Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V

Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6343 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
panos έγραψε:

Λογικά σε μας δε θα πρέπει να συμβαίνει αυτό...

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6345 από panos
Το λέω επειδή υποτίθεται ότι είναι συμβατό και με τις δυο μεριές του τιμονιού. Μήπως να το ρωτούσαμε? όχι τίποτα άλο αλλά να ξέρουμε τι περιμένουμε...
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6346 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Στις προδιαγραφές που μας έχουν δώσει αναφέρεται ότι είναι συμβατό.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6351 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Με βάση το site της audiosources απ' όπου και προμηθεύεται ο τύπος στην Αγγλία λέει ότι...

5) with Built-in Can-bus Steering wheel control: realize the original wheel steel control without any modification.

Επομένως, δεν θα πρέπει να έχουμε πρόβλημα!

www.audiosources.net...3

Μήτσος
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6357 από panos
Δε βλέπω κίνηση παρά την (κατά τη γνώμη μου) συμφέρουσα προσφορά από Αγγλία...
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6385 από Costas
Σχετικά με την ερώτηση κάποιου μέλους (δεν θυμάμαι ποιανού) σχετικά με την sd card με το gps software κανόνισα, αν τελικά καταλήξουμε στην Αγγλία, να μας στείλει και μια καρτα με το/α software/s και μετά μπορούμε να το φορτώσουμε και σε όσες άδειες καρτες θέλουμε....

Ένα ακόμη έξοδο που κάποιοι ίσως δεν υπολόγισαν είναι και τα μεταφορικά που θα χρειαστούν για τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες των συσκευών, μιας και η ομαδική παραγγελία θα έχει ως αποτέλεσμα να πάνε όλα τα μηχανήματα στην διεύθυνση ενός και όλοι οι άλλοι θα πρέπει να τα παραλάβουν από αυτόν με κάποιο τρόπο...

Αλήθεια γιατί έπρεπε να κλειδωθεί το "προσφορές για αγορά replica rns-510"?:unsure:
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6387 από Γελάδι
Costas έγραψε:

Σχετικά με την ερώτηση κάποιου μέλους (δεν θυμάμαι ποιανού) σχετικά με την sd card με το gps software κανόνισα, αν τελικά καταλήξουμε στην Αγγλία, να μας στείλει και μια καρτα με το/α software/s και μετά μπορούμε να το φορτώσουμε και σε όσες

Άλλη μία καλή εξέλιξη!! Το σημειώνω στο αρχικό ποστ! :good:

Costas έγραψε:

Αλήθεια γιατί έπρεπε να κλειδωθεί το "προσφορές για αγορά replica rns-510"?:unsure:

Κώστα θεωρώ ότι έχουμε πάρει αρκετές προσφορές μέχρι τώρα και θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε. Χώρια που υπήρχαν και τα δύο θέματα και γραφόντουσαν πράγματα που αφορούσαν το ίδιο θέμα και στα δύο...

Μήτσος
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6391 από panos
:shhhh:
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6470 από panos
Μήπως το συγκεκριμμένο θέμα θα έπρεπε να ''προωθείται'' πιο πολύ και να μην χάνεται στις πρόσφατες συζητήσεις? με δεδομένο ότι απομένουν λίγες μέρες για να λήξει η παραγγελία το λέω...
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6575 από Costas
Προσωπικά ως τις 16/04 δεν θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω σχετικά με την προτίμησή μου γιατί δεν είμαι ακόμα έτοιμος για την αγορά του μηχανήματος...
  • leontas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6579 από leontas
Γελάδι έγραψε:

Με βάση το site της audiosources απ' όπου και προμηθεύεται ο τύπος στην Αγγλία λέει ότι...

5) with Built-in Can-bus Steering wheel control: realize the original wheel steel control without any modification.

Επομένως, δεν θα πρέπει να έχουμε πρόβλημα!

www.audiosources.net...3

Καλημερα σε ολους.
Τωρα ειδα το παραπάνω.
Και το 726 εχει Can-bus Steering wheel control και ακομα και με αυτο δεν παιζουν τα 2 πληκτρα.
Πιθανοτατα επειδη ειναι πολυ καινουργιο μοντελο εχει και τις λεγόμενες παιδικες αρρωστειες..........
Πάντως το μοντελο που συζητατε δεν νομιζω να εχει προβλημα, εχω ακουσει και αλλους που
εχουν βαλει το 723 και το 720 και δεν ειχαν αυτο το προβλημα!!!!!
Αντε με το καλο να προχωρησετε στην αγορα και το αποτελεσμα θα σας αποζημειωσει πιστευω :good:
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6582 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
όχι δεν θα προχωρήσω σίγουρα τελικά στην αγορά του ηχοσυστήματος...
θα κρατήσω την οθόνη μου για λίγο καιρό ακόμα...προηγούνται άλλα...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6584 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Για να έχετε αρκετό χρόνο να προγραμματιστείτε, η καταληκτική ημερομηνία παρατάθηκε μέχρι τις 30 Απριλίου .

