μεγαλος προβληματισμος............................

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58618 από PETROS
βρισκομαι σε μεγαλο προβληματισμο τελευταια. :ehhhh:
μετα απο 5 χρονια με το eos μου,εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα την πωληση και αντικατασταση του. σε καμια περιπτωση δεν μπορω να πω οτι το βαρεθηκα,οτι το συνηθισα... ναι. επισης πιστευω οτι το εφτασα σε ενα σημειο που δεν θα ηθελα να του προσθεσω κατι(ελεγα για Κ04,αλλα το βρισκω υπερβολη). απο την αλλη,καθε φορα που το οδηγαω,ειδικα τωρα που ανοιγει και ο καιρος,το μετανιωνω. οταν βρισκω και λιγο δρομο και το ανοιγω(λογω συχνων διαδρομων στην εθνικη)το μετανιωνω ακομα περισσοτερο :eos: . αλλα οπως λεει και μια κοινοτυπια ''η καρδια λεει οχι και η λογικη ναι''. και αυτο γιατι σκεφτομαι,οτι οπως ειναι η υπαρχουσα κατασταση στην Ελλαδα :tsantila: και οπως προβλεπεται να εξελιχθει,αν δεν το πουλησω τωρα,αργοτερα θα πρεπει και να πληρωσω για να το παρει καποιος,λογω κυβικων φυσικα. ακομα και τωρα δηλαδη το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να βρω καποιον αγοραστη,ακομα και αν το χαρισω. σε κανενα χρονο θα ειναι πιστευω σχεδον αδυνατο.
και αν το αποφασισω,τι τιμη να ζητησω για να εχω ελπιδες? (μη γραψει κανεις 100ευρω :hahaha: )

Πέτρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58621 από sferidis
Απαντήθηκε από sferidis στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Ακολουθησε την καρδια σου φιλε μου.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 2.0FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58622 από mdsars
Απαντήθηκε από mdsars στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Αν κρίνω απο τιμές που κοιτούσα χθες στο Ίντερνετ απο διάφορα αμάξια δυστυχώς θα πρέπει να είσαι έτοιμος να πέσεις πολυ απο κάποια επιθυμητή τιμη. Θα μπορούσε κάποιος να σου πει επίσης ότι έχεις κάνει και πολλές μετατροπές και άλλες π@π@ριες για να ρίξει την τιμη. Ειλικρινά Πετραν δεν ξέρω αν αξίζει να το δώσεις. Έπειτα εξαρτάται και το τι θέλεις να πάρεις ; Κάτι καλύτερο παρόμοιο η κάτι πιο οικογενειακού προφίλ ; Αν ειναι για πιο οικογενειακό κράτα το βγάλε πινακίδες και οπότε γουστάρεις cabrio ξαναπαρτες και κανε για καλοκαίρι τα γούστα σου. Προσωπική άποψη πάντα.
Γιατι υπερβολή το Κ04 ;

Σπύρος Black (soon to be something else than just black) EOS 2.0 TFSI

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58623 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Φίλε Πέτρο νομίζω ότι ήδη είναι αργά. Είναι αργά για όλους μας και ακόμη περισσότερο για τα δίλιτρα. Απλά να σου πως ότι Porsche Cayenne πωλείται 11.000 και το παίρνεις και με 9.000. Γνωστός μου προσπαθεί να πουλήσει ένα ML350 εδώ και μήνες χωρίς αποτέλεσμα. Αυτοκίνητο περίπου 100.000 το δίνει 30-35.000 και δεν χτυπάει τηλέφωνο. Για μένα αυτή τη στιγμή πουλάς μόνο αν έχεις πρόβλημα επιβίωσης ή αν έχεις τόσα πολλά λεφτά που δεν σε νοιάζει. Αν δεν είσαι σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες νομίζω ότι πιο φρόνιμο είναι να το κρατήσεις. Μην ξεχνάς ότι το έχεις κάνει όπως γουστάρεις...

