Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V

Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4797 από Magnum
Καλημέρα παιδιά.
Υπολογίστε με και εμένα στην παραγγελία.

Π Α Σ Χ Α Λ Η Σ

EOS 1.4 TSI

Για ρίξτε μια ματιά στο EOS εδώ
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4798 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Magnum έγραψε:

Καλημέρα παιδιά.
Υπολογίστε με και εμένα στην παραγγελία.

Done :good:
Καλώς τον :clap:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4800 από Corbil
OFFTOPIC Γιατί δεν κοιτάζουμε και άλλες μάρκες να κάνουμε το ίδιο και να πάρουμε μια προσφορά, όπως για παράδειγμα το μηχανακι της flyaudio που έχει και έξτρα tpms, ανάλυση HD 800x480 ή της zanec το nc2010?

Έτσι για να μας φύγει η ιδέα δηλαδή, μη μας πιάσουν κότσο οι Κινέζοι φοβάμαι.
Ξέρω οτι η διαφορά στα χρήματα είναι μεγάλη και οτι τα 2 που ανέφερα κανουν πολύ παραπάνω.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
  • tzimos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4837 από tzimos
Πανο πιστευω πως εχεις δικιο...Φυσικα ειναι επιλογη αυτων που τελικα αποφασισουν τι θα παρουν!!!Οθονες υπαρχουν και απο 500 ευρω το θεμα ειναι η πλοηγηγη και το ΒΤ και το usb.Εγω εχω καταληξει στην επομενη αλλαγη μου και ΦΥΣΙΚΑ και θα ειναι επονυμη!!!!!!!!!!!
Απο εδω διαλεγω την 8022 kenwood και οπως ξερει και ο coo σαν μηχανημα ειναι τελειο.Ασχετως αν εχει την 7029
www.hxokinisi.gr/ind...0
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4839 από Corbil
Τζίμο επώνυμα είναι ολα. Ακόμα και ο witson αποτελείται απο συνοθύλευμα επωνύμων parts.Το laptop σου για παράδειγμα ειναι ενα προϊον με τελικο brand name αλλά η οθόνη είναι άλλης εταιρείας, ο σκληρός άλλης, η μητρική άλλης και πάει λέγοντας. Το πρόβλημα για μένα δεν είναι η μάρκα αλλά το αν όλα αυτά μπορούν να συνεργαστούν μαζί ώστε να μου δώσουν το αποτέλεσμα που περιμένω. Είχα ενα SONY VAIO laptop το οποίο όταν πρωτοβγηκε στην αγορά ήταν το ποιο designατο lap της αγοράς με την καλύτερη ποιοτική και ευκρινέστερη οθόνη. Οταν λοιπόν χρειάστηκε να του κάνω κα΄ποιο service έπρεπε να πάει με courier στο Βελγιο για να φτιαχτεί διότι στην Ελλάδα δεν υπήρχε όυτε ακόμα υπάρχει service.
Ο σκοπός λοιπόν που θέλουμε να αλλάξουμε το εργοσταριακό ραδιοcd μας είναι στην περίπτωση τη δική μου όχι για λόγω φιγούρας, αλλά γιατί θέλουμε να έχουμε κάποιες αναβαθμισμένες λειτουργίες όπως dvd, tv, bluetooth,navi και ακόμα ακόμα για μένα ένας ακόμα λόγoς γιατι το ξεπερασμένο rcd 300 δεν παίζει κάν mp3.

