- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
- panos
- Senior Μέλος
-
Δημήτρη η καλύτερη κεραία πόσο μπορεί να κοστίζει?
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Ποιό γνήσιο εννοεί ο Άρης?
Δεν είμαι σίγουρος. Μήπως νομίζει ότι αυτά στο e-bay δεν είναι κινέζικα;; Γιατί το RNS-510 δεν υπάρχει περίπτωση να κοστίζει ούτε στο e-bay κάτω από 1400€ και το οποίο δεν τα υποστηρίζει αυτά όλα! Καλύτερα να μας πει ο ίδιος για να μην υποθέτουμε...
panos έγραψε:
Δημήτρη η καλύτερη κεραία πόσο μπορεί να κοστίζει?
Δεν το έχω ψάξει πολύ αλλά ξέρω ότι μία αξιοπρεπής κοστίζει περίπου 50€-60€ . Όχι ότι αν πάρεις και καμία πιο ακριβή θα δεις και τρελή διαφορά. Έτσι κι αλλιώς τηλεόραση βλέπεις δεν βλέπεις στο αυτοκίνητο. Εγώ προσωπικά δεν θα βάλω καθόλου!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
βαλε και σε εμενα ενα ειμαι μεσα και εγω που δινουμε το χρημα
:surrender: :wtf: :agree: :clap: :gun:
Εντάξει φίλε μου.
Για τα λεφτά και όλες τις λεπτομέρειες θα ενημερώσουμε στο μέλλον. Απλά θα σας παρακαλούσα να παρακολουθείτε το θέμα για να ενημερώνεστε!
Ευχαριστώ!
Μήτσος
- Costas
- Senior Μέλος
-
Hi Kostas, you can pay with paypal but there is a 3% surcharge. Bank transfer has no fees.
Best wishes
Rob
Πράγμα το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει (οτι δηλαδή η τράπεζα δεν πέρνει προμήθεια για μεταφορά χρημάτων σε άλλη τράπεζα).Πάντως όπως και να έχει, να υπολογίζετε ενα 3-5% παραπάνω στην τελική τιμή λόγω προμήθειας είτε μέσω paypal είτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού...
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
www.vweos.gr/eosforu...8
Κώστα θα ρωτήσω να δω τι προμήθεια κρατάνε οι τράπεζες για μεταφορά ποσού στην Αγγλία... Όποιος γνωρίζει βέβαια ας μας πει!
Μήτσος
- Costas
- Senior Μέλος
-
Εδώ να φανταστείτε πήγα πριν από 3 μέρες να κάνω μεταφορά χρημάτων (μέσω e-banking) από μια τράπεζα στην άλλη (Ελληνικές και οι 2) και ήθελε προμήθεια 12,5 ευρώ για μεταφορά 1500 ευρώ.
Άρα το θεωρώ σχεδόν σίγουρο οτι θα έχει κάποια προμήθεια το bank transfer που είπε ο Άγγλος...
- kosaitis
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Δημήτρη (Γελάδι), ο φίλος/φίλη kkarana θα πρέπει να ενημερώσει το προφίλ του για να μπορεί να συμμετάσχει.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Δημήτρη (Γελάδι), ο φίλος/φίλη kkarana θα πρέπει να ενημερώσει το προφίλ του για να μπορεί να συμμετάσχει.
Έχω φροντίσει για το συγκεκριμένο.
Μήτσος
- Costas
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Κώστα, το Paypal έχει πλέον προστασία πληρωμών σε όλες τις συναλλαγές. Σε περίπτωση προβλήματος ανοίγεις μέσα από το paypal (παλιά το έκανες μέσω ebay) dispute αναλύοντας το πρόβλημα. Εάν δε λυθεί κατόπιν επικοινωνίας με τον πωλητή, γίνεται escalate to claim, οπότε αποκτάς το δικαίωμα να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Αν δε τα στείλει ο πωλητής, τα δίνει το paypal και τα παίρνει μετά απο τον πωλητή...Πληροφορικαά το paypal από όσο ξέρω δεν σου δίνει πίσω λεφτά αν δεν συμφωνήσει ο πωλητής να τα επιστρέψει.Σε περίπτωση που συμφωνήσει θα σου τα επιστρέψει έτσι και αλλιώς είτε μέσω paypal είτε μέσω bank account.
Αυτό συνέβη πρόσφατα σ'εμένα, όπου την τελευταία μέρα μου γύρισε τελικά ο πωλητής τα λεφτά...
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- aris
- Senior Μέλος
-
- panos
- Senior Μέλος
-
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Παιδια ειμαι και εγω μεσα για την αγορα αν το συνολικο κοστος φτανει μεχρι τα 420 ευρω!γιατι ομως χρειαζεται να πληρωσουμε τελωνειο αν το παραγγειλουμε απο Αγγλια?
Άρη δεν πληρώνουμε τελωνείο. Η πιο συμφέρουσα επιλογή μέχρι τώρα είναι όντως αυτή της Αγγλίας.
Το κόστος είναι
360 λίρες Αγγλίας η μονάδα
+ 25 λίρες Αγγλίας (καθώς τα έξοδα αποστολής είναι 45 για μία μονάδα και 20 για κάθε επόμενη...)
+ κάποια προμήθεια που μπορεί να πληρώσουμε κατά την τραπεζική μεταφορά.
Σύνολο σε ευρώ θα μας έρθει περίπου 430€ - 450€
Με μία τελευταία ματιά στο ebay βρήκα ακριβώς το ίδιο για το οποίο μιλάμε σε τιμές όπως 430$ Αυστραλίας, 420λίρες Αγγλίας, 575€ από Ισπανία, 649 από Γερμανία και 430$ Αμερικής. Αν σε αυτά συνυπολογίσεις και τα έξοδα αποστολής (που είναι πολλά ανεβαίνει πάρα πολύ!!) Αν έχεις βρει κάτι άλλο πιο φθηνό, όρμα!!
Μήτσος
- Costas
- Senior Μέλος
-
προς costa η Built in DVB-T πόσο εχει σαν έξτρα δεν ρωτάς τον Άγγλο.Ευχαριστώ
Τα DVB-T που πουλάει ο Άγγλος είναι αυτά:
www.esg1.co.uk/freev.../
και μας τα δίνει με 10% έκτπωση ανεξαρτήτως από το πόσα θα αγοραστούν.
Όσον αφορά για την πληρωμή μέσω τραπέζης, σύμφωνα πάντα με τον Αγγλο, το κόστος είναι περίπου στα 15 ευρώ (εφόσον γίνει 1 συνολική πληρωμή), δηλαδή αν είμαστε 8 είναι ούτε από 2 ευρώ το άτομο επιπλέον, ενώ με το paypal είναι 3% της τελικής τιμής...χοντρικά 11 λίρες/άτομο=13 ευρώ/άτομο.
- Costas
- Senior Μέλος
-
- panos
- Senior Μέλος
-
???? - Costas
- Senior Μέλος
-
+τελωνείο
????
Αν το τελωνείο το βάλεις στο μέγιστο που έχουμε ακούσει οτι μπορεί να πάει (120 ευρώ/μονάδα) έρχεσαι περίπου στα λεφτά του Άγγλου.
Αλλά υπάρχει και πιθανότητα, με μειωμένο τιμολόγιο, να πληρώσουμε πολύ λιγότερα και να έχουμε σημαντικό κέρδος...
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει αλλά μόλις πήρα μια προσφορά απο την audiosources για $370 το κομμάτι (για παραγγελία 10 μονάδων) και $380 για μεμονομένη παραγγελία.Επίσης $70 μεταφορικά για το ένα κομμάτι και $315 για τα 10...
Μα δεν έχει διαφορά από την προσφορά που είχα παρει εγώ...
www.vweos.gr/eosforu...4
Η διαφορά τους είναι μόνο 10$ για 10 μονάδες!!
Μήτσος
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Costas έγραψε:
Δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει αλλά μόλις πήρα μια προσφορά απο την audiosources για $370 το κομμάτι (για παραγγελία 10 μονάδων) και $380 για μεμονομένη παραγγελία.Επίσης $70 μεταφορικά για το ένα κομμάτι και $315 για τα 10...
Μα δεν έχει διαφορά από την προσφορά που είχα παρει εγώ...
www.vweos.gr/eosforu...4
Η διαφορά τους είναι μόνο 10$ για 10 μονάδες!!Και θεωρώ ότι σίγουρα βγαίνει παραπάνω από του Άγγλου... Εσείς τί λέτε;
Αν και δεν με αφορά το θέμα πλέον, αλλά επειδή το έχω παρακολουθήσει γιατί με ενδιέφερε...
μπορώ να πω ότι ο σύνροφος Γελάδιος έχει δίκιο...
είναι το ίδιο πράγμα και ίσως τελικά ακροβότερο...
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- mdal
- Senior Μέλος
-
Πριν δεσμευθώ δεν έχω δει κάτι σχετικά με εγκατάσταση κλπ. Θα ήταν μεγάλο όφελος αν μπορούσαμε να κανονίσουμε κατι και να διερευνήσουμε το κόστος.
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Μίλτο καλησπέρα και καλώς ήλθες στο vweos.gr.Καλησπέρα παιδιά αν και δεν έχω VW EOS αλλά ALTEA Freetrack το θέμα του GB είναι αρκετά φλέγον και θα ήθελα να πάρω μέρος μιας και στο SEATCLUB δεν έγινε κάτι.
Πριν δεσμευθώ δεν έχω δει κάτι σχετικά με εγκατάσταση κλπ. Θα ήταν μεγάλο όφελος αν μπορούσαμε να κανονίσουμε κατι και να διερευνήσουμε το κόστος.
Αναφορικά με την εγκατάσταση, έχουμε ήδη μια τιμή 60€ (για εγκατάσταση στη Λαμία). Υπολόγισε ότι πάνω-κάτω η τιμή είναι αυτή, όπου και να πας, με μια απόκλιση +/- 20€...
Για όποια διευκρίνηση χρειαστείς σχετικά με τις προσφορές, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Δημήτρη (Γελάδι) :agree:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Καλησπέρα παιδιά αν και δεν έχω VW EOS αλλά ALTEA Freetrack το θέμα του GB είναι αρκετά φλέγον και θα ήθελα να πάρω μέρος μιας και στο SEATCLUB δεν έγινε κάτι.
Καλωσήλθες στην παρέα μας....................
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- Costas
- Senior Μέλος
-
Επίσης του είπα να στείλει στα email όλων των αγοραστών τιμολόγια αγοράς για να υπάρχει πλήρη διαφάνεια της παραγγελίας.(μόλις οριστικοποιηθούν τα άτομα και κλείσει η παραγγελία παρακαλώ να μου στείλετε όλοι όσοι συμμετέχετε τα email σας για να τα προωθήσω στον Άγγλο)
- orcus00
-
- Αποσυνδεμένος
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
EOS - TSI - 122 (Vialle LPG)