Αγορα μεταχειρισμενου EOS

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80839 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS

Corbil έγραψε:

denkar13 έγραψε: Σε θεματα επιδόσεων εχει τρελή διαφορά και αξίζει τον κόπο κατα την γνώμη μου.τρέμω και μονο να φανταστώ πως είναι ενα τοσο βαρυ αμάξι με 115 αλογα ατμοσφαιρικά.

Μη σε πιάνει τρέμουλο my friend δεν είναι τόσο του θανατά τα 1600αρια.....άλλον εδω μέσα(γνωστός τεντυμποϋς) τον έπιασε τρέμουλο όταν του είχε κολλήσει ενα τέτοιο στον προφυλακτήρα του, κάτι παλιές καλές εποχές όταν καναμε όμορφα ταξιδάκια.

Καλα σιγουρα πας ανετα τα ταξιδια σου κλπ δεν είπα αυτό αλλα σίγουρα θα εχει πολυ μεγαλη διαφορα με το 160αρι σε ανεση.

Θοδωρή νομιζω οτι τα 13 που λες ειναι ονειρο θερινης νυκτός...Και λόγο χλμ δεν θα το παρει κανείς...Κράτα το και λιώστο :D
Παμε για υβρίδιο!!!!

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80840 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Το παιχνίδι είχε γίνει μεταξύ 1600αρη cc και 122αρι. Ο 122αρης παρόλες τις "αναπνευστικές" υποβοηθήσεις στην γκαρνταρόμπα του, τρόμαξε να βγει λάδι.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80841 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Διονύση εσένα μπορεί να σου φανεί και παλτο το αμαξι σου οπως ήταν πριν το πρόγραμμα. χαχαχα χαχαχα :PPP :PPP

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80842 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Ενταξει παντως για να ειμαστε δικαιοι προφανως μπορει ενα αμαξι και με πολλα χμ λογω χρηστη να ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο καποιο αλλο με τα μισα χμ, ωστοσο νομιζω συμφωνουμε οι περισσοτεροι οτι οσο πιο πολλα τα χμ τοσο πιο πιθανο να εχει μεγαλυτερες φθορες απο το δερματινο σαλονι, τα αμορτισερ, τα φρενα, τα σχοινακια της οροφης κλπ και ξερουμε ολοι τη μανουρα και κστος ειναι να φτιαξεις σαλονι και ταπετσαρια οροφης για παραδειγμα. Οσο για τις τιμες δε το συζητω οτι ειναι πολυ χαμηλες σε σχεση με την αγορα αλλα οταν πραγματι βλεπεις με μια απλη ματια 160αρια με 40000χμ στα 13 χιλιαρικα συζητησιμη... αυτο σε περιοριζει πολυ, τυχερος ειναι αυτος που θα πεσει σε γνωστο που ξερει το αμαξι και τον χρηστη και δεχεται να πληρωσει παραπανω ακριβως γιατι ξερει τι παιρνει.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80843 από gumbal
Απαντήθηκε από gumbal στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Για να σας αναφέρω και την προσωπική μου εμπειρία, είχα σε αγγελία το δικό μου EOS 160αρι 2009 με full extra και μολις 29000 χλμ!!!!(πραγματικά γιατί ήταν 2ο αμάξι και υπήρχε και μηχανή), το είχα στα 14500 και δεν χτυπαγε τηλέφωνο για πόσο καιρό... κανα 2 που πήραν έδιναν μέχρι 10000-11000 χιλιαρικα. Και τελικά το έδωσα αρχές 2015 στον έμπορο που πήρα το καινούργιο αμάξι για 12500 (και ήμουν και ευχαριστημένος)...
Τώρα η πιθανότητα να δώσετε ένα αμάξι με 200000+ χλμ στα 13-15Κ είναι μάλλον μηδαμινή...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80844 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS

gumbal έγραψε: Για να σας αναφέρω και την προσωπική μου εμπειρία, είχα σε αγγελία το δικό μου EOS 160αρι 2009 με full extra και μολις 29000 χλμ!!!!(πραγματικά γιατί ήταν 2ο αμάξι και υπήρχε και μηχανή), το είχα στα 14500 και δεν χτυπαγε τηλέφωνο για πόσο καιρό... κανα 2 που πήραν έδιναν μέχρι 10000-11000 χιλιαρικα. Και τελικά το έδωσα αρχές 2015 στον έμπορο που πήρα το καινούργιο αμάξι για 12500 (και ήμουν και ευχαριστημένος)...
Τώρα η πιθανότητα να δώσετε ένα αμάξι με 200000+ χλμ στα 13-15Κ είναι μάλλον μηδαμινή...

O εμπορος δεν θα το πουλησει κι'αυτος με τη σειρα του τουλαχιστον 14000?

