση και συντήρηση για να ελαχιστοποιήσεις τις βλάβες και τα οποιαδήποτε πιθανά προβλήματα. Και αν μιλούσαμε για €100 πάει στην ευχή, τα €400 είναι πλέον ένα μηνιάτικο..
Προσωπική μου άποψη είναι να μην το κάνεις, εγώ δε θα το έκανα.
Προσωπική μου άποψη είναι να μην το κάνεις, εγώ δε θα το έκανα.
Δημήτρης
- vabatzis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #66161
από vabatzis
Βαγγέλης - 1.4 TSi
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Παρομοίως, θεωρώ ότι τα χρήματα που ζητάνε είναι πάρα πολλά για ετήσια κάλυψη...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- dragonfighter
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
- Προγραμματιστής
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #66164
από dragonfighter
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Μακριαααα... Καλύτερα κράτα τα στην άκρη!
Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI
- xristos
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Μέλος
-
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #66170
από xristos
2007
Απαντήθηκε από xristos στο θέμα Πρόβλημα με Επέκταση Εγγύησης
Αν η τσεπουλα σου αντεχει τα 400 κ δεν θα κοψεις κατι αλλο πιο αναγκαιο γνωμη μου να την κανεις,ασχετα που περασαν τα χρονακια κ τα χιλιομετρακια.μιλαω απο προσωπικη εμπειρια!
2007
Συντονιστές: nikitas tsi