Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35009 από Corbil
Ετσι πως είναι τα σημερινά αυτοκίνητα με ηλεκτρονικά διαγνωστικά κτλ. δε συμφέρει τα εξειδικευμενα συνεργεία να μην ακολουθήσουν τα φαινόμενα των καιρών.
Εχω 2 αυτοκινητα στην κατοχή μου, το eos και ενα corsa. Και τα 2 μετά την λήξη της εγγυησης τους τα πάω πλέον σε εξιδεικευμενα συνεργεία, καθαρά για μείωση του κόστους των service. Σε πληροφορώ οτι και στα 2 (διαφορετικής εταιρείας) συνεργεία υπάρχουν τα απαραίτητα διαγνωστικά για τη σωστή συντήρηση της μηχανής και ως τώρα δεν είχα κανένα προβλημα.
Για θέματα οροφής πάντως, δε θα προτιμούσα ενα εξειδικευμενο συνεργείο εκτός κι αν ήξερα απο πρώτο χέρι οτι όντως υπάρχει η απαραίτητη εκπαίδευση απο το εξωτερικό.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35036 από Guardian
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήλασαντα, προσωπικά κι εγώ έχω ''δικό μου'' συνεργείο στα βόρεια προάστια για την μετά εγγύηση εποχή όπως και συμβαίνει άλλωστε εδώ και πάρα πολύ καιρό..
Να σε πληροφορήσω πως υπάρχουν όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά για βλάβες και σφάλματα, είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης για μένα, σε οικογενειακό επίπεδο..
Να ενημερώσω πως δεν μιλάω ούτε για εξουσιοδοτημένο ούτε για εξειδικευμένο..
Διαφορά κόστους με την αντιπροσωπεία??? Δεν θέλεις να μάθεις...
Διαφορά ποιότητας service???? Δεν θέλεις να μάθεις...
Πάντως κι εγώ για θέματα οροφής θα προτιμούσα αντιπροσωπεία, εκεί όπου δεν μπορώ να απλώσω το χέρι μου...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35074 από gazza307
και εγω εκει παω επειδη εχω καποιους γνωστους και μπορω και τακτοποιω καποια θεμεατακια που αλλου πιθανοτατα δεν θα γινοταν,αλλα οι εντυπωσεις γενικοτερα ειναι οι χειροτερες οσον αφορα το ποσο προσεκτικοι ειναι με το αυτοκινητο του καθενα μας.
ετσι λοιπον και εγω οταν παω μενω παντα εκει και απο πανω τους.

μου εχουν συμβει ομως παλαιοτερα αρκετες ζημιες

1)στο golf mk4 δεν πρεσαρανε τα φρενα μετα απο αλλαγη και ανεβαζοντας το στο μεσα αναβατοριο το μακρυ και διπλο το καρφωσαν πανω σε ενα allroad.
εγινε περιπου Ιουνιου παρακαλαγα μεχρι Οκτωβριο οπου κ εγινε η φανοποιεια (ειχαν ραντεβου)

αρχικα ηθελαν να το κρυψουν (αλλα δεν τους εβγαινε χρονικα-ειχα παει για service κ δεν γινοταν να το κρατησουν μια εβδομαδα!!!)

2) Στο EOS ζημια στο μαυρο κομματι της οροφης (ξεφυγε το κατσαβιδι του μαστορα απο μεσα ενω εφταιχνε κατι που ετριζε απο μεσα) εκανε μικρο εξογκωμα το οποιο παλι δεν ειπαν κατι.
Το ανακαλυψα την αλλη μερα στο πλυσιμο.Το αναγνωρισαν και αυτο εκ των υστερων.
Απο τοτε γ_ _ _θ_κε το συμπαν με την οροφη και στην πρωτη καλη καταιγιδα το αμαξι θα γινοταν μικρη πισινα αν δεν το εβλεπα τοσο εγκαιρα αφου μετα την αλλαγη του κομματιου δεν εγινε ρυθμιση.
Για τριγμους μην μιλησουμε καλιτερρα.
3 μηνες ΚΟΣΜΟΚΑΡ μαγουλα εμεινε το αυτοκινητο για να το φερουν σε μια ανεκτη κατασταση.

3)Στο EOS γρατσουνια κοντα στην ταπα της βενζινης απο κατσαβιδια.(και παλι το κουνελι).
Το ειδα μολις πηγα να βαλω βενζινη και πριν πλησιασει το παιδι με την μανικα...
εγινε τοπικη φανοποιεια με δικο τους κοστος.

4)Στο golf mk4 σχισιμο ταπετσαριας χαμηλα στην κολωνα συμβολη με το παρμπριζ κατα την αλλαγη του.(δεν εγινε τιποτα με αυτο)

Και αλλα μικρα....

