Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35423 από PETROS
Απαντήθηκε από PETROS στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
το ιδιο επαθα και εγω πριν λιγες μερες με το παραθυρο του συνοδηγου :wacko: .ανεβαινε μεχρι πανω και μετα κατεβαινε μονο του μεχρι τη μεση περιπου.ευτυχως το ανοιγοκλεισα μερικες φορες και εφτιαξε απο μονο του... :few:

Πέτρος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #35476 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Και ξαναγράφω (γιατί το έχω αναφέρει και στο παρελθόν...) ότι κι εγώ είχα από την αρχή ένα τέτοιο θέμα με τα πίσω παράθυρα. Ανέβαιναν σχεδόν μέχρι πάνω και μετά κατέβαιναν μόνα τους μέχρι την μέση.

Το ανέφερα στο πρώτο σέρβις και μου είπαν ότι ήθελε έναν επεναπρογραμματισμό ο εγκέφαλος. Η αλήθεια είναι ότι το είχαν φτιάξει σε 2-5 λεπτά (όσο έκανα να μιλήσω για λίγο στο τηλέφωνο) και από τότε δεν το έχει κανακάνει.

Δεν ξέρω αν όντως αυτό ήταν το πρόβλημα αλλά φτιάχτηκε.

Η εργασία είχε γίνει στο υποκατάστημα του Ρώρρη στην Λυκόβρυση.

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36241 από andreas73
Απαντήθηκε από andreas73 στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Πήγα σήμερα στον Gratsia Αγίας Παρασκευής για να κάνουν την αναβάθμιση του κινητήρα και να δουν και το πρόβλημα με τα παράθυρα. Μου είπαν πως δεν το έχουν ξαναδεί και περίμεναν απάντηση από Kosmocar για να δουν πως θα το επισκευάσουν. Τελικά στις 4 το μεσημέρι απάντησαν πως είναι φυσιολογική η λειτουργία του παραθύρου (θα μας τρελάνουν εντελώς...)
Πήρα λοιπόν από το χεράκι τον τεχνικό σύμβουλο και του έδειξα ένα Scirocco της έκθεσης για το πως λειτουργούσαν τα παράθυρα πριν.
Τελικά μου είπε να πάρω τηλ στην γραμμή επικοινωνίας Total Care να δυαμαρτυρηθώ. Περιμένω τηλέφωνό τους για το που πρέπει να πάω για να το επισκευάσω. Φαντάσουν να μου πουν καμιά λαλακία ότι έτσι λειτουργεί. Θα γίνει ο τρίχαμος...

Τελικά δεν κάνουμε μια ψηφοφορία σε πόσους υπάρχει το πρόβλημα και αν σε κάποιον λύθηκε μπας και βρούμε καμιά άκρη?

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36247 από Γελάδι
andreas73 έγραψε:

Πήγα σήμερα στον Gratsia Αγίας Παρασκευής για να κάνουν την αναβάθμιση του κινητήρα και να δουν και το πρόβλημα με τα παράθυρα. Μου είπαν πως δεν το έχουν ξαναδεί και περίμεναν απάντηση από Kosmocar για να δουν πως θα το επισκευάσουν. Τελικά στις 4 το μεσημέρι απάντησαν πως είναι φυσιολογική η λειτουργία του παραθύρου (θα μας τρελάνουν εντελώς...)
Πήρα λοιπόν από το χεράκι τον τεχνικό σύμβουλο και του έδειξα ένα Scirocco της έκθεσης για το πως λειτουργούσαν τα παράθυρα πριν.
Τελικά μου είπε να πάρω τηλ στην γραμμή επικοινωνίας Total Care να δυαμαρτυρηθώ. Περιμένω τηλέφωνό τους για το που πρέπει να πάω για να το επισκευάσω. Φαντάσουν να μου πουν καμιά λαλακία ότι έτσι λειτουργεί. Θα γίνει ο τρίχαμος...

