Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #26670 από Coo
Το πρώτο service το έκανα στο Κορωπι πριν από αρκετούς μήνες. Ένας από τους λόγους τότε ήταν και το οικονομικό σκέλος που παρά τα έξοδα (βενζίνη-διόδια) και πάλι ήταν η -κατα πολύ- συμφέρουσα κίνηση. Τώρα θα συμπέσει το service με το ταξίδι μου στη Λαρισα το Πασχα, υπάρχει κάποιος γνωστός εκεί που -θέλω να πιστεύω- θα με προσέξει. Αλλά από εδώ και πέρα η Αθηνα θα αποτελεί για μένα τη μονη λύση ακόμα και αν πρόκειται μόνο για να σφιχτει μια βιδα που λέει ο λόγος.

Δημήτρης

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #26673 από Magnum
Mήτσε την τάπα της βενζίνης πως την ανοίγεις;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #26679 από Coo
Ευτυχώς (κατα ένα παράδοξο τρόπο) ανοίγει κανονικά! Από ότι είδα χωρίς να είμαι 100% σίγουρος είναι δύο τα καλώδια που καταλήγουν στα κουμπιά τις πόρτας, προφανώς ξεχασαν το ένα από τα δύο. Ελπίζω δηλαδή να είναι όπως παρατήρησα δύο, γιατί αν είναι απλά ένα τύπου φίσας και δε δουλεύει το πορτ μπαγκαζ μέσω vagcom ή και εγώ δεν ξέρω πως θα τους πάρει και θα τους σηκώσει άγρια αυτή τη φορά γιατί είμαι πραγματικά εκνευρισμένος μαζί τους! :gun:

Καλύτερα για αυτό να συνεχιστεί εδώ για να μη χαλάσουμε το θέμα.

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27121 από Corbil
Cdoum (Χρήστο), τελικά πήγες για service στον Τσακουλέρη?
Πές μας τις εντυπώσεις σου

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• cdoum
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27139 από cdoum
καλησπέρα παίδες.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Τσακουλέρη και την ομάδα του για το δεύτερο σέρβις που έκανε στο εος μου.Πολύ προσεχτική δουλειά,εμπειρία στο αντικείμενο,φιλικές συμβουλές και καφεδάκι με κουβεντούλα και πολύ καλές τιμές...Ένα ευχαριστώ και στον πάνο για την εξυπηρέτηση..ραντεβού στο επόμενο σερβις :clap:

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27141 από Corbil
Χαιρόμαστε να ακούμε τέτοια ευχάριστα νεα απο τα μέλη μας.
Χαίρομαι που ο Κος Τσακουλέρης έκανε την προσφορά στο club μας και χαίρομαι επίσης που Χρήστο έμεινες ικανοποιημένος και σύ οσο και γω απο τις υπηρεσίες του.
Εαν θές στην ενότητα του ποσο κοστιζει το service μπορείς αναλυτικά να μας παραθέσεις τις εργασίες και το τι σου κόστισε.
Ετσι δίνουμε ενα μπουσουλα για ολους τους υπόλοιπους και την ευχέρεια, να συγκρίνουν όμοια πράγματα, και να αποφασίζουν καλύτερα για την επόμενη φορά που θα πάνε για service.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27145 από Coo
Corbil έγραψε:

Χαιρόμαστε να ακούμε τέτοια ευχάριστα νεα απο τα μέλη μας.
Χαίρομαι που ο Κος Τσακουλέρης έκανε την προσφορά στο club μας και χαίρομαι επίσης που Χρήστο έμεινες ικανοποιημένος και σύ οσο και γω απο τις υπηρεσίες του.

Το θέμα Corbilάκο είναι να έχεις συνεργάτες σωστούς, και όχι απλά να έχεις για να έχεις.. Και ο κ.Τσακουλέρης έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα εμπειρίας και εξυπηρέτησης για το αυτοκίνητό μας. :good:

Δημήτρης

Περισσότερα
15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #27149 από Corbil
Εγώ ειμαι πολυ ευτιχισμένος που τον βρήκα και χαίρομαι που μοιράζομαι την πληροφορία μαζί σας.
Όσων λοιπόν απο τα μέλη μας έχει λήξει η εγγύησή τους ας δοκιμάσουν, δεν εχουν να χάσουν τίποτα.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #28012 από Coo

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Κανόνισα από την άλλη εβδομάδα service στην αντιπροσωπεία της Λάρισας για τα 30,000.