Νikitas TSi

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80845 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Οχι απαραιτητα Νικητα, αυτος εχει ηδη βγαλει το κερδος του απο αυτο που πουλησε...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80846 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Re:Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Οι έμποροι δεν πάνε για τόσο μεγάλες απαιτήσεις....αντε να βγάλουν κανα 500αρικο και στην καλύτερη κανα 1000αρικο. Εκτός πια και αν είναι ΤΟ όνομα στην αγορά που εκει και πέρα πουλάει πια το όνομα.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #80847 από gumbal
Απαντήθηκε από gumbal στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
TO ειδα λιγες μέρες μετά σε αγγελία και το εδινε 13200...Επειδή παρακολουθούσα την αγγελία, έμεινε για 20 ημέρες. Πωλήθηκε πολύ γρηγορα μόνο και μόνο επειδή έδινε και 6 μηνες εγγύηση (και φανταστειτε ότι ειχαν βγάλει τα φιμέ και μάλλον και το πρόγραμμα γιατι δεν το ανέφεραν στην αγγελία)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #81294 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
To Eos ξεκινησε να παραγεται το 2006,δηλαδη εδω και μια δεκαετια.
Στην 10ετια εχω διαβασει πως ληγουν οι αεροσακοι και οι προενττηρες,θελει αντικατασταση ο πυροκροτικος τους μηχανισμος.
Εχετε κατι υπ'οψιν σας οι πιο διαβασμενοι;

Νikitas TSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #81301 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS

Δημήτρης

Περισσότερα
8 Χρόνια 10 Μήνες πριν #81302 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
.....καααααααααι τι κοστίζει η αντικατάστασή τους? Αλλο ένα Eos?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82814 από panagis
Απαντήθηκε από panagis στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Καλημέρα και απο μένα παιδια
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα πολυ να ερθω στην παρέα σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα ΕΟS και βρίσκομαι ανάμεσα σε 2 εκδόσεις. Την εκδοση του 2010 και την εκδοση του 2009.Γενικά ειναι αρκετά μεγαλες οι διαφορές τους στην τιμή και δεν ξέρω για ποιο λόγο. Τελικά εχετε να μου προτείνετε κάτι και τι πρεπει να δω και γιατι θα ηταν καλύτερο να επιλέξω κατι απο κάτι άλλο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82815 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Σίγουρα καλύτερα του 2010.Εχει νεο καντράν και Climatronic.
Επίσης για ποιον κινητήρα μιλάμε;

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82816 από Goudis
Απαντήθηκε από Goudis στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Και για τι διαφορά στην τιμή μιλάμε;
Και για τι χιλιόμετρα;

Καλό το κλίμα και το καντράν αλλά μην τα πληρώσει κ χρυσάφι.. ;) ;)

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82817 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Άσε που το climatronic μπορεί να το βάλει ο ίδιος αργότερα με μια 100αρα ευρώ το πολύ...

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82818 από denkar13
Απο χρόνο σε χρόνο όμως γενικά έχουν κάποιες διαφορές.Το λεω με το σκεπτικό οτι μπορει να ειναι κάτι που δεν το ξέρουμε.Οπως για τους αεραγωγούς που εχω διαβάσει εδώ οτι οι πρώτοι είχαν τρίξιμο κλπ.
Το καντράν ειναι πολύ πιο ωραίο στο 10 λόγο του φωτισμού και της μαύρης οθόνης.
Σίγουρα μόνο για αυτό δεν αξίζει 1000€ π.χ .Επίσης κοίτα αν ειναι απο Νοέμβριο και μετά του 2010 έχει τέλη βαση ρύπων και ειναι κοντα στο 300άρι,απο 255€ που ειναι στα προηγούμενα 1.4.

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82825 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Ενοείται πως πρίν αποφασίσεις ποιας χρονολογίας θα είναι το αμάξι, θα πρέπει να εξετάσεις ενδελεχώς την εως τώρα συντήρηση του αυτοκινήτου,τη στεγανότητα της οροφής, τα χλμ, την εκδοση που θες να αγοράσεις πχ 160 αλογα, 122 αλογα κτλ, και έπειτα έρχονται όλα τα υπόλοιπα όπως το καντράν το climatronic κτλ.....

P.S Climatronic (αυτοματο διζωνικό κλιματισμό δηλαδή) παίδες έχει και το δικό μου που είναι μοντέλο 07, δε νομιζω ότι στην Ελλαδα ήρθαν ποτέ Eos με manual a/c καθώς πρέπει να ήταν στον standard εξοπλισμό. Πάει καιρός βέβαια απο τότε και ίσως κάνω λάθος.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82826 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS

Corbil έγραψε: P.S Climatronic (αυτοματο διζωνικό κλιματισμό δηλαδή) παίδες έχει και το δικό μου που είναι μοντέλο 07, δε νομιζω ότι στην Ελλαδα ήρθαν ποτέ Eos με manual a/c καθώς πρέπει να ήταν στον standard εξοπλισμό. Πάει καιρός βέβαια απο τότε και ίσως κάνω λάθος.

Όντως έτσι είναι. Μόνο νοικιάρικα είχαν έρθει με a/c..

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82827 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Αγορα μεταχειρισμενου EOS
Φαντάζομαι ότι ο denkar13 εννοούσε το νέο climatronic που εμφανίζει κ πληροφορίες στην οθόνη πολυμέσων, εγώ αυτό κατάλαβα. Το οποίο έβγαινε από τα τέλη 2009 νομίζω μέχρι το 2014, όπου αντικαταστάθηκε από ένα ακόμη νεότερο με σχεδιασμό παραπλήσιο του αρχικού.

Τώρα, για να μην ξεφεύγουμε κ πολύ από το θέμα, κ γω είμαι της άποψης, σε μεταχειρισμένα πρώτα κοιτάς την λειτουργική κατάσταση και συντήρηση που έχει γίνει και έπειτα τον έξτρα εξοπλισμό.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82828 από denkar13
Αυτο που λέει ο Dragofighter εννοώ.
Σίγουρα δεν θα πάρει κάτι αν δεν το τσεκάρει οτι ειναι σωστό καθόλα ;)

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Συντονιστές: nikitas tsi