Τελικά δεν κάνουμε μια ψηφοφορία σε πόσους υπάρχει το πρόβλημα και αν σε κάποιον λύθηκε μπας και βρούμε καμιά άκρη?

Κι εσύ πού ξέρεις πως πρέπει να παίζει το αυτοκίνητό ΣΟΥ;;;
Ποιος είσαι εσύ που θα τους υποδείξεις;; Αυτοί ξέρουν καλύτερα! Σε τόσα τηλέφωνα μιλούν κάθε μέρα! Είναι δυνατόν να μην ξέρουν;

Μία φορά που χρειάστηκε να μιλήσω μαζί τους έτυχε να είμαι Λήμνο! Τυχεροί...

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36332 από Christaras
Απαντήθηκε από Christaras στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
andreas73 έγραψε:

Καμία εξέλιξη με το θέμα? Σε πήραν τηλέφωνο από Total Care?

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ TSI 160ps

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36354 από andreas73
Με πήραν μόλις. Μου είπαν οτι από τον τεχνικό έλεγχο που έκαναν στον Γρατσία δεν έδειξε κάποια βλάβη οπότε έτσι είναι η λειτουργία του.
Φυσικά τους έβρισα, του είπα άσχετους και τώρα περιμένω να με ξαναπάρουν τηλέφωνο...

Βασικά έκαν βλακεία. Έπρεπε να πάω το αυτοκίνητο στο service όταν ξεκίνησε να το κάνει το ένα παράθυρο. Αλλά που να φανταστώ ότι μετά από μία εβδομάδα θα το έκανε και το άλλο?
Αν πήγαινα τότε δεν θα μπορουσαν να μου πουν ότι είναι φυσιολογικό.
Μπουρ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@λο

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36355 από nikitas tsi
Απαντήθηκε από nikitas tsi στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Απαιτησε να κλεισουν την οροφη απο το εκθεσιακο τους αυτοκινητο και δειξτους το εκει το προβλημα σου.

Νikitas TSi

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36410 από andreas73
Με ξαναπήραν το μεσημέρι για να μου πουν ότι από το τεχνικό τμήμα τους είπαν ότι στα μοντέλα από το 2008 τα παράθυρα κατεβαίνουν ένα κλικ όταν τραβάς την χειρολαβή...
Και τους απάντησα συγχαρητήρια. Αυτό το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως να φτιάξετε αυτό το κλικ...
Μου είπαν ότι θα ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα εκ νέου και θα με ενημερώσουν...

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36430 από Γελάδι
andreas73 έγραψε:

Με ξαναπήραν το μεσημέρι για να μου πουν ότι από το τεχνικό τμήμα τους είπαν ότι στα μοντέλα από το 2008 τα παράθυρα κατεβαίνουν ένα κλικ όταν τραβάς την χειρολαβή...
Και τους απάντησα συγχαρητήρια. Αυτό το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως να φτιάξετε αυτό το κλικ...
Μου είπαν ότι θα ενημερώσουν το τεχνικό τμήμα εκ νέου και θα με ενημερώσουν...

Έλα ρε!!!! :crazyman:
Πού το ανακάλυψαν αυτό; Είναι τσακάλια μιλάμε ε;

Να ρωτήσω κάτι τώρα; Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο αφού αυτοί δεν ξέρουν την τύφλα τους και ενημερώνονται από το τεχνικό τμήμα γι' αυτό το απλό θέμα, πώς μετά αυτοί οι ίδιοι θα ενημερώσουν τους τεχνικούς για το πως θα το φτιάξουν;;;; ΟΕΟ;;

Μιλάμε για στιγμές απείρου κάλους! :autoktonia:

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36431 από Γελάδι
nikitas tsi έγραψε:

Απαιτησε να κλεισουν την οροφη απο το εκθεσιακο τους αυτοκινητο και δειξτους το εκει το προβλημα σου.