Νομιζω αρκετα (πλεον με βλεπουν και δεν με κοιτανε ουτε στα ματια)

• rallakias
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35077 από rallakias
Καλα κι εσυ ακομα εκει επιμενεις να πηγαινεις?

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35078 από vabatzis
Εύλογο ερώτημα...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35086 από paterak
Καρέντα Πειραιά πάω και εγώ.

Εδώ και περίπου δύο χρόνια έχουν διώξει το φανοποιείο και κράτησαν μόνο το τμήμα σέρβις. Πρέπει να έχουν αλλάξει και αρκετό ρποσωπικό.

Για λάδια, φίλτρα, μπουζί και σφράγισμα βιβλίου όσο ισχύει η εγγύηση, κανένα πρόβλημα. Αλλά για κάτι πιο εξειδικευμένο...

Για οροφή ούτε συζήτηση.

Stelios 1.4 TSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35087 από vabatzis
paterak έγραψε:

Καρέντα Πειραιά πάω και εγώ.

Εδώ και περίπου δύο χρόνια έχουν διώξει το φανοποιείο και κράτησαν μόνο το τμήμα σέρβις. Πρέπει να έχουν αλλάξει και αρκετό ρποσωπικό.

Για λάδια, φίλτρα, μπουζί και σφράγισμα βιβλίου όσο ισχύει η εγγύηση, κανένα πρόβλημα. Αλλά για κάτι πιο εξειδικευμένο...

Για οροφή ούτε συζήτηση.

Θυμίζω και την εμπειρία που είχε ο Βασίλης παλαιότερα από αυτό το μαγαζί...μακριά και αγαπημένοι...

Βαγγέλης - 1.4 TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35097 από Corbil
Θα επιμείνω και χωρίς ακόμη να έχω προσωπική εμπειρία Gratsias για θέματα οροφής

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35123 από paterak
Corbil έγραψε:

Θα επιμείνω και χωρίς ακόμη να έχω προσωπική εμπειρία Gratsias για θέματα οροφής

Συμφωνώ

Stelios 1.4 TSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35368 από rafale
Φίλε Guardian ,

Θα μας ενδιέφερε να μαθουμε κατι περισσοτερο, για το συνεργείο. θελεις να μας δώσεις, καποιες περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία του συνεργειου που λες; Αν καταλαβα ειναι γενικό συνεργειο και οχι εξιδεικευμένο VW; Τα αναλώσιμα και ανταλλακτικά να υποθέσω οτι ειναι γνήσια;
Δώσε μας καποια στοιχεία ενδεικτικού κόστους για να δουμε σχετικά και να κανουμε τις συγκρίσεις μας!

Που ξερεις μελλοντικά ισως το εν λογω συνεργειο μπορεί να γινει συνεργάτες του forum( κατηγορία συνεργάτες-προσφορές) :idea:

Παντως θα επιμεινω, σχετικα με τις απόψεις σας και τις προτάσεις για εξιδεικευμένους επισκευαστές VW στην Αττική ή και στην επικράτεια για τους φίλους εκτός Αττικής. :superman: Πιστευω πως ενδιαφερει πολλα απο τα μέλη!

φλικά.

Rafale

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35380 από Guardian
Καλημέρα φίλε μου,
Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία, αφού δεν αποτελεί συνεργάτη του club, παρόλα αυτα για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείς σχετικά μπορούμε να τα πούμε με pm..
Ναι είναι γενικό συνεργείο και τα ανταλλακτικά είναι γνήσια πάντα, αρκεί να αναφέρω πως έκανα αλλαγή τακάκια μπρος-πίσω + εργασία με 160€ όταν από ότι γνωρίζω η όλη διαδικασία σε 'επίσημη' αντιπροσωπεία στοιχίζει περί τα 300€. Ως γνωστόν όμως, τα 'επίσημα' δεν είναι ούτε τα ποιοτικότερα ούτε και τα πιο αξιόπιστα, έναν τίτλο κουβαλάνε μόνο...
Και τέλος αλλαγή λαδιών όχι με ρούφηγμα αλλά με αφαίρεση της ποδιάς για να ανοίξει η πεταλούδα, εργασία 20 ευρουδάκια μαζί με το φίλτρο λαδιού. Λάδια τα πήγα εγώ...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35385 από tasfot
paterak έγραψε:

Corbil έγραψε:

Συμφωνώ

Όταν λέμε Gratsia εννοούμε αυτόν στην Αγ. Παρασκευή ή της Παιανίας;

