Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V

• Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #7544 από Costas
mdal έγραψε:

Δυστυχως δεν πήρα κατι καλύτερο από τον Κώστα σχετικά με την προσφορά του 'Αγγλου. Προσπάθησα να κατεβάσω το ολικό κόστος στα 400Ε.

Ακολουθει η απάντηση.

"Hi Miltos, sorry, the lowest we can go is £349.99 a piece without shipping.
Shipping on 1st unit is £45 and on any additional units, its £20 so total cost would be

£349.99 x 10 = £3499.99
£225 shipping
Total is £3724.99 which amounts to about 420 euros approximitely each.

Please let me know if you are interested? We have just found out, that this unit fits both the Seat and VW but the unit is only available with the VW logo on it at the moment, we have asked the factory and they say the Seat logo cant be uploaded onto it."

Δεν πειράζει Μίλτο...αρκεί η προσπάθεια.
Άρα η καλύτερη προσφορά παραμένει τα £344.99 που μου έδωσε.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #7547 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
παιδια να εχω μια απορια μεσα στην τιμη ειναι και η καρτα για το gps γιατι αν δεν ειναι μας συμφερει να την παρουμε απο αυτον και να μην ψαχνουμε μετα απο ελλαδα? Και ακομα ξερει κανεις κανεναν απο αυτους του club tou tiguan που εχουν κανει καλη δουλεια με τα προγραμματα του gps εχουν περασει παρα πολλα αλλα μεχρι και εφτιαξαν ενα προβλημα με την γραμματοσειρα και αλλαξει το skin tou ραδιο με ενα πιο ωραιο αν γινετε να αντιγραψουμε μια καρτα τους.
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #7565 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723
phoenixgrg έγραψε:

παιδια να εχω μια απορια μεσα στην τιμη ειναι και η καρτα για το gps γιατι αν δεν ειναι μας συμφερει να την παρουμε απο αυτον και να μην ψαχνουμε μετα απο ελλαδα? Και ακομα ξερει κανεις κανεναν απο αυτους του club tou tiguan που εχουν κανει καλη δουλεια με τα προγραμματα του gps εχουν περασει παρα πολλα αλλα μεχρι και εφτιαξαν ενα προβλημα με την γραμματοσειρα και αλλαξει το skin tou ραδιο με ενα πιο ωραιο αν γινετε να αντιγραψουμε μια καρτα τους.

Συμπεριλαμβάνονται οι χάρτες στην προσφορά του Άγγλου.
Έχεις pm... :agree:

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Ημέρα πριν #7586 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετοχές στη μαζική αγορά θα κλείσουν αύριο, 30 Απριλίου . Όποιος έχει σκοπό να συμμετάσχει και δεν έχει δηλώσει ακόμα, θα πρέπει να το κάνει μέχρι αύριο.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των συμμετοχών, θα λάβετε οδηγίες με pm σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, παραλαβής κλπ.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 15 Ώρες πριν #7641 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
sorry για την ερωτηση για την ερωτηση βλακεια δεν το σκεφτηκα :whistle:
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7674 από Costas
Τελικά πόσοι είμαστε;Από ότι βλέπω στο αρχικό post είμαστε 8 και πιθανότατα 9 με εμένα...
Επειδή θα λείπω για 3 μέρες, από Δευτέρα 4/5 να καταλήξουμε στα άτομα ώστε να δωθεί η παραγγελία.Εφόσον βέβαια πρώτα κανονιστεί ο τρόπος πληρωμής.
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7675 από phoenixgrg
Απαντήθηκε από phoenixgrg στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Υ.Γ 2 Αυτο το διαστημα(σε καμια εβδομαδα) οι κινεζοι βγαζουν το νεο αναβαθμισμενο μοντελο με θυρα usb.

το γραφει αυτος που εκανε την αγορα του γρουπ απο το φορουμ του τιγκουαν ξερετε τιποτα για αυτο?

