Αγορα Αυτοκινητου

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #81987 από giorgosbarkas
Απαντήθηκε από giorgosbarkas στο θέμα Re:Αγορα Αυτοκινητου
Το θεμα ειναι θα βρουμε εναν αγοραστη για το eos μου να το προσεχει και να το αγαπαει οπως εγω? Γειατι με 75000 που μου δεινουν οι εμποροι δεν τους το χαριζω με τιποτα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #81988 από denkar13
Απαντήθηκε από denkar13 στο θέμα Re:Αγορα Αυτοκινητου

dragonfighter έγραψε: Προβλήματα θα βγάλει ένα αμάξι αν δεν το προσεχεις. Έχω 130.000χλμ και το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε σχετικά με τον κινητήρα ήταν στους πολλαπλασιαστές. Ούτε καδένα ούτε αντλία νερού.

Για την καδένα συμβαίνει να αργήσει να βγεί αλλα πάντα βγαίνει .Για αυτο νομίζω όμως οτι με το νεο κιτ που εβγαλε η VW πριν 1-2 χρόνια και το δινει και πολυ φθηνα (γυρω στα 350€ με γραναζι μεταβλητού!) εχει λυθεί και δεν την ξαναβγάζει σαν πρόβλημα.

Για την αντλία νερού είσαι πολυ τυχερός!!!!

Αμα πας για μεταχειρισμένο δες για 1.8 Passat cc αν και εκεινο εχει 2 θέσεις πίσω...εχει μερικα 5θέσια αλλα νομίζω οτι ειναι πιο ακριβά επειδή είναι το επόμενο μοντέλο...
Πάντως αν σκεφτείς οτι ενα Golf mk6 πωλείτε παραπάνω απο ενα EOS με τον ίδιο κινητήρα δεν αξίζει με τίποτα να πάρεις γκολφ...

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 4 Μήνες πριν #81990 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:Αγορα Αυτοκινητου

giorgosbarkas έγραψε: Το θεμα ειναι θα βρουμε εναν αγοραστη για το eos μου να το προσεχει και να το αγαπαει οπως εγω? Γειατι με 75000 που μου δεινουν οι εμποροι δεν τους το χαριζω με τιποτα!

Γιώργο εμένα πάντως αν μου δίνανε 75.000€ μάλλον θα το έδινα για να πάρω ένα 2λιτρο τουρμπάτο eos για να βγάζω τα γούστα μου και ένα passat 1.6 tdi για την υπόλοιπη οικογένεια!!!!

Πλάκα κάνω! Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά με υγεία για όλους σας και τις οικογένειές σας καθώς και ασφαλή χιλιόμετρα!

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Συντονιστές: nikitas tsi