Εμένα λοιπόν με ενδιαφέρει για τους παραπάνω λόγους το καινούργιο μυ μηχανημα να με καλύπτει στα εξής:
Καλή ποιότητα εικόνας και αν γίνεται καλή ποιότητα σήματος σήματος του tv tuner
Να δένει το μηχάνημα με το όλο σύνολο της κονσόλας χωρίς να χρειάζονται υποπλαίσια και πατέντες για να μπεί εκεί που πρέπει να μπεί.
Ιδιος φωτισμός και συνεργασία των πλήκτρων του τιμονιού
Οσο το δυνατόν γίνεται, όλα τα παρελκόμενα να είναι ενσωματωμένα μεσα στο μηχάνημα και όχι να εξέχουν αριστερα και δεξια του dashboard κεραίες απο το tv tuner, κεραίες απο το gps, navibox στα ντουλαπάκια, hub με usb θυρες διπλα απο τα χειροφρενα, μικρόφωνα κτλ.
Το software του gps να δέχεται το destinator ή το I-go

Αυτα τα έχω βρει σε τρια μέχρι τώρα μηχανακια και τιμολογιακά απο το φθηνότερο προς το ακριβότερο είναι το witson μετά το flyaudio και τέ΄λος το zenec. Όλα τα υπόλοιπα, επώνυμα η μή δεν νομίζω οτι μπορούν να καλύψουν αυτό που πραγματικά θέλω να αγοράσω.
Αρα πρώτα πρέπει να αναλογιστούμε τι ακρίβώς θέλουμε να κάνει για μας το μηχάνημα και σε τι θέλουμε να μας καλύψει, και σε 2η μοίρα να έχουμε το κόστος, όταν οι απαιτήσεις μας είναι αυξημένες. Αν ίσχυε πρώτα το 2ο όλοι μας εδω θα είχαμε καταλήξει σε κάνα ford cc σε κάνα renault η σε peugeot. Αρα για να βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο club και να μιλάμε για απαιτήσεις, δεν μας ένοιαξε το κόστος τόσο όσο αυτά που μας πρόσφερε το EOS μας.

Αυτά και συγνώμη για το μακροκελές OFF TOPIC. Σχωρέστε με Συντονιστάδες μου.

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
  • tzimos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4848 από tzimos
Το ξερω οτι οι δυνατοτητες ειναι πολυ και ποιο μεγαλες και πολυ ποιο φτηνες απο ενα αντιστοιχο επωνυμο...
Τι γινετε ομως στην περιπτωση οπου θες να πουλησεις το αμαξακι και αυτο δεν μπαινει παρα μονο σε VW?
Το πολυλας μαζι με το αμαξι?Εχεις χασει τν αξια αγορας του.Το πουλας σε φιλο?200 ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ.
Ενω το αλλο μπορει να μπει σε θεση 2din σε ολα τα επομενα αμαξια σου.
Και μην ξεχνας σε περιπτωση που βγει ελλατωματικο και οχι μια φορα.Εστω 2.Καντε μια ομαδικη παραγγελια σε κατι απο εδω.Μην τρεχετε μετα.Εγω αυτο φοβαμαι και ευχομαι να μην το παθετε!
Φιλικα παντα Δημητρης.
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #4849 από vabatzis
Απαντήθηκε από vabatzis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Εάν συνεχίσετε τα OFFTOPIC οι δημοσιεύσεις σας θα διαγραφούν. Αν θέλετε να κάνετε αυτή τη συζήτηση, μπορείτε να την κάνετε ανοίγοντας ένα σχετικό θέμα, όχι εδώ.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • Sokratis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5229 από Sokratis
Απαντήθηκε από Sokratis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Και εμενα με ενδιαφερει το συγκεκριμενο ηχοσυστημα. Ομως συνανταω μερικες δυσκολιες.. 1ον ειμαι απο Εδεσσα και πως θα παραλαβω το ηχοσυστημα(αν και αυτο δεν ειναι τοσο δυσκολο) και 2ον πως θα το περασουμε? Μπορουμε να παμε στην αντιπροσωπεια της VW(Γιατι την εμπιστευομαι ποιο πολυ απο καποιους αλλους). Και ποσο περιπου θα μας κοστισει (αν ξερετε φυσικα) ο τεχνικος που θα το περασει?
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5231 από vabatzis
Sokratis έγραψε:

Και εμενα με ενδιαφερει το συγκεκριμενο ηχοσυστημα. Ομως συνανταω μερικες δυσκολιες.. 1ον ειμαι απο Εδεσσα και πως θα παραλαβω το ηχοσυστημα(αν και αυτο δεν ειναι τοσο δυσκολο) και 2ον πως θα το περασουμε? Μπορουμε να παμε στην αντιπροσωπεια της VW(Γιατι την εμπιστευομαι ποιο πολυ απο καποιους αλλους). Και ποσο περιπου θα μας κοστισει (αν ξερετε φυσικα) ο τεχνικος που θα το περασει?

Σωκράτη, αναφορικά με το πρώτο ερώτημα σου, μπορούμε να σου κάνουμε αποστολή του δέματος στην Έδεσσα. Σχετικά με τα υπόλοιπα, θα πρέπει να τα ρυθμίσεις εσύ (αν σε βοηθάει πάντως, κι εγώ το δικό μου σε αντιπροσωπεία το τοποθέτησα)...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • Manos83
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5302 από Manos83
Επιδή εχω μπερδευτεί με την τιμή, Πόσο είναι τελικά η τιμή του μαζί με τα μεταφορικά ανα μονάδα(χωρις το τελωνείο)???
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5303 από vabatzis
Manos83 έγραψε:

Επιδή εχω μπερδευτεί με την τιμή, Πόσο είναι τελικά η τιμή του μαζί με τα μεταφορικά ανα μονάδα(χωρις το τελωνείο)???

425 δολλάρια, χωρίς τελωνείο.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5310 από panos
Τελικά υπάρχει κάτι νεότερο? Σε τι στάδιο είμαστε? περιμένουμε τον όγδοο ή ψάχνουμε για εναλλακτικές λύσεις?
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5312 από Corbil
Να ενημερώσω οτι για προσωπικούς λόγους απέσυρα την υποψηφιότητα μου για την αγορά του μηχανήματος

E(r)OS ανίκατε μάχαν

Πάνος BLACK 1.6 FSI
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5314 από Costas
vabatzis έγραψε:

Κανένα πρόβλημα :agree:
Το παλεύουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...θα υπάρξουν νεότερα σύντομα :good:

Έχουμε κανένα νεότερο....;
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5323 από Guardian
Απαντήθηκε από Guardian στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Λοιπόν...καλησπέρα και από εμένα...Αν δεν με ικανοποιήσει το 721 του Πασχάλη που θα το δω στη συνάντηση, τότε είμαι και εγώ μέσα για το 723...

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.
Franz Kafka
Σπύρος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5337 από vabatzis
Costas έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Το παλεύουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...θα υπάρξουν νεότερα σύντομα :good:

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους ότι προς το παρόν είμαστε μεταξύ δυο επιλογών προμηθευτών. Παρόλα αυτά, οι επαφές συνεχίζονται.
Θα περιμένουμε μέχρι τις 16 Απριλίου, όπου λήγει και η δήλωση συμμετοχών και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • panos
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5351 από panos
Ο ένας λογικά είναι ο κινέζος. Ο άλλος είναι ντόπιος???
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5352 από Costas
vabatzis έγραψε:

Costas έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους ότι προς το παρόν είμαστε μεταξύ δυο επιλογών προμηθευτών. Παρόλα αυτά, οι επαφές συνεχίζονται.
Θα περιμένουμε μέχρι τις 16 Απριλίου, όπου λήγει και η δήλωση συμμετοχών και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Καλό θα ήταν να υπάρξει ενημέρωση ΠΡΙΝ τις 16 Απριλίου για να δούμε τελικά σε τι τιμή καταλήξαμε,από που θα τα προμηθευτούμε και με τι τιμή τιμολογίου (σχετικά με τον εκτελονισμό) ώστε να συμμετάσχουμε ή οχι (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα).
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5353 από vabatzis
panos έγραψε:

Ο ένας λογικά είναι ο κινέζος. Ο άλλος είναι ντόπιος???