και κατι τελευταιο διαβασα ολες τις σελιδες απο το κλαμπ τους και ειδα οτι εχουν βγαλει πολλα προβληματα αυτη η παρτιδα και εχω προβληματιστει πολυ ειδικα με το gps μια βρισκουν δορυφορους μια οχι και το παλικρι που ανελαβε το γρουπ της αγορας γραφει οτι δεν υπαρχει καθολου after sales υποστηριξη:wall: κοινως αμα το παρεις και σου βγει πατατα παρε το αβγο και κουρευτο.Οχι τιποτα αλλο ειχα παρει οταν πρωτα βγηκαν κατι κινεζικα κινητα για δυο φιλους αυτα με τηλεοραση και μεσα σε τρεις εβδομαδες του ενος και του αλλου σε ενα μηνα μας αφησαν χρονους.Θα σκασω να παρει η ευχη
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7677 από Costas
phoenixgrg έγραψε:

Υ.Γ 2 Αυτο το διαστημα(σε καμια εβδομαδα) οι κινεζοι βγαζουν το νεο αναβαθμισμενο μοντελο με θυρα usb.

το γραφει αυτος που εκανε την αγορα του γρουπ απο το φορουμ του τιγκουαν ξερετε τιποτα για αυτο?

και κατι τελευταιο διαβασα ολες τις σελιδες απο το κλαμπ τους και ειδα οτι εχουν βγαλει πολλα προβληματα αυτη η παρτιδα και εχω προβληματιστει πολυ ειδικα με το gps μια βρισκουν δορυφορους μια οχι και το παλικρι που ανελαβε το γρουπ της αγορας γραφει οτι δεν υπαρχει καθολου after sales υποστηριξη:wall: κοινως αμα το παρεις και σου βγει πατατα παρε το αβγο και κουρευτο.Οχι τιποτα αλλο ειχα παρει οταν πρωτα βγηκαν κατι κινεζικα κινητα για δυο φιλους αυτα με τηλεοραση και μεσα σε τρεις εβδομαδες του ενος και του αλλου σε ενα μηνα μας αφησαν χρονους.Θα σκασω να παρει η ευχη

Σημαντικές οι πληροφορίες σου Χρήστο.Αυτό με την θύρα usb δεν το ήξερα αλλά μπορώ να ρωτήσω τον Αγγλο αν μπορεί να μας δώσει μηχανήματα με θύρα usb μόλις παραλάβει και αυτός.
Όσον αφορά τον προβληματισμό σου σχετικά με την αξιοπιστία τους, η αλήθεια είναι ότι ρισκάρεις να σου βγει καλό ή...μάπα.Πάντως με προβλημάτισες και εμένα για το οτι έχουν βγει ελαττωματικά, όπως διαβάσες στο forum...Tι να πω...:crazyman:
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7678 από phoenixgrg
ναι να παρει ενω απο οτι καταλαβα η πρωτη αγορα ηταν ενταξει μετα ριξανε μαλλον την ποιοτητα του μηχανηματος και την πατησανε αυτη του δευτερου γκρουπ και το χειροτερο οτι οι κινεζοι μετα την αγορα κανουν οντως τον κινεζο ενω μεχρι τωρα ειναι προθυμοι μετα θα κανουν πως δεν καταλαβαινουν.
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7684 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Παιδιά, σίγουρα υποστήριξη στην Ελλάδα δεν υπάρχει και αυτό είναι γνωστό από την αρχή! Όπως γνωστοί επίσης είναι οι κίνδυνοι κάποιου να του βγει προβληματικό!

Σε αυτή την περίπτωση, επειδή η αγορά όπως βλέπω θα γίνει από τον άγγλο, αποστέλλεται στην Αγγλία να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που υπόκεινται στην εγγύηση. Αυτό ισχύει για 1 χρόνο και θεωρώ είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε!

Από εκεί και πέρα για να μιλήσω και καθαρά προσωπικά, δίνω 430€ και ή μου βγαίνει χαρτί, ή για κάποιο διάστημα θα έχω τραβήγματα μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα. Αλλιώς θα έδινα 1000 κάτι, θα έπαιρνα το Zenec ή κάτι άλλο με 2000 και πάνω και αν μου τύχαινε κάτι θα είχα να κάνω με Ελληνες!