Τάσος - Χαλάνδρι
VW EOS 2.0 FSi
en-gb.facebook.com/t...s
www.faretra.gr - www.jourfixe.gr

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35386 από tasfot
Guardian έγραψε:

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήλασαντα, προσωπικά κι εγώ έχω ''δικό μου'' συνεργείο στα βόρεια προάστια για την μετά εγγύηση εποχή όπως και συμβαίνει άλλωστε εδώ και πάρα πολύ καιρό..
Να σε πληροφορήσω πως υπάρχουν όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά για βλάβες και σφάλματα, είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης για μένα, σε οικογενειακό επίπεδο..
Να ενημερώσω πως δεν μιλάω ούτε για εξουσιοδοτημένο ούτε για εξειδικευμένο..
Διαφορά κόστους με την αντιπροσωπεία??? Δεν θέλεις να μάθεις...
Διαφορά ποιότητας service???? Δεν θέλεις να μάθεις...
Πάντως κι εγώ για θέματα οροφής θα προτιμούσα αντιπροσωπεία, εκεί όπου δεν μπορώ να απλώσω το χέρι μου...

Σπύρο στείλε αν έχεις την καλοσύνη ένα PM με τα στοιχεία αυτού του συνεργείου. Ευχαριστώ

Τάσος - Χαλάνδρι
VW EOS 2.0 FSi
en-gb.facebook.com/t...s

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35388 από nikitas tsi
tasfot έγραψε:

paterak έγραψε:

Corbil έγραψε:

Συμφωνώ

Gratsias στην Αγ.Παρασκευη πηγα εγω και αρκετοι αλλοι.

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #35389 από tasfot
nikitas tsi έγραψε:

tasfot έγραψε:

paterak έγραψε:

Corbil έγραψε:

Συμφωνώ

Gratsias στην Αγ.Παρασκευη πηγα εγω και αρκετοι αλλοι.

Τους ειχα επισκεφθεί παλαιότερα με ενα Golf που ειχα και δεν μπορώ να πω οτι χοροπήδησα απο την χαρά μου.
Τώρα για θέματα οροφής στο Eos μπορεί να ειναι καλοί... τι να πω; ... αχρείαστοι να' ναι αλλα αν τύχει κάτι θα δούμε.

Τάσος - Χαλάνδρι
VW EOS 2.0 FSi
en-gb.facebook.com/t...s

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #35803 από Γελάδι
Παρεπιπτόντως να αναφέρω κι εγώ την εμπειρία μου από τον Κύριο Τσακουλέρη.
Έχει παρέλθει αρκετός καιρός που έκανα το τελευταίο σέρβις αλλά κάλλιο αργά.

Αναφέρομαι στο σέρβις των 75.000χλμ. Δεν είχα κλείσει ραντεβού και ένα μεσημέρι (αρχές καλοκαιριού) φεύγοντας λίγο νωρίτερα από την δουλειά αποφάσισα να πάω κατ'ευθείαν εκεί. Ρώτησα τον Κύριο Τσακουλέρη αν μπορουσε να με δεχτεί και είπε ότι μετά από το αυτοκίνητο που τελείωνε μπορούσε να ασχοληθεί με το δικό μου. Η ώρα ήταν περίπου 3+

Έτσι κι έγινε. Η εργασία (αν και δεν χρειάστηκε να γίνει κάτι το εξειδικευμένο, άλλωστε πόσες φορές χρειάζεται κάτι τέτοιο) ήταν άψογη και από την συζήτησή μας που είχαμε φαίνεται ότι διαθέτει αρκετά μεγάλη εμπειρία και γνώση πάνω στο αντικείμενο.

Δέχτηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα τα δικά μου λάδια και εννοείται ότι φίλτρα κλπ ήταν γνήσια Volkswagen. Επιπλέον μου έκανε και μία φοβερή εξυπηρέτηση που δεν θα ήθελα να αναφέρω για άλλους λόγους που αν ήμουν σε επίσημη αντιπροσωπεία μάλλον θα είχαμε ντράβαλα... Τέλος έκανε και έλεγχο με διαγνωστικό για τυχόν σφάλματα, μηδένισε και την ένδειξη του service που άναβε επί μήνες και τέλος καλά όλα καλά!

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, για να μην αναφέρω το κόστος της εργασίας που στην κυριολεξία ντράπηκα για το πόσα λίγα μου ζήτησε!