Έτσι. Δεν έχουμε καταλήξει όμως σε ποιους συγκεκριμένα. Θα εξαρτηθεί και από μια νέα συνεργασία που θα κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες...

Βαγγέλης - 1.4 TSi
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5354 από vabatzis
Costas έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Costas έγραψε:

vabatzis έγραψε:

Καλό θα ήταν να υπάρξει ενημέρωση ΠΡΙΝ τις 16 Απριλίου για να δούμε τελικά σε τι τιμή καταλήξαμε,από που θα τα προμηθευτούμε και με τι τιμή τιμολογίου (σχετικά με τον εκτελονισμό) ώστε να συμμετάσχουμε ή οχι (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα).

Οκ Κώστα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να γίνει έτσι...ελπίζω να υπάρξουν νεότερα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • Costas
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #5355 από Costas
vabatzis έγραψε:

Οκ Κώστα, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να γίνει έτσι...ελπίζω να υπάρξουν νεότερα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

OΚ.Ευχαριστώ....και θα αναμένω νεότερα
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #5381 από Γελάδι
Απαντήθηκε από Γελάδι στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Εδώ θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάτι. Δεν κρύβουμε κάτι και δεν αναφερόμαστε στις εξελίξεις. Απλά επειδή ακόμη δεν έχουμε καταλήξει κάπου, αυτός είναι ο λόγος και μόνο. Έχουμε έρθει σε επαφή με 3 εταιρείες στο εξωτερικό και μία στην Ελλάδα και περιμένουμε και κάτι ακόμη από δεύτερη ελληνικό κατάστημα. Ομολογώ ότι από τις εταιρείες της Κίνας οι προσφορές είναι σχεδόν όμοιες. Επομένως, θα πρέπει να σταθμίσουμε άλλα πράγματα που ευνοούν μία "ελληνική" προτίμηση...

Επίσης κάτι το σημαντικό!! Το ότι έχουμε δηλώσει κάποια άτομα δήλωση επιθυμίας, δεν σημαίνει ότι είναι δεσμευτικό! Δεν θα γυρίσουμε να πούμε σε κάποιον γιατί τελικά δεν θα πάρει! Άνθρωποι είμαστε. Όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο και τελειωτικό, θα το δημοσιοποιήσουμε και θα αποφασίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την αγορά!

Ευχαριστώ!

Αχ Μάνα! Γιατί δεν μ' έκανες κοπρίτη και υποφέρω;;;
Μήτσος
  • kosaitis
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #5454 από kosaitis
Απαντήθηκε από kosaitis στο θέμα Απ:Συμμετοχές για μαζική παραγγελία Witson W2-D723V
Καλησπέρα στην παρέα σας και απο εμένα ,έχω ένα ασημί JETTA GT 170HP περιμένω νέα απο το WITSON 723 γιατί ίσως συμμετάσχω και εγώ στην ομαδική αγορά.
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #5464 από vabatzis
kosaitis έγραψε:

Καλησπέρα στην παρέα σας και απο εμένα ,έχω ένα ασημί JETTA GT 170HP περιμένω νέα απο το WITSON 723 γιατί ίσως συμμετάσχω και εγώ στην ομαδική αγορά.

Καλώς ήρθες Κώστα. Θα χαρούμε να σε έχουμε στη παρέα μας, ανεξαρτήτως αν θα συμμετάσχεις στη μαζική αγορά ή όχι...:agree:

Βαγγέλης - 1.4 TSi
  • kkarana
  • Senior Μέλος
  • Senior Μέλος
Περισσότερα
17 Χρόνια 4 Εβδομάδες πριν #5541 από kkarana
kai ego mesa eimai ti timh exei omos
Συντονιστές: nikitas tsi