Οι κινέζοι είναι 1.5δισ λαός, αλλά από αυτούς της Witson στην Ελλάδα δεν έχουμε!! Αυτό το ξέρω από πριν και έχω συμβιβαστεί!!

Τώρα όσο για τα κινητά που λές Χρήστο τι να σου πω. Κι εγώ ξέρω κάποιον που το μόνο του πρόβλημα εδώ και 7 μήνες που πήγε και πήρε την κινεζιά είναι η μπαταρία του! Ότι του κρατάει μόνο 1μιση μέρα και κάθεται όλη μέρα και μιλάει στο κινητό!

Εγώ έχω αποφασίσει να το πάρω και αν είμαι εγώ ο τυχερός... εβίβες!! :beer:

Μήτσος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7688 από Costas
Και ήμουν έτοιμος για παραγγελία, αλλά από τότε που διάβασα τα προβλήματα που έβγαλε σε μερικούς στο tiguan club...το ξανασκέφτομαι. Βλέπετε είμαι ήδη καμμένος μια φορά από το 721 που είχα και μου έβγαλε πρόβλημα...Με την ευκαιρία αυτή να σας πω οτι όταν μου έβγαλε πρόβλημα και το γύρισα πίσω στον Αγγλο από όπου και το είχα πάρει, του ζήτησα επιστροφή χρημάτων γιατι είχα απογοητευθεί από το μηχάνημα και μου τα έδωσε πίσω, με μια μικρή καθυστέρηση όμως.
Αυτό που θέλω να πω είναι, οτι μέσα σε 20 μέρες νομίζω από την στιγμή που θα το παραλάβουμε, έχουμε δικαίωμα επιστροφης χρημάτων αν είναι ελαττωματικό και δεν θέλουμε επισκευή-αντικατάσταση.
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7689 από phoenixgrg
Δημητρη αυτα τα ειπα απλος γιατι ειδα χτες τι εγινε με τα προβληματικα οπως γραφει ο steeder tou κλαμπ των τιγκουαν δεν ξερω το θελω γιατι ειναι λιγα τα λευτα αλλα και επειδη ειμαι γκατζετακιας ειναι και στην ουσια κατι σαν car pc αφου εχει windows ce και ειναι το μοναδικο που του βαζεις οτι προγραμμα gps θες,αλλα και αλλα προγραμματα ειναι ιδιο με εργοστασιακο και κανει και πιο πολλα η οθονη ειναι καταπληκτικη με πολυ καλη αναλυση τα εχει ολα να παρει μαζι με την χαμηλη τιμη που ειναι τζαμπα τι να λεμε τωρα :girl_cry: :girl_cry: :girl_cry:θα τρελαθω τους κινεζους μου μεσα.
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7691 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Καλό Μήνα σε όλους σας.

Είναι καιρός να κλείνει σιγά σιγά το θέμα.

Κώστα, θα πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με το Γελάδι για το θέμα της αγοράς (με πμ ή τηλεφωνικά) σε παρακαλώ.

Το θέμα θα μείνει ανοιχτό μέχρι την Δευτέρα το βράδυ. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει μέχρι τότε...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • kritikos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7695 από kritikos
Απαντήθηκε από kritikos στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
ρε παιδια sorry κιολας αλλα πρως τι ολη αυτη η φασαρια για 10-20 ευρω?
περιμενετε τοσο καιρο?
εγω το πηρα απο ebay 450 μαζι με μεταφορικα.
το παραγγειλα και το ειχα σε 10 μερες.
και ειναι μια χαρα.
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7696 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
kritikos έγραψε:

ρε παιδια sorry κιολας αλλα πρως τι ολη αυτη η φασαρια για 10-20 ευρω?
περιμενετε τοσο καιρο?
εγω το πηρα απο ebay 450 μαζι με μεταφορικα.
το παραγγειλα και το ειχα σε 10 μερες.
και ειναι μια χαρα.