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58624 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Πετράν θες απάντηση?
Αν σε παρηγορεί αυτο που θα σου πω, το δικό μου το έχω βάλει για πώληση. Αν πάρω αυτά που ζητάω πάλι Eos θα έπαιρνα (με την υπάρχουσα πάντα κωλοκατάσταση). Απο την άλλη έχω ρίξει τόση δουλειά πάνω στο αμάξι, και τόσα χρήματα για τις ανέσεις που θέλω που αυτό από μόνο του τείνει να είναι ανασταλτικός παράγοντας για την κάθε μου κίνηση. Ποιο πολύ το έβαλα για να δω τι ψάρια μπορεί να πιάσει και λιγότερο για να το ξεφορτωθώ.
Η δική μου καρδιά λέει σίγουρα όχι, αλλά μόλις το πιάσω στα χέρια μου και πατήσω το μαγικό κουμπάκι συμφωνεί και η λογική στο όχι.
Τώρα τι να σου πω για την τιμή. Να σου πώ οτι τα δίλιτρα τα δίνουν 9 και 10 χιλιάδες? Το ξέρεις. Να σου πω βάλτο 20 και να χάσεις 30?, γιατί μ αυτά που έχεις κάνει ως τώρα θα χεις ξεπεράσει το 50άρικο. Αξίζει? Αν το αγαπάς ακόμα και δεν το βαρέθηκες άκου την καρδιά σου.
Κρυφός μου πόθος και πάλι αν θέλουμε να υπερισχύσει η λογική της 5αετίας (αν και πάλι θα χάσουμε πάρα πολλά λεφτά) θα είναι και θα είναι μια 3αρα BMW cabrio. Αν πάει καλά η δουλειά, αν πέσουν τα τεκμήρια, άν πέσουν τα ασφάλιστρα, αν πέσουν τα τέλη, αν θα είμαστε καλά.
Μέχρι τότε και όταν κι αν φτιάξουν όλα τα παραπάνω, η συγκίνηση που μου προσφέρει αυτό το αυτοκινητάκι θα υπερισχύει πάντα της λογικής του να το σκοτώσω.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58625 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Τα παιδιά έχουν δίκιο έχεις ρίξει τόσα λεφτά πάνω + όσα το αγόρασες που δε προκητε ούτε κατά διάνοια να πάρεις ούτε το ¼ πίσω. Ο καθένας μας το αμάξι του το έχει φτιάξει με μεράκι και κόπο ώστε να γίνει αυτό που είναι και δεν αξίζει να το σκοτώσεις. Ψάχνοντας τον τελευταίο καιρό την αγορά μεταχειρισμένου έχω απελπιστεί μιας και ψάχνομαι να δώσω ένα αυτοκίνητο . Προσωπικά εγώ έχω ξεπεράσει τα 100000χλμ σε 3,5 χρόνια και έχω σκοπό να το κρατήσω μέχρι να λιώσει.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58627 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
καταρχην ευχαριστω για το χρονο και τις απαντησεις. :friend:
το αυτοκινητο οπως προειπα δεν το εχω βαρεθει ακομα.κανει τα παντα και δεν με απογοητευει πουθενα.αν ειχα καποιο συγκεκριμενο προβλημα δεν θα το σκεφτομουν,απλα θα το εδινα.το σκεπτικο μου ειναι οτι καποια στιγμη θα θελω να το αλλαξω εκ των πραγματων ειτε γιατι το βαρεθηκα ειτε γιατι θελω καποιο αλλο.και τοτε θα ειναι πια αργα,αν δεν ειναι ηδη.φυσικα δεν περιμενω να πιασω κανενα σεβαστο ποσο,αλλα απο το τιποτα μετα απο 1-2 χρονια.... :ftoy:. υπολογιζω 12-15 αν βρω κανεναν ιδιωτη και κανενα 10αρι σε εταιρεια που τα στελνει στο εξωτερικο.
μακαρι να μπορουσα να το κρατησω για παντα και να επαιρνα και κατι αλλο αργοτερα,αλλα δεν εχω τη δυνατοτητα δυστυχως να κανω την προσωπικη μου ''συλλογη''.αν μπορουσα θα κρατουσα ολα τα τουτου και τις μηχανες που περασαν απο τα χερια μου.

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58628 από Coo
Εγω δε πρόκειται να σου πω να το πουλησεις ή όχι. Νομίζω κανένας εδώ μέσα δε μπορει. Αυτη είναι δικη σου απόφαση. Το Eos είναι ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο, δεν είναι ένα πχ coupe που αντικαθίσταται με κάτι άλλο και δεν καταλαβαίνεις διαφορα. Είναι ένα ανοιχτό αυτοκίνητο που σημαίνει ότι έχοντας οδηγήσει αρκετά χιλιόμετρα χωρίς οροφή σου έχει βάλει το μικρόβιο μέσα σου, γιατι ξέρεις πόσο απολαυστικό είναι. Προσωπικά δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερη οδήγηση απο ανοιχτή απογευματινή βόλτα ή ταξίδι έξω απο την πόλη με χαλαρή μουσικουλα, είναι το κάτι άλλο.
Απο την άλλη το ότι έχεις ένα αυτοκίνητο που παλιωνει και χάνει συνεχώς αξία και αυξάνει τα πάγια έξοδα του μέσω φόρων είναι και αυτο αλήθεια. Νομίζω λίγο πολυ απο όλους έχει περάσει η ιδέα της πώλησης. Άλλοι δεν το έκαναν άλλοι πούλησαν. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα και ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά δεδομένα.

