Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61264 από thodoris
Πριν κάνα 2 εβδομάδες είχα πάει στο συνεργείο του Κ. Τσουκουλερη όπου και συνεργαζόμαστε για αλλαγή λαδιών. Πήγα εκεί και από περιέργεια για τα θετικά σχόλια που άκουσα αλλά και γιατί ήταν κοντά στη δουλεία μου. Περά από την αλλαγή λαδιών του ζήτησα να μου κοιτάξει και λίγο τα τακάκια μιας και έχουν περάσει αρκετά χλμ από την τελευταία αλλαγή. Η διάγνωση του ήταν ότι τα μπροστινά ήταν παρά πολύ φαγωμένα και ότι θα άντεχαν για το πολύ 3000χλμ. και σύντομα θα μου άναβε λαμπάκι για αλλαγή :wtf??: . Χτες που βρήκα λίγο χρόνο πήγα το αυτοκίνητο στον πατέρα της Ι….. για να τα αλλάξω. Αυτό που είδε ήταν ότι τα τακάκια έχουν φαγωθεί μόλις στο μισό και να τα ξανακοιτάξουμε μετά το καλοκαίρι μήπως θέλουν τότε αλλαγή. Συνεπώς καλό θα είναι να μη θεοποιούμε τα εξειδικευμένα συνεργεία γιατί και αυτοί κάνουν εξίσου σημαντικά λάθει σε σχέση με τα εξουσιοδοτημένα.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61266 από Γελάδι
Μόλις τώρα το μεσημέρι ήρθα από εκεί. Έκανα το σέρβις των 105.000 αν και το είχα περάσει λιγάκι.

Όσο για τα τακάκια που λες κι εμένα μου είχε πει στα 92.000 ότι σύντομα θα ήθελαν αλλαγή. 'Εχω κάνει άλλα 18.000χλμ παρά κάτι ψιλά από τότε και τώρα σύντομα κάποια στιγμή θα τα αλλάξω. Λαμπάκι δεν μου έχει ανάψει ακόμη αλλά δεν θα τα αφήσω πολύ γιατί τα πίσω είναι πιο φαγωμένα από τα μπροστά. Πάντως σίγουρα δεν χρειάστηκε να τα αλλάξω τόσο γρήγορα όσο μου είχε πει το παλικάρι που δουλεύει εκεί.

Παίζει όμως ρόλο κάτι. Εγώ χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο και γράφω πολλά χιλιόμετρα σε ταξίδια. Δεν μπορεί να υπολογίσει ο άλλος ακριβώς το πόσο χρειάζεται για να φαγωθούν. Χώρια που συγκεκριμένα για τα τακάκια είναι κάτι που εύκολα τα τσεκάρεις εσύ ανά πάσα στιγμή! Ένα φακό θέλεις να τα δεις...

Η αλήθεια είναι ότι δεν θεοποιούμε κανέναν. Μόνο και μόνο όμως που υπάρχει μία "φωνή λογικής" στις τόσες μ#%*^#ες που ακούμε από τους "επίσημους" και το ότι πλήρωσα 25 ευρώ για ένα λιπαντικό σέρβις σήμερα εμένα μου αρκούν.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61269 από Γελάδι
Ορίστε... Με έναν σμπάρο, 2 τρυγόνια.
Έκανα και το σχόλιό μου για το σέρβις που έκανα!

Μήτσος

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61276 από thodoris
Γελάδι έγραψε:

Δεν μπορεί να υπολογίσει ο άλλος ακριβώς το πόσο χρειάζεται για να φαγωθούν. Χώρια που συγκεκριμένα για τα τακάκια είναι κάτι που εύκολα τα τσεκάρεις εσύ ανά πάσα στιγμή! Ένα φακό θέλεις να τα δεις...

Συμφωνώ απόλυτα! Όμως μια λάθος διάγνωση σε κάτι τόσο σημαντικό και απλό σίγουρα θα ωφελούσε καθαρά το συνεργείο γιατί θα τα άλλαζες άμεσα, και ο καταναλωτής δε θα είχε την πείρα να δει ποσό είναι φαγωμένα.

Ναι αλλά με το που τα ακουμπούσε κάτω και τα έβλεπες μισά, θα του τα έφερνες στο κεφάλι!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν θεοποιούμε κανέναν. Μόνο και μόνο όμως που υπάρχει μία "φωνή λογικής" στις τόσες μ#%*^#ες που ακούμε από τους "επίσημους" και το ότι πλήρωσα 25 ευρώ για ένα λιπαντικό σέρβις σήμερα εμένα μου αρκούν.

