Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία

Περισσότερα
9 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #79781 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Τύπος: Λιπαντικό Service στα 113.000χλμ
Χρονολογία: Φεβρουάριος 2016
Τόπος: Αντιπροσωπεία Αφοί Φιλοσίδη (Βύρωνας)
Διάρκεια: 4 ώρες
Τιμή: 360€

Πρόσθετες Εργασίες:
Αλλαγή στα μπροστινά τακάκια.
Αλλαγή των πολλαπλασιαστών 3-4.
Αλλαγή υγρών φρένων.
Αλλαγή φίλτρου γύρης-σκόνης.

Σχόλια:
Χρησιμοποιήθηκαν λάδια Castrol Edge 5W-30 FST (35€).
Η αλλαγή λαδιών έγινε στα 10.000χλμ και αυτή την φορά.
Αλλαγή και των άλλων 2 πολλαπλασιαστών με τελευταίου τύπου G (είχε προηγηθεί η αλλαγή των δυο μεσαίων το καλοκαίρι).

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #81351 από ΣτεφανοςΜαρινα
Απαντήθηκε από ΣτεφανοςΜαρινα στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Λοιπον εχθες επικοινωνησα με τρεις αντιπροσωπειες και συγκεκριμενα Σταθοπουλος-Χαλκιδα,Γκρατσια Αγια Παρασκευη και Κarenta.Η ερωτηση αφορουσε το κοστος για γενικο σερβις περιλαμβομενου αλλαγη φιλτρα(ολα)λαδια, μπουζι+αλλαγη υγρων φρενων+αλλαγη σετ ιμαντα εκεντροφορου και εξωτερικων ιμαντων+αντλια νερου.Το σερβις αφορα αυτοκινητο συγγενικου προσωπου EOS 2.0 TFSI 200HP μοντελο 2007 με μονο 15000χιλ..Μικρη παρατηρηση το αυτοκινητο ειναι πυραυλος.....Επανερχομαι,οι απαντησεις που πηρα με εκπτωση απο 760 εως 840!!!Ολοι τους ισχυριζονταν οτι λογο της ηλικιας του αυτοκινητου χρειαζονταν αλλαγη τα παντα....
Αποφασισα λοιπον να "ενοχλησω" και το γνωστο στο φορουμ συνεγειο του Τσακουλερη.Η τιμη που πηρα ηταν 480+50 εαν χρειαστει αντλια νερου για ολα!Σημερα λοιπον πρωι πρωι πηγα το αυτοκινητο στο συνεργειο του Τσακουλερη για πρωτη φορα(σιγουρα οχι τελευταια)Το αυτοκινητο μπηκε αμεσα στο συνεργειο και αρχισαν οι εργασιες οι οποιες ολοκληρωθηκαν ¨το μεσημερακι.Εντυπωσιαστικα γιατι δεν μου αλλαξε ουτε τα μπουζι,ουτε το φιλτρο αερα ουτε και το φιλτρο βενζινης αλλα ουτε και τον εξωτερικο ιμαντα γιατι πολυ απλα μου ειπε οτι ειναι καινουργια και δεν χρειαζεται σε αντιθεση παντα με τις αντιπροσωπειες.Να σημειωσω εδω οτι κατα την διαρκεια του σερβις δεν ημουν παρον που σημαινει οτι ανετα θα μπορουσε να τα αλλαξει και να μην μου πει τιποτα χρεωνοντας με η να μην τα αλλαξει αφου ηταν σαν καινουργια και παλι να με χρεωσει.Να αναφερω επισης οτι οταν παρελαβα το αυτοκινητο ο κινητηρας γυαλιζε!!!!Τελικο κοστος 420ευρω για σετ ιμαντα εκενροφορου,αντλια νερου+αντιψυκτικο,λαδια,φιλτρο λαδιου,φιλτρο καμπινας,αλλαγη υγρων φρενων.Συμπερασματα 1ο)Γνωστες των αυτοκινητων μας 2ο)Εντιμοι 3ο)Ευγενικοι 4ο)Πολυ καλες τιμες

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Μήνες πριν #81352 από Corbil
Μπράβο για άλλη μια φορά στον Ηλία!

