Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V

Περισσότερα
17 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #7282 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
orcus00 έγραψε:

an dn to exete parei akoma kai egw mesa eimai!

Καταρχήν καλώς ήλθες στο vweos.gr.

Θα σε παρακαλέσω να κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις τους όρους συμμετοχής στο φόρουμ (θα δεις ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish), όπως και να μας πεις δυο λόγια για εσένα και το αυτοκίνητο σου. Επίσης, μια ενημέρωση στο προφίλ σου θα βοηθήσει στην επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη.

:welcome και πάλι...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
17 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #7289 από Magnum
Βαγγέλη πότε είναι η ημερομηνία που κλειδώνουν οι παραγγελίες;

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
Περισσότερα
17 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #7292 από orcus00
Απαντήθηκε από orcus00 στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Να μαι πάλι (χωρίς greeklish! ευτυχώς), λέγομαι Φάνης και είμαι κάτοχος VW EOS 122TSi, το οποίο αγόρασα εδώ και κανα χρόνο περίπου. Ενδιαφέρομαι για την παραγγελία του Witson W2-D723! Αν είναι ανοικτή ακόμα η λίστα παρακαλώ υπολογίστε και εμένα.
Ευχαριστώ
Υ.Γ. το e-mail μου αν και υπάρχει καταχωρημένο είναι orcus00@yahoo.com

EOS - TSI - 122 (Vialle LPG)
Περισσότερα
17 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #7295 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Magnum έγραψε:

Βαγγέλη πότε είναι η ημερομηνία που κλειδώνουν οι παραγγελίες;

Τέλος του μήνα :agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
17 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #7296 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
orcus00 έγραψε:

Να μαι πάλι (χωρίς greeklish! ευτυχώς), λέγομαι Φάνης και είμαι κάτοχος VW EOS 122TSi, το οποίο αγόρασα εδώ και κανα χρόνο περίπου. Ενδιαφέρομαι για την παραγγελία του Witson W2-D723! Αν είναι ανοικτή ακόμα η λίστα παρακαλώ υπολογίστε και εμένα.
Ευχαριστώ
Υ.Γ. το e-mail μου αν και υπάρχει καταχωρημένο είναι orcus00@yahoo.com

Η συμμετοχή σου καταχωρήθηκε Φάνη :shades:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #7301 από Costas
Βάση της καινούργιας προσφοράς που πήρα από τον Άγγλο, θα μπορούσε να διορθωθεί η τιμή στο αρχικό (κλειδωμένο) post των προσφορών για καλύτερη ενημέρωση των μελών...
Περισσότερα
17 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #7303 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Costas έγραψε:

Βάση της καινούργιας προσφοράς που πήρα από τον Άγγλο, θα μπορούσε να διορθωθεί η τιμή στο αρχικό (κλειδωμένο) post των προσφορών για καλύτερη ενημέρωση των μελών...

Οι προσφορές ενημερώθηκαν.

Όσοι θέλετε μπορείτε να τις δείτε εδώ .

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #7313 από Costas
vabatzis έγραψε:

Costas έγραψε:

Οι προσφορές ενημερώθηκαν.

Όσοι θέλετε μπορείτε να τις δείτε εδώ .

Βαγγέλη η τιμή είναι 344,99 και όχι 344,59 που έχεις βάλει στο post.Αμελητέα η διαφορά βέβαια...
Περισσότερα
17 Χρόνια 5 Ημέρες πριν #7324 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Διορθώθηκε Κώστα!

Φάνη καλως ήρθες και από εμένα! Θα ήταν ωραία αν έγραφες δύο πράγματα για σένα και το αυτοκίνητό σου στα Νέα Μέλη. Είναι κάτι που συνηθίζεται ώστε να γνωριζόμαστε καλύτερα!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
  • mdal
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Ημέρες πριν #7366 από mdal
Μετά από διαβασμα του post αυτού αλλά και των προσφορών :sick θα ήθελα να λάβω και εγώ μέρος σε αυτό το GB.

Μια παράκληση, μιας και η αγορά δείχνει, και δικαιλογημένα, να πηγαίνει στον Άγγλο θα ήθελα από τη στιγμή που έχω SEAT για εμένα να παραγγελθεί το μοντέλο E723ST που είναι ισοδύναμο με το E723VW.