Φίλε Δημήτρη εμείς σαν λέσχη, από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι συγκεκριμένο προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σίγουρα δεν υποχρεώνουμε κανέναν να κάνει κάτι. Όποιος θέλει μπορεί να το πάρει από e-bay, από Κίνα, από οπουδήποτε!
Θέλεις σε παρακαλώ πολύ να μας πεις και δύο λόγια γι' αυτό στο θέμα...

www.vweos.gr/eosforu...7

Ευχαριστώ!

Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7697 από Γελάδι
Προς ενημέρωσή σας, είμαστε πλέον στο στάδιο του να μαθουμε τί έξοδα έχουμε ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής. Στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας θα σας ενημερώσουμε με λεπτομέρειες.
Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται και έχουν δηλώσει συμμετοχή να παρακολουθούν το θέμα για να ενημερώνονται.

Μήτσος
  • phoenixgrg
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7708 από phoenixgrg
Παιδια και εγω ακομα μεσα μα θα ηθελα αν γινετε ρωτησω αν εμαθε κανεις αν το μοντελο που θα παρουμε γινετε να ειναι τo αναβαθμισμενο με την usb θυρα που θα το εβγαζαν απο αυτη την εβδομαδα ακομα ειδα οτι εχει και A2DP που συμαινει οτι μπορει να παιζει αρχεια μουσικης απο το κινητο μας τελειο.
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7723 από Costas
Περιμένω απάντηση από τον Αγγλο σχετικά με το αναβαθμισμένο μοντέλο με την usb θύρα.Αλλά ακόμα και να βγαίνει σε λίγες μέρες, φαντάζομαι θα προτιμήσει να "σπρώξει" αυτά που μπορεί να έχει ήδη stock.Εκτός και αν τα παραγγέλνει και αυτός την στιγμή της παραγγελίας μας από τους Κινέζους και απλά τους ζητήσει το καινούργιο μοντέλο...Μέχρι την Δευτέρα θα ξέρω λογικά!
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7725 από Γελάδι
Costas έγραψε:

............Εκτός και αν τα παραγγέλνει και αυτός την στιγμή της παραγγελίας μας από τους Κινέζους .............

Που είναι και το πιο πιθανό απ' ότι γνωρίζω...

Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7756 από Γελάδι
Σχετικά με την προμήθεια που κρατάνε οι τράπεζες για την τραπεζική μεταφορά του ποσού έμαθα ότι:

Η Τράπεζα Κύπρου κρατάει 18€ για ποσό μέχρι 5.000€ που μας αφορά
Η Εθνική Τράπεζα κρατάει 17€ για το ίδιο ποσό.

Υπάρχει κια η περίπτωση της μεταφοράς με internet banking που εγώ έχω την δυνατότητα μόνο στην Κύπρου και η προμήθεια είναι σχεδόν μηδαμινή!

Επομένως, όπως βλέπετε η επιπλέον προμήθεια στην χειρότερη είναι 2€ το άτομο!! :agree:

Μήτσος
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7761 από Costas
Γελάδι έγραψε:

Σχετικά με την προμήθεια που κρατάνε οι τράπεζες για την τραπεζική μεταφορά του ποσού έμαθα ότι:

Η Τράπεζα Κύπρου κρατάει 18€ για ποσό μέχρι 5.000€ που μας αφορά
Η Εθνική Τράπεζα κρατάει 17€ για το ίδιο ποσό.

Υπάρχει κια η περίπτωση της μεταφοράς με internet banking που εγώ έχω την δυνατότητα μόνο στην Κύπρου και η προμήθεια είναι σχεδόν μηδαμινή!

Επομένως, όπως βλέπετε η επιπλέον προμήθεια στην χειρότερη είναι 2€ το άτομο!! :agree:

Ξέρουμε όμως αν θα υπάρχει προμήθεια και από την Αγγλική τράπεζα ή όχι;
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7806 από Γελάδι
Τώρα πλέον που μπήκαμε στην τελική ευθεία το θέμα συνεχίζεται εδώ...

www.vweos.gr/eosforu...8

Μήτσος
Περισσότερα
16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #7809 από Coo
Το θέμα κλειδώνεται . Οι ενδιαφερόμενοι ας ανατρέξουν στο παραπάνω link.

:locked::locked::locked:

Δημήτρης
Συντονιστές: nikitas tsi