Παρεπιπτόντως, δεν χρειάζεται να κλείσει η οροφή για να το κάνει αυτό. Είτε η οροφή είναι ανοιχτή, είτε όχι, το κατέβασμα το κάνει έτσι κι αλλιώς!

Μήτσος

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36440 από Coo
Απαντήθηκε από Coo στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Αυτό θα πει total care.. :wtf:

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #36450 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
coo έγραψε:

Αυτό θα πει total care.. :wtf:

Ναι αλλά η εντολή δεν είναι ίδια Δημήτρη, όπως και η μνήμη του κλιματισμού άλλο κρατάει ανοιχτό στη μνήμη και άλλο κλειστό..

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36905 από andreas73
Λοιπόν. Ξεκινάω πόλεμο...

Με πήραν πάλι από την Kosmocar για να μου πουν για τρίτη φορά ότι μετά από δοκιμές που έκανε η αντιπροσωπία Gratsias σε EOS του 07, 09, 10 είναι αυτή που μου περιγράφουν. Δηλαδή το τζάμι πέφτει με το που τραβάς τελείως την χειρολαβή και όχι με το που την ακουμπάς για να την τραβήξεις. Τους έβρισα λοιπόν για τα καλά και τους είπα να μου το στείλουν και εγγράφως το πόρισμα με τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μου και την λειτουργία που θεωρούν αυτοί ότι πρέπει να έχει. Τους είπα ότι είναι άσχετοι και ότι το χαρτί αυτό θα το στείλω στην Γερμανία.

Παιδιά υπάρχει κάποιος που να έχει ελεύθερο χρόνο πρωινά και να του λειτουργεί το σύστημα να πεταχτούμε μέχρι τον Gratsia στην Αγία Παρασκευή να τους τα τρίψουμε στα μούτρα τα πτυχία?

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36912 από giannis
Απαντήθηκε από giannis στο θέμα Απ:Πρόβλημα με το παράθυρο οδηγού
Παιδιά καλησπέρα από Λαμία..μου φτιάξανε τα παράθυρα που ανεβοκατεβαίνανε μόνα τους,αλλάζοντας μοτερ και γρίλους!!
Το πρόβλημα με το κατέβασμα του τζαμιού πριν ανοίξει η πόρτα παραμένει ακόμα..μου είπαν και εμένα ότι κειτουργεί κανονικά και στα μοντέλα του 2010 γίνεται αυτή η λειτουργία!!!
Τελικά θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς ισχύει??? :surrender:

Θα μας βγάλουν τρελούς στο τέλος όλους μας!!!! :tsantila:

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36913 από Coo
Το πρόβλημα με τα παράθυρα που ανεβοκατεβαίνουν πράγματι λύνεται με αλλαγή γρυλου και/ή επαφής στην κολώνα του τιμονιου.
Με το άλυτο πια θέμα θα πρέπει μου φαίνεται να περάσουμε μια βόλτα από την Πορτογαλία γιατί τελικά μόνο στο εργοστάσιο ξέρουν να το φτιάξουν.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36914 από nikitas tsi
Δειξτους ή στειλτους αυτο το βιντεακι.
Υπαρχει τεχνικη οδηγια για αυτο,ξερουμε ποια ειναι?

Μέρος του μηνύματος είναι κρυμμένο για τους επισκέπτες. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να το δείτε.

Νikitas TSi

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36929 από Γελάδι
Έχει ρωτήσει κανείς αν συγκεκριμένα στον έλεγχο των control modules των θυρών με το διαγνωστικό τους (VAS ####) έχουν δει κάποιο σφάλμα;;

Υπάρχει ολόκληρη διαδικασία για την ρύθμιση των παραθύρων, αλλά ρωτάω γιατί μπορεί με ένα reset των καταχωρήσεων των σφαλμάτων και μία ρύθμιση (adaptation) με το διαγνωστικό ίσως φτιάξει το πρόβλημα.