Ευχαριστώ.
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7386 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
mdal έγραψε:

Μετά από διαβασμα του post αυτού αλλά και των προσφορών :sick θα ήθελα να λάβω και εγώ μέρος σε αυτό το GB.

Μια παράκληση, μιας και η αγορά δείχνει, και δικαιλογημένα, να πηγαίνει στον Άγγλο θα ήθελα από τη στιγμή που έχω SEAT για εμένα να παραγγελθεί το μοντέλο E723ST που είναι ισοδύναμο με το E723VW.

Ευχαριστώ.

Φίλε μου μία ερώτηση όμως... Επειδή η σελίδα του άγγλου πρέπει να έχει ένα πρόβλημα με τον server και δεν μπορώ να το ελέγξω, η τιμή του μοντέλου που θέλεις είναι ίδια; Το έχεις κοιτάξει καθόλου; Γιατί αν δεν ισχύει αυτό θα πρέπει να ξέρεις ότι θα σου κοστίσει όσο λέει και όχι όσο γράφουμε στο αρχικό πόστ. 'Αντε το πολύ πολύ να αγγαρέψουμε για μία ακόμη φορά τον Κώστα να ρωτήσει συγκεκριμένα για το δικό σου.

Πάντως κατά τα άλλα δεν υπάρχει πρόβλημα να μπεις στη παραγγελία. Εδώ όπως θα δεις αγοράζουμε και για Mazda!!! :whistle:

Υ.Γ. Ενημέρωσε σε παρακαλώ και την υπογραφή σου να ξέρουμε τουλάχιστον ένα όνομα!!! Πώς θα αναφέρομαι σε σένα;;
Εεεεε!! Φίλος!!!!

Μήτσος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7396 από Costas
Η τιμή είναι ίδια πάντως Δημήτρη...Αμφιβάλλω καν, αν έχουν καμια διαφορά (το ST (seat) από το VW)
  • mdal
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7432 από mdal
'Οπως έγραψε ο Κώστας είναι η ίδια τιμή/μοντελο γιαυτό και το ζήτησα. Το μόνο που σκέφτηκα, και για αυτό έκανα το search στον Άγγλο, είναι το αρχικό screen που φαντάζομαι να δείχνει το SEAT logo και όχι VW.

Υ.Γ. Ανανέωσα προφιλ.
  • vassilis69
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7435 από vassilis69
Απαντήθηκε από vassilis69 στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Μέσα στην τιμή είναι και τα μεταφορικά? Γιατί για το 720 που είχα φέρει εγώ ήταν 60 τα μεταφορικά και 120 τελωνείο...
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7451 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Βασίλη θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρο από το δημοσίευμα εδώ...

www.vweos.gr/eosforu...4

Μεταφορικά από Αγγλία είναι 20κάτι ευρώ. Τελωνείο δεν υπάρχει γιατί είναι διακίνηση εντός Ε.Ε.

Αυτά δεν ισχύουν για τις προσφορές από Κίνα αφού το τελωνείο μπορεί να έρθει μέχρι και 115 και τα μεταφορικά είναι 30€ περίπου η μονάδα.

Αλλά στο παραπάνω λινκ αν το διαβάσεις είναι καθαρό!!

Μήτσος
  • vassilis69
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7453 από vassilis69
Απαντήθηκε από vassilis69 στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Άρα η τιμή ποιά είναι τελικά? (χωρίς μεταφορικά)
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7455 από Γελάδι
:girl_cry: :girl_cry:

Βρε Βασίλη... Στις προσφορές για τον Άγγλο λέει...

E.S. Global (Αγγλία) Ευχαριστούμε τον Costas για την προσφορά
Αγορά 5τεμαχίων 360 pounds
Αγορά 10τεμαχίων 344,99 pounds
Μεταφορικά με DHL 45pounds για το πρώτο και άλλα 20pounds το κάθε επόμενο
Συμπεριλαμβάνεται στην παραγγελία κάρτα με το software χαρτών
Τελωνείο δεν υπάρχει λόγω αποστολής εντός Ε.Ε.