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6830 από aris
Απο οτι υπολογιζω το κοστος μαζι με τα μεταφορικα θα ειναι 370 ευρω.Αρα τεταρτος εγω
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6832 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
aris έγραψε:

Απο οτι υπολογιζω το κοστος μαζι με τα μεταφορικα θα ειναι 370 ευρω.Αρα τεταρτος εγω

Τελικά βγήκε μόνο 370;

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6833 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
aris έγραψε:

Μάλλον λάθος έχεις υπολογίσει...

Το τελικό κόστος αναμένεται περίπου στα 435€ μαζί με τα μεταφορικά. Δες και εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6834 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
aris έγραψε:

Άρη να υπολογίζεις 400+ καθότι είναι 360λίρες Αγγλίας η μονάδα και τα μεταφορικά περίπου 25 ακόμη λίρες. Επομένως, αν υπολογίσεις και την διαφορά στην ισοτιμία βγαίνει 400+

ΑΝ ακόμη συμφωνείς πες το μου να σε προσθέσω...

Παρεπιπτόντως, πες μας δυο λόγια για σένα στα "Νέα Μέλη" και ενημερωσε σε παρακαλώ το προφίλ σου!
Σε ευχαριστώ!

Μήτσος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6836 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
Για την ακρίβεια είναι 432,58 με την ισοτιμία σήμερα (15/04/2009)

Franz Kafka
Σπύρος
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6837 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
βαλτε και εμενα παρακαλω και εγω ειμαι υπερ του αγγλου
  • aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6844 από aris
Παιδια συγνωμη για την παραπληροφορηση υπολογισα λαθος.Παντως ακομα και στα 430 ευρω ειναι καλη τιμη αν υπαρχει η καρτα τηλεορασης,το bluetooth,υποστηριξη i-pod, υπαρχουν χαρτες ελλαδος και ελληνκο μενου.Αν ειναι ετσι εξακολουθω να ενδιαφερομαι.Διφορετικα υπαρχουν στο e-bay προσφορες αμεσης αγορας για το γνησιο(το οποιο υποστηριζει ολα τα παραπανω αλλα τα πληρωνεις αδρα) γυρω στα 350 με 420 ευρω.
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6849 από vabatzis
Οι συμμετοχές σας έχουν ενημερωθεί :shades:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6859 από panos
Δε νομίζω πως έχει ελληνικό μενού...
  • kkarana
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6881 από kkarana
βαλε και σε εμενα ενα ειμαι μεσα και εγω που δινουμε το χρημα
:surrender: :wtf: :agree: :clap: :gun:
  • dimxat
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6887 από dimxat

Αυτή η εικόνα είναι κρυμμένη για τους επισκέπτες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να τη δείτε.

εγω δεν θα παρω γιατι ΠΡΟΚΑΜΑ το εξυπνοπουλι !!!!!!! ( 1050€ )
Υπαρχουν δυο εισαγωγεις .Ενας λαμια και ενας θεσ/νικη.Η τοποθετηση εγινε στην αθηνα
απο ενα καταστημα συνεργαζομενο με τον αντ/πο της λαμιας.
Λεπτομεριες για τιμη και για την προσφορα αν θες να μαθω γιατι έγινε μέσω
seatclub,λογω αδερφου μου.(seat leon 1.8 tsi τρελαμενος με γκαζια και στροφες!!!) αυτοι εκαναν πισω :whistle: και εμεινα
σαν τη καλαμια και τα εσκασα κανονικα :clap:
το θεμα το εχετε και μαλιστα αρκετα ψαγμενο.
εγω δυστυχως το πληρωσα το μαλλι ( και δεν εχω κιολας) ,τωρα οπου
μπορω να βοηθησω ειμαι διαθεσιμος... γιατι εχω και ενα προβλημα με τον εργοστασιακο ενισχυτη και το ψαχνω
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6894 από Γελάδι
aris έγραψε:

Παιδια συγνωμη για την παραπληροφορηση υπολογισα λαθος.Παντως ακομα και στα 430 ευρω ειναι καλη τιμη αν υπαρχει η καρτα τηλεορασης,το bluetooth,υποστηριξη i-pod, υπαρχουν χαρτες ελλαδος και ελληνκο μενου.Αν ειναι ετσι εξακολουθω να ενδιαφερομαι.Διφορετικα υπαρχουν στο e-bay προσφορες αμεσης αγορας για το γνησιο(το οποιο υποστηριζει ολα τα παραπανω αλλα τα πληρωνεις αδρα) γυρω στα 350 με 420 ευρω.

Άρη εκτός από το ελληνικό μενού (που δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει...) όλα τα υπόλοιπα υποστηρίζονται. Ελληνικό μενού θα υπάρχει μόνο στους χάρτες. Το σύστημα δεν έχει ελληνικά απ' όποια εταιρεία κι αν το προμηθευόμασταν...
Επιπλέον για τηλεόραση θα χρειαστείς και μία κεραία τηλεόρασης όπου μπορείς να βάλεις μία της επιλογής σου... Είτε φθηνή είτε πιο ακριβή.

Όλα τα υπόλοιπα υποστηρίζονται κανονικά. Από εκεί και πέρα είναι δική σου επιλογή.

Μήτσος
Συντονιστές: nikitas tsi