Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
- Magnum
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- E O S
Υπολογίστε με και εμένα στην παραγγελία.
Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ
EOS 1.4 TSI
Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Done :good:Καλημέρα παιδιά.
Υπολογίστε με και εμένα στην παραγγελία.
Καλώς τον :clap:
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Έχω & EOS πάμε μια βόλτα?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 112
Έτσι για να μας φύγει η ιδέα δηλαδή, μη μας πιάσουν κότσο οι Κινέζοι φοβάμαι.
Ξέρω οτι η διαφορά στα χρήματα είναι μεγάλη και οτι τα 2 που ανέφερα κανουν πολύ παραπάνω.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- tzimos
- Senior Μέλος
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Απο εδω διαλεγω την 8022 kenwood και οπως ξερει και ο coo σαν μηχανημα ειναι τελειο.Ασχετως αν εχει την 7029
www.hxokinisi.gr/ind...0
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Ο σκοπός λοιπόν που θέλουμε να αλλάξουμε το εργοσταριακό ραδιοcd μας είναι στην περίπτωση τη δική μου όχι για λόγω φιγούρας, αλλά γιατί θέλουμε να έχουμε κάποιες αναβαθμισμένες λειτουργίες όπως dvd, tv, bluetooth,navi και ακόμα ακόμα για μένα ένας ακόμα λόγoς γιατι το ξεπερασμένο rcd 300 δεν παίζει κάν mp3.
Εμένα λοιπόν με ενδιαφέρει για τους παραπάνω λόγους το καινούργιο μυ μηχανημα να με καλύπτει στα εξής:
Καλή ποιότητα εικόνας και αν γίνεται καλή ποιότητα σήματος σήματος του tv tuner
Να δένει το μηχάνημα με το όλο σύνολο της κονσόλας χωρίς να χρειάζονται υποπλαίσια και πατέντες για να μπεί εκεί που πρέπει να μπεί.
Ιδιος φωτισμός και συνεργασία των πλήκτρων του τιμονιού
Οσο το δυνατόν γίνεται, όλα τα παρελκόμενα να είναι ενσωματωμένα μεσα στο μηχάνημα και όχι να εξέχουν αριστερα και δεξια του dashboard κεραίες απο το tv tuner, κεραίες απο το gps, navibox στα ντουλαπάκια, hub με usb θυρες διπλα απο τα χειροφρενα, μικρόφωνα κτλ.
Το software του gps να δέχεται το destinator ή το I-go
Αυτα τα έχω βρει σε τρια μέχρι τώρα μηχανακια και τιμολογιακά απο το φθηνότερο προς το ακριβότερο είναι το witson μετά το flyaudio και τέ΄λος το zenec. Όλα τα υπόλοιπα, επώνυμα η μή δεν νομίζω οτι μπορούν να καλύψουν αυτό που πραγματικά θέλω να αγοράσω.
Αρα πρώτα πρέπει να αναλογιστούμε τι ακρίβώς θέλουμε να κάνει για μας το μηχάνημα και σε τι θέλουμε να μας καλύψει, και σε 2η μοίρα να έχουμε το κόστος, όταν οι απαιτήσεις μας είναι αυξημένες. Αν ίσχυε πρώτα το 2ο όλοι μας εδω θα είχαμε καταλήξει σε κάνα ford cc σε κάνα renault η σε peugeot. Αρα για να βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο club και να μιλάμε για απαιτήσεις, δεν μας ένοιαξε το κόστος τόσο όσο αυτά που μας πρόσφερε το EOS μας.
Αυτά και συγνώμη για το μακροκελές OFF TOPIC. Σχωρέστε με Συντονιστάδες μου.
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- tzimos
- Senior Μέλος
-
Τι γινετε ομως στην περιπτωση οπου θες να πουλησεις το αμαξακι και αυτο δεν μπαινει παρα μονο σε VW?
Το πολυλας μαζι με το αμαξι?Εχεις χασει τν αξια αγορας του.Το πουλας σε φιλο?200 ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ.
Ενω το αλλο μπορει να μπει σε θεση 2din σε ολα τα επομενα αμαξια σου.
Και μην ξεχνας σε περιπτωση που βγει ελλατωματικο και οχι μια φορα.Εστω 2.Καντε μια ομαδικη παραγγελια σε κατι απο εδω.Μην τρεχετε μετα.Εγω αυτο φοβαμαι και ευχομαι να μην το παθετε!
Φιλικα παντα Δημητρης.