Για μια αλλαγή λαδιών που μπορείς να τη κάνεις και μονός σου συμφωνώ. Κάτι όμως πιο πολύπλοκο δε μπορεί να στο αναλάβει το εξειδικευμένο συνεργείο. Όσο για τα εξουσιοδοτημένα πιστεύω πως πρέπει να πέσεις στη περίπτωση και να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνεις τη δουλεία σου όπου και εδώ οι απόψεις διίστανται στο πιο προτιμάει ο καθένας

Αυτό είναι το κακό ρε Θοδωρή! Ότι πρέπει να κάνεις τεμενάδες για να συνεννοηθείς με κάποιον από τις αντιπροσωπείες. Θες γιατί νομίζουν ότι τους έχεις ανάγκη, θες διότι τρομοκρατούν τον κόσμο με την απώλεια της εγγύησης, θες γιατί είναι επίσημες αντιπροσωπείες και ότι και καλά ότι λένε είναι νόμος και καλά ξεμπερδέματα. Μπορώ να σου παραθέσω ένα καρο τέτοια!
Τώρα αν έχεις γνωστό σε αντιπροσωπεία κι εγώ μαζί σου! Πες τον μου να πηγαίνω κι εγώ! Άλλωστε δεν είμαι και συνήγορος του συγκεκριμένου συνεργείου, ούτε τζάμπα μου τα κάνει!
Οι αντιπροσωπείες ας με κλέψουν σε κάτι που δεν θα ξέρω τί γίνεται και θα με πιάσουν αδιάβαστο! Όχι να με κλέβουν και στα λιπαντικά σέρβις!!!
Τί βάζεις στοίχημα ότι στον οδηγό που ανέβασα με το πρόβλημα στην οροφή, όπου χρειάστηκε 2 σταγόνες λάδι και μισή ώρα δουλειά, αν το πήγαινα σε αντιπροσωπεία θα με είχαν ξεβρακώσει και απορώ αν ακόμη είχαν βγάλει άκρη! Θες να το δοκιμάσουμε;;; (Ρητορική ερώτηση...)

Μόνο αν θέλετε γραφτέ μου ποιος μου απάντησε για να είναι λίγο ξεκάθαρη η κουβέντα.

1,4 TSI 2?? PS
Powered by Revo Technik, APR Carbonio Intake, Θεόφιλος Exhaust 63,5mm & GFB DV+ T9355, I/C S3

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61280 από Corbil
Θοδωρή για να στο θέσω και αλλιώς.....Θεοποιείται και τονίζεται στο forum ποιο πολύ η σχέση τιμής-υπηρεσιών του Κου Τσακουλέρη από οποιαδήποτε αντιπροσωπεία, παρά η εμπειρία του, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι καλός μάστορας.
Εγώ προσωπικά με τις ως τώρα υπηρεσίες του στο αμάξι μου είμαι πολύ ικανοποιημένος και ακόμα ποιο ικανοποιημένος απο το τι έχω γλυτώσει σε χρόνο και χρήμα.

Οπωσδήποτε δεν υπάρχει λόγος εφ όσον είσαι δυσαρεστημένος απο αυτόν, να ξαναπάς το αυτοκίνητό σου εκεί. Το ότι προτείνει το club κάποια συνεργεία δε σημαίνει οτι ειναι μόνο αυτά και κανένα άλλο.
Η επιλογή είναι πάντα δική σου!

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61284 από Coo
Ένα ΓΕΝΙΚΟ σχόλιο

Εγώ δε νομίζω ότι θεοποιείται κανείς. Πάνω σε αυτό με καλύπτει ο Corbil.

Για να λύσουμε την όποια παρεξήγηση και να εξηγήσουμε τα -μάλλον όχι- ευκόλως εννοούμενα, όταν μιλάμε για συνεργαζόμενα συνεργεία (ή καταστήματα εξοπλισμού αυτοκινήτου, ή βουλκανιζατέρ, ή ..τυροπιτάδικα), μιλάμε για καταστήματα που απλά προσφέρουν μειωμένες τιμές στα μέλη του club. Ούτε συνέταιροι είμαστε, ούτε κάποια υποχρέωση έχουμε. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι διαλέγουμε τυχαία ή αφήνουμε να μας διαλέξουν τυχαία οι συνεργάτες - οι προσφορές που λαμβάνουμε συχνά για συνεργασίες είναι πολλές αλλά επιλέγουμε προσεκτικά. Όλοι αγαπάμε το αυτοκίνητό μας και προσπαθούμε για το καλύτερο ώς προς την aftermarket φροντίδα του. Και αυτό μοιραζόμαστε.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εμείς μπορούμε να παρέχουμε στο μέλος πιστοποίηση ISO για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, ούτε μπορούμε να διευθύνουμε την επιχείρηση του άλλου και να κάνουμε τους γενικούς επιβλέποντες ώστε να μην κάνει λάθος.