Μήτσος

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36930 από andreas73
Στον Gratsia μου είπαν ότι το διαγνωστικό δεν έδειξε βλάβη και ότι τα παράθυρα έχουν σωστή ρύθμιση :whistle:

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36973 από andreas73
Με ξαναπήραν τηλ. για να μου πουν ότι θα πρέπει να πάω στον Gratsia για να μου αποδείξουν σε άλλα αυτοκίνητα ότι η λειτουργία είναι αυτή που μου λένε αυτοί.
Θα γελάσουμε...

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36976 από giannis
Καλησπέρα παιδιά,σήμερα με πήραν απο το Total care και μου ειπαν κ εμένα ότι τα μοντέλα '07,'08,΄09,10 δουλεύουν όπως εμάς τώρα...

Τι μπρούμε να κάνουμε ώστε να καταλάβουν τι εννοούμε????

• giannis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36978 από giannis
Καλημέρααααα!!!
Πήγα πρωί πρωί σήμερα στην αντιπροσωπία και τους έδειξα τα video, τους είπα για την οδηγία..αλλά τίποτα..ήταν ανένδοτοι!! Μου είπαν ότι από τα μοντέλα 2010 και μετά το κάνει αυτό..και επίσης ότι και στα SCIROCCO τα πρώτα αυτοκίνητα λειτουργούσαν όπως εμάς τώρα..ένω μετά λειτουργούν κανονικά!!

:fart:

:tsantila:

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #36984 από Coo
:censored:

Δημήτρης

• andreas73
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37025 από andreas73
Λοιπόν χθες πήγα χθες στον Gratsia αφού με έστειλε εκεί η Kosmocar. Δεν είχε όμως EOS για να δούμε... Τους έδειξα λοιπόν σε Scirocco και του 2009 και του 2011 τι εννοούσα. Αυτοί μου απάντησαν ότι σύμφωνα με την οδηγία που τους έστειλε η Kosmocar πρέπει να βρούμε μοντέλο του 2009 και με την ίδια έκδοση εγκεφάλων στις πόρτες :trelimalaki
Μάλιστα μου είπαν ότι δεν έχει πάει εκεί κανένας με τέτοιο πρόβλημα...
Το πιο φοβερό είναι ότι παρόλο που κατάλαβε την διαφορά με το Scirocco μου είπε (ο διευθυντής) τι θα έλεγα αν έβρισκαν ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου χωρίς να κάνει αυτή την λειτουργία?
Φυσικά του είπα ότι για να μην το κάνει θα είναι χαλασμένο...
Άκου να δεις. Δηλαδή είμαστε λαλάκες και δεν ξέρουμε πως λειτουργεί το αυτοκίνητο...

Πήγα και στην Autonet αλλά είχαν φόρτο εργασίας και θα πάω την Δευτέρα. Μου είπαν ότι έχουν EOS του 2009 για να δούμε. Πήγε κανένας στην Autonet με το πρόβλημα ή θα είμαι ο πρώτος?

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37035 από Coo
Μου κάνει εντύπωση η επιμονή κάποιων συνεργείων ότι ντε και καλά λειτουργούν σωστά, λες και εμείς το ξεχάσαμε πως λειτουργούσε το αυτοκίνητο όταν το πηραμε. Νομίζω είναι πιο σεβαστό να αναγνωρίσουν ότι δεν υπάρχει λύση για τη βλάβη, παρά να προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό*.

*Μιλάω γενικά και όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δημήτρης

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #37037 από nikitas tsi
Κι'εγω εχω το ιδιο προβλημα αλλα εχω παραιτηθει πλεον απο οποια απαιτηση μου σε συνεργειο αφου εκ των προτερων ξερω οτι δεν θα βγαλω καμια ακρη.

Νikitas TSi

Συντονιστές: nikitas tsi