Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού

Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #50168 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Μια ισως πολυ προχειρη λυση ειναι να παρεμβαλεις ενα σφουγγαρι ετσι ωστε η χειρολαβη να μεινει τραβηγμενη για ενα βραδυ μπας και ελευθερωθει το διακοπτακι απο τη συνεχομενη πιεση που του ασκει η χειρολαβη.
Παντως τα δικα μου μεχρι τωρα δουλευουν αψογα.

Νikitas TSi

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #50170 από nikitas tsi
Kαντε κλικ στην εικονα για να δειτε τη λειτουργια του μηχανισμου.

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Νikitas TSi

Περισσότερα
13 Χρόνια 10 Μήνες πριν #50181 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
εύγε και από εμένα παίδες...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59425 από alexandroseos
Απαντήθηκε από alexandroseos στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
παιδια γεια σας.πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σας.εγω εχω το εξης προβλημα.το παραθυρο του συνοδηγου ενω ακουγεται και φαινεται οτι κανει την κινηση για να κατεβει ωστε να ανοιξει η πορτα δεν κατεβαινει με αποτελεσμα να το κατεναζω με το χερι για να ξεφυγει το τζαμι απο το λαστιχο και να ανοιξει.αν μπορει καποιος να βοηθησει

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59428 από Guardian
αντικατάσταση μοτέρ φίλε μου..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59450 από alexandroseos
φιλε guardian το παραθυρο μου δουλευει κανονικα μονο το κατεβασμα του ενος ποντου στο ξεκλειδωμα δεν κανει.
σου εχει τυχει και εσενα τετοιο προβλημα?

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59451 από alexandroseos
ξεχασα να σου πω φιλε μου οτι με ανοιχτη την πορτα καιξεγελωντας την κλειδαρια στο κλειδωμα η κινηση γινεται κανονικα.επισης με ανοιχτη την πορτα και στο ξεκλειδωμα την κανει την κινηση.το προβλημα ειναι με κλειστη την πορτα και απο οτι βλεπω δεν φαινεται να σφηνωνει καπου στα λαστιχα.επισης να σου πω οτιαν το βοηθησω με το χερι στο ξεκλειδωμα να κατεβει οταν το κλειδωνω παλι κανει κανονικα την κινηση προς τα επανω και κλειδωνει.δηλαδη στο ανοιγμα της πορτας οταν ειναι κλειστη ειτε απο το κλειδι ειται απο τα πομολα (μεσα εξω) δεν κατεβαινει αυτο τον ενα ποντο το παραθυρο

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59453 από nikitas tsi
Aν θες μοτερ υπαρχει στο κλαμπ ενα για να το δοκιμασουμε καποια μερα.
Οταν πας να ανοιξεις τη πορτα απ'εξω,τραβωντας τη χειρολαβη ελαχιστα αλλα να μην ανοιξει η πορτα,τοτε κατεβαινει;
Αν οχι τοτε κανε αυτο το how to.
www.vweos.gr/eosforu...9

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59454 από Guardian
δοκίμασε το how to του Νικήτα μήπως έχει χάσει την κωδικοποίηση της..

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59464 από alexandroseos
ευχαριστω πολυ κατατοπιστικο.η λειτουργεια αυτη που αναφερετε ισχυει για το 1.6 FSI ΤΟΥ 2007?.συγνωμη που ξεχασα να το αναφερω αυτο απο την αρχη

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59466 από alexandroseos
απο την αρχη που το πηρα δεν θυμαμαι αν τραβωντας το χερουλι επεφτε το παραθυρο.το τελευταιο καιρο που θυμαμαι επρεπε να κουνηθει η πορτα περιπου ενα ποντο για να κατεβει το παραθυρο.και ετσι δουλευει και η πορτα του οδηγου τωρα.σε εμενα ομως υπαρχει και το προβλημα που ανεφερα και παραπανω.με ανοιχτη την πορτα και κλεινοντας και ανοιγοντας απο την κλειδαρια (ξεγελωντας δηλαδη)μου ανεβοκατεβαινει κανονικα.αν κλεισω την πορτα και το κανω υπο κανονικες συνθηκες ακουγεται οτι παει να κατεβει κινειται περιπου 2-3 χιλιοστα κατω και τελος.αν το βοηθησω λιγο με το χερι παει στη θεση του.και αντιστροφα στο κλεισιμο και στο κλειδωμα ανεβαινει κανονικοτατα.κοιταξα μηπως και σφηνωνει στο λαστιχο αλλα δεν βλεπω να υπαρχει τετοιο προβλημα.σας ευχαριστω πολυ