Δεν λέω ότι ανακάλυψα την Αμερική. Ήθελα μόνο να εκφράσω την δική μου οπτική πάνω στο θέμα και καλο είναι να αναγνωρίζεται η σωστή δουλειά!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #37671 από entelost
Την προηγούμενη Παρασκευή 22/10/2010
έκανα το πρώτο σέρβις στα 15.000 χλμ
στην αντιπροσωπεία Δεμερλιώτης ΑΕΒΕ

Κόστος 50 ευρώ και λάδια δικά μου τα castrol edge 15w50 στα 75 ευρώ (4 λίτρα απο 19 ευρω το 1,απο ένα βενζινάδικο της ΒΡ στη Λάρισα).

Στο σέρβις έγιναν τα εξής:

Ελεγχος συστ. ψύξεως/ έλεγχος υγρών φρένων/ διαγνωστικός έλεγχος 505/ έλεγχος κινητήρα/ αντικατάσταση φίλτρου λαδιού/ 'ελεγχος μπαταρίας/ σέρβις αλλαγής λαδιών/φύσημα φίλτρου καμπίνας.... (εργατικά δηλαδή 29,78ε)

και αναλώσιμα:

φίλτρο λαδιού και σαμπουάν παμπρίζ (20,22)

όλο το σέρβις 50 ευρώ ,όπως έγραψα παραπάνω.

Η αντιμετώπιση ήταν άψογη. Ο υπεύθυνος του σέρβις με φώναξε ο ίδιος να παρίσταμαι στην ανύψωση του εος και μου έδειξε απο κάτω ποιά σημεία είναι με πλαστικές καλύπτρες και γενικά που να αποφεύγω τις κοτρόνες....

μετά παρέμεινα στο χώρο εκεί κα έβλεπα και τις άλλες διαδικασίες των ελέγχων.
Εμεινα πολυ ικανοποιημένος απο την φιλική συμπεριφορά του προσωπικού του σέρβις.

ENTE LOS T Χρήστος 122TSI

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #37673 από entelost
ξέχασα να πώ οτι είναι στα Τρίκαλα η αντιπροσωπεία..... :surrender:

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #37675 από Guardian
Χρήστο καταρχήν να σαι καλά που μας διαφωτίζεις για τα της κεντρικής Ελλάδας.
Ο Δεμερλιώτης ςίναι γεγονός πως έχει πολύ καλό όνομα...
Μια ερώτηση: Το μοτέρ σου παίρνει λάδι 15-50???

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #37679 από entelost
Guardian έγραψε:

Χρήστο καταρχήν να σαι καλά που μας διαφωτίζεις για τα της κεντρικής Ελλάδας.
Ο Δεμερλιώτης ςίναι γεγονός πως έχει πολύ καλό όνομα...
Μια ερώτηση: Το μοτέρ σου παίρνει λάδι 15-50???

Ναί όντως έχει πολύ καλό όνομα.
Και στις τιμές είναιπιο φτηνος απο Λάρισα.
Ξερω πως πολλοί Λαρισαίοι ψωνίζουν απο εκεί αυτοκίνητα παρά απο Λάρισα.

Ναι είναι λάθος το λάδι που έγραψα...
15/30 είναι το σωστό........
γιατί 50αρι λάδι βάζουμε σε άρματα στο στρατό... :shy:
ευχαριστώ για την διόρθωση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #37681 από Guardian
Είπα κι εγώ..Παρόλα αυτά μήπως πάλι έκανες λάθος και είναι 5-30?

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #37682 από Christaras
Δε νομίζω 15/30. Μάλλον 5w-30 εννοείς. Έτσι δεν είναι?

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #37683 από entelost
ναι 5w/30.

οντως....παρασύρθηκα απο την δουλειά και έγραψα τα λάδια που βάζουμε στα στρατιωτικα οχήματα....ελεος..

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #41010 από Jimmy LarisEOS
Απαντήθηκε από Jimmy LarisEOS στο θέμα Απ:Σχόλια - Απόψεις για Αντιπροσωπείες/Συνεργεία
Κόστος SERVICE 60000
Γρατσίας 420 ευρώ
AUTONET Κορωπί 340 ευρώ
Γιαννακόπουλος Λάρισα 300 ευρώ
Φιλιππαίος 270 ευρώ

Τι στο διά......στημα γίνεται εδώ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ PASSAT 1.4 TSI
Live for nothing or die for something
Ο Γάμος μου!!!!
:bebe2: :bebe:

Περισσότερα
14 Χρόνια 7 Μήνες πριν #41011 από Coo
Μητσο ψάξε και βρες την πιο συμφέρουσα προσφορά. Η καθε αντιπροσωπεία χρεώνει οτι θέλει, το ίδιο είχα δει και εγώ στα 30.000.
Τώρα γιατί τέτοιες αποκλίσεις στις εργατοωρες μόνο οι ίδιες το γνωρίζουν.

Δημήτρης

Συντονιστές: nikitas tsi