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Sokratis
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Σωκράτη, αναφορικά με το πρώτο ερώτημα σου, μπορούμε να σου κάνουμε αποστολή του δέματος στην Έδεσσα. Σχετικά με τα υπόλοιπα, θα πρέπει να τα ρυθμίσεις εσύ (αν σε βοηθάει πάντως, κι εγώ το δικό μου σε αντιπροσωπεία το τοποθέτησα)...Και εμενα με ενδιαφερει το συγκεκριμενο ηχοσυστημα. Ομως συνανταω μερικες δυσκολιες.. 1ον ειμαι απο Εδεσσα και πως θα παραλαβω το ηχοσυστημα(αν και αυτο δεν ειναι τοσο δυσκολο) και 2ον πως θα το περασουμε? Μπορουμε να παμε στην αντιπροσωπεια της VW(Γιατι την εμπιστευομαι ποιο πολυ απο καποιους αλλους). Και ποσο περιπου θα μας κοστισει (αν ξερετε φυσικα) ο τεχνικος που θα το περασει?
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Manos83
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
425 δολλάρια, χωρίς τελωνείο.Επιδή εχω μπερδευτεί με την τιμή, Πόσο είναι τελικά η τιμή του μαζί με τα μεταφορικά ανα μονάδα(χωρις το τελωνείο)???
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
- Corbil
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
E(r)OS ανίκατε μάχαν
Πάνος BLACK 1.6 FSI
- Costas
- Senior Μέλος
-
Κανένα πρόβλημα :agree:
Το παλεύουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...θα υπάρξουν νεότερα σύντομα :good:
Έχουμε κανένα νεότερο....;
- Guardian
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Πάντα να μάχεσαι για να επιβιώσεις
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 18
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους ότι προς το παρόν είμαστε μεταξύ δυο επιλογών προμηθευτών. Παρόλα αυτά, οι επαφές συνεχίζονται.vabatzis έγραψε:
Το παλεύουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...θα υπάρξουν νεότερα σύντομα :good:
Θα περιμένουμε μέχρι τις 16 Απριλίου, όπου λήγει και η δήλωση συμμετοχών και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- panos
- Senior Μέλος
-
- Costas
- Senior Μέλος
-
Costas έγραψε:
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους ότι προς το παρόν είμαστε μεταξύ δυο επιλογών προμηθευτών. Παρόλα αυτά, οι επαφές συνεχίζονται.vabatzis έγραψε:
Θα περιμένουμε μέχρι τις 16 Απριλίου, όπου λήγει και η δήλωση συμμετοχών και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.
Καλό θα ήταν να υπάρξει ενημέρωση ΠΡΙΝ τις 16 Απριλίου για να δούμε τελικά σε τι τιμή καταλήξαμε,από που θα τα προμηθευτούμε και με τι τιμή τιμολογίου (σχετικά με τον εκτελονισμό) ώστε να συμμετάσχουμε ή οχι (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα).
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Έτσι. Δεν έχουμε καταλήξει όμως σε ποιους συγκεκριμένα. Θα εξαρτηθεί και από μια νέα συνεργασία που θα κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες...Ο ένας λογικά είναι ο κινέζος. Ο άλλος είναι ντόπιος???
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Οκ Κώστα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να γίνει έτσι...ελπίζω να υπάρξουν νεότερα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.vabatzis έγραψε:
Costas έγραψε:
Καλό θα ήταν να υπάρξει ενημέρωση ΠΡΙΝ τις 16 Απριλίου για να δούμε τελικά σε τι τιμή καταλήξαμε,από που θα τα προμηθευτούμε και με τι τιμή τιμολογίου (σχετικά με τον εκτελονισμό) ώστε να συμμετάσχουμε ή οχι (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα).
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- Costas
- Senior Μέλος
-
Οκ Κώστα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να γίνει έτσι...ελπίζω να υπάρξουν νεότερα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.
OΚ.Ευχαριστώ....και θα αναμένω νεότερα
- Γελάδι
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
- Ναι...κι εγώ Eos έχω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 37
Επίσης κάτι το σημαντικό!! Το ότι έχουμε δηλώσει κάποια άτομα δήλωση επιθυμίας, δεν σημαίνει ότι είναι δεσμευτικό! Δεν θα γυρίσουμε να πούμε σε κάποιον γιατί τελικά δεν θα πάρει! Άνθρωποι είμαστε. Όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο και τελειωτικό, θα το δημοσιοποιήσουμε και θα αποφασίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την αγορά!
Ευχαριστώ!
Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
- kosaitis
- Senior Μέλος
-
- vabatzis
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Μέλος
-
Καλώς ήρθες Κώστα. Θα χαρούμε να σε έχουμε στη παρέα μας, ανεξαρτήτως αν θα συμμετάσχεις στη μαζική αγορά ή όχι...:agree:Καλησπέρα στην παρέα σας και απο εμένα ,έχω ένα ασημί JETTA GT 170HP περιμένω νέα απο το WITSON 723 γιατί ίσως συμμετάσχω και εγώ στην ομαδική αγορά.
Βαγγέλης - 1.4 TSi
- kkarana
- Senior Μέλος
-