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58631 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
μπηκες στην ''καρδια'' του προβληματος....
το γκαζι του δεν θα μου λειψει γιατι οτι και να παρω,παλι τερατακι θα γινει.
αλλα οι καλοκαιρινες βραδινες καμπριογυρες.... :perfect: !
μεγαλος προβληματισμος,οπως λεει και ο τιτλος :unsure:

(μηπως να παρω την ferrari california να τα συνδιασω ? :PPP )

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58632 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Καταλαβαινω οτι το αμαξι δεν το βαρεθηκες.
Σε πονανε ομως τα υψηλα τελη κυκλοφοριας,ο φορος πολυτελειας,το τεκμηριο,καταναλωση,χαμηλη τιμη μεταπωλησης κλπ.
Ολα συνδυαστικα.....
Εχεις σκεφτει αν γινετε να αλλαξεις μηχανη και να βαλεις την 1.4 με τα 160 ατια?

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58633 από Coo
Δε θεωρώ πρακτική ή έξυπνη αυτη τη λύση για πολλούς λόγους..

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58634 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Δεν νομίζω ότι τον πονάει κάτι από τα παραπάνω..
την κ@..α το κάνει ο άνθρωπος και γουστάρει κι αυτός κι εμείς που τον βλέπουμε...
Φαντάζομαι πως το μόνο που σκέφτεται είναι το ''αν δεν το δώσω τώρα δε θα φύγει ποτέ''
Πετράν όλοι το έχουμε σκεφτεί αυτό και ειδικά εμείς που οδεύουμε προς την εξαετία και βλέπουμε μπροστά μας την επταετία.
Η προσωπική μου άποψη είναι να το κρατήσεις, 10000 πιθανόν να μην τα πιάσει πια, οπότε σταμάτα να του ρίχνεις, κούτσα κούτσα μάζεψε τα 10000 και κράτα το για τα καλακαίρια και για να ξεκ@...νεις...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58635 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Σου προτείνω να βάλεις αγγελία με μια λογική τιμή και να δεις πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Εννοείται πως θα το δώσεις κοψοχρονιά αν το αποφασίσεις. Στη θέση σου θα το σκεφτόμουν πολύ.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58638 από PETROS
μια αγγελια σκεφτομουν να βαλω για να δω ποσα τηλεφωνηματα ''δεν'' θα εχω.... χαχαχα
κινητηρα αν του αλλαξω,βρισκω πιο πιθανο να του βαλω ενα V6... :hahaha:
προσωπικα πιστευω πως αν δεν το δωσω φετος,δεν θα το δωσω ποτε. :ftoy:
αλλιως δεν ειχα σκοπο να το αποχωριστω ακομα. :klaps:
απο την αλλη,τελευταια η μονη χρηση που του κανω ειναι τα ταξιδια πανω-κατω Αθηνα-Λευκαδα.εδω δεν το χρησιμοποιω και καθολου.εχω να παω καμπριαδα... ουτε θυμαμαι απο ποτε. :exm

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58639 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
για να σε παρηγορήσω πριν απογοητευτείς ..... εμένα δεν με έχει πάρει κανείς χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58640 από Coo
χαχαχα θα περιμένετε πολυ...

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58641 από PETROS
εχω ηδη μια προσφορα στα 8 και μια στα 10... :exm απο εταιρειες που τα στελνουν Γερμανια :wacko: ...
αλλα το λυπαμαι.... :klaps:

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58642 από Coo
Έν ψυχρώ δολοφονία... Don't do it!

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58643 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Mε 8000 δεν αγοραζεις ουτε μεταχειρισμενο yaris.
Kρατα το Πετρακη μου....

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58650 από PETROS
συμφωνω απολυτα...
αλλα ειναι η' αυτα η' το κραταω για παντα... :kotsana:

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58651 από thodoris
Απαντήθηκε από thodoris στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Αν το δώσεις στην ανακύκλωση για παλιοσίδερα πιο πολλά θα πάρεις. Όποτε κρατά το να το λιώσεις όσο πάει. Πιο κάτω από αυτό δε πρόκειται να φτάσεις.

1,4 TSI 2?? PS