αν εχετε και καμια οδηγια με foto για το ανοιγμα του καπλαμα της πορτας θα με βοηθουσατε παρα πολυ.για να μπορεσω να δω απο μεσα τι γινεται και πωσ κινουντα

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59468 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Αλέξανδρε το να βγάλεις το εσωτερικό της πόρτας χρειάζεται επειδεξιότητα και λίγο .."τέχνη". Ο λόγος είναι ότι θα σπάσεις (εύκολα) όλα τα κλιπ που το συγκρατούν στην πόρτα και θα τρέχεις σε αντιπροσωπείες να πάρεις καινούργια. Εγώ δεν το έχω δοκιμασει αλλά από άλλα παιδιά που το έχουν κάνει (και πάνω από μία φορά) το αποτέλεσμα είναι ίδιο.
Γενικά με τα παράθυρα υπάρχει ένα θέμα το οποίο βγαίνει αργά (όπως εσένα τώρα 5 χρόνια μετά) ή γρήγορα (σε μένα 10 ημέρες αφ'ότου το πήρα).
Από μακριά κανείς δε μπορεί να κάνει διάγνωση και ούτε "ειδικοί" είναι τα παιδιά, αλλά με τον τρόπο που το περιγράφεις θα συμφωνήσω με το Σπύρο για το μοτέρ. Σαν δεύτερη αιτία θα μπορούσε να είναι ένα εξάρτημα του οποίου η ονομασία μου διαφεύγει τώρα και βρίσκεται στο κάτω μέρος της κολώνας του τιμονιού και το οποίο σχετίζεται (μεταξύ άλλων) και με το πανω-κάτω των παραθύρων. Όταν μου είχαν αλλάξει το γρύλο στην πόρτα του οδηγού, μου άλλαξαν και αυτό.

Δημήτρης

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59470 από alexandroseos
ευχαριστω παιδια αυριο θα παω στην αντιπρωσοπεια να δω τι θα μου πουνε
του 2007 μοντελο 1.6 FSI εχει το διακοπτακι αυτο στο πομολο?μην το ανοιξω τσαμπα

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59471 από Guardian
φίλε μου και να ανοίξεις ην ταπετσαρία δεν πρόκειται να δεις λειτουργία παραθύρου..

Franz Kafka
Σπύρος

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59475 από alexandroseos
ξερει κανεις αν του 2007 μοντελο 1,6FSI εχει διακοπτακι μεσα στο πομολο για να μην το βγαζω τσαμπα?

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59479 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Τα μοντέλα του 2007 δεν έχουν την λειτουργία αυτή. Συγκεκριμένα σε αυτά τα μοντέλα πρέπει να τραβήξεις αρκετά το χερούλι για να κατέβει το τζάμι. Από τα μοντέλα του 2008 και μετά το παράθυρο κατεβαίνει λίγο με το που πας να τραβήξεις το χερούλι

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59483 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
ναι Αλέξανδρε μη ψάχνεις τσάμπα. Το how to του Νικήτα, δεν είναι για αμάξια του 07 και κάτω γιατι δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59491 από nikitas tsi
Δοκιμασε να ριξεις λιγο WD-40 στο κλειστρο.

Νikitas TSi

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59513 από alexandroseos
παιδια μολις γυρισα απο την VW.Τελικα μου κανανε μια ρυθμιση στο παραθυρο απο τις δυο μαυρες ταπες που εχει στην κατω πλευρα της πορτας και ολα καλα.

