μεγαλος προβληματισμος............................

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58681 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Εχεις σκεφτει να το ανανεωσεις,αλλα και να ανανεωθεις οπως να βαλεις μουρη απο το scirocco?
Θα γινει πολυ κακο λεμε.......

Για το τεμκηριο,αν εχεις περασει την πενταετια ειναι 6160.

Νikitas TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58684 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
προσωπικα η μουρη μου μου αρεσει πιο πολυ απο του scirocco.ετοιμαζομουν για μια πατεντιτσα μπροστα,αλλα μαλλον δεν θα γινει τελικα,αφου λεω να το δωσω.
(αυτο για το τεκμηριο καλο, :sostos: δεν το ηξερα...)

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #58894 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Κάποιο καιρό πριν, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σκεφτόμουν μήπως το πούλαγα και με μία διαφορά στην τιμή αναβαθμιζόμουν ως προς το Eos που θα είχα. Να το άλλαζα δηλαδή με κάποιο πιο καινούριο. Δεν το έκανα για διάφορους λόγους. Πλέον το έχω αποδεχτεί ότι το αυτοκίνητο αυτό θα μείνει στα χέρια μου για πάαααρα πολλά χρόνια ακόμη. Εννοείται ότι δεν κάνω άλλες τέτοιου είδους σκέψεις παρά μόνο τί μπορώ να κάνω για να το "φτιάξω" λιγάκι. Εννοώ από τις πατεντούλες που ανεβάζουμε εδώ με περιμετρικά φώτα, να το πάω για κανένα γυάλισμα που το τραβάει το... αμάξωμά του και τέτοια.

Είναι κρίμα να δώσεις αυτό το αυτοκίνητο με τόσα λίγα λεφτά. Αυτά τα λεφτά δεν είναι ούτε καν τα έξτρα τα δικά σου και ο κόπος σου να το φτιάξεις αυτό που είναι. Μην κοροιδευόμαστε τώρα!

Καταλαβαίνω ότι τα πάγια έξοδα είναι πολλά. Καθώς και η συντήρησή του. Πόσα ομως θα κέρδιζες (αν κέρδιζες) με το να το άλλαζες με κάποιο άλλο που μετά βίας θα πλησίαζε αυτό το δημιούργημα;

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #59355 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
Πετρο αν το θεμα σου ειναι τα τελη κυκλοφοριας,τεκμηρια και φοροι πολυτελειας μπορεις αν βρεις τον ''καταλληλο'' ανθρωπο να διατηρησεις τον κινητηρα σου και με με ενα χαρτζιλικι να κανεις υποκυβισμο.
Το χαρτι του ΚΤΕΟ θα σου ερθει με φαξ στο σπιτι.

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #59358 από Coo
.. Και να τα πληρώσεις 10πλασια όταν σε πιάσουν. Ευτυχώς που εμείς δεν σου συνιστάμε να κανεις κάτι μη νόμιμο.. (νικήτααααα... Χαχαχα)
Συνεχίζω να μη συμφωνω με την άποψη σου της πώλησης. Αν πράγματι το πρόβλημα σου ήταν τα τεκμήρια αν τα βάλεις κάτω τα λεφτά που θα έδινες να πάρεις κάτι παρόμοιο και να το τουμπανιάσεις, θα είναι τα τέλη κυκλοφοριας ή ο φόρος τεκμηρίου (αν δε βγαινεις) των επόμενων 10-15 χρόνων.
Αν το θέμα σου είναι αλλου, τότε πάσο.

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #59379 από kb.eos
Απαντήθηκε από kb.eos στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
To ειχα σκεφτει και εγω κάποτε να το πουλήσω έχοντας στην οικογενεια και ενα golf6 TSI μετα 160 πόνυ!! αλλα να κατι βλαβες (αρκετες) στον κινητηρα του tsi να η καψουρα για το eos ειπα τελος. Εφαγε ποδι το golf άνετα που με στεναχωρησε αρκετα και εμεινε το eos 2.0 fsi που δεν εχει κανει το παραμικρο κιχ! Το eos μου το επαιρναν και εμένα 9-10χιλ. Με τιποτα.... :tsantila: Εκει θα φυλάω 55 ευρω καθε μηνα για τα τελη κυκλοφοριας στο τελος του χρονου και θα κάνω το κεφι μου. Μονο η βενζινη πια τσιμπαει λιγο αλλα οκ τα 150πονυ θελουν σανό!!!! Επόμενο όνειρο eos 2.0 TDI αυτόματο!!!!!

Υ.Γ: (μπορεις αν βρεις τον ''καταλληλο'' ανθρωπο να διατηρησεις τον κινητηρα σου και με με ενα χαρτζιλικι να κανεις υποκυβισμο.
Το χαρτι του ΚΤΕΟ θα σου ερθει με φαξ στο σπιτι. )

Γίνεται αυτο.....

Περισσότερα
13 Χρόνια 7 Μήνες πριν #59380 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:μεγαλος προβληματισμος............................
το θεμα του ''δηθεν'' υποκυβισμου το ειχα σκεφτει και εγω,αλλα δεν εχω ορεξη για μπλεξιματα. :ooooops
το τουτου ειναι τζιτζι και το μονο που με κανει να θελω να το δωσω ειναι η σκεψη του ''τωρα η' ποτε''... :exm
δεν λεω βεβαια οτι δεν σκεφτομαι και τα αυξημενα παγια εξοδα του,τωρα που δεν εχω πια την καυ...α του καινουργιου.αλλα για τα 7500-8000 χιλιαρικα που μου δινουν οι μαντραδες δεν τους το χαριζω.
αν βρεθει κανενας αγοραστης :mpouxaxaxax βλεπουμε.

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61752 από Coo
Τελικά ΄τι έκανες Πέτρο;

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61758 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα μεγαλος προβληματισμος............................
προς το παρον αγορασα ξανα μια Ducati με τις οποιες εχω και τρελλλλλη πορωση (ασχετο)... GAMO!!!
το αυτοκινητο το εχω προς πωληση,αλλα οχι για χαρισμα.αν βρω καποιον με τον οποιο μπορω να διαπραγματευτω μια νορμαλ για την εποχη τιμη(και οχι αυτα που δινουν οι κλεφτες οι μαντραδες),θα το συζητησω...

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61766 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα μεγαλος προβληματισμος............................

PETROS έγραψε: προς το παρον αγορασα ξανα μια Ducati με τις οποιες εχω και τρελλλλλη πορωση (ασχετο)... GAMO!!!

Αν έχεις και Monster 900 θα συμφωνήσω μαζί σου! :shhhh:
Ωπς... Εκτός θέματος..

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61812 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα μεγαλος προβληματισμος............................
κοντα επεσες...
S2R.

Πέτρος

Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61813 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα μεγαλος προβληματισμος............................
Ομορφιές.. :)

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi