Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V

• panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6896 από panos
Ποιό γνήσιο εννοεί ο Άρης?
Δημήτρη η καλύτερη κεραία πόσο μπορεί να κοστίζει?
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6899 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
panos έγραψε:

Ποιό γνήσιο εννοεί ο Άρης?

Δεν είμαι σίγουρος. Μήπως νομίζει ότι αυτά στο e-bay δεν είναι κινέζικα;; Γιατί το RNS-510 δεν υπάρχει περίπτωση να κοστίζει ούτε στο e-bay κάτω από 1400€ και το οποίο δεν τα υποστηρίζει αυτά όλα! Καλύτερα να μας πει ο ίδιος για να μην υποθέτουμε...

panos έγραψε:

Δημήτρη η καλύτερη κεραία πόσο μπορεί να κοστίζει?

Δεν το έχω ψάξει πολύ αλλά ξέρω ότι μία αξιοπρεπής κοστίζει περίπου 50€-60€ . Όχι ότι αν πάρεις και καμία πιο ακριβή θα δεις και τρελή διαφορά. Έτσι κι αλλιώς τηλεόραση βλέπεις δεν βλέπεις στο αυτοκίνητο. Εγώ προσωπικά δεν θα βάλω καθόλου!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6905 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
kkarana έγραψε:

βαλε και σε εμενα ενα ειμαι μεσα και εγω που δινουμε το χρημα
:surrender: :wtf: :agree: :clap: :gun:

Εντάξει φίλε μου.
Για τα λεφτά και όλες τις λεπτομέρειες θα ενημερώσουμε στο μέλλον. Απλά θα σας παρακαλούσα να παρακολουθείτε το θέμα για να ενημερώνεστε!

Ευχαριστώ!

Μήτσος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6924 από Costas
Σχετικά με την παραγγελία από την Αγγλία, μόλις ενημερώθηκα μέσω email από τον πωλητή ρωτώντας τον, για τους τρόπους πληρωμής μου είπε....

Hi Kostas, you can pay with paypal but there is a 3% surcharge. Bank transfer has no fees.

Best wishes
Rob

Πράγμα το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει (οτι δηλαδή η τράπεζα δεν πέρνει προμήθεια για μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα).Πάντως όπως και να έχει, να υπολογίζετε ενα 3-5% παραπάνω στην τελική τιμή λόγω προμήθειας είτε μέσω paypal είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού...
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6925 από Γελάδι
Σημείωση: Τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το D-723 του φίλου dimxat μεταφέρθηκαν εδώ...
www.vweos.gr/eosforu...8

Κώστα θα ρωτήσω να δω τι προμήθεια κρατάνε οι τράπεζες για μεταφορά ποσού στην Αγγλία... Όποιος γνωρίζει βέβαια ας μας πει!

Μήτσος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6927 από Costas
Για Κίνα πάντως που είχα ρωτήσει μια ελληνική τράπεζα, μου είχε πει περίπου 10-12 ευρώ θα κρατούσε προμήθεια η δικιά μου τράπεζα και άλλα τόσα πάνω-κάτω και η τράπεζα στην Κίνα.
Εδώ να φανταστείτε πήγα πριν από 3 μέρες να κάνω μεταφορά χρημάτων (μέσω e-banking) από μια τράπεζα στην άλλη (Ελληνικές και οι 2) και ήθελε προμήθεια 12,5 ευρώ για μεταφορά 1500 ευρώ.
Άρα το θεωρώ σχεδόν σίγουρο οτι θα έχει κάποια προμήθεια το bank transfer που είπε ο Άγγλος...
  • kosaitis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6928 από kosaitis
Απαντήθηκε από kosaitis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
προς costa η Built in DVB-T πόσο εχει σαν έξτρα δεν ρωτάς τον Άγγλο.Ευχαριστώ
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6929 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Παιδιά, η πιο συμφέρουσα περίπτωση για να κάνετε την πληρωμή είναι μέσω web. Τα έξοδα αν θα πάτε γκισέ είναι πολλαπλάσια. Πέραν όλων αυτών όμως, εγώ θα σκεφτόμουν σοβαρά το Paypal για να έχω ασφάλεια των χρημάτων μου (και δυνατότητα να τα ζητήσω πίσω αν γίνει κάτι). Θα μπορούσατε να μαζέψετε το ποσό, να το μεταφέρετε στο λογαριασμό paypal κάποιου και να κάνετε από εκεί την πληρωμή.

Δημήτρη (Γελάδι), ο φίλος/φίλη kkarana θα πρέπει να ενημερώσει το προφίλ του για να μπορεί να συμμετάσχει.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6930 από Γελάδι
vabatzis έγραψε:

Δημήτρη (Γελάδι), ο φίλος/φίλη kkarana θα πρέπει να ενημερώσει το προφίλ του για να μπορεί να συμμετάσχει.

Έχω φροντίσει για το συγκεκριμένο.

Μήτσος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #6931 από Costas
Πληροφορικαά το paypal από όσο ξέρω δεν σου δίνει πίσω λεφτά αν δεν συμφωνήσει ο πωλητής να τα επιστρέψει.Σε περίπτωση που συμφωνήσει θα σου τα επιστρέψει έτσι και αλλιώς είτε μέσω paypal είτε μέσω bank account.
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #6932 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Costas έγραψε:

Πληροφορικαά το paypal από όσο ξέρω δεν σου δίνει πίσω λεφτά αν δεν συμφωνήσει ο πωλητής να τα επιστρέψει.Σε περίπτωση που συμφωνήσει θα σου τα επιστρέψει έτσι και αλλιώς είτε μέσω paypal είτε μέσω bank account.

Κώστα, το Paypal έχει πλέον προστασία πληρωμών σε όλες τις συναλλαγές. Σε περίπτωση προβλήματος ανοίγεις μέσα από το paypal (παλιά το έκανες μέσω ebay) dispute αναλύοντας το πρόβλημα. Εάν δε λυθεί κατόπιν επικοινωνίας με τον πωλητή, γίνεται escalate to claim, οπότε αποκτάς το δικαίωμα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Αν δε τα στείλει ο πωλητής, τα δίνει το paypal και τα παίρνει μετά απο τον πωλητή...
Αυτό συνέβη πρόσφατα σ'εμένα, όπου την τελευταία μέρα μου γύρισε τελικά ο πωλητής τα λεφτά...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • aris
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #6983 από aris
Παιδια ειμαι και εγω μεσα για την αγορα αν το συνολικο κοστος φτανει μεχρι τα 420 ευρω!γιατι ομως χρειαζεται να πληρωσουμε τελωνειο αν το παραγγειλουμε απο Αγγλια?
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #6984 από panos
Δε χρειάζεται...
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #6986 από Γελάδι
aris έγραψε:

Παιδια ειμαι και εγω μεσα για την αγορα αν το συνολικο κοστος φτανει μεχρι τα 420 ευρω!γιατι ομως χρειαζεται να πληρωσουμε τελωνειο αν το παραγγειλουμε απο Αγγλια?

Άρη δεν πληρώνουμε τελωνείο. Η πιο συμφέρουσα επιλογή μέχρι τώρα είναι όντως αυτή της Αγγλίας.
Το κόστος είναι

360 λίρες Αγγλίας η μονάδα
+ 25 λίρες Αγγλίας (καθώς τα έξοδα αποστολής είναι 45 για μία μονάδα και 20 για κάθε επόμενη...)
+ κάποια προμήθεια που μπορεί να πληρώσουμε κατά την τραπεζική μεταφορά.

Σύνολο σε ευρώ θα μας έρθει περίπου 430€ - 450€

Με μία τελευταία ματιά στο ebay βρήκα ακριβώς το ίδιο για το οποίο μιλάμε σε τιμές όπως 430$ Αυστραλίας, 420λίρες Αγγλίας, 575€ από Ισπανία, 649 από Γερμανία και 430$ Αμερικής. Αν σε αυτά συνυπολογίσεις και τα έξοδα αποστολής (που είναι πολλά ανεβαίνει πάρα πολύ!!) Αν έχεις βρει κάτι άλλο πιο φθηνό, όρμα!!

Μήτσος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #6989 από Costas
kosaitis έγραψε:

προς costa η Built in DVB-T πόσο εχει σαν έξτρα δεν ρωτάς τον Άγγλο.Ευχαριστώ

Τα DVB-T που πουλάει ο Άγγλος είναι αυτά:
www.esg1.co.uk/freev.../
και μας τα δίνει με 10% έκτπωση ανεξαρτήτως από το πόσα θα αγοραστούν.

Όσον αφορά για την πληρωμή μέσω τραπέζης, σύμφωνα πάντα με τον Αγγλο, το κόστος είναι περίπου στα 15 ευρώ (εφόσον γίνει 1 συνολική πληρωμή), δηλαδή αν είμαστε 8 είναι ούτε από 2 ευρώ το άτομο επιπλέον, ενώ με το paypal είναι 3% της τελικής τιμής...χοντρικά 11 λίρες/άτομο=13 ευρώ/άτομο.
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7129 από Costas
Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει αλλά μόλις πήρα μια προσφορά απο την audiosources για $370 το κομμάτι (για παραγγελία 10 μονάδων) και $380 για μεμονομένη παραγγελία.Επίσης $70 μεταφορικά για το ένα κομμάτι και $315 για τα 10...
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7130 από panos
+τελωνείο=?????
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7131 από Costas
panos έγραψε:

+τελωνείο=?????

Αν το τελωνείο το βάλεις στο μέγιστο που έχουμε ακούσει οτι μπορεί να πάει (120 ευρώ/μονάδα) έρχεσαι περίπου στα λεφτά του Άγγλου.
Αλλά υπάρχει και πιθανότητα, με μειωμένο τιμολόγιο, να πληρώσουμε πολύ λιγότερα και να έχουμε σημαντικό κέρδος...
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7140 από Γελάδι
Costas έγραψε:

Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει αλλά μόλις πήρα μια προσφορά απο την audiosources για $370 το κομμάτι (για παραγγελία 10 μονάδων) και $380 για μεμονομένη παραγγελία.Επίσης $70 μεταφορικά για το ένα κομμάτι και $315 για τα 10...

Μα δεν έχει διαφορά από την προσφορά που είχα παρει εγώ...

www.vweos.gr/eosforu...4

Η διαφορά τους είναι μόνο 10$ για 10 μονάδες!! :unsure: Και θεωρώ ότι σίγουρα βγαίνει παραπάνω από του Άγγλου... Εσείς τί λέτε;

Μήτσος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7142 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Γελάδι έγραψε:

Costas έγραψε:

Μα δεν έχει διαφορά από την προσφορά που είχα παρει εγώ...

www.vweos.gr/eosforu...4

Η διαφορά τους είναι μόνο 10$ για 10 μονάδες!! :unsure: Και θεωρώ ότι σίγουρα βγαίνει παραπάνω από του Άγγλου... Εσείς τί λέτε;

Αν και δεν με αφορά το θέμα πλέον, αλλά επειδή το έχω παρακολουθήσει γιατί με ενδιέφερε...
μπορώ να πω ότι ο σύνροφος Γελάδιος έχει δίκιο...
είναι το ίδιο πράγμα και ίσως τελικά ακροβότερο...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
  • mdal
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7160 από mdal
Καλησπέρα παιδιά αν και δεν έχω VW EOS αλλά ALTEA Freetrack το θέμα του GB είναι αρκετά φλέγον και θα ήθελα να πάρω μέρος μιας και στο SEATCLUB δεν έγινε κάτι.

Πριν δεσμευθώ δεν έχω δει κάτι σχετικά με εγκατάσταση κλπ. Θα ήταν μεγάλο όφελος αν μπορούσαμε να κανονίσουμε κατι και να διερευνήσουμε το κόστος.
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7163 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
mdal έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά αν και δεν έχω VW EOS αλλά ALTEA Freetrack το θέμα του GB είναι αρκετά φλέγον και θα ήθελα να πάρω μέρος μιας και στο SEATCLUB δεν έγινε κάτι.

Πριν δεσμευθώ δεν έχω δει κάτι σχετικά με εγκατάσταση κλπ. Θα ήταν μεγάλο όφελος αν μπορούσαμε να κανονίσουμε κατι και να διερευνήσουμε το κόστος.

Μίλτο καλησπέρα και καλώς ήλθες στο vweos.gr.

Αναφορικά με την εγκατάσταση, έχουμε ήδη μια τιμή 60€ (για εγκατάσταση στη Λαμία). Υπολόγισε ότι πάνω-κάτω η τιμή είναι αυτή, όπου και να πας, με μια απόκλιση +/- 20€...

Για όποια διευκρίνηση χρειαστείς σχετικά με τις προσφορές, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Δημήτρη (Γελάδι) :agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7171 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
mdal έγραψε:

Καλωσήλθες στην παρέα μας....................

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #7191 από Costas
Έκανα παζάρια στον Άγγλο για καλύτερη τιμή, μιας και μου έστειλε η audiosources καινούργιο κατάλογο με χαμηλότερες τιμές και μου είπε οτι μπορεί για τα 10 τεμάχια να μας το δώσει από 350 pounds/κομμάτι στα 344,99 pounds/κομματι.Δεν είναι και πολύ καλύτερη τιμή, αλλά τουλάχιστον κάτι καλύτερο κατάφερα να κάνω...Φαντάζομαι οτι αν είμαστε 7-8 άτομα θα πάει 350 pounds/κομμάτι.Tα μεταφορικά δεν ειναι διαπραγματεύσιμα.

Επίσης του είπα να στείλει στα email όλων των αγοραστών τιμολόγια αγοράς για να υπάρχει πλήρη διαφάνεια της παραγγελίας.(μόλις οριστικοποιηθούν τα άτομα και κλείσει η παραγγελία παρακαλώ να μου στείλετε όλοι όσοι συμμετέχετε τα email σας για να τα προωθήσω στον Άγγλο)
Περισσότερα
17 Χρόνια 6 Ημέρες πριν #7281 από orcus00
an dn to exete parei akoma kai egw mesa eimai!

EOS - TSI - 122 (Vialle LPG)
Συντονιστές: nikitas tsi