Όλοι επιζητούμε το καλύτερο, και στους δύσκολους καιρούς που περνάμε η αναλογία κόστος/υπηρεσίες μετράει πολύ. Το φόρουμ εξυπηρετεί την ανταλλαγή απόψεων πάνω στα συνεργαζόμενα καταστήματα, και τα όποια θετικά ή αρνητικά σχόλια είναι το ίδιο ευπρόσδεκτα ώστε να έχουμε όλοι μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Δεν κερδίζουμε τίποτα με το να "θεοποιουμε" ή να "καίμε" κάποιο κατάστημα. Λέμε τη γνώμη μας ή την εμπειρία μας και ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και το αυτοκίνητο του.

Ως σημείωση, εγώ προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο συνεργείο λόγω απόστασης. Υπάρχουν και άλλα συνεργεία που κάνουν καλύτερη ή χειρότερη δουλεία. Τα παιδιά που τρέχουν κατα καιρούς για να "κλείσουν" όλες αυτές τις παροχές σε όλα τα μέλη με δικό τους κόπο και έξοδα, το κάνουν αφιλοκερδώς, δεν έχουν κάτι να κερδίσουν. Ούτε κερδίζουν τίποτα με το να εξυμνούν τις υπηρεσίες του καθένα.
Αν κάποιος συνεργάτης κάνει κάποιο λάθος ή δεν αφήνει κάποιον ικανοποιημένο δεν είναι λάθος τους. Αν κάνει λάθος, κακό στη φήμη και την αξιοπιστία του είναι.Εν κατακλείδι, η επιλογή είναι στον καθένα.

Δημήτρης

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61286 από nikitas tsi
Kατα την ταπεινη μου γνωμη,εχοντας αλλαξει 5 αυτοκινητα,θα πρεπει τα τακακια οταν φθαρουν ως τη μεση να τα αλλαζουμε.
Αυτο δεν σημαινει οτι αν με ενα τακακι,ως το μισο της φθορας του καναμε 30000 χλμ,θα κανουμε αλλα 25000χλμ μεχρι να τα αλλαζουμε.
Το τακακι μετα την μεση εχει διαφορετικο κραμα μεταλλων πιο σκληρο και κανει δοντι στην δισκοπλακα στο πι και φι.
Γενικως αν εχουμε ξεπερασει τη μεση της φθορας του,μπορει να μας δωσει 3-4000 χιλιαδες χλμ αλλα μετα τρωει τη δισκοπλακα.
Και παντα κατα την γνωμη μου αφου επαιξα πολυ με τις μαρκες,κατεληξα οτι τα πιο καλα και ασφαλη ειναι τα εργοστασιακα.

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #61290 από vabatzis
Είναι γεγονός ότι στο συγκεκριμένο συνεργείο ορισμένες περιπτώσεις αντιμετωπίζονται "ελαφρά τη καρδία", ίσως γιατί είναι δυο άτομα και έχουν 10 πάνω από το κεφάλι τους, ίσως γιατί προσπαθούν να βγάλουν κανένα $ παραπάνω αντισταθμίζοντας τις χαμηλές χρεώσεις, ίσως παίζουν πολλά άλλα, δε προσπαθώ να δικαιολογήσω καμμία κατάσταση. Αυτό που θεωρώ ως ιδανική αντιμετώπιση είναι το να τους ακούμε σε ότι έχουν να προτείνουν, και από την άλλη να έχουμε μια κριτική στάση σε όσα λένε, ώστε να επιβεβαιώσουμε τα λεγόμενα τους. Ειδικά περιπτώσεις όπως αυτή του Θοδωρή είναι διαπιστώσιμες εύκολα.

Κανείς δεν είναι τέλειος παιδιά, απλώς στην παρούσα φάση, για κάποιους από εμάς, ακόμα και το service θεωρείται πολυτέλεια....όσο απαραίτητο κι αν είναι....

Βαγγέλης - 1.4 TSi

• Dionysis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61917 από Dionysis
έκανα και εγώ σήμερα το service των 30000κμ ! λαδάκια mobil 1 , φίλτρο βενζίνης (μου είπε κανονικά ότι αλλάζεται στα 60000 αλλά καλά εκανα και το άλλαξα) φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπίνας! αέρα δεν άλλαξα...λέτε να αλλάξω ? όλα έγιναν με 93 ευρώ ανταλλακτικά απέξω και 113 η εργασία μαζί με την κάρτα καυσαερίων ! όλα αυτά έγιναν στο Μπουρμά και έμεινα αρκετα ευχαριστημένος!