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81726 από Fixattos
Εργασία: Αλλαγή λαδιών,μπουζί,φίλτρα(αέρος,καυσίμου,λαδίου) στα 102.000χλμ
Πού; Μπάτζιος Αθανάσιος Πυλαία,Θεσσαλονίκη
Πότε: Νοέμβριος 2016
Συνολική διάρκεια: 1 ώρα και 10 λεπτά
Τιμή: 60€ εργατικά + 100€ Λάδια δικά μου Castrol Edge 5W-30 προδιαγραφών 507 00, 4 NGK μπουζί,τα 3 φίλτρα
Σύνολο: 160 €

οταν ελεγξε το αυτοκινητο απο κατω,μου ειπε πως εχει κοπει η ντιζα ζυγαριας., μηπως γνωριζει καποιος τι ειναι? :unsure:

Eos-Φόρος

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81728 από denkar13
Πάρα πολλά λεφτά για εργασία.Αντιπροσωπεία είναι;Αν ειναι οκ αλλα και πάλι ποιος ειναι ο λόγος σε αμάξι εκτος εγγύησης και σε απλες δουλειές ρουτίνας;

Διονύσης
1.4 TSI 210hp by REVO technik.
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81733 από Fixattos
Εξουσιοδοτημενο συνεργειο ειναι,και εμενα μου φανηκαν πολλα τα εργατικα αλλα εμεινα ευχαριστημενος.Η αντιπροσωπεια για τις ιδιες εργασιες μου ζητησε 106,15 ευρω(εργατικα +γενικο ελεγχο του αυτοκινητου)...Δυστυχως εδω στη Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν πολλα καλα εξουσιοδοτημενα οπως στην Αθηνα με αποτελεσμα οι τιμες να ειναι αλμυρες ...φαντασου οτι εαν δεν αγοραζα τα ανταλλακτικα ηθελε 175 ευρω με τα εργατικα ενω η αντιπροσωπεια ζητουσε 200+.

Eos-Φόρος

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81741 από denkar13
Χωρις μπουζι σκεψου εδω στην Αθήνα ζητούν 150-200 ευρω το γενικό.
Και αλλα 105€ τα μπουζί.Αυτες ειναι οι τιμές στις αντιπροσωπείες.Το εξουσιοδοτημένο νομίζω ειναι το ίδιο με την αντιπροσωπεία με την διαφορά οτι εχει μονο Service και οχι έκθεση.Είναι όπως ο Μπουρμάς στην Αθήνα αν καταλαβαίνω καλά.Η διαφορα στην τιμη ειναι στα εξειδικευμενα συνεργεία αλλα εκει η διαφορά είναι μια,πολλες φορές υποτιθέμενη,εμπειρία και εξειδίκευση του μάστορα στα VW,opel και γενικα οτι συνεργειο έχει.Εκεί οι τιμές πρέπει να ειναι όπως ενος κανονικού συνεργείου.
Καλά ειναι παντως τα 160€ για επίσημο δίκτυο μπροστά στα 250 που θα χες δώσει αν δεν είχες πάει εσυ τα αναλώσιμα.

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81746 από Fixattos
Η αληθεια ειναι οτι σκοπευα να το παω στην αντιπρωπεια να μου περασουν τα ανταλλακτικα ετσι ωστε να εχω μετα και μια πληρη εικονα του αυτοκινητου.Ομως να μου ζητουν 106,15 ευρω νομιζω οτι ειναι <εξωγηινη> τιμη.Τωρα που το ξαναβλεπω το συνεργειο ειναι εξεδεικευμενο στο group vag και οχι εξουσιοδοτημενο.Αρα πρεπει να πληρωσα αρκετα...

Eos-Φόρος

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81749 από denkar13
Όντως πολλά είναι.
Εγω σκεψου στην Αθήνα μια φορα που ειχα παει σε ενα πλήρωσα 30ευρώ εργασια για ολα (και μπουζί) εκτος φιλτρο αερα που εχω Κ&Ν και επιπλέον αλλαγη υγρών φρένων.
Γενικά όμως εκει στο 30αρι πιστεύω ειναι νορμαλ τιμη για γενικο +μπουζί.Τοσο μου εχουν πει και σε αλλο εξειδικευμένο σε VAG και εκει θα παω στο επομενο σε 10.000χλμ

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν - 9 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #81751 από Fixattos
Και εγω τοσα πληρωσα στο προηγουμενο σερβις(λαδια,φιλτρο καυσιμου και λαδιου δικα μου)το αερος το καθαρισε..
Να σε ρωτησω,επειδη σκεφτομαι να βαλω και γω ενα φιλτρο αερος τυπου K N,εχει αυξηθει ο ηχος απο τη μηχανη;(θελω να ειναι οςο πιο αθορυβο γινεται στα πλαιςια του μετρου εννοειται)επισης οταν κανεις σερβις στο καθαριζει μονο ή κανει κατι παραπανω;

