Αγορα μεταχειρισμενου EOS

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3651 από phoenixgrg
Αγορα μεταχειρισμενου EOS δημιουργήθηκε από phoenixgrg
Γεια σας παιδια πανω που ελεγα να παρω το 1.4 civic καινουργιο πηρα την αποφαση να παρω το 1.6 eos και να μπω και εγω στην παρεα σας απο εβδομαδαα αν ολα πανε καλα (καινουργιο δεν μπορω και θελω να το παρω μετρητα να μην βαλω δοσεις )μεταχειρησμενο 18000 με 20000χιλιομετρα θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω τωρα που θα παω να το δουν στο συνεργειο αν και δεν εχει γρατζουνια και φαινετε αριστο

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3655 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
καταρχήν καλώς ήρθες στη παρέα μας και με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου και να το δούμε από κοντά !απο μάντρα θα το πάρεις ή από ιδιώτη;

Δημήτρης

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3658 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
απο ιδιωτη 45 χρονων εινα για νορμαλ χρηστη αυτοκινητου μου φαινετε?και εγω χαιρομαι που ηρθα ελπιζω να το εχω μεχρι την συναντηση και να μπορεσω να ερθω και να σας γνωρισω απο κοντα

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3660 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Καλώς ήλθες κι από εμένα.

Μιας και θα πας σε συνεργείο, θα πρότεινα να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε θέματα στεγανότητας, το πως έχει συντηρηθεί το αυτοκίνητο (και που), και φυσικά να κάνεις βόλτα και να το "ακούσεις". Αν ρίξεις μια ματιά στα σχετικά θέματα θα καταλάβεις ότι ο θόρυβος εσωτερικά είναι άμεσα εξαρτώμενος με τη σωστή συντήρηση...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3661 από phoenixgrg
το εκανα και δεν ακουγοταν τιποτα πραγμα σχετικα με αυτα τα λαστιχακια τι παιζει αν δεν εκανε καλη συντηρηση με το λιπαντικο που λετε αλλαζουν? εχουν μεγαλο κοστος αλλαγης? πως να ελενξω την στεγανοτητα να ριξω με το λαστιχο η κανα κουβα νερο:p τα σερβις εγιναν στο παζαροπουλο με το πιο προσφατο τον νοεμβριο

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3662 από vabatzis
phoenixgrg έγραψε:

το εκανα και δεν ακουγοταν τιποτα πραγμα σχετικα με αυτα τα λαστιχακια τι παιζει αν δεν εκανε καλη συντηρηση με το λιπαντικο που λετε αλλαζουν? εχουν μεγαλο κοστος αλλαγης? πως να ελενξω την στεγανοτητα να ριξω με το λαστιχο η κανα κουβα νερο:p τα σερβις εγιναν στο παζαροπουλο τελευτεο τον νοεμβριο

Μια χαρά λοιπόν, όλα καλά απ'ότι φαίνεται. Ξέρεις, ο κουβάς πλάκα πλάκα δεν είναι άσχημη περίπτωση, όσο "μπακαλίστικο" κι αν ακούγεται...:agree:

ΥΣ: Σε παρακαλώ ενημέρωσε το προφίλ σου.

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3665 από phoenixgrg
Ξερετε αν το 1.6 καει λαδι ο κινητηρας η ειναι χαζομαρες αυτα και ποσο αξιοπιστος ειναι;

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3666 από vabatzis
phoenixgrg έγραψε:

εστειλα στον coo για το προφιλ.ξερετε αν το 1.6 καει λαδι ο κινητηρας η ειναι χαομαρες αυτα και ποσο αξιοπιστος ειναι

Μμμμμ... :thinking

Νομίζω το Γελάδι ή ο Corbil είναι οι πλέον κατάλληλοι να σου απαντήσουν. Πάντως, επειδή είχα τον 1.6 FSi στο Passat (για 2 χρόνια που το κράτησα), μπορώ να σου πω ότι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3669 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
phoenixgrg έγραψε:

εστειλα στον coo για το προφιλ.ξερετε αν το 1.6 καει λαδι ο κινητηρας η ειναι χαομαρες αυτα και ποσο αξιοπιστος ειναι

Χρήστο κοίτα! Η πρώτη απάντηση που μου ήρθε να σου δώσω ήταν αυτή...

Χαζομάρες!

Αν θες μπορώ να στο θέσω διαφορετικά!

Το έχω το αυτοκίνητο 21 μήνες τώρα, έχω κάνει 55.500χλμ και μεταξύ των σέρβις τα οποία είναι ανά 15.000χλμ μου καίει περίπου 100-200ml λάδι! Η ποσότητα όπως βλέπεις είναι αμελητέα και μάλιστα φυσιολογική! Από εκεί και πέρα βέβαια παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο... Για παράδειγμα, εγώ το αυτοκίνητο δεν το σκίζω, αλλά δεν το πάω και σαν κότα. Είμαι μάλλον νορμάλ στην οδήγησή μου.
Πρόβλημα δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα μέχρι στιγμής (ούτε μηχανικό, αλλά ούτε οποιοδήποτε άλλο...). Ίσως είμαι από τους τυχερούς, αλλά από την άλλη δεν έχω ακούσει και κάποιον να έχει πρόβλημα με τους 1.6 τουλάχιστον... Οπότε, εγώ θα σου έλεγα "Όρμα άφοβα!!!"