Δημήτρης

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31079 από rallakias
Προχθες πηγα στην Καρεντα Πειραια (μονο επειδη ειναι διπλα μου) για να αντιμετωπισω ενα προβλημα τριγμων που πιστευα οτι προερχεται απο μηχανικο μερος και οχι απο λαστιχα.
Καταρχην το μαγαζι ηταν 3 και ο κουκος!Δεν λεω πηγα νωρις το πρωί της Δευτερας στις 9 αλλα δεν νομιζω οτι φταιει αυτο.
Κατα δευτερον ο αρμοδιος υπάλληλος ηταν πολυ φιλικος και εξυπηρετικος ,καναμε βολτα μαζι και μου ειπε οτι ο τριγμος δεν ειναι απο μηχανικο κομματι αλλα απο τις τσιμουχες.
Κατα τρίτον μου συνεστησε να χρησιμοποιω τακτικα ενα σπρεύ σιλικονης για να λυπαινω τα λαστιχα καθοτι το υγρο της VW (το οποιο του ειπα οτι αγορασα) επαρκει για μια μονο χρηση και τελος.
Κατα τεταρτον απο οτι καταλαβα ,στη συγκεκριμενη αντιπροσωπεία δεν το κατεχουν το θεμα με την οροφη του EOS.Κατι ελεγε οτι θα το στειλουν αλλου να το κοιταξουν το αμαξι.....δεν καταλαβα ακριβως.Το θεμα ειναι οτι απο οτι ειπε ,δεν μπαινει χερι στο μηχανισμο της οροφής και παναγια μου μη μας τυχει τιποτα .....
Τελος ζητησα να μου κανουν τα updates στον εγκεφαλο του κινητηρα (εχουν βγει τουλαχιστον αλλες 3-4 εκδοσεις λογισμικου απο οταν το αγορασα) και επειδη ειχα κανει προσφατα το ετησιο σερβις (που δεν ειχαν κανει ουτε τοτε τα updates) δεν κριθηκε οτι χρειαζεται να το ξαναψαξουμε.

Αποτελεσμα:
Για θεματα οροφής του EOS ,μην πάτε στην ΚΑΡΕΝΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.Καλα είπε ο νικητας οτι για την οροφη το κατεχει το αθλημα ο Γρατσιας ,αλλα ποιος ξεκιναει απο τον Πειραια να πάει στην Αγ.Παρασκευή?

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31081 από Corbil
Βασίλη,
κατα 1ον, το ότι ήταν 3 κι ο Cookos στο μαγαζί μάλλον τελικά σημαίνει πολλά.
κατα 2ον, δε φτανει να ειναι μονο ο υπάλληλος φιλικός αλλά θα πρέπει να κατέχει το άθλημα. Πηγαινε Γκρατσία να σου λύσουν τις ταπετσαρίες της οροφής και να σου σφίξουν τα ψαλίδια.
κατα 3ον, ποτέ μη χρησιμοποιήσεις στις τσιμούχες σιλικόνη, παρα μόνο krytox που περιέχει teflon, και το υγρό πες του οτι φτάνει για 3 ολοκληρομένες λιπάνσεις.
κατα 4ον, σωστά προφανώς συμπέρανες, και πρότεινε τους να πάνε κάποιον απο το προσωπικό στη Γερμανία για εκπαίδευση πάνω στο eos.

Μάλλον την γλύτωσες απο του χάρου τα δόντια που έφυγες απο αυτούς εκει αναίμακτα

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

• OR-EOS
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31084 από OR-EOS
καλην εσπερα λοιπον εγω κανω τα σερβις μου στην κορινθο στον κυριο καπαγεριδη απο το σερβις καθως και απο τις τιμες εχω μεινει ευχαριστημενος! οι τιμες βεβαια ειναι λιγο τσιμπιμενες αλλα τουλαχιστον σε αφηνουν να εισαι μεσ τα ποδια τουσ οταν κανουν το σερβις!Επισης η συμπεριφορα του καταστηματαρχη ειναι καλη σε σχεση με αλλους!τα ανταλλακτικα της βολκσβαγκεν το ξερουμε ολοι οτι ειναι στην τιμη τουσ λιγο αλμυρα σε σχεση με αλλες εταιριες αυτοκινητων!επισης για οσους με γνωριζουν εχω να τους πω οτι το εοσακι μου ειναι σε ακινησια λογω του σπασιματος βασης σασμαν!!!! Παιδια μην βαζεται καρφοτες τις ταχυτητες!Εδω ερχονται και τα καλα λογια για τον καπαγεριδη!!! μου το περασε στην εγγυηση!

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31101 από aceoscy
βασιλη για πες μας περισσοτερα για το update του εγκεφαλου

ΑΝΤΡΕΑΣ VW EOS TSI 2009

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31107 από rallakias
Για διαβασε εδώ:
www.vweos.gr/eosforu...7

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31126 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Προχθές ήμουν στον Γρατσία για την βιδούλα που είχα κόψει πιο παλιά και μέσα στο φανοποιοίο ήταν 5 EOS.Ετσι μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί τόσα πολλά και μου απάντησαν ότι πλέον τους φέρνουν απο όλη την Ελλάδα γιατί έχουν εξειδικευτεί στους τριγμούς της οροφής. Οπότε να σαςε φαίνεται μικρή η διαδρομή Πειραιάς Αγ.Παρασκευή. Θα μπορούσες να μένεις π.χ Ιωάννινα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31127 από djlgm
Jimmy LarisEOS έγραψε:

Προχθές ήμουν στον Γρατσία για την βιδούλα που είχα κόψει πιο παλιά και μέσα στο φανοποιοίο ήταν 5 EOS.Ετσι μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί τόσα πολλά και μου απάντησαν ότι πλέον τους φέρνουν απο όλη την Ελλάδα γιατί έχουν εξειδικευτεί στους τριγμούς της οροφής. Οπότε να σαςε φαίνεται μικρή η διαδρομή Πειραιάς Αγ.Παρασκευή. Θα μπορούσες να μένεις π.χ Ιωάννινα.

