Εισροή νερού από παντού

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82407 από Riise
Απαντήθηκε από Riise στο θέμα Re:Εισροή νερού από παντού
Καλησπέρα και πάλι από εμένα.

Μετά από τις βοήθειες του φόρουμ κατά ένα 90% τα προβλήματα λύθηκανΚαθαρισμος υδροροών μπρος πίσω σιλικόνες τεφλον στα μπράτσα κτλ.

Σήμερα βρέχει από το πρωί αρκετά και ήταν μια καλή περίπτωση για να τεστάρουμε την οροφή!

Όλα καλά με μοναδικό αρνητικό μια μικρή ποσότητα νερού που δεν έπεφτε στο κάθισμα αλλά νοτιζε την επένδυση από το μπράτσο της οροφής!Μικρο μεν αλλά υπαρκτό όποτε αποφάσισα και ξήλωσα την επένδυση για να δω ακριβώς από που έρχεται.το νερό έρχεται από πολυ πίσω όπως θα δείτε και στις φωτό.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο ή απλά η υδρορροή εκεί είναι βουλωμένη κομμένη με συνέπεια καποια λίγα νερά να πέφτουν εκεί μέσα.οταν κατέβασα την επένδυση το νερό έσταζε από μια βίδα και προς στιγμήν σκέφτηκα ότι είναι λάσκαρισμένη η βίδα πράγμα που δεν ίσχυε.
Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82408 από Riise

Το νερό στάζει από την τελευταία βίδα αλλά θεωρώ ότι γλύφει από πιο πίσω

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82410 από angelakis
Απαντήθηκε από angelakis στο θέμα Re:Εισροή νερού από παντού
Δύσκολο γιατί τόσο μεσα δεν μπορείς να βάλεις "χερι"...
Δεδομένου οτι όπως λες εχεις ασχοληθεί και ελέγξει επιμελώς τις πιςω υδρορροές μόνο ενα σημείο μπορω να σου προτείνω ακόμη για έλεγχο.
Όπως βλέπεις και στη φωτο σου η υδρορροή εκει στο τελείωμα γωνιαζει λίγο και γίνεται σαν "ακορντεόν" δεδομένου οτι καθώς η οροφή ανοίγει σε φάση καμπριο τα μπράτσα της οροφης αναγκαστικά ανοίγουν - τραβιούνται λίγο προς τα έξω ωστε να μπορέσει να μπει στο χώρο αποθήκευσης.
Αν λοιπον σταματήσεις για λίγο την διαδικασία ανοίγματος σε εκείνο ακριβώς το σημείο (στο σημείο δηλαδή που τα μπρατςα άνοιγουν προς τα έξω ) θα μπορέσεις να ελέγξεις και το σημείο που περιέγραψα ως ακορντεόν αλλα και ενα μέρος ακομη της υδρορροής που παει προς τα πιςω.
Προσωπικά το εχω κάνει αρκετές φορες αλλα με αρκετή προσοχή να γίνει ο έλεγχος γρήγορα δεδομένου οτι δεν μπορείς να αφήσεις την οροφή σε αυτή τη θέση για παραπάνω απο μερικά δευτερόλεπτα για προστασία του μηχανισμού.
Ο χρόνος όμως που θα εχεις ειναι αρκετός για να μπορέσεις να κάνει ενα γρήγορο καθάρισμα ιδίως με ακροφυσίου πιεστικού αέρα.
Ιδανικά να εχεις μαζι σου κάποιον να σε βοηθάει στο άνοιγε κλείσε της οροφης ωστε να κερδίσεις χρόνο για το καθάρισμα.

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82412 από Riise
νομίζω ότι κάτι έχω βρει άλλα δεν είμαι και 100% ότι ωφείλεται από εκεί.Ψαχνοντας είδα ότι το υφάσμα που πατάει ή ηλιοροφή έχει ξεκολλήσει στην άκρη του και είχε φύγει τελείως από την θέση με συνέπεια να φτάσει και να στριμωχτεί στην υδρορροή!!!Αποτελεσμα να στραβώσει η υδρορροή όπως θα δείτε και στις φωτό.Είναι από την μεριά που έχω το πρόβλημα και ακριβώς από πάνω από εκεί που έσταζε.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν από αυτήν την υδρορροή που σας παραθέτω περνάει μεγάλη ποσότητα νερού γιατι νομιζω ότι με λίγο νεράκι παραπάνω και στα κανονικά της να ήταν θα μπάσει...

ΥΓ1 Δυστυχώς όταν με είχε "προειδοποιήσει" η ηλιοροφή (σ ένα άνοιγμα δυσκόλευτηκε) δεν το έψαξα σχολαστικά που βρισκόταν το εμπόδιο.

ΥΓ2 Καμια πατέντα να φέρουμε το λάστιχο στα κανονικά του;

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82415 από angelakis
Νομίζω αν βάλεις κόλλα στιγμής και το στενώσεις θα κολλήσει μια χαρά, αφού πρώτα βέβαια καθαρίσεις καλά τη βάση που θα πατήσει από κάτω. Όσο για το καναλακι απορροής ,σχήματος V , με ένα καλό καθάρισμα και λίπανση πιστεύω θα είσαι εντάξει.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Μου αρέσει": Riise

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82416 από angelakis
Τεντωσεις εννοούσα..
Πάντως πολύ βρομιά φαίνεται να έχει μαζέψει εκεί η περιοχή. .

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82417 από Riise
περιμένω το λαδακι από αμερική ένα μήνα τώρα για τα περαιτέρω και όντως η βρώμια είναι αρκετή.έβαλα ήδη κόλλα στιγμής και κόλλησε μια χαρά.Μια τελευταία ερωτηση για να μην περιμένω την επόμενη βροχή ποιος θα ήταν ο καλύτερο τρόπος να τεστάρω τη δουλειά που έκανα ;; νεράκι μ λάστιχο στις γωνιές; νεράκι γενικά;

Περισσότερα
8 Χρόνια 9 Μήνες πριν #82419 από pavlito
Απαντήθηκε από pavlito στο θέμα Re:Εισροή νερού από παντού
Με λάστιχο πιστεύω θα γίνει η δουλειά και ο έλεγχος που θέλεις. Και όχι πιεστικό εννοείται!

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

VW EOS 1.6 FSi Sportline Black Edition

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85059 από Antonis_R
Απαντήθηκε από Antonis_R στο θέμα Re:Εισροή νερού από παντού
Φίλε μου καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο λινκ για τον οδηγό στο 1ο ερώτημα; Έχω κι εγώ διαρροή πίσω απο το Α pillar και καθάρισα τα πίσω σωληνάκια/στόμια που βρίσκονται στο τέρμα απο τις ράγες απορροής της οροφής (αυτά που μπαίνουν στην είσοδο του A pillar εννοώ). Κάτι διάβασα για τεφλόν κλπ. Αν είναι εύκολο το λινκ θα το εκτιμούσα.

Περισσότερα
5 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85062 από gorinos
Απαντήθηκε από gorinos στο θέμα Re:Εισροή νερού από παντού
Γεια σου φίλε ! Το είχα και γω αυτό το πρόβλημα και το έλυσα με το καθάρισμα των πίσω υδροροών .

Περισσότερα
5 Χρόνια 1 Μήνας πριν #85071 από DhmhtrhsEOS
Απαντήθηκε από DhmhtrhsEOS στο θέμα Re:Εισροή νερού από παντού
Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει εγώ το έκανα!!

Συντονιστές: nikitas tsi