Επομένως, η τιμή είναι 360pounds αν αγοράσουμε μέχρι 5τεμ και ακολούθως, 345 αν αγοράσουμε 10 και πάνω. Ίσως δηλαδή αν αγοράσουμε 7-8 κομμάτια η τιμή να είναι 350pounds Αγγλίας!

Τώρα σε ευρώ παίζει ανάλογα με το συνάλλαγμα.

Με βάση την σημερινή ισοτιμία (27-04-09) η οποία είναι στα 0,906 η μονάδα θα μας έρθει με μία τιμή στα 350λίρες = 386€

Προσθέτωντας τα μεταφορικά και κάποια προμήθεια της τράπεζας πάει σύνολο περίπου 430€

Αντίστοιχα γίνεται και ο υπολογισμός για τους κινέζους.... Με την διαφορά ότι υπάρχει τελωνείο και θα μας βγει κάτι παραπάνω.

Μήτσος
  • vassilis69
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7457 από vassilis69
ΟΚ ευχαριστώ,

Sorry αλλά μπήκα μόλις στην κουβέντα και μπερδεύτηκα.
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7461 από Costas
Επειδή από οτι βλέπω είμαστε κοντά στο 10, να υπολογίζετε την τελική τιμή στα 345+22,5=367,5 pounds.Στην τιμή το μόνο που δεν περιλαμβάνεται είναι η προμήθεια είτε της τράπεζας (περίπου 2-3 ευρώ/άτομο) είτε του paypal (3% του 367,5=11 pounds/άτομο)

Νομίζω οτι πιο αναλυτικά δεν μπορούν να γραφτούν...
  • mdal
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7464 από mdal
Σχετικά με το E723ST έστειλα ένα ερώτημα στον Άγγλο και πήρα την εξής απάντηση:

'Hi Miltos, the only difference is the start up logo. One has the VW logo and the other has the Seat logo?
How many units are you thinking of buying?'

Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα για αυτή την πρωτοβουλία!
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7467 από Costas
mdal έγραψε:

Σχετικά με το E723ST έστειλα ένα ερώτημα στον Άγγλο και πήρα την εξής απάντηση:

'Hi Miltos, the only difference is the start up logo. One has the VW logo and the other has the Seat logo?
How many units are you thinking of buying?'

Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα για αυτή την πρωτοβουλία!

Μιας και άνοιξες και εσύ επικοινωνία με τον Άγγλο, γιατί δεν τον ρωτάς τιμή και μεταφορικά για 10 κομμάτια (723);
Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πιστεύω...
  • vassilis69
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #7473 από vassilis69
Γιατί δεν κανεις εσύ την πρόταση?

Παραγγέλνεις άμεσα 10 κομμάτια αν στα δώσει 300 το κομμάτι πες του
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #7477 από Costas
vassilis69 έγραψε:

Γιατί δεν κανεις εσύ την πρόταση?

Παραγγέλνεις άμεσα 10 κομμάτια αν στα δώσει 300 το κομμάτι πες του

Σε' μένα απευθύνεσαι ή στον Mίλτο;
Σε' μένα έχει ήδη κάνει προσφορά και απλώς είπα να βλέπαμε τι προσφορά θα κάνει στον Μίλτο.
  • vassilis69
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #7495 από vassilis69
σ εκείνον που θα ζητήσει τώρα προσφορά...
  • mdal
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #7536 από mdal
Δυστυχως δεν πήρα κατι καλύτερο από τον Κώστα σχετικά με την προσφορά του 'Αγγλου. Προσπάθησα να κατεβάσω το ολικό κόστος στα 400Ε.

Ακολουθει η απάντηση.

"Hi Miltos, sorry, the lowest we can go is £349.99 a piece without shipping.
Shipping on 1st unit is £45 and on any additional units, its £20 so total cost would be

£349.99 x 10 = £3499.99
£225 shipping
Total is £3724.99 which amounts to about 420 euros approximitely each.

Please let me know if you are interested? We have just found out, that this unit fits both the Seat and VW but the unit is only available with the VW logo on it at the moment, we have asked the factory and they say the Seat logo cant be uploaded onto it."
Συντονιστές: nikitas tsi