Δημήτρη σίγουρα το ένα που είδες είναι το δικό μου! Και με κάθε δίκιο να μαζεύονται εκεί τα EOS, αν κάνουν σωστά την δουλειά τους οι άνθρωποι θα πρέπει να το λέμε και να το ξαναλέμε!

Επί τη ευκαιρία, το δικό μου μάλλον θα το πάρω αύριο, το έφτιαξαν από όσο μου είπαν, αλλάχτηκε κάτι, θα ενημερώσω σύντομα για τις λεπτομέρειες...

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31169 από djlgm
Σήμερα Παρασκευή, μετά από 3 εβδομάδες υπομονής, παρέλαβα από τον Γρατσία το EOS μου, το οποίο είχα δώσει για τριγμούς. Συγκεκριμένα, είχα έναν ασυνήθιστο τριγμό μεταξύ παρπρίζ και αριστερής κολώνας, κάτι που ίσως μερικοί θυμάστε ότι είχα περιγράψει σαν τρίξιμο σε ...ξύλινο κατάστρωμα σκάφους!

Λοιπόν... έχω να ακούσω τόσο ήσυχο το EOS μου από την μέρα που το αγόρασα πριν δύο χρόνια!

Τα παιδιά κάνανε άψογη δουλειά, άξιζε με το παραπάνω η υπομονή 3 εβδομάδων! Έχω την εντύπωση πως μου το έπλυναν κιόλας! (Ηταν σχετικα φρεσκοπλυμμένο όταν το πήγα αλλά φαινόταν σαν να ξαναπλυθηκε!)

Οι εντυπώσεις μου από τον Γρατσία άψογες, τυπικότατοι και συνεπείς.

Και όσο αφορά τα EOS μας οι άνθρωποι επένδυσαν στο να στείλουν άτομα για εκπαίδευση, μόνο αυτό αρκεί!

Θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το αποτέλεσμα. Με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ το θέμα της οροφής, νομίζω θα σταματήσω να γκρινιάζω για κάμποσο καιρό τώρα!
(πρόλαβα και το έκλεισα το θέμα εντός εγγύησης που λήγει τον άλλο μήνα...)

Καλό τριήμερο σε όλους!

ΓΙΩΡΓΟΣ
(LGM)

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31173 από Corbil
Μπράβο Γιώργο, τέλος καλό όλα καλά λοιπόν

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31201 από janis
δηλαδη παιδια το τριξημο της οροφης εχει 2 χρονια εγγυηση?

μου αρεσει να τραγουδαω σε μαγαζια και μου αρεσει το διαβασμα

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31214 από rallakias
Πολυ παραπάνω!!!
Τι νομιζες ,οτι σου εγγυόμαστε το τριξιμο της οροφης μονο για 2 χρονια?Μεχρι να το πουλησεις θα τρίζει..... :PPP

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31225 από vabatzis
rallakias έγραψε:

Πολυ παραπάνω!!!
Τι νομιζες ,οτι σου εγγυόμαστε το τριξιμο της οροφης μονο για 2 χρονια?Μεχρι να το πουλησεις θα τρίζει..... :PPP

χαχαχα :good:

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31237 από Guardian
Σωστός...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31335 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
janis έγραψε:

δηλαδη παιδια το τριξημο της οροφης εχει 2 χρονια εγγυηση?

Κανονικά ναι. Αν έχεις επέκταση κανοινικά είναι εκτός γιατί καλύπτει μόνο τα μηχανμικά αλλά κάνουν κάτι κολπάκια και την βάζουν εντός.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #31342 από Guardian
Κολπάκια??
Μαϊμουνιές κάνουν...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35004 από rafale
Kαλησπέρα φίλοι του club,

νομίζω οτι το θεμα του συγκεκριμένου topic ειναι πολυ ενδιαφέρον και γινεται ακόμη περισσότερο οσο το κόστος της συντήρησης του αγαπημένου μας οχήματος θα ανεβαίνει..........
Διάβαζω απόψεις μελους για το εξιδεικευμένο - μη εξουσιοδοτημενο συνεργείο του Τσακουλέρη Η στο Αιγάλεω, με ενδιαφέρον.

θα ηθελα να γνωρίζω αν υπάρχουν απόψεις και για αλλες περιοχές, στη Αθήνα, πχ Βόρεια προάστεια, ανατολικά, απο εξιδεικευμένα συνεργεία.

Επίσης θετω ενα προβληματισμό. Ενα μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο εχει τα σχετικά diagnostics; και ακόμη μπορεί να εχει γνώση σχετικά με την οροφή του αυτοκινήτου μας; Σιγουρα αυτό προϋποθέτει καποια εκπαιδευση, δεν νομίζετε........ :surrender:

φιλικά,

Rafale

Συντονιστές: nikitas tsi