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
13 Χρόνια 4 Μήνες πριν #61921 από cdoum
φίλε μου μια που είναι και θέμα εδώ μέσα αλλαγή υγρών φρένων έκανες;;;πόσο καιρό το έχεις το εργαλείο;;3 χρόνια:;

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #64302 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα DIY - Αντικατάσταση Stop buffer

Γελάδι έγραψε: Κάτι έγραψα μόλις τώρα στο άλλο θέμα με την ευθυγράμμιση περί τεχνογνωσίας και τέτοια. Να λοιπόν, που επιβεβαιώνεται μέσα σε ένα λεπτό!

Το χειρότερο είναι ότι τα περισσότερα δεν είναι θέμα εμπειρίας ή εκπαίδευσης, αλλά θέμα κοινής λογικής και απλής σκέψης!Κρίμα γιατί οι τύποι δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα, αλλά περισσότερο δεν έχουν ούτε φαντασία!!!

Εύγε για την διόρθωση του προβλήματος! Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα πιο έντονα από παλιότερα, οπότε θα κοιτάξω να το διορθώσω.

Για να κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου θα σου απαντήσω λέγοντάς σου πως το forum αυτό όπως και κάθε forum έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που κάνουν το χόμπι τους αγαπάνε το αμάξι τους και διαβάζουν παντού και πολύ για να μάθουν αυτό που θέλουν να αντιμετωπίσουν. Από την άλλη τα συνεργεία και η κάθε αντιπροσωπεία έχει διαβαθμισμένα σε ιεραρχία στελέχη που άλλος έχει εκπαιδευτεί πολύ, άλλος ποιο λίγο, αλλά στην τελική δεν παύει γι αυτούς να είναι δουλειά και ρουτίνα, το αμάξι του καθενός που μπαίνει στο συνεργείο τους. Η δουλειά δε, γίνεται δυσκολότερη και χειρότερη όταν έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι για 1η φορά. Το συνεργείο πρέπει να ξεπετάξει έναν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων στη μέρα για να μπορέσει να δικαιολογήσει την ύπαρξή του. Άρα ο χρόνος γι αυτούς είναι πολύτιμος. Όλα τα υπόλοιπα που για εμάς φαντάζουν σημαντικά ίσως για αυτούς να είναι φύρα. Σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα θα σου θυμίσω την ταλαιπωρία που πέρασα με το RNS, (τα χειριστήρια στο τιμόνι που δε δούλευαν, το eject που δε δούλευε, το cc που κι αυτό δε δούλευε) και που τελικά με τη βοήθεια φίλων από δω μέσα καταφέραμε και κάναμε να δουλέψουν τα πάντα. Ο μάστορας στο τέλος και αφού του εξιστόρησα τι ακριβώς έκανα, μου είπε χαρακτηριστικά: όχι πως δε μπορούσα να το κάνω να δουλέψει, αλλά θα έπρεπε να παρατήσω τα 10 αυτοκίνητα για να ασχοληθώ με 1, πράγμα που δε γινόταν.

Συμερασματικά λοιπόν για να απαντήσω και στα λεγόμενά σου θα έλεγα ότι ναι.... υπάρχουν και άσχετοι μέσα στα συνεργεία, ναι... υπάρχουν και τεμπέληδες, ναι.... υπάρχει η έλλειψη φαντασίας και γνώσης για κάτι που πάει να αντιμετωπιστεί για 1η φορά....αλλά από την άλλη ο χρόνος είναι χρήμα και στη Ελλάδα ειδικά γι αυτούς ο πελάτης έχει πάντα άδικο. Άρα το χρήμα που πρέπει να βγει σε σύντομο χρόνο υπερνικάει τα δικά μας θέλω στις περισσότερες των περιπτώσεων.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
13 Χρόνια 1 Μήνας πριν #64304 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα DIY - Αντικατάσταση Stop buffer
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα όρεξη να συνεχίσω το θέμα, άλλωστε είμαστε εκτός θέματος, αλλά επειδή με προκαλείς θα απαντήσω όσο πιο περιληπτικά μπορώ.

Ο χρόνος είναι χρήμα γι' αυτούς. Μάλιστα.
Γι' αυτό όταν ο κόσμος πάρει καλά χαμπάρι ότι οι απειλές τους περί εγγύησης κτλ που ρίχνουν συνέχεια δεν στέκουν θα παίρνουν τα 3 (ευρώ την ημέρα...)