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3674 από Coo
Από εξοπλισμό τί έχει πάνω; Γιατί αν ενδιαφέρεσαι για after market εξοπλισμό μπορείς να βάλεις πολλά αλλά δε μπορείς όλα...
Όπως και να έχει είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς το αυτοκίνητο... Απλά να γνωρίζεις ότι είναι cruiser το αυτοκίνητο, δεν είναι ...hot wheels ¨οσον αφορά τις επιδόσεις. Η μαγεία του είναι αλλού, όχι στις προσπεράσεις και τις κόντρες... :agree:

Δημήτρης

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3675 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Ορμάω και γώ στη συζήτηση μιας και είμαι συναδελφος με τον Γελαδάκο.

Επικροτώ και απο μέρους μου τις χαζομάρες.

Εγώ το έχω το αμάξι 2 και κάτι χρόνια και το αμάξι εχει κάνει 27000 και κάτι χιλιόμετρα.
Και γώ σαν τον Γελαδι του φέρομαι νορμάλ ως επι το πλείστον. Στην εθνική με ούριο άνεμο κατηφόρες κτλ το κοντεράκι του μου έχει δείξει 215!!!!! όσο κι αν φαίνεται κουφό. Το έχω πάει αρκετές φορές με 200. Λάδι δε μου χει ζητήσει το άμοιρο ούτε φαίνεται να χει κάψει ως τώρα αν και όπου να ναι θα το πάω για service.

όσο για το τι να προσέξεις εγώ θα έλεγα να έλεγχες τη λειτουργία της οροφής, τη μηχανή του, και επίσης να το ψάξεις απο θέμα τρακαρίσματος ώστε να σιγουρευτείς οτι όλα είναι καλά. Το οτι στο πουλάει 45αρης δε λέει τίποτα, μπορεί να ήταν ανήσυχο νιάτο και να το χει σκίσει το αμάξι. Απο εξτρά ο τύπος του έχει προσθέσει τίποτα?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3676 από Γελάδι
coo έγραψε:

Από εξοπλισμό τί έχει πάνω; Γιατί αν ενδιαφέρεσαι για after market εξοπλισμό μπορείς να βάλεις πολλά αλλά δε μπορείς όλα...
Όπως και να έχει είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς το αυτοκίνητο... Απλά να γνωρίζεις ότι είναι cruiser το αυτοκίνητο, δεν είναι ...hot wheels ¨οσον αφορά τις επιδόσεις. Η μαγεία του είναι αλλού, όχι στις προσπεράσεις και τις κόντρες... :agree:

Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο 1.6 είναι αξιοπρεπής! Δεν κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο από τις επιταχύνσεις, σε καμία περίπτωση... Αλλά για τον ρόλο του, είναι καλός!

Μήτσος

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3677 από phoenixgrg
φυσικα και εγω ειμαι τετοιος οδηγος για αυτο και το περνω για την απολαυση τηςδιαδρομης.εχει δερμα στο τιμονι και το λεβιε προβολεις ομιχλης χειρηστηρια στο τιμονι διζωνικο κλιματισμο esp νομιζω ειναι τα βασικα.μετα καλα πρωτα απο ολα θελω απο το ebay να παραγειλω κατι νικελακια που εχω δει εδω στο φορουμ. και μετα οπως διποτε ενα καλο μηχανημα για ηχο με gps tv tunner mp3 usb κτλ. και μετα βλεπουμε.

• leftin3d
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3679 από leftin3d
Απαντήθηκε από leftin3d στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Πολυ καλα το βρηκες παντως, εγω πρην κατι μερες που ειχα κοιταξει το φτηνοτερο που ειχα δη ηταν στα 21000.
Αντε με το καλο να το παρεις.
Δεν εχω να συμπληρωσο κατι σε αυτα που εχουν πει τα αλλα παιδια στο τι να προσεξεις.

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3680 από phoenixgrg
μπα τιποτα δεν εχει βαλει:p .ξεχασα να αναφερω οτι ειναι το χρωμα του μπεζ που μου αρεσε παρα πολυ αν και ειμαι οπαδος του μαυρου οταν το ειδα επαθα πλακα για αντιλιακες μεμβρανες τι χρωμα λετε να του ταιριαζει εχει βαλει κανενας η δεν του πανε αυτου του αυτοκινητου επειδη ειναι καμπριο

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3681 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Να μη σε επηρεάζω με το ηχοσύστημα,,,,, αλλά επισκέψου και την ενότητα ηχοσυστήματα, εκεί θα βρείς πολλές επιλογές που ίσως σε ενδιαφέρουν.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3693 από thanosk6
Απαντήθηκε από thanosk6 στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Οσο για το λάδι θα ήθελα να ενημερώσω και εγώ τον φιλο μας οτι δεν υπάρχει τέτοι θέμα.Έχω και εγώ το 1.6FSI και εχώ κανει 25000km και ποτέ δεν είδα τέτοια τον δείκτη λάδιου να έχει κατέβει!!!