Eos-Φόρος

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83155 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Τύπος: Μεγάλο Service στα 123.000χλμ
Χρονολογία: Αύγουστος 2017
Τόπος: Αντιπροσωπεία Αφοί Φιλοσίδη (Βύρωνας)
Διάρκεια: 2 ημέρες
Τιμή: 560€

Πρόσθετες Εργασίες:
Αλλάχθηκε ο εγκέφαλος ABS (δωρεάν λόγω ανάκλησης).
Αλλάχθηκαν τα μπροστινά ψαλίδια.
Αλλάχθηκαν οι φούσκες ημιαξονίων.

Σχόλια:
Χρησιμοποιήθηκαν λάδια Castrol Edge Titanium FST LL 5W-30 (35€).
Η αλλαγή λαδιών έγινε στα 10.000χλμ και αυτή την φορά.

Γιάννης 1.4 TSI
Latest updates: Leather seats, Facelift conversion, Trailer, Official RVC, Official GPS Antenna, official MDI

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83156 από Corbil
Γιατι άλλξες ψαλίδια Γιάννη?

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83157 από dragonfighter
Να σου πω την αλήθεια, κοπάναγε πολύ στις λακούβες και νόμιζα ότι χρειάζομαι καινούργια αμορτισέρ αλλά μου είπαν ότι είναι σε καλή κατάσταση. Τα μπαλάκια στα ψαλίδια όμως είχαν καταστραφεί και χρειάζονταν αλλαγή.
Τώρα είναι μια χαρά. :friend:

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83165 από aggelosxyg1
Απαντήθηκε από aggelosxyg1 στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
εγω ειχα παει πριν λιγες μερες στον ηλια τσακουλερη για μεγαλο σερβις.
αλλαξα φιλτρα αερος,βενζινης,καμπινας,λαδιου καθως επισης λαδια castrol edge titanium 5w-30 μου εβαλε ο ιδιος! για ολα μαζι μου πηρε 150ευρω!!!

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83167 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Aκριβά σου πηρε !!
Εγω για τα παπαπανω συν 4 μπουζι εδωσα 160 (σημειωσε οτι τα μπουζι εχουν κανα 60αρι)

Νikitas TSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83168 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Δεν νομίζω να είναι τόσο ακριβά με δικά του λάδια, εκεί γύρω παίζουν οι τιμές.
Εκτός αν δε σου έκοψε χαρτάκι και σου έκανε καλύτερη τιμή Νικήτα...

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83169 από denkar13
Χαρτάκι δεν κόβει κανείς και πουθενά...
Μόνο οι dealers...
Όντως πολλά είναι αλλα όχι και πάρα πολλά.
Λογική τιμή αφου πήρες απο εκείνον ολα τα ανταλλακτικά. Βγάζουν κέρδος και απο αυτά! Λογικα θα σου είπε 30€ εργασία +120 τα άλλα...Μονο που τα αλλα τα πήρε κατω απο 100 αλλα έτσι γίνεται!

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83172 από Candlemass
Απαντήθηκε από Candlemass στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Και αν πληρώνεις με κάρτα για το αφορολόγητο, ούτε εκεί σου κόβουν χαρτάκι; Παίζουν το κεφάλι τους;

Απλά είπα να συγκρίνουμε όμοια πράγματα, γιατί η τιμή του Νικήτα ήταν πολύ χαμηλή, αν περιλαμβάνει ΦΠΑ, να πάμε κι εμείς εκεί.

EOS 1.4 TSi 122hp
Landi Renzo Omegas Direct LPG System

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83173 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Εργασια Service στα 60000 km.
Συνεργειο Μαραγκουδακης Πετρουπολη.
Ποτε Μαιος 2015
Ποσο 162 ευρω.