Η συμπεριφορά τους, τουλάχιστον με βάση την δική μου εμπειρία και νομίζω πολλών από εδώ μέσα όπως έχει αναφερθεί κατά καιρούς, είναι μέτρια έως κακή και πολλές φορές υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Προσπαθούν να σε πείσουν ότι η χαζομάρα που έκαναν ή το σωστό που ΔΕΝ ξέρουν πως να το κάνουν είναι αυτό που λένε. Κοινώς σε κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια σου. Γι' αυτό όλοι έχουν πάρει την κατρακύλα και έχουν περιοριστεί στο πως θα πουλήσουν κανένα αυτοκίνητο με χίλια παρακάλια. Και ο πάτος τους δεν έχει έρθει ακόμη.

Δεν γενικεύω, ούτε τα ισοπεδώνω όλα. Σίγουρα υπάρχουν και "φωτισμένοι" μέσα σε αυτή τη φύρα! (Γιατί αυτή είναι η φύρα και όχι τα αυτοκίνητα που πάμε για φτιάξιμο όπως λες, είτε θέλουν κάτι το μικρό σε κόστος, είτε κάτι περισσότερο και πιο χρονοβόρο). Αλλά, αν για να κάνεις μία δουλειά πρέπει να παρακαλέσεις, να κυνηγήσεις ή ακόμη και να απειλήσεις, τότε συγγνώμη φίλε μου, αλλά οτιδήποτε άλλο δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για μένα.

Μήτσος

Περισσότερα
12 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #65674 από lancelot
Καλησπέρα σε όλους,

Ανοίγω το θέμα ξανά μιας και ήρθε η ώρα να κάνω το σέρβις μου. Μετά από κάποια pm που έλαβα από παιδιά εδώ και ψάξιμο στο google βρήκα διάφορα συνεργεία όπως ο Filipeos,Pazaropoulos,Filosidis,Auto Net,Tsakoulieris,Karenta!

Στα περισσότερα το κόστος που μου εδωσαν (πρόκειται για Service των 30.000 χιλιομέτρων) είναι 240-250 ευρώ ενώ ο Tsakoulieris μου έδωσε 180 ενώ η Καρέντα στα 380 (και το auto-net στα 300€)

Πρώτη παρατήρηση είναι αν τελικά το πηγαίνει κανείς στην Καρέντα. Τρελή διαφορά τιμής, μου έκανε εντύπωση! Όπως και Auto-Net. Μιλάμε για 120 ευρώ πάνω ο 2ος και 200 ο πρώτος!!
Δεύτερη, διάβασα τα όσα γράφατε στο παρελθόν, είναι καλύτερα τελικά να πάρω μόνος το λάδι και να το πάω; Θα βγει πιο φθηνά δλδ;
Τρίτον, σκέφτομαι για Tsakoulieri αφού τα 60 ευρώ διαφορά είναι σημαντικά, αν και θα μου κοστίσει και λίγο να το πάω ως εκεί αφού μένω στα νότια προάστια.
Τέταρτον, εγώ τις τιμές της πήρα χωρίς να πω κάτι για το club, υπάρχουν επιπλέον εκπτώσεις;

Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση, πείτε μου φυσικά. Μου είπαν κάτι φίλοι, πως αν δεν βάλεις κάτι παραπανήσια φίλτρα που σου βάζουν, πάει και πιο κάτω; Είναι το πρώτο service που του κάνω, οπότε ίσως αυτά που γράφω ακούγονται αστεία, σόρυ :ouaaaaaaa

ΥΓ

Μου είπαν και για κάποιον Κατσαρέλια στην Ν. Σμύρνη, πήρα και εκεί , στα 170-180 μου είπε ( www.vrisko.gr/detail...j )

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

Περισσότερα
12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #65675 από thodoris
Για αρχή ρίξε μια ματιά εδώ με τις τιμές που έχουμε αναρτήσει για διαφορές αντιπροσωπείες και σέρβις. Απο εκεί και πέρα η συμβουλή μου είναι να πάρεις δικα σου λαδιά γιατι θα γλυτώσεις αρκετά. Για τη καρεντα δεν έχω ακούσει θετικά λόγια οπως και μακριά απο Φιλιπαιο γιατί εχω δυσάρεστη εμπειρία, αν θες ρώτα και στον Μπουρμά στον Αλιμο εχω ακούσει θετικό σχόλια γι αυτόν.

1,4 TSI 2?? PS