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59514 από alexandroseos
παιδια να σας ρωτησω και κατι αλλο αν ξερετε να μου πειτε.
Το λιπαντικο G 052172 A1 των 30ml τι διαφορα εχει απο το σπρει των 100ml G 052 172 A2

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59554 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Το ένα το απλώνεις επάνω στις τσιμούχες με το... δάχτυλο και το άλλο το βάζεις στους συνδέσμους.
Όταν λες στο έφτιαξαν εννοείς ότι πλέον κατεβαίνει λίγο με το που τραβάς την πετούγια? Και αν ναι ποιας ακριβώς χρονολογίας είναι το αυτοκίνητό σου (μήνα-έτος)

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #59604 από alexandroseos
εμενα ανδρεα κολουσε και δεν κατεβαινε τον ενα περιπου ποντο.αυτο μου εφτιαξαν.εμενα πρεπει να τραβηχτει το πομολο και μετα κατεβαινει το παραθυρο.ειναι το 1.6FSI 2007 και δεν εχει τον τερματοδιακοπτη στο πομολο οπως εχουν απο το 2008 και μετα

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #62143 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Καλησπέρα, γράφω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.

Ο παραπάνω οδηγός δείχνει καλός αλλά είναι λίγο επιστημονική φαντασία για κάποιον που δεν πιάνουν πολύ τα χέρια του, σαν εμένα :(

Το πρόβλημα μου:

Εδώ και 6-7 μέρες, το παράθυρο του οδηγού παρουσιάζει μια δυσλειτουργία. Μερικές φορές ενώ πατάω να ανέβει, κατεβαίνει μόνο αλλά μετά από λίγο ανεβαίνει. Αυτό είναι απλό, δεν λέει και τπτ.
Το πρόβλημα που έχω όμως, είναι πως εδώ και 6-7 μέρες πάλι, όταν κλείνω την πόρτα (είτε είμαι μέσα ή έξω) φαίνεται να υπάρχει ένα κενό και δεν κλείνει σωστά η πόρτα, το παράθυρο δλδ. Πρέπει για να κλείσει σωστά, να πιέσω το παράθυρο προς τα μέσα και να κλειδώσω. Και τέλος, ακούγεται ένα τρίξιμο όταν κατεβάζω το παράθυρο ή το ανεβάζω. Το αυτόματο ανέβασμα που κάνει, γίνεται ακόμα, αλλά με τα παραπάνω προβλήματα.

Έχω αύριο ραντεβού στην καρέντα, και ο θεός μαζί μας

ΥΓ

Το αμάξι είναι 2ο χέρι, του 2009. Λογικά θα είναι εκτός εγγύησης φαντάζομαι αλλά μπορώ να τους ρωτήσω;

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #62148 από Corbil
Απαντήθηκε από Corbil στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Λογικά για την 1η περίπτωση το παράθυρο βρίσκει κάποιο εμπόδιο (ίσως ειναι σκληρό το λάστιχό σου και θέλει λίπανση), γι αυτό και κατεβαίνει.

Για το 2ο δεν καταλαβαίνω για να σου απαντήσω. Τι δεν κλείνει καλά το παράθυρο η η πόρτα σου?

Ρώτα τον προκάτοχο του αυτοκινήτου ή ψάξε στα χαρτιά σου αν είχε γίνει η επέκταση των 2 ετών.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #62168 από lancelot
Απαντήθηκε από lancelot στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Είναι να μην εφάπτεται σωστά στην πόρτα στο παράθυρο όταν την κλείνεις. Σαν να κάνει ένα μικρό άνοιγμα. Μάλλον δεν μπαίνει σωστά κάτω από το λάστιχο, αλλά από πάνω.

Η Καρέντα είπε πως πρέπει να το τσεκάρει, για το ανέβασμα / κατέβασμα είπε πως μάλλον φταίει ο μηχανισμός του παραθύρου (250 ευρώ είπε κάνει) + 45 ο έλεγχος.

Ζήτησαν 2 μέρες για να το φτιάξουν, αλλά επειδή φεύγω αύριο Παρασκευή, τους είπα καλά θα το δούμε από Σεπτέμβρη. Ελπίζω να μην μου μείνει το παράθυρο στα χέρια ;)

Κάποιο λιπαντικό που θα μπορούσα να το πάρω από κάποιο τοπικό μαγαζί; Ένα όνομα εννοώ, μήπως και είναι αυτό.

ΥΓ

Επέκταση δεν είχε, μπορώ να κάνω είπαν με 250 περίπου κόστος το χρόνο

ΥΓ2

Αν και είναι σε άλλο thread, αν μπορείτε και το πως λέγεται το προιόν που βάζεις στην οροφή για λύπανση, θα ήταν χρήσιμο!

Λευτέρης | 1.4 TSI 160ps (2009)

Συντονιστές: nikitas tsi