Λαδια castrol 5w-30 26,83
Φ.Καμπινας 11,00
Φ.Αερος 9,02
Φ.Βενζινης 18,01
Φ.Λαδιου 11,00
Μπουζι NGK 49,99

κοστος ανταλλακτικων 107,32+24,68 ΦΠΑ=132,00€

Εργασια 30,00
Συνολο 162,00 €

Και ο Coo εδωσε 110 χωρις φιλτρο αερος που εχει 10 ευρω,δηλαδη θα εδινε 120

Εργασία: Service στα 90.000χλμ
Πού; Σ.Μούτουπας, Χαλκίδα
Πότε: Νοέμβριος 2015

Πόσο;
Λάδια Castrol Edge 5W-30
Φίλτρο βενζίνης
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο καμπινας
Γενικός έλεγχος

ΤΕΛΙΚΗ ΑΞΙΑ (με εργασία): 110€

Νikitas TSi

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83175 από denkar13
110 χωρίς μπουζί όμως Νικήτα! Πάλι ειναι καλά!
Και ο δικός σου πάντως δεν έβαλε μεγάλο καπέλο στα ανταλλακτικά!!!
Όχι όπως η ΚΑΡΕΝΤΑ και λοιποί που χρεώνουν το φίλτρο καυσίμου 35€ χαχαχα
Περίεργο πάντως που σε χρέωσε ΦΠΑ και σου έδωσε απόδειξη για τα ανταλλακτικά...Συνήθως ουτε γαι αυτά δίνουν γιατι και αυτα τα ψωνίζουν έτσι...
Η πιο οικονομική λύση ειναι να τα πάρεις μόνος σου,να τα διαλέξεις όπως θες (μαρκα λαδιών,μπουζί κλπ) και να τα πας να στα βάλουν. Ειδικά για τα Castrol που παίζει πολυ απομίμηση.

Candlemass

Όχι αν πεις να πληρώσεις με κάρτα ειναι αλλη η τιμή !( που έχει μέσα και τον ΦΠΑ αφου θα κοπεί απόδειξη κανονικά! )
Καμία τιμή που ακούς ( εκτός απο το επίσημο δίκτυο) λογικα δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ...Τουλάχιστον στην Αθήνα!

Διονύσης
K&N Air Filter.
Το EOS μου εδώ

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 8 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83177 από Corbil
Θεωρώ ότι με τις παραπάνω ερωτοαπαντήσεις εκθέτετε ανθρώπους και επιχειρήσεις χωρίς λόγο. Θα παρακαλούσα να συνεχιστεί η συζήτηση δίχως να αναφέρονται ονόματα. Όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται γενικά και δεν χρειάζεται να το βρωντοφωνάζουμε δημόσια.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
8 Χρόνια 3 Μήνες πριν #83182 από aggelosxyg1
Απαντήθηκε από aggelosxyg1 στο θέμα Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Σε σχεση με το συνεργειο που πηγες εσυ και αλλαξες και μπουζι αρκετα με πηρε οντως!

Περισσότερα
7 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #83808 από vabatzis
Ενημερωτικά, για όσους φίλους βρίσκονται στα δυτικά προάστια της Αθήνας ή κοντά, ανακάλυψα πρόσφατα συνεργείο άρτια εξοπλισμένο και απαρτισμένο από πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου, εξαιρετικούς μάστορες, ευγενικούς και πολύ προσεκτικούς με το αυτοκίνητο.

Πρόκειται για την Expert Service στην Λ. Αθηνών, Χαϊδάρι. Οι άνθρωποι εκεί έδωσαν λύση σε ένα θέμα που αντιμετώπιζα επί ενάμισι χρόνο, για το οποίο μια αντιπροσωπεία και δυο συνεργεία (εκ των οποίων το ένα γνωστό μας) έδιναν λανθασμένη διάγνωση και προσωρινές λύσεις!

Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι το εν λόγω συνεργείο διαθέτει αυθεντικό διαγνωστικό με το οποίο δίνεται η δυνατότητα να "ξεσκονιστεί" το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο θεωρώ απαραίτητο, ειδικά σε όσα έπιασαν ή πιάνουν την 10ετία, όπως το δικό μου. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, τόσο από πλευράς κόστους όσο και εξυπηρέτησης/αποτελέσματος..

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
7 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #83809 από dragonfighter
Απαντήθηκε από dragonfighter στο θέμα Re:Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Βαγγέλη ξερεις αν έχουν κανα καλό ηλεκτρολόγο;

Γιάννης 1.4 TSI

Περισσότερα
7 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #83810 από vabatzis
Δεν τους έχω τσεκάρει στα ηλεκτρολογικά προς το παρόν. Πριν λίγες μέρες έστειλα και τον αδερφό μου με το Golf, με το ίδιο άριστο αποτέλεσμα. Δε χάνεις να κάνεις μια επικοινωνία, πες τους αν θες ότι είσαι από εμένα..

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Συντονιστές: nikitas tsi