H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3695 από Coo
phoenixgrg έγραψε:

για αντιλιακες μεμβρανες τι χρωμα λετε να του ταιριαζει εχει βαλει κανενας η δεν του πανε αυτου του αυτοκινητου επειδη ειναι καμπριο

Έχει βάλει ο Κώστας (Halkis_13) σε μαύρο, στείλ' του ένα pm να σε κατατοπίσει σχετικά. Έχει βάλει της 3Μ μεμβράνες, ..

Όσο για τα νικελάκια, αν σκέφτεσαι για τη μάσκα μπροστά μπορείς να συμμετάσχεις στην ομαδική αγορά που θα κάνουμε εδώ με τα παιδιά, άν αναφέρεσαι στο νίκελ στο πόρτ μπαγκάζ,καθρέφτες,εσωτερικό, το ebay είναι σχεδόν μονόδρομος....

Δημήτρης

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3702 από phoenixgrg
Φιλε μαλλον θα μπω στην παραγγελια αρκει να το παρω την τριτι θα παμε μαλλον σε ενα συνεργειο της vw να το ελενξουν και αν ολα ειναι οκ θα μπω στο θεμα να ενημερωσω.μακαρι να πανε ολα καλα.....και μετα το ebay θα φαει πολυ ψαξιμο χωρις ενοοειται να το κανω καρναβλι γιατι εχω δει κυριλε αμαξια που λες απλα γιατι το εκανες ετσι.

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3709 από phoenixgrg
Καλα παιδια εχω τρελαθει με το αυτοκινητο ειδα πριν εναν με ena eos tsi σε ενα περιπτερο και μονο ανακριση δεν του εκανα :gun: για το αμαξι μεχρι να το παρω αν συναντησετε κανεναν και σας ρωταει για το αμαξι εγω θα ειμαι :p :lol:

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3710 από Γελάδι
Αν δώσεις παράταση στην αγορά σου, μπορείς να έρθεις 15 Μαρτίου στο Olympico!! Έχω ακούσει ότι θα είναι πολλοί από δαύτους τους άτιμους καμπριολάκηδες και θα κάνεις πολλές ανακρίσεις!!! :PPP :PPP

Μήτσος

Περισσότερα
16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #3904 από halkis_13
Απαντήθηκε από halkis_13 στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
coo έγραψε:

phoenixgrg έγραψε:

για αντιλιακες μεμβρανες τι χρωμα λετε να του ταιριαζει εχει βαλει κανενας η δεν του πανε αυτου του αυτοκινητου επειδη ειναι καμπριο

Έχει βάλει ο Κώστας (Halkis_13) σε μαύρο, στείλ' του ένα pm να σε κατατοπίσει σχετικά. Έχει βάλει της 3Μ μεμβράνες, ..

Όσο για τα νικελάκια, αν σκέφτεσαι για τη μάσκα μπροστά μπορείς να συμμετάσχεις στην ομαδική αγορά που θα κάνουμε εδώ με τα παιδιά, άν αναφέρεσαι στο νίκελ στο πόρτ μπαγκάζ,καθρέφτες,εσωτερικό, το ebay είναι σχεδόν μονόδρομος....

εχω το 1.6 fsi.από λάδι κανένα πρόβλημα..έχω κάνει 22.000km.Τις αντιλιακές μεμβράνες τις έβαλα περισσότερο για θέμα αισθητικής..το αυτοκίνητο αγριεύει σε λογικά πλαίσια..Επίσης απο σχετική εμπειρία ειναι χρήσιμες το καλοκαίρι και ιδίως αν το αυτοκίνητο έχει δερμάτινα..εγώ έβαλα 3Μ την μεσαία σκάλα..

σου παραθέτω Photo

[url] rapidshare.com/files...l [/url]
[url] rapidshare.com/files...l [/url]

KONSTANTINOS

• sdv
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5810 από sdv
Απαντήθηκε από sdv στο θέμα Απ:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Και εγώ τα ίδια με τον φίλο μου τον Δημήτρη-Γελάδι θα σου πω.Και εγώ έχω 68000 χλμ και το έχω 25 μήνες.Μην φοβάσαι.Απλά προχώρα

• phoenixgrg
  • Συντάκτης θέματος
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5852 από phoenixgrg
ργησες το εχω φιλε στην κατοχη μου ηρθα και στην συναντηση αφου:clap: .παντως αν το διαβασει αλλος και ενδιαφερετε για το αμαξι δεν θα πω τιποτα αλλο παρτε το με κλειστα ματια καινουργιο η used ειναι ολα τα λευτα δεν παιζεται στην κατηγορια του απλα:ole:

Περισσότερα
16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5